World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elkezded nyomni, és ha letépik a töködet, akkor túl sokat játszottál. 😊

Egyébként szerintem simán lehet értelmes korlátok között tartani. Amikor elmegy a család aludni, akkor 1-2 óra lövés.

Lehet WoT-ot játszani teljes csendben, káromkodás nélkül? <#eplus2>

Hehe... na akkor most a Skyrimban fogják nerfelni a kétkezes kardot... 😄

OMG, hát akkor csökkentsék a fordulékonyságot és kész! Igazából ezért is olyan troll tank a t-50-2, de a sebességét meghagyhatnák..

Tono34
Tudod, hosszú az éjszaka 😊
Ha a gyerek, asszony már lefeküdt aludni akkor lehet játszani, de csak csendben nehogy felébredjenek.

Viszont ha sokáig játszol a munka teljesítmény rovására megy, szóval meg kell találni az egyensúlyt 😊

Alkalmasint 4-6 óra alvás esetleg elég lehet, de akkor szabadnapon kell bepótolni a kialakuló alváshiányt (bár kisgyermeknél ez abszolút felejtõs, mivel õ ezt még nem veszi figyelembe, ha már felkelt neked is muszáj lesz).

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Az esetek többségében azért lesz valaki katona mert besorozzák. Én is ezért nyomtam le egy évet a honvédségnél és nem a megélhetés miatt. Háború esetén pedig sokkal többen lesznek a besorozottak legalább is a közkatonák között.
Van külön lammaer elhárító csoport alapvetõ picsázásra. Rövidítve LECSAP.

Csak azt figyelik, te mit teszel és úgy módosítják a játékot, hogy neked minél rosszabb legyen.

Ezzel a top francia artyval éppen most készülnek egy szuperfegyvert berakni a játékba. Teljesen fel fogja borítani a játékegyensúlyt, mint annó a Type, amikor kijött és még sebezhetetlen volt. Biztos vagyok benne hogy néhány hónap után nagy nerfet fog kapni. (persze csak azután miután jó sok pistike vásárolt prémiumot hogy ésszerû idõn belül kifarmolhassa hozzá a szükséges sokszázezer XP-t)

Ja tényleg, hirtelen nem is jöttem rá az igazi okra.

Állítom hogy a T-50-2õt azért szedik csak ki mert túl hatékonyan mûködött a tróger artyk ellen.

OFF csak két (testvér) filmcím hogy az ellenség szemével is láthass

- Levelek Ivo Dzsimáról
- A dicsõség zászlaja

Eh, 13-90et feljebb teszik, a t50-2-t meg kivonják. Ezek rám utaznak, ezt a két tankot használom jó ideje.

Most képzeld el, a Híd túl messze van c. filmben, nem azt mondja Sean Connery, hogy le kell gyõzni a németeket, hanem óh, hát ezek valójában rendes emberek...majd egy órán át mutogatták volna, hogy a németek is milyen jó fejek.

Ez nevetséges, ilyen filmet nem lehet csinálni. Vacak volna. Ki nézné meg ugyan?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Infók:
- kivonják a T-50-2-t
- jön (lassan) a fizika

A fizikát meg a T-50-2-t sehogy sem tudták összehozni ezek szerint. Ezzel az irányítási rendszerrel és a fizikával gyakorlatilag egy önmegsemisítõként mûködne ez a tank az elsõ teljes sebességû fordulásnál borulna.
Hehe, ezek szerint neked az olyan filmek jönnek be mint az Austin Powers - klasszikus jelenet, hogy amikor a fõhõs megöl valami nevenincs gonosz harcost Dr Genya seregébõl, megmutatják hogy a családja hogyan éli meg a halálhírét...

Ejj de jó lenne egy youtube link a jelenetre...

Az esetek nagytöbbségében,azért lesz valakibõl katona,mert az viszonylag biztos megélhetést és háttért biztosít az életéhez.
Vannak olyanok is akiket a fentieken kívül,egyébként is vonz ez a fajta életvitel,a fegyverek az egyenruha stb.
Nagyon kevés olyan agyhalott van,aki a háború vagy a harc lehetõsége miatt akar katona lenni.
Háború esetén persze a katonának tennie kell a dolgát,a saját nemzete kötelékében.Hogy milyen célokért,vagy kiknek az érdekeiért harcol,az a harctéren lévõ katona számára lényegében mellékes.
Fõleg azok számára az,akiket a háború miatt soroztak be.
Aztán az egyén harctéren nyújtott teljesítménye alapján dõl el,hogy késõbb milyen besorolásba fog esni.
Na meg persze annak,függvényében,hogy ki nyeri meg a háborút!
A katona aki hõssé válik,nem valamilyen homályos cél vagy a politikusok és a propaganda által szajkózott dogmák miatt lesz hõs.
Csak túl akar élni.Ha mellékesen még ügyes is és esze is van hozzá,akkor a túlélés közben,kimagasló teljesítményt nyújt a harctéren.
A jól kiképzett katona teszi a dolgát a legjobb tudása szerint,miközben próbálja magában kikapcsolni a befolyásoló tényezõket.A félelmet,a robbanásokat,a körülötte meghaló társait,a hideget,meleget éhséget stb.
A környezetében lévõ dolgokat látja csak harc közben.Ha azt látja,hogy egy bajtársa segítségre szorul és segít neki,akkor már hõsnek számít?
Azt hiszem igen.Ha egyedül megöl sok sok ellenséget akkor hõsnek számít?
A saját nemzete körében igen.De ha nem õk nyerik a háborút,akkor már más lesz a megítélése.
Nehéz dolog eldönteni,hogy egy alapvetõen gusztustalan dologban,mint egy háború,ki a hõs?

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Hogy? Egyszerû ez. Nem mondom hogy nem így van, lehet én csak a rossz filmeket láttam, például a szovjet filmipar gyöngyszemeit se láttam.

De a nagy háborús klasszikusokban nem éppen vérben forgó szemû tömeggyilkosként mutatják be a németeket.

Ellenségnek persze...és lehet nem éppen szimpatikusnak, de hát ha egyszer ellenségek voltak?

Említette valaki Dobó Istvánt...miért, az Egri Csillagokban miért nem szimpatikusabbak a törökök? Jumurdzsák miért gonosz? Miért nem jó fej? Bezzeg a magyarok mind hõsök az egy szem Hegedüst kivéve. Gárdonyi netán török ellenes volt?

De mondhattam volna példának a Szabadság Szerelem címû filmet. Miért nem mutatják be benne, hogy a szegény szovjet kiskatonák akik épp az 56-os forradalmárokat lövik le, valójában rendes emberek? Ki nézett volna meg egy ilyen filmet? Ilyet nem lehet egy háborús filmben. A mieink hõsök, a másik meg ellenség. Ez a háborús filmek alapja, teljesen mindegy melyik korban játszódik, és kik készítik.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nem láttam, de ez szovjet film nem? Tehát egy diktatúrában készült propaganda film.

Nem-e?
Witmann 138 kilõtt harckocsi
Boelter 139 vagy 144
Kurt Knispel 168
Ott Carius 150

Utána kéne csak olvasni.

Nekem az a szerencsém, hogy ha nincs munka, akkor napközben itthon vagyok, és ha nincs más teendõm, akkor igyekszem az összes hk-t legalább leduplázni. Délután, amikor a gyerekek itthon vannak, akkor már esélyem sincs játszani.

Valaki család és munka mellet nem kocsmázik, csajozik, simán marad akár napi 2-3 órája játszani <#vigyor2>Persze ha nem dolgozik túl sokat, vagy nem sportol aktívan.
StephenKing
Nekem annyiból szerencsés hogy melóhelyen is le tudok játszani napi 8-10 csatát.Aztán itthon a gyerek elalszik 9körül utána megint tudok kb ugyanennyit igy van meg a napi wot adag <#vigyor3>

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

lol 390000 credit

amúgy utálom az artykat, de kövezzetek meg, azt hiszem 1 ilyenre beruházok, élvezet vele kergetõzni, játszani és közbe még kv-ra meg kajára is van idõm nyugisan 😊
Nagyon bejön ez a ketyere😄 gyors, pontos, és úgy lehet vele menekülni h hihetetlen 😄 59% pontosság artyval....sztem elég csak jó (igaz most lement 51%-ra:/ )

az meg külön öröm h top gun meg confederate
Solten
Igy van, viszont ilyenkor a legkevesebb az agyhalottak aranya.

Saor Alba

Agyhalottakból bõven van ilyenkor is...
Solten
Ez egy jo harc lesz az asszonnyal majd meglatod 😊 En sokat ejszakazom, tehat hajnalig fenn tudok lenni kozben az asszony meg a gyerek alszik (ha 12 orazol ugye van koztuk szunnap). Nem is baj mert ilyenkor vannak a legjobb meccsek.

Saor Alba

zeek
Ha minden igaz nemsokára felnõsz! 😊 Ha minden igaz, nem vagy buta! 😊 Kérdezd ezt kb. 20 év múlva (mikor negyven leszel) ne tõlem, magadtól!

szex az élet ! ;) baszhatod a múltat, szopat a jelen, és nyalhatsz a jövőért.

popey8
OFF:

Fórumtársak, kíváncsi lennék vmire. Ha jól tudom itt többen munkahellyel, feleséggel, gyerekkel rendelkezõ emberek. Ha minden igaz nem sokára elkezdek majd dolgozni és felmerült bennem vmi. Munka, feleség, gyerek mellett, hogy marad idõtök tankozni és/vagy mással is játszani úgyhogy közben se a családot, se a munkát ne hanyagoljátok el? Feleséggel, gyerekkel foglalkozni, a munkahelyen koncentrálni kell, tehát az ember nem feküdhet le hajnalok hajnalán.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Himmelsdorfon játszottam az elõbb. A 3 top tankuk 2 E100 és 1 E75 voltak. Vajon mit csináltak az idióták? Hát nem felmászott a dombra mindhárom. A gyilokutcában már rég kitaposták a belünket amikor ezek a tetvek épp felértek a dombtetõre, ahol nyugisan leálltak nézelõdni. Hát hogy nem akarja teherbekúrni az édesanyját az ilyen degenerált féreg.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Solten
Uram, okfejtese helytelen, a trollok azt a kifejezest hasznaljak hogy zsebnáci 😊

Saor Alba

ja azt nem is néztem, elvégre Noname viselkedése elég kottázható:
hetente egyszer megjelentik, szétoltja az elsõ szembejövõt, majd eltünik, majd folytköv

meggondolatlan voltam :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Egy ilyen körért imádkoztam már régóta ezzel. (prém nélkül)
<#szeret>
Ám azt tudja valaki, hogy a T10-es batmobil 105-ös fegyverének mennyi lesz az átütése? Vagy az még annyira a jövõ, hogy még a fejlesztõk sem tudják?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

zeek
Ez nem teljesen így van! Inkább így helyes: "Egy EMBER önfeláldozva a jóért küzd saját maga elhatározásából! Nem más "vezérek" miatt. Ezért képes meghozni a legnagyobb áldozatokat is!"
És majd a jövõ eldönti hõs volt-e vagy áruló!!!

noname23
Mondom állj le nehéz megérteni ennyire ne legyél már primitív.

De tudod mit tiéd lehet az utolsó szó mert ezt nagyon szereted úgyse bírod ki hogy megint ne szólj be értelmetlenül mert egyet nem fogunk érteni sorry én nem vagyok olyan mint te nem vagyok katona buzi hogy azokat tiszteljem akik életeket oltanak ki akármilyen szükség volt rá több száz évvel ezelõtt mert az a múlt elmúlt.
Na csá jóéjtszakát.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Egy hõs önfeláldozva a jóért küzd saját maga elhatározásából! Nem más "vezérek" miatt. Ezért képes meghozni a legnagyobb áldozatokat is!

VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!

miért csak priviben tudsz emberi hangot megütni, ez valami pódiumtroll stílus, új generáció?

de hogy megválaszoljam: mert naívan azt hittem, hogy kiadtad a gõzt és képes vagy értelmesen folytatni, tévedtem, belátom.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Beleesik valamelyik kategóriába, ergo erõsen provokatív jellegû volt a hozzászólásod, amit egy olyanra küldtél válaszra, ami már magában válasz az õ egyik hozzászólására, tehát õt provokáltad személy szerint, és nem mást. Lehet leegyszerûsítettem kissé, de túl komplexnek tûnik a gondolatmenete.

Hát attól tuti nem lesz hõs senki, hogy egész katonai karrierje alatt idegen földön ügyesebben öldöste az ijedt fõemlõs fajtársait, mint azok õt. Attól csak egy jó katona lesz.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

noname23
Mondjuk ha nem szólsz hozzám akkor bár látom neked nehéz felfogni és bazzz folytatod<#nevetes1>

kérlek idézd, hogy mivel provokáltalak téged személy szerint, tudod, ha nem inged tedd szépen vissza

...akkor hamarabb indítják meg a támadást és elfoglalják a várat? 😊

noname23
amilyen az adjon isten ... te provokáltad ki

látom megint nem vagy képes az emberi stílusra, folyt köv majd ha lehigadsz

háló, a föld nevû bolygón élsz és még mindig idealista vagy? :-)

majd ha újra nem lesz olyan, hogy magántulajdon, meg növényevõk leszünk, vagy legalábbis olyan mindenevõk akik nem teritoriálisak és ha 3 fõs társaság már elviselhetetlenül sok, na majd akkor nem lesz katonaság a földön

zeek
Nem az ebayen? Basszus, ha ezt a törökök tudták volna!

noname23
jobb ha leállsz a fasságaiddal hõs kis katona ne ferdítsél már

mivel voltál szíves nekem címezve írni a hozzászólást

Te írtál legutoljára, szóval kézenfekvõ megoldás volt a tiedre reagálni. Valahogy tedd túl magadat rajta.

Számomra továbbra is nevetséges, hogy egy játékban fontosabbnak tartod egy medál átnevezését és egy fejlesztõ elejtett kósza mondatát, mint a játékban található égbeordító hibákat.
Természetesen az elvek fontosak, fõleg ha ezek adnak neked gerincet, de nem árt elvonatkoztatni ettõl bizonyos helyzetekben - ez pont egy ilyen szituáció.

:-)