418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sherman0070
    Most akkor 2017 Szeptemberében év vagyok a legjobb T29-es? :D
  • joe662
    Ha jól tudom,akkor reroll-nál ugrik a reward+minden más,csak a pénzért vett tankok maradnak.
    Akkor ezt így hogy
  • bekescsaba
    A conquerornak mennyi a lövegpajzs védelme? Minden meccsen átlövik....
  • ROMOTO
  • szaboz80
    Amikor minden összejön a "Kisszörnnyel":
  • joe662
    Jó az,cw-n ablakozó E3-at bontani+ Mausokat gyujtogatni:-DD
  • Plata
    Jó kis sniper tank lesz az.

Az előző csatában St1 vízbelökte és bele is fojtotta e100-at,erre azt írta ki hogy is7 vízbe fojtotta e100-at.
  • ROMOTO
    8as, papír test (ufp is) löveg alatti rész meg parancsnoki kupola weak spot a tornyon, a löveg irányzó púp páncélozott, semmi extra sőt inkább a szivatós kategória, a 9-es fejlesztett tornya brutál kemény szemből (a 10 esen is ugyanez van) a test továbbra is papír, ufp kicsivel jobban páncélozott, lánc mögötti rész ultrafos mindegyiken, semmilyen szinten sem lehet bedönteni egyiket sem mert ha az oldalsó döntött lemezek+papír oldalak fognak is hébe hóba valamit (max a 10 esen), a láncon keresztül garantált a sebzés. A 10 esen már szemből brutál páncélozott test is van, lfp mellesleg mindegyiken keményebb az ufp-nél, de a 10 esen az ufp is 320 körül van asszem, parancsnoki kupola elég kicsi, 190 pennel vihető, oldalról papír. Az a helyzet hogy a csatákban ritka az az ideálís szitu amikor csak egy irányból várható találat, mihelyst rálátnak ezeknek a tankoknak az oldalára vége a dalnak...
  • joe662
    Na begurult a 23.és24. porfogó is a garàzsomba:-DD
    Type5,215b.
  • Plata
    Napi első csata,O-Ho T6-8 csatába kerül,na ez már láttam hogy nem lesz jó,túl lassú leszek és hátul fogok kullogni,így is lett.
    De az ellenség meg akkora balfék volt hogy csak lestem,ketten vízbe fulladtak kettő felborult.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.30. 17:17:23
  • Plata
    Köszi,na ezek már tetszenek,lehet vele rammolni is mert végre nem papírból készült fostalicska.
    T9 egész jól néz ki,kérdés hány tonnások.
  • yossarianHUN
    Jön a második francia heavy ág T8-tól
  • Plata
    Na bakter,ez olyan pofás jószág.
    Ha nem jön a Vk168 akkor ez kell.
    Á mégse,jobban megnézve a hátsó része nagyon béna.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.30. 14:55:00
  • Userx2
    Jön fransziha prém TD is. 26 os fajlagos trljesítménye lesz.
  • Plata
    Pedig én inkább gondoltam svéd vagy kínai td-re,a skorpiót nem merném megvenni,túl nagy célpont.
  • joe662
    Hát az nem nagyon van szegénykének
    Nekem a 6.skill van 50% on,van álca bia +látótáv növelők,+periszkóp,álcahálóval használom,de néha olyan érzésem van mintha egy világító toronnyal lődörögnék a pályán
    Nagy nyílt pályákon látótávról szoktam operálni,akkor nem nagyon villog a lámpa.
    Párszor már rákényszerültem,hogy kvázi med-ként használjam,városi mapokon,néha bejött ez a fajta játékstílus is,szép sebzéseket lehet kiosztani vele,igy.De nekem ez túl nagy koncentrációt igényel,ezért csak akkor játszok így ha muszáj.

Plata #396544
    1050 csatánm van vele de 1 kezemen meg tudom számolni,hányszor rakott ki egy lóvésból akármi.
    Dieghot,meg még ennyiszer sem fogják
    Ez miatt szerintem nem kellene egy tankot leirni.

• Sherman0070
    Na T29-el lejátszottam 50 csatát.
    Szerintem top1 leszek vele ebben a rangsorolásban.
  • Plata
    Én nem merném megvenni.
    Vicces mikor gold lőszerrel pattan O-ho-ról.De ha én rálátok az nem pattan.Csak a skorpió pattan a garázsba.
  • McFrost
    Semmilyen.
  • bekescsaba
    Ezt nem tudtam. Így tényleg jó lehet a Skorpió. Álcája milyen?
  • diegho™
    Meg is vettem. Már meg is csináltam rá a 100% legénységet pár csatával. Mostantól jön az, hogy láthatom milyen. Egyelőre a löveg baromi jónak tűnik.
  • joe662
    Jó kis masina,szerintem+ a kreditet is jól hozza.Az a fö farmoló tankom.:-)
  • diegho™
    A lighttal az a helyzet, hogy most kerül megváltoztatásra, mert túl erős lett. A skorpio G pedig a full tier10 csatákban is tud hátulról sebezni, pláne, ha viszek 5db goldot, akkor még a superheavyk is átmennek szemből, gyors, pontos, gyorsan céloz és nagy az alfa. Szerintem meg is veszem.
  • Plata
    Csak azt nem veszed figyelembe hogy a francia prém light igen papír lesz.nem hiszem hogy megváltaná a világot.
    Én inkább Vk168-ra várok.nem azért mert azt gondolnám erős lesz,csak azért mert nincs kedvem és pénzem megvenni a vk100-at.
    Az angolokat is így oldottam meg,nem volt kedvem t8 tankot kifejleszteni inkább vettem prémet.
  • bekescsaba
    Én a lightra várok.

Életem első prém tankja lesz, amiért pénzt adok. Az összes prémemet nyertem, vagy megdolgoztam érte.

Ha bejön a prém franicia light, nem sok tere marad a Lorrein 40 t-nek.
  • diegho™
    Újabb bizonyíték, hogy csókos vagyok... 5 hete akartam venni, ebből 4 hétig németben voltam, tudták, hogy nem kell berakni a shopba, éjfélkor értem haza és mától már kapható is. Már csak azt kell eldöntenem, hogy ezt vegyem, vagy várjak valamilyen light-ra.
  • McFrost
    Azt tudja valaki, hogy a gyári xvmben a brekegő 6. érzék hangot hogyan tudnám eltüntetni, mert más nem működik.
  • Plata
    Valami van ma,prémekkel játszom csak szinte mert kell a pénz,megint top tank vagyok.Olyannal amivel 90%-ban legalsó szoktam.
  • Plata
    Elindítottam a napi credit termelést,fv süketperzsa meg T34-el próbálok egy kis lóvét szedni.
    Erre süketperzsát berakja T6-8 csatába,nem sikerült túl jól a csata,mert a többiek mögöttem dekkoltak ha már rám lőttek akkor merészkedtek előre lőttek majd vissza.Viszont kigyújtottam két tankot is,így kész lett az a barom gyújtogatós küldim.

• Scheff
    Remek mérkőzéseket láthattunk a Wargaming.net League kilencedik játéknapján!
  • Userx2
    Új értékeli tendszer
    Ezzel mintha picit hosszabb lenne. :-) Azt írja Defenderrel 886. vagyok.
  • Sherman0070
    Még mindig ugyanolyan nekem, mint régen. Egyedül az mm miatt nem érződik az, ami miatt régen tündökölt.
  • Jacktor
    UPDATE - I. Morphelo Bajnokság - Nevezés meghosszabbítva! Még több, meglepetés ajándék, nem csak az első helyezettnek!
  • Userx2
    SkorpioG-t már "rendezték", annyira nem op, mint régen. A 490 es alfa még mindig fun, ha el talál valamit néhanapján.
  • kigyi
    Remek hétvégi akció :D Még jó, hogy tegnap vettem meg az IS3-at :D Szóval majdnem nullán vagyok :D Ha minden jól megy az IS2-ről eltűnik a kedvezmény és eladhatom értelmesebb áron, bár az most nem segít a költekezésben azt hiszem :D
  • Plata
    Légyszi az én kívánságomat is teljesítsd,legyen Vk168 a boltban.
  • joe662
    Kivànsàgod teljesült:-) SkotpioG a boltban 3féle csomagban.
    https://eu.wargaming.net/shop/wot/specials/6797/
  • Plata
    Tegnap én platoonoztam T8 tankokkal.De nem voltunk top.Főleg t10 meg t9 csata volt.
  • Phara
    Üdv!

Külföldi fórumokon olvasgattam kicsit amennyit megértettem belőle.Ezekből azt szűrtem le kb,hogy a szakaszokat szinte mindig alsó tierbe szórja.Erről tud valaki mondani bármit,hogy lesz-e változás?Amúgy nekem is feltűnt.5-8 tierig mindig alul voltunk főleg 2 tier különbséggel.
  • Kryon
    Szerintem ez az egész statméregetés csak árt a játéknak. A normál csata egyszerűen nem a competitív játékra (és játékosoknak) van kitalálva, hanem szórakozásra/farmolásra. Ha valaki versenyezni akar, annak vannak direkt erre kitalált játékmódok, hát menjen oda.