418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Most voltam egy csatában amiben bazi nagy dögök lövöldöztek arannyal és nem tudtak sebezni,erre messze valahonnan a francból kis sutyerák med sima lőszerrel sebzett.
    De E100 közvetlen közelről golddal nem tudott sebezni.Se teknős meg a többiek.
  • Jacktor
    I. Morphelo Bajnokság - Részletes díjazás
    Több mint 300.000 arannyal fejeltük meg az I. Morphelo Bajnokság díjazását, így összesen már 16 csapat teljesítményét tudjuk jutalmazni (tehát nem csak az 1. helyezett lesz díjazva)!
    Ha még nem neveztél a csapatoddal, most itt az alkalom! Nevezési űrlap megnyitása. Október 9-ig még van időtök jelentkezni a bajnokságunkra, hogy megcsípjétek valamelyik nyereményünket! Ne feledjétek, a győztes csapat tagjai továbbra is 100.000 Ft-tal lesznek gazdagabbak fejenként!
    Csapat nevezése: https://goo.gl/xG5TrC
    A részletes díjazást a következő infografikán láthatjátok:
  • Gyuszopapa
    Nem csak ilyen Trigg szintű ellenfelek vannak gondolom.
  • WR104
    Az ilyen versenyeken is van +-25% RNG?
  • Scheff
    Már csak pár napotok van jelentkezni a Morphelo Emlékversenyre, ahol a tét nem kevesebb, mint 500.000 forint! :)
  • ROMOTO
    Az a td max akkor fog pattintani ha valami dombra felmászva szemből a domb aljáról meglövik a frontját, a lövege körül kicsit keményebb, de egyébként tier6 kv1 vinni fogja az a döntött frontot...
  • szaboz80
    Én is... Nekem is tetszik, de tegnap állandó T10 csata volt, akár mást használva is. Hamar átpártoltam egy másik game-re :)
  • Userx2
    Nem írnám le ezeket a döntött páncélokat. Az a 100 mm se 0 páncél lesz a francia td-n. Ha megnézed mennyi Hp-ból gazdálkodik ez a TD, baromi sokat számít minden pattanó.
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2017.10.04. 23:28:23
  • bekescsaba
    Megvettem az RHM scorpiót. Egy új világ nyílt ki.....
  • Rammsch31n
    milyen ingyenes Liberté? :DDDD az kőkemény annyiba kerül, mint egy másik t8-as heavy...
  • Plata
    Ilyeneket ír ki a játék.

Skorpiót meg rhm-et oneshotoltam.

Ma nagyon szarul megy.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.10.04. 18:44:46
  • Plata
    Múltkor valaki küldött egy linket,de tökre germánul volt,abban arról írtak hogy 128 milis ágyút kap de feljavított statokkal,gugli fordítóval fordítottam.
    Pedig nagyon várnám azt a talicskát.
    De azért kösz.
  • Scheff
    Továbbra is csak ennyi infó van a VK-ról: https://www.esport1.hu/news/2017/08/03/esport-wot-worldoftanks-scheff-uj-premium-tank-vk168
  • Scheff
    Így látja kajzoo a GoHard teljesítményét a csoportkör első szakasza után. :)
  • Plata
    Ma fura dolog történt,m41-el elindultam előre spotolni,jött velem lóri,megláttam amx 13 90-et és beindult a kamikaze ösztön,vagyis padlógázzal bele.
    Eddig nem is volt gond,de ahogy letámadtam amx-et láncoltam és elgázoltam,csapattárs hátulról messziről rajtam keresztül ki akarta lőni amx-et,t54 ltw vagy mi a rák volt,azt nem fogta fel hogy az amx meg közte ott vagyok,és belém lőtt kettőt majd meg is haltam,erre a lóri csapattárs aki jött segíteni nekem és nem lőtt rám bekékült.
    Csata után megnéztem,lóri nem sebzett engem akkor sem láttam hogy sebzett volna,köcsög t54 lőtt belém kétszer,neki ott is volt a csapat sebzés és tk,de a lóri kékült be.
    Jah meg a magyar nyelv kicsit fura most,ilyeneket ír nekem hogy a sebzés fel lesz fogva.Mi az hogy fel lesz fogva már rég lepattant bakker.
    O-Ho-val voltam,és pattogtak rólam a golyók,én meg pislogtam a sok idiótaságon amit kiírt.
    Nem azt írta lepattant,hanem le fog pattani.
    Direkt kiálltam a lövöldözés közepébe,mert állati mókásakat írt ki.
  • Plata
    Várj már német cikk volt róla új brutál ágyút kapott teszt szerveren.
  • Plata
    Nem érdekel nincs pénzem vk100-ra.
    És tiger p-nél hagytam abba anno.
  • ROMOTO
    amíg 208 pen a normál lőszer abban a lövegben nincs miről beszélni, alig vánszorog cserébe van páncél, de toronyfront kialakítás miatt ha a torony alsó részét éri találat akkor test felső lemezébe csapódik a lövedék sok örömteli percet okozva a felhasználójának
  • joe662
  • ROMOTO
    Nem is kell tesztig várni, beírhattad volna hogy power creep, azt jónapot...mondjuk ez esetben nem is tévednél vele nagyon, gyakorlatilag 0 páncél, cserébe jó camo, pontos löveg, szuper szűlülés, nagyon mozgékony és nem kell bele goldammo ami egy farm tanknál nagyon nem mindegy.
  • Plata
    Kérlek mondj már valamit a Vk168-ról.
  • Scheff
    Új francia tankvadász érkezik pár napon belül az európai szerverekre, az első tesztek pedig csütörtökön érkeznek a tankról!
  • WR104
    Itt mindent megtalalsz ami neked kell.
  • ROMOTO
    "Az új tankok közül az első a tier VIII AMX 65t gyakorlatilag az ingyenes Liberte szerepét tölti majd be." ahha, szokásos bullshit...
  • Plata
    Nem tudod,ha össze lehetne adni a személyzetet akkor mindenkinek lenne vagy 50 skilles legénysége.
    Jól összeválogatott 5 skilles banda már büntet,több skilles meg képzeld milyen.
    A skillezés egyszerű,5-ös szintű tanktól kezdve a legénységet ne oszlasd fel hanem vidd át a következő tankba,csak egy kis pénzért át kell őket képezni,75%-os át képzés 20 ezer credit egy embernél.100%-os meg aranyba kerül.
    Mikor belekezdtem a japán heavy ágba tök gyökér bandával,vagyis 50%-os képzettség,az idióták még a holdat sem találták el full beszűkülve lézerirányzékkal,most meg vaktában kilövik még a légyszart is a tankokról.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.10.03. 23:57:03
  • ROMOTO
    kisebb streamer - akinek nincs számottevő közönsége
  • Zoolee1976
    Sziasztok!Eléggé amatőr módon minden tankomhoz külön személyzetet húztam és mostanában derült ki az számomra hogy aki full 4-5 soros személyzettel megy a csatába az kb felér egy legális csíttel az 1-2 soros személyzetesekkel szóval minden tankomhoz szinte 1-2 soros személyzet van,és a kérdésem az lenne hogy nem lehet valahogy össze vonni az azonos nemzetből valókat?Vagy ha így nem is megy hogy tudom megoldani azt hogy pl lesz egy fullos személyzetem és azt mindig más és más tankba ültetem,persze az adott kereteken belül.Esetleg tudnátok linkelni olyan oldalt ami Magyar és érthetően leírja ezeket a dolgokat! Előre is köszönöm!
  • Still_I_Rise
    Akinek nem inge...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Gondolom egy-két beszédhibás, affektáló WOT kurva megy a levesbe a bevételt kevésbé hozó területeken.

Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.10.03. 22:46:44
  • barret
    :DD
  • Scheff
    Meg merjem kérdezni, hogy te miről beszélsz?
  • ROMOTO
    A wg elveszi a press accountot a kisebb streamerektől, szegény embert az ág is húzza....
  • Angelus1991ster
    Tier 10-es AMX M4 mle. 54 elülső része hasonlít a 44.M Tas elülső részére. :)
    Továbbá jó, hogy az AMX M4 mle. 1949 (Liberté) kap egy reguláris ágat.
  • TiborTamas
    Hát igen, nem hiszem, hogy túl gyakran történik meg ilyesmi. :) Ettől függetlenül grat mindkettőhöz.
  • WR104
    Ott a pont.
    Az utolso csapattars kigyujtotta az ellenfel JPantheret ami kilotte, de utana leegett. Igy maradtam 4 tankkal egyedul es ezert kaptam meg a Kolobanovot. Szerencsem volt.
  • TiborTamas
    Akkor már csak az lehet, hogy az utolsó élő csapattársad felgyújtott vagy vízbe szorított valakit az 5 élő közül, és közben hamarabb elhalálozott, mint hogy megkapta volna a killt. Esetleg kilőtték egymást egyetlen lövésváltás során, ahol a te utolsó csapattársad egy pillanattal, de hamarabb robbant, mint akit ő lőtt ki.
    Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2017.10.03. 18:32:14
  • pett3rson
    hali,

Biztos le van írva valahol, de nem találom. mikor jön ki a 9.20.1 amiben változik a mission meg a satöbbi?
  • Scheff
    Az AMX M4 mle. 51 három különböző löveg közül választhat, s míg kialakítását tekintve nagyon hasonlít a Királytigrisre, addig attól jóval vastagabb páncélzattal rendelkezik.
  • xotyi
    Ez a sziklákon/törmeléken való csúszkálást már igazán megcsinálhatná a wg- irányíthatatlan a tank csúszkál össze-vissza, kurva idegesítő!
  • R3nton
    lövegsüllyedés átlagos 7 fok, viszont szemből elég troll az armor, remélem hozza a vk45 régebbi szintjét, amikor felbuffolták.
  • soo277
    10 esen lesz ágyu rendessen ,meg jó kemény tornya lesz, fasza lövegsüllyedéssel