World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én linkeltem Overlord hozzászólását, hogy 8.0ban érkeznek. Ugye ezt mondogatták mindig, hogy új ország verzió szám váltással jár. 6.x USA, 7.x Francia stb.

WoT: Nishizumi77

Új E-50 eléggé fantáziátlan, kapott új textúrát, meg jobban kidolgozottabban néz ki a felfüggesztése azt ennyi... Leopárd 1 igazán beférhetett volna ha már T-62 benne lesz.

T-62A helyett berakhatták volna inkább ezt: Objekt 430
A múltkor valami 8.0-t emlegetett valaki az angolokhoz. De igazából engem jobban izgatnak ezek az új tizesek, szóval nem bánnám ha ez igaz lenne.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Szerintem a JTbõl és a Rejtélyes új T9es TDbõl ( ami a 2. ágon lesz ) is rá lehet majd menni.

Am csak engem zavar, hogy ezek az "új" t10 cuccok modelljei legalább 50%-ban már benne vannak a játékban. Nem erõltették meg magukat a wg-sek a t10-ek kiválasztásánal, copy and paste az egész.😄

Meg a t110-nek adhattak volna valami normálisan kinézõ ágyúmodelt, az lesz az elsõ amit lecserélek rajtuk.😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Na most már csak az a kérdés, hogy az E-100 TD melyik ágra érkezik? Megvegyem a JT-t vagy várjak még?

Asszem beköltözöm a Löwébe... <#nevetes1>
7.5-ben nem az angolok lesznek?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Mondjuk arra kíváncsi vagyok hogy ezekbõl mikor lesz valami. Esetleg ez lenne az a meglepi amit 7.5-re ígértek?. Ez kivételesen jó húzás lenne a részükrõl. Az is érdekelne hogy mi lesz a második német TD ág top tankja, mert arról nem írtak semmit. No de mindegy, mire ezek jönnek, szinte majdnem mindre meg lesz az XP 😛. Néhányra meg már most is megvan.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

5 millió credit fair is lenne a medeknél, de sztem a TD-k heavy árban fognak mozogni. Most van majdnem 8 millám plusz végre lesz értelme eladnom a sok felesleges t9 heavymet, IS-8-al, M103-al egy kört sem mentem, csak a tesztszerveren, mert úgy is ott a rahedli t10 a garázsban, E-75-el sem mentem mióta kifejlesztettem az E-100-at, de talán ezt az egyet megtartom, mert a 7.4-es nerf után is a legerõsebb t9 heavy marad. T30-ba viszont sürgõsen el kell kezdenem lapátolnom az xp-t, E-50-ben, T-54-ben van tankonként több, mint 300k, ez uti elég lesz, usa med ág teljesen kimaradt eddig, M3 Lee-ig van meg. :-D Többi TD nem érint, mert nekem ez a torony nélküliség nagyon nem megy, medekkel élvezem a legjobban a játékot meg a gyors heavykkel, remélem a T110 TD is fürge lesz.

Koridor
Ha artyval megyek eleve olyen helyre probálok menni ahonnan be tudok löni a kempelö helyekre.
De ha megjönnek a francia artyk mindegy lesz hova állnak <#help>

Nyilván ha felmozgatják olyan pozíciókba az artyt, hogy belõhetõk a védelmi állások akkor már megette a fene. Én a játékra mint csapatjátékra tekintek, a random faszságait most hagyjuk, eleve én már nagyon ritkán megyek be randomba, hónapok óta kb heti 15-20 csata max, inkább companyban meg CW-n játszom és a védõk (kemperek) nem lesznek szétlõve az arty által, ha a rusholó csapat jól teszi a dolgát. Az természetesen szóba sem jöhet, hogy az egész társaság beáll kempelni, itt beszélsz el mellettem sztem.

Eagle16
Ami még nagyon tetszik az a Tier 10-es Foch, de áh...én el nem kezdek még egy ágat, így is kb. halálra fogom magam grindelni T34-el mire összejön annyi kredit amennyi kell.

Object 704-esen, T-54-esen van 210k xp. E kettõ miatt már önmagában kell 12 millió kredit...már ha azok is 6 milliósak lesznek, amik jönnek. (bár nem lenne fair, azért én 4,5-5 millió közé saccolnám õket)

Prémiumot meg már nem veszek többet, szóval asszem belenyugszok hogy nem lehet meg minden...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Még annyit a kemphez és befejezném. 10-böl 9-szer szív az a csapat amelyik top tankjai kempelnek. Egyszerûen elvérzik a csapat a középpályán és minden irányból sokan támadják õket és végük.+ arty
Majd meglátjuk, de elég masszív lesz az szerintem.

Látom már amúgy mi lesz.

jaj, rohadt orosz OP TD...egytrilliót belém sebzettz

jaj rohadt orosz OP T62...persze ötöt tesz egy oldalra az MM, berusholtak és leöltek mindenkit...

jaj, rohadt E100 TD...jaj semmi nem lövi át szembõl...

jaj szemét oroszok...E100 TD-m van de állandóan átlövik a hasát és megsérül a motor meg kigyullad...

és jaj...rohadt revolvertáras francia szar tier X-es med...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Jah, elõbbi csatában velem is így volt. 17 %-körüli Jagdpanther...kétszer meglövöm. Semmi.

30 valahány %-os vk36 öt lövés és semmi! Öt....

Kétszer egymás után penetration nulla sebzéssel.

Húha...

Még a végén megint kénytelen leszek prémet venni 😄

Ennyi grindelnivalót nem lehet máshogy bírni... Igazság szerint legszívesebben mindet beszerezném, de annyi idõm és energiám tuti nem lesz.
Ami mindenképp kell, az a Stug E-100, és az új Patton!

Nem valószinû hogy túl kemény lesz, mivel az is8 az alapja.😊 Viszont biztos jó gyors lesz!

A td t110 ufók tényleg jó rondák.😄 De legalább ebbõl gondolhatjuk, hogy minden line külön t10-es tankot kap.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

helyes😄
Eagle16
A Patton-on M68-as ágyú lesz, szóval lehet rá számítani hogy a többin is 260 körül fognak ütni az ágyúk...meg ugye 105mm, szóval 390-es sebzés nagyjából.

Koridor
Na ma se játszom tovább, 10 lövésböl 6 nulla sebzésü volt.
Persze engem minden lövés sebzett.
Egy az benne volt mert 350m körül volt, egy vk36-os tornyát találtam el. Jött föl a T150 a Malonkován a hegyre, beáltam a torony mögé, egy a vékonyába kettö a front függöleges részébe középre kukucskáloba. Egy sebzett 150-et. T43-al voltam a 85mm zis-el.
SandRiver-en a KV3-al beállok ferdén egy bucka mögött, a bugristigris totál szembe velem. Lövöm az neki is a függöleg részét, 3-bol nulla sebzés.

és ez micsoda m60?
Ha vannak arty-k rommá lövik az ügyes kemp csapatot. Üljenek azok bármilyen gépben. Arty-k pedig vannak, az más kérdés hogy 10-bõl 8-szor bénák.
Az M48 Patton jól néz ki. Remélem tud majd annyit, mint az M46, fõleg ha kicsit pontosabb löveggel látják el, akkor lesz igazán veszélyes ellenfél. Én már várom. 😊

hát nem tudom, én megláttam egybõl röhögtem, is-8 alváz még a tier7es tankok is könnyedén átfogják lõni sztem 😊
Ejj, ez tényleg nagyon tetszetõs.

Az a bajom vele, hogy nem ez: t95 med:/

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Gottfried
Vajon az objectbõl lehet majd kifejleszteni vagy egybõl megkapjuk a 2. TD ágakat is az orosz és a német ágon is?

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Jah, picit kiábrándító. De mondjuk gázabb lett volna, ha csak simán feljebb rakják az E-50-et és újra t9 lenne a P2, mint volt. XD

A Jagdpz E-100 170-ese biztosan többet fog ütni.

Akkor a gyorsított fejlesztést ki is kapcsolom a top medeknél.Kell az xp hegyek.

Óóó dehogy nem, WOT-ban az a csapat gyõz, amelyik vagy jobban rushol, vagy jobban kempel. Aki csak lézeng a pályán az maximum drukkernek számít.

Public companyra hálistennek nem kell sosem jelentkeznem, van mindig helyem klánon belül.

Hát ez a T110E3 ritka rusnya egy gnóm.
na és ha megveszem az amx 12t-t amikor lesz a "csere" akkor esetleg megkapom az új tier5 franci lájtot?
Más se kellet csak tier X-es medek és TD-k. Na majd csak lesznek tier X-es arty-k is. Mert nem lehet hogy abból nincs magasabb, abból is kell majd.

Az object 268 már most ijesztõ...fogadjunk alig lehet majd átlõni, az ágyúja meg sebez majd vagy ezret.

igen de képek alapján tök ugyanaz a 2 tank, kicsit usa heavy copy+paste szindróma, amit azóta javítottak
250k, amúgy t-72, meg leopard1nek jobban örültem volna😄
E-50-et nem tolják fel, kettõ lesz, lesz sima E-50 (t9) meg E-50 Ausf. M (t10), mármint ha jól értelmezem.

Ez általánosságról ír és nem a Wot-ról. Tök eredményes egy transport helyre full felszerelve pl. egy lövöldözõs játékban. A WOT nem ilyen. De próbáld ki, jelentkezz company hogy te egy kiváló camp vagy. Megnézheted hová vesznek be, szerintem sehova. XD
pont abban van 250 xp-m a többi medben nincs ennyi😄
Jah, most nézem, hogy a Batmobil t10 lesz, akkor abba meg feleslegesen grindeltem. :-(

Gottfried
Tegnap már kérdeztem de sajnos senki nem tudott segíteni,ezért megkérdem megint. 😊

A tankjaimról hogy tudom leszedni a "gyári" felségjelzéseket? Elég zavaróak ha a skinben is van felségjelzés és egymás mellé kerülnek.
A másik kérdésem hogy a klánlogót el lehet e távolítani a tankokról?

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

az e-50 meg a batchat feltolása tényleg gáz😄 De legalább jön az m48 és a t-62 fõleg ezt várom😄 Meg azért kérdéses, hogy lesz 2 orosz td top td, mert a su-122-54et is ígérték, illetve a németeknél is elvileg 2 ág van, szóval...Az amcsiknál hát szerintem a tornyos lesz a nyerõ😄
*többek között jelvényekért is

Eagle16
Ííííí, de durvák 😄

Remélem 210k xp elég lesz a T-62-re.

HunAnFionn
Végre a CW-n nem csak nehéztankokkal és lövegekkel fogunk találkozni. Végre lesz valami értelme a többi tank-fajtáknak is.

mi bajod az m48al? Nem azon a tankon van egy nagy tv az elején? 😄
A szarkazmust jól érzed, én csupán arra akartam rávilágítani hogy ez sokkal távolabbra nyúlik vissza, mint a konzolok és játékaik megjelenése, mert amióta világ a világ már többek jelvényekért ment a hadakozás! :-)

Solten

Saor Alba