World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát én nem cserélgetek be félpénzért semmit, úgyis nem rég vettem meg a lorr40-t, annál nem hinném hogy jobb lenne a 8-as francia sherman.
Szerintem cseh, nekem az lett az új kedvenc. De majd az okosok megmondják.<#alien2>
Majd 100 csata után, azóta még nem jártam T8-ban, csak T10 és T9.
svéd vagy cseh 6-os ? ezekre futja 😊
3750 goldot.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Sherman0070
~20 mecsből 14-ben ez történik...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

nem kell ide ranked mm, már a tomatok így sem tudnak játszani, hogy nem kapnak full tier6 enemyket 5 meccsenként

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Többi tapasztalat? Én folyamatosan agyhalott csapatokat kapok. Sebzés nélkül hal meg mindenki a csapatban.
Nem tudom játszani a tankot olyan gyorsan meghal a sok autista szar.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

mennyit ad érte? 😮
Most nézem, hogy a T95E2-t is be lehet cserélni. Vajon ha becserélés után meghívsz egy másik accountot, amin ismét megveszel egy tier 10 tankot, akkor újra megadja a T95E2-t?

T10-es csaták jöttek ezután. Camo nem valami jó sajnos, szerintem balanced lesz ez a tank, csak kell rá legénység.
Emlékszem, még pár évvel ezelőtt volt, aki berakott egy képet, hogy fú első körre milyet ment, aztán ott virított az eredmény kijelző mellett több mint 10k xp... 😄

Ennyire gyanakvóak lennétek? Ejnye <#vigyor2>
Pontosan, mint amikor T57-el első körömben 10k felett sebeztem.
ROMOTO
<#eljen>
Gondolom, hogy látszódjon, hogy tényleg az első csatája volt vele, és nem csak bekamuzta. 😄

Mert tényleg első kör.
Annyira istenítitek, hogy már én is elgondolkoztam a cserén (T34/WZ-111/IS-6-ért cserébe)... 😄 Mondjuk előbb azért letesztelem a hétvégén, hogyan muzsikálnak ezek az új MM-ben.

És azért kellett a teljes statisztikai oldalad képét belinkelni a csata jelentése helyett, mert... <#whatever>
Nem tudom mit mondjak. Mentem egy kört a Revo-val, de elég gáz szerintem, kicsit többre számítottam tőle.

Lehet megbánom az IS6 cserét...

/Troll off.

Sherman0070
Nekem sem volt francia med legénységem. Most képzem Revóval a semmiből.
Megéri megvenni szerintem mégha nincs jó legénység, akkor is.

Nem az egyetlen, T-34-3-naknis akkora az alfasebzése.
HTS s3rg1nh00
nem mindenki,csak akinek ki volt húzva.nekem van bulldogom,és a treeben most elé került a T71 de nem kaptam meg csak megvehetném ha lenne rá kredit.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Passz,nekem három 8-ast és két 9-est adott.Asszem.

Frissítés ota most tudtam először belépni. Mindenki kapott 3 8-as light tankot ajándékba úgy hogy csak 1 db TD-je volt a garázsban ? Ez igen nagylelkű 😊
Az M4A1 Rev.-val én is szemeztem, de sajnos nincs hozzá rendes legénységem, mert a franciáknál csak a könnyű tank ágon mentem. Így a Rev. jelen pillanatban csak farmolásra lenne jó, arra meg ott s SP meg s Löwe.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Ha belegondolsz, mid a két tank hasonló játékstílust igényel. Hátulról támogatni. JObb ezt 390-es alfával tenni, mert ugye, általában csak egy lövésed van egy fedezék nélküli célpontra, mert azt vagy kivégzik a többiek veled együtt, vagy visszagurul a fedezékbe. Ilyenkor azért jobb egy 400-as csomagot belerakni, mint egy 240-est. 1400 m/s a Reversoir lövedékének sebessége. Hogy ez miért olyan fontos tény? Nem tudnak kigurulni a lövésed útjából. Meglátod az ellent, lősz, és már talál is.

Nekem tegnaptól van Shermanom, én ennek előtte nagyon sokat játszottam a CDC-vel. Sokkal többet kellett tegyek egy CDC vel ugyanazért az eredményért, amit a Shermannal könnyedén hozok, pusztán a nagyobb alfa miatt.

Még valami. Egyetlen egy prém med tank, amivel ha rámész egy 400 Hp-s tankra, meg tudod ölni egy lövéssel. Minden másnak 2 lövés kell hozzá. S ez nagyon nagy előny.
CDC-t 90%-os akciónál sem hiszem hogy megvenném.
CDC-t mindig bal oldalt kell lőni,azt nagyon szereti.<#buck>
De a két hátsó görgőnél keréknél vagy mi a ráknál is érdemes meglőni láncát.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.29. 10:33:29

srácok, van wz111-em és is-6om, a wz-t be akarom cserélni, nem csípom, nincs átütése és nem érdekel a kínai heavy ág. A cdc-n és a 8-as shörmin gondolkozom. A shörmi szimpibb, nagy alfája van, és emiatt ritkábban kell megmutatnia magát, ugyanakkor kritikus pontokra nem érsz el vele. Szerintetek melyik a jobb?
Az ágyúja egyébként nagyon jó,de csak akkor tudod használni ha eltudsz rejtőzködni,bár camoja szar,és lomhább is mint sima panther.
Ha fel spotolnak és nem vagy bunkerben akkor kampec gyorsan.

Na igen, aki már ott tart, hogy lehet T-55 tulaj.

Köszi, akkor hagyom a fenébe.

Szerintem rohadt modul érzékeny.Ha oldalról találod el a testet akkor tuti minimum 4 modul repül,az sem kizárt hogy 6-7 modul és legénység sérül.Előről ha a hasát tudod lőni vagy alá esetleg tornyon az is tuti.Nagyon könnyen gyullad és robban ammo rack.
Troll ágyúkkal nagyon poén lőni rá,Su-152 Isu vagy T49 szereti nagyon.

A 8.8 felejtős. Ott a T55A jól lehet vele legénységet húzni.
Szerintem ne vedd meg,irtó papír cucc.De te tudod.
T10 csatába is bedobja,de már T8-ban is vígan keresztülhugyozza bármi.
HE lőszerre igen érzékeny.

A Panther 8.8 mennyire használható manapság? Egy T-54 mod1 Panther 8.8 cserén gondolkozom. Kellene egy s Turánnál jobb tank német med legénység húzáshoz.

Dehogy áll, csak 1300 goldot levontak és nem kaptam semmit. Vagyis megkaptam tegnap este, de rányomtam a csata gombra és ugye halott volt a szerver, még fel is szereltem a Revo-t mindennel, szerintem a kreditet is levonták, de azt nem tudom mennyi volt. Írtam ticketet. Az a jó, hogy most nem vehetem meg újra a Revo-t, pedig azzal akartam játszani egész hétvégén, mert akkor tuti nem adják vissza a goldot.
És Revo is ott áll? 😊 Na jó, biztos nem.
Tegnap este IS6 - Revo csere, ma reggel IS6 garázsban, gold levonva. GG
Camo skill a legénységnek oszt kész.

Olyan jó hogy T49-el állok egy hejben 436os látótávval és a szaros nehezek felspotolnak engem én meg vak vagyok.
Sherman0070
Első meccsem a 8-as Shermannel <#szeret>

én a CDC-t 1 órája cseréltem be a franca Shermanra. Megérte.
Sherman0070
Pilot úgyis ingyen lett meg erőlködés nélkül. Kuponnak legalább jó. <#nevetes1>

Sherman0070
Pilot nem kell. Nem szeretem az alacsony átütését. Hellcat lövege tier8-ban...

Sherman0070
T34-el +400 csatám van. Elég volt nekem annyi abból.

Sunsetjoy
Mint a régi vicc: A4-esemet hasonló Audira cserélném 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Szerintem óvatosan ezzel a becseréléssel. Jók azok a tankok. Sztem egyiket sem éri meg fele árért becserélni. Persze ha bent lenne a skorp, meg a patriot akkor ok. De ezek kb ugyanazt tudják. Pilot-t, T34-t sztem bűn becserélni pl...
A Revával nem nagyon lehet mellélőni, a buffolása óta az egyik legjobb T8 prém. A Pantherrel nincsenek tapasztalataim, hallottam már nagyon dicsérni, és nagyon savazni is.
Sherman0070
még egy: SU-122-44emet is meguntam. Panther M10 jó móka nekem, goldlövőnek?

Sherman0070
T25 Pilot-omat meg M4A1 revóra cserélném.
7200 goldom van erre az akcióra.

Tömören? STA.