World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://browse.deviantart.com/?qh=%C2%A7ion=&global=1&q=agrarmacso#/d515v57

Bruce Willis? 😄

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

bakker te nagyon szerencsétlen vagy XD én E100at lövök vele....
Semmi sem biztos. 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Tekintve hogy pl egy T8 arty 250k, szerintem nyugodtan tolj bele 300-at.

Köszönöm Neked is a támogatást! 😄 Hát a kilences induló tényleg pró, mert a tankjai eléggé karikatúraszerûek, és tudtommal az a legnehezebb mûfaj a grafikában, úgyhogy nem szarral gurigázik 😄

http://browse.deviantart.com/?qh=§ion=&global=1&q=agrarmacso#/d4nhhto

Nekem a tanulmányaim miatt inkább fotószerû illetve mûszaki skicceket kell csinálnom, ez a képregény nevezés csak szárnypróbálgatás volt 😄
Srácok, kb mennyi Xp-t farmoljak az E-50be?
noname23
Na jólvan persze 2 med vonal ruszkin meg csak az a nyomorék T-62A lesz ilyen fronttal}---> 102 mm at 60° hull front gondolom ezt buffolni fogják 120mm-re.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Gyõzelem!
Csata: Arctic Region 2012. június 12. 11:59:14
Jármû: КV-4
Szerzett tapasztalat: 682 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 46; 2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 0

Ilyen csatát mentem vele...basszus...az agyam eldobom. Semmit nem sebzett, csak egy saját csapatársat aki ügyesen beállt elém.

Oké, az egy dolog ,hogy erõsítik, de az nem fér a fejembe, ez nyomorék ágyú rajta, ha papíron 227-es pen-t tud, akkor...miért pattog mindenrõl?
Remélem, hogy ezt helyre rakják. Az nem érdekel ,hogy kap pár mm plusz páncélt meg ilyenek. De pattanjon már mindenrõl.

Csak azt hallom benne folyton hogy bounced off...beakadt a lemez benne biztos. Minden lövés bounced off.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Tegnap dobtam én is egyet!😊 Mondjuk a 9-el tényleg nem lehet versenyezni, hatalmas. Biztos nem kezdõ a srác...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Az M41 könnyû tank volt, az M24-et váltották vele, sztem inkább t6-7 light-nak illene.

ez már biztos, hogy 7.5 tier10 med/td?
Köszönöm!<#worship> 😄 a kilences tényleg jobb technikailag és történetre is. Érezni, hogy nem 2 órát foglalkoztak vele, mint én, de sajna vizsgaidõszak miatt ennyire telt. Az enyémet elõször lepucolni kellett volna még, aztán színezni digitálisan. A történet pedig, hát az ízlés kérdése, aznap délután helyben poénnak tûnt nekem <#bee1>
Hú, ez nagyon jó hír!
A következõ féláras akcióban veszem is vissza a VK DB-t, és halmozom majd rajta az xp-t. Addig is, húzom tovább a med legénységemet a PzIV-ben 😊

7.4-es patch erosit rajta. Addig pihentesd 😊

Nem értem, ez a nyomorék KV4 fullosan is egy rakás szar? Hülyét kapok tõle. Rászenvedtem végre a jobbik ágyút, hû jó magas pen, meg minden...ez is mindenrõl lepattan. Beszarok rajta. Mintha 227 helyett csak 127 lenne az átütése vagy annyi se.

Jagdpanther-rõl lepattan, T44-rõl is, Panther-rõl is, KV5-rõl is, Tigris-rõl is, T34 testérõl, is, mindenrõl. Amire rálövök pattan.

Simán a legszarabbak között van amiket eddig próbáltam.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Én mondjuk nem féltem a batchatemet szerintem tier10be is megállja majd a helyét a jobb ágyúval, szerintem spotolásra továbbra is ez lesz a legalkalmasabb ergo CW-n is meg marad a pozíciója sok pályán
Biztos vagy benne, hogy prem lesz? Es ha masodik med vonal.

6 Jumbo
7 Improved sherman
8 Sherman+pershing torony+90
9 ?? M47
10 ?? M41 Walker Bulldog?

Utolso ketto csak tipp.

Toltam rád egy szavazatot még tegnap, de megmondom õszintén a Comic 9 jobb. Nem véletlen tart 840 szavazatnál.

Sziasztok! Bejutottam a döntõbe a WG képregény-versenyén, egyenlõre tartom a második helyet a szavazásban, arra kérlek szépen Titeket, hogy szavazzatok az én munkámra! Elõre is köszönöm szépen a segítségeteket és támogatásotokat!

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/122973-comic-contest-poll/

itt kell szavazni login után a COMIC 1- re, az az én munkám
Maximum olyan erõsnek kéne lennie mint a 105 mm M68-nak. Én gyengébbre venném, mint tier 10-es löveg mindennel együtt 240-245 mm-es átütést adnék neki.

EZ a 105 mm CN-105-57 valójában egy L/44 kaliberhosszúságú 105 mm-es löveg. Annyit tudok róla, hogy a HEAT-tal 400 mm/90° -os átütése volt. Persze APCBC vagy más ilyen kategóriás lövedék (ami a WoT-ban az alap AP lenne) nem volt hozzá, még APDS/APFSDS lehetett.
Az AMX-13/105, SK-105A és az M51 Super Shermanba volt beépítve. Szóval azt a rohadt AMX-13-at lehetne még durvítani...

Nekem jobban tetszik a módosított medium ág, mint a jelenlegi.
Azért a bunkó stílusából még mindig nem bírt visszavenni:
We will give you your cardboard dream, don't worry. But later.

WoT: Nishizumi77

Lesz második német med vonal, Leo 1-el

link

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Tehát akkor nem érdemes várni a második TD ágra a németeknél? És akkor most a következõképp néz majd ki a két ág vége, kérlek javítsatok, ha tévedek.

Az egyik ágon jön a T7 JP, majd egy lyuk T8 (JP2), T9 JT, T10????
Másik ág. Ferdi T8, T9 ?????, T10 E-100
Mivel eredetileg nem volt hozzá így kinézem belõlük, hogy megcsinálják az IS-4 manõvert a Batchattel, hogy tier 7 ágyú után egybõl tier 10.

Kérdés az, hogy az új T10ek közül mind fejleszthetõ lesz e vagy csak pár. Pl Batchat az az lesz, mert alapból 90mmes lesz hozzá, és azt írják 105ös lesz a top, de közöttük még ott lehet a 100mmes is, nem hiszem hogy elbukja azt az ágyút.

WoT: Nishizumi77

És a 105 mm-es CN-105-57 kb. mit tudhat?
Érdekes, hogy a Batchat elbukja a 100mm-es SA47-et. Lóri sztem gyenge lesz tier 9-nek, eredetileg annak szánták és a Batchatet t8-nak, ehhez képest a kis Batchat jó nagy utat tesz meg, még egy tankot sem raktak lejjebb vagy feljebb két tierrel az eredeti elképzeléshez képest. :-D

Ez lenne az:

http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/68517-t110s-armor/page__view__findpost__p__1986908

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Linket légyszi és kinyomom Twitterre.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

A 17 cm K18-hoz volt AP lõszer. Diagramm is van az átütési képességeirõl. Biztosan lesz a játékban is AP lõszer hozzá.

Az Object 268 152 mm M-64 típusú lövegének átütésérõl semmit nem lehet tudni. Annyit írnak, hogy jelentõsen meghaladta az ISU-152 lövegéét. Gondolom a 152 mm ML-20-ét. De az összes '50-es évekbeli nagy kaliberû löveg jelentõsen meghaladta...
Én maximum akkora átütést és sebzést adnék az M-64-nek, mint a BL-10-nek van. De átütésben inkább kevesebbet.

A T-62A fegyverzetére leszek kíváncsi. A 100 mm D-54TS abban különbözik a 100 mm D-54-tõl, hogy a TS-nek modernebb kétsíkú lövegstabilizátora volt. De átütésben ugyanazt tudta mind a kettõ.
Gondolom a TS tier 10-es löveg lesz és megkapja a +20 mm-nyi pluszt. A 100 mm D-54 kicsit gyengébb a kelleténél, olyan 10 mm-nyivel. Lehet ennyivel is jobb lesz a D-54TS mint a D-54. Olyan 245-255 mm körüli átütésre számítok.

Az US 105 mm M68 is akörüli lesz mint a D-54TS-nek. Bár ez meg APFSDS-el tudta körülbelül azt a teljesítményt amit a 120 mm M58 APCBC-vel. Gyengébbnek kéne lennie a 105 mm M68-nak APCBC-vel, mint a 120 mm M58-nak.
flashpointer
meg a sturmtiger :'(

Emancipate yourself from mental slavement!

AMX13 tankokra milyen crewskilleket ajánlotok? Oly sok minden jönne jól, nehéz válogatni. Vegyesen használom helyzetfüggõen passzív scoutolásra és hátbatámadós szemétkedésre is.
Forolto
8.0

Hova tûntek az angolok?
Úgy tûnik, hamarosan érkezni fog 2 újjabb sherman. A 0.7.4 description files-ben bukkant rá egy emberke a pershing tornyos sherman(90mm) és az "improved" shörmi leírására. Biztos leendõ prém tankok lesznek.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

7.4 francia TD+SPG
7.5 tier 10 TD+Med
7.6 (talan) 2ik szovjet TD ag.
Majd talan 7.7 be lesz masodik nemet TD ag.

Hát ha átjut egy slight/medium az artyig az a csapat hibája, más kérdés, hogy rinyálni felesleges, az ilyesmi megesik, egyébként értem az ellenszenvet a tüzérek felé, de a szomorú valóság, hogy ezek sem sírnak többet, mint bárki mások, szinte állandó jellegû, hogy lebasznak, mert nem csinálsz semmit akkor is, ha épp szinte egyedül nyered a meccset a csapatnak, az ilyenre legyinteni kell, nem foglalkozni vele.
Most akkor 7.4-ben mi jön? Francia arty, francia Td ág?

Német új TD ág ebben lesz vagy a következõben?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Már most is sírnak: tegnap egy obj212 miután meghalt elkezdett panaszkodni, hogy a top Amx milyen noob (miközben 7 killje volt és elég jól csinálta). Gondolom az arty ideges volt, merthogy nem védte meg? Most komolyan mit várnak, egy 7 tagú testõrséget minden arty mellé?..

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

A szívem szakad meg értük 😄

Ugy latom sirni fog a sok arty. Tegnap este oldalankent 4-4 tier 9 med volt a csatakba. Mindenki nekiall farmolni. Sooook halott arty lesz 😊

Rammer alap. Nagyon sok ember sírkövére van az vésve hogy "ba*eg, már pont nyomtam a gombot!"

https://wotinfo.hu

Most farmoltam ki az árát event alatt a T28-nak én is de nem tudom milyen stock-ként. A T30-ról megvannak az ágyúk így csak 14k freet kellett beáldoznom és egy elég tûrhetõ td-t kaptam. Elsõ csatába csak a jobb motor hiányzott róla így stock-ként szörnyû lassú, a max sebességétõl 1km/h-val kevesebbet tud. 😊))) Az elsõ két csatám olyan volt hogy csak cammogtam a frontvonal után szinte veszteség nélkül bedaráltuk az ellenfelet de alig sebeztem 2000-et a két csatába. A harmadikba viszont jött az ellen hozzám így 4800 sebzés meg vereség mert afk volt az artynk akivel a végére maradtam az ellené persze nem. Eléggé tetszik a gép ha minden összejön de lassúsága nagyon nagy hátrány sok esetben.
Proto felé fogok menni, de az még rosszabb lesz 😄

Mivel ugye a T25/2-re még a 105-ös se megy rá, szóval tier8-ban rohangálhatok azzal a 90-es ágyúval, amivel tier6-ban is... Bele fogok õszülni a gyönyörbe, már most látom...

Még szerencse, hogy van 70k free xp-m, amit az angolokra tartogattam. Ennek egy részét most inkább beáldozom szerintem, a mentális épségem érdekében 😊

A sima T28 nagy ágyú nélkül kész szenvedés. Halál összeszedni vele az 51k XP-t a T10 ágyúra...

Jajj de nem akartam nekiállni pedig, de kénytelen leszek... 😄
Még az USA TD-s tesztszerveren próbáltam a Protót, és akkor azt mondtam, hogy csak ettõl mentsen meg a gondviselés éles szerveren... Borzasztó volt! De ezek szerint nem sokat javult azóta.
Mindegy, ez van, CW-re kelleni fognak ezek a brutál új TD-k, és nem akarok kimaradni a jóból 😊

Akkor most hogy is lesz a német meg az orosz 10-es med egybõl a top fegyvert kapja az amcsi meg majd szenvedje ki a gyengébbel a jobbikat?
A Patton III érdekel engem csak ebbõl a fejlesztésbõl de annyira ronda az összes lehet ha kihozzák õket abba is hagyom a játékot. 😊)))))
Kinek van kedve minden nap ezeket az undormányokat nézni.
Én eddig úgy tudtam, hogy a németeknek is lesz 2db TD ága, az egyik végén, a kilences szinten a Jagdtiger, a másik ág végén szintén kilences szinten a Jagdpanzer E100 Ez a kép is ezt sugallja

Ezek alapján 2db 10-es német TD-re még várunk...

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

Nocsak. Akkor alul se nagyon lövik át szegény E-50-et...akkor még sincs annyira lenerfelve....jaj de érdekes.

Ok, szólok ovinak, hogy irja át azt a 1950's-t 1960's-ra. Problem solved.

Forolto
de a t-62 1962-ben lett renszeresítve,a Leo-1 1965-ben.Szerintem egyik se férne bele a játékba.