World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, de a bombázókat nem is szereti senki. Még nem halottam, hogy X pilóta micsoda hõs volt, mert jól tudott bombázni civileket.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

http://hu.wikipedia.org/wiki/Erich_Hartmann
Köszi hogy fölhívtátok rá a figyelmemet.
Nem semmi volt a fickó.
Persze, a terrorbombázások tényleg lovagias események voltak. Ekkora faszságokat ne mondj már, mert a végén még valaki elhiszi, aki csak általánosban tanult történelmet.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Légierõként könnyebb is "lovagiasnak" maradni, repülõbõl nehezebb háborús bûnöket elkövetni, amit meg fel lehetne, a szándékoltan civil célpontok bombázását, azt mindegyik fél aktívan gyakorolta.
Hát igen, eléggé adná magát a dolog. De az õ személyét tuti nem fogják elfogadni se a ruszkik, se a németek. Addig amíg Wittman tényleg csak egy katona volt és nem sokat tudunk a nézeteirõl, Rudelrõl eléggé köztudott hogy mennyire fanatikus volt. Persze õ neki sincs köze semmilyen háborús bûnhöz, de tudjuk hogy ez manapság nem igen számít. Elég ha belegondolunk hogy milyen balhét csináltak abból hogy a mostani pápa anno Hitlerjugend tag volt (ami ugye kötelezõ volt). Vagy hogy milyen patáliát csaptak abból hogy Günther Grass ne kaphasson irodalmi nobeldíjat, mert a háború végén besorozták valamilyen Waffen-SS egységbe.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Elég sokat jelent...
IS-4-emen 100% camo skill van, és Malinovkán ha eljutok az erdõig, nyert ügyem van. Rendszeresen elõbb veszem észre az artykat, mint azok engem.

Ugye alapvetõen a Luftwaffe kivonta magát mindenféle atrocitás alól és igyekezett lovagias maradni(a háború adta szörnyûségekhez képest). Kivételek persze mindenhol vannak.

Pedig lehetne Rudel medál is, a földi célpontok elpusztításáért. 100 földi célpont, -Rudel medál, vagy valami ilyesmi.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Hát igazából egyikõjükre se tudnak rosszat mondani. A Luftwaffe egyik vadászezrede ma is Hartmann nevét viseli, szóval még a németek se tudnak róla rosszat mondani. Marseillerõl pedig valamilyen Luftwaffés épület van elnevezve. Szóval szerintem bennük még a fritzek se tudnak "hibát" találni. Viszont Hans Ulrich Rudel már más kérdés. Õ eléggé fanatikus náci volt, szóval õt szerintem biztos ki fogják hagyni. Annak ellenére hogy elképesztõ eredményeket ért el.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hartmann-ra büszkék a németek.
A hátulütõ az lehet, hogy a 10 éves szovjet fogsága alatt ott tett keresztbe a fogvatartóinak, ahol csak lehetett <#hehe>

Én se csodálkozok rajta, csak hát vannak felkapottabbak. Wittmann is felkapottabb. Én se mondom, hogy nem jogosan, inkább az, hogy másokat sem kéne elfelejteni.

Sõt, tovább megyek , nyugati és orosz oldalon is voltak nagy ászok, de õk még kevésbé felkapottak. Bár talán nyugati harckocsizók között annyira nem, de pilóták között mindenképp.

Ja, ha a WoWP-ban is lesznek medálok, vajon lesz-e Hartmann meg Marseille medál? Meg melyiket veszik majd ki? Na erre kíváncsi leszek.

Láttam már. Jó film.

Mondjuk Marseillen nem csodálkozok, õ tényleg egy géniusz volt még a Luftwaffe nagy ászai között is. Kb olyan mint emu87 a Piratesben, csak hogy WoT-os hasonlat is legyen 😄. Mondjuk én a kifejezetten sajnálom hogy mindig csak Wittmant emlegetik, pedig Carius, Barkmann, vagy Knispel se vitt kevesebbet végbe. Szerintem Wittman is leginkább Ville-Bocage miatt van úgy felkapva (persze jogosan, mielõtt valaki ebbe belekötne), mert minden nyugati dokumentumfilmben szó esik róla, annyira szíven ütötte a szöviket a dolog.

Amúgy akkor nézd nézd meg a vaskeresztet. (Német oldalról mutatja be az orosz frontot.)
A teljes film.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Igazad van, de arról volt szó, hogy ,,szegény amerikai katonák, a gonosz németek ellen" . Ez meg szovjet film.

Grat, habár nem farokméregetésbõl raktam ki, hanem azért, hogy lássa, hogy jó spottal iszonyat jól hozza az xp-t, meg a kreditet, és megéri szenvedni.
De ha már farokméregetés: úgy látom nem sok xp-t kaptál érte, amibõl arra következtetek, hogy csak villantottad az ellent. <#beka2>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Utólag megszabod, hogy hát de ez szovjet még szép, hogy ilyennek írja le.... Én csak a kérdésedre válaszoltam és mutattam egyet. De persze csûrheted csavarhatod kiforgathatod ahogy akarod, hogy ilyen vagy olyan okból ne keljen számításba venni (neked) de ettõl még ez nem változtat.
Így van, én is erre gondoltam. Ha Kinspel érte el a legtöbbet, akkor õ érte el.

Witmann-t márpedig bár lehet tényleg a legjobb harckocsizó volt, szerintem csak világháborús propaganda tette ismertté.

Mert érdekes, de Boelter, se Kinspel, se Barkmann neve nem olyan ismert és nem hangzik el annyiszor,

De pilótáknál is, nem Hartmann neve a legismertebb, vagy legtöbbet emlegetett. Inkább Marseille.

44ben amikor meghalt még neki volt a legtöbb kilõtt tankja
Köszönöm, errõl beszéltem!
hagyjuk szerintem! úgyse fogod fel😛
Itt most eléggé elõjön az úgynevezett mi lett volna "ha". Szóval, "ha" nagyapám harckocsizó lett volna a háborúban, akkor most lehet a Böllér helyett Kocsis Gábor medál lenne. Megeshet az is, nem? Tény hogy Wittman nagyon jó volt, de sajnos meghalt, így nyilván Knispel marad a legjobb az eredményei miatt. De egyébként a Luftwaffénél is van ilyen. Ott Hans Joachim Marseille az akirõl azt tartják hogy megvolt benne a potenciál, hogy megelõzze Eric Hartmannt.

Este 9-re jövök, hozok pár replayt. Bizony a spotolás/scoutolás nagy móka 😊

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Ha már farokméregetés
Spotolás:

Engem is érdekelne a téma, ha tudsz ide linkelgetni megnéznék ilyenek majd.
Amúgy nekem volt chaffem és arra jöttem rá, hogy a legjobb soptter tank a 1390. (illetve a t50-2)
El is adtam a chaffet. Nem jött be. Viszont az M5 stuartot élveztem, pedig az sem a fegyverérõl híres.

A 12t még vakabb is, mint a 13-asok. A camo brutálisan sokat számít ezeknél, meg mindennél, ami alapból is tûrhetõen rejtõzködik.
A 75%-os crew szívás scoutnak, nem hogy rejtõzködni alig tud, de még lassabb is és a commander miatt nem is lát elég messze. De gondoljuk csak végig egy heavy milyen 75%-on? Lassú dög, nem tölt be idõben és amikor lelövik a lánctalpat halott, ha nincs javítós cucc. A lightnál sincs másként. Bár én T-50-nel és olykor AMX-ekkel scoutolgatok, azok talán jobbak, mint egy Leo, nem tudom.
Szívesen küldök neked replay videókat jó spotbokrokról.

Jaj ne kezd már te is...egy dolog állítottam. Talán nem igaz? Akkor?

Az, hogy tud sebezni, változtat azon, hogy derít?<#whatever>

Batchattal, amivel bármit porrá tudsz változtatni egy pillanat alatt, picit egyszerûbb mint a Leopard 50mm-es papírgalacsinvetõjével.

persze😄 jólvan😄 na te se tudod elismerni ha a másiknak van igaza😄
Na mindegy, eladtam a Leopardot a francba. Teljesen lehetetlen vele dolgozni, és nagyon idegesítõ is.

Pedig a scoutolás 1 mókás dolog.
igaz ez aktív, és nem passzív volt.

Meglett, köszönöm. Kár hogy mindkét videó ugyanazt a pályát, ugyanazt az oldalt és ugyanazt a bokrot mutatja be. De hát nem akarok telhetetlen lenni. 😄

Ebben különben van valami.

Pl amx12t-vel képtelen vagyok scoutolni úgy, ahogy amx13-90el. Egyszerûen azzal kispottolnak mint a szart, hiába ránézésre pl kissebb.

Mondjuk elképzelhetõ hogy a camouflage skill hiánya okozza a gondot, de az meglepõ hogy ez most tényleg ennyit jelentene akkor?

Ja, hogy amíg élt...hát persze. De nem neki volt a legtöbb végeredményben. Ez a lényeg. Nem tudhatod ,hogy Witmann mennyit lõtt volna még ha nem hal meg

Leopárdom nincs, más tankkal tanulgatom a scoutolást, de azt meg kell állapítani, hogy ebben is leginkább 100+100% legénységnél kezdõdik a játék. Viszont brutális milyen jó gyõzelmi arányt lehet scoutolással összeszedni, gondoltam, hogy sokat számít, de hogy ennyire...
igen de Wittmant kilõtték 44-ben, míg a többi általad említett tankos még 45 végéig harcolt. Amíg élt Wittmann addig bizony neki volt a legtöbb kilövése a háború kezdete óta. Szóval szerintem neked kéne picit jobban utánanézni! 😛
Én elég régóta Leo-zom, és nekem is feltûnt, hogy egy ideje hamarabb észrevesznek, mint régebben (100-as camo skill-el). Lehet, hogy csavartak volna a Leo rejtõzködési faktorán?

szerintem tuti! 😛
Ha megkapom kompenzációban akkor ok 😊

Fenn vannak a youtubeon is....

Lásd a linket a "A videókat a youtubeon megtekinthetitek ezen a csatornán." mondatban 😊

kiszedik a tankot beraknak helyette egy másikat, ami tökéletesen ugyanaz lesz mint a mostani t-50-2 csak éppen másképp néz ki. Állítólag ez a tank amit most beraknak képes lenne terepen így menni, mint most a t-50-2, ami sztem kamu de mind1, ezt állította ez a majom az interjúban
Nekem hétközben egyszerûen elég 5-6 óra alvás.

A család általában 8-9 fele elmegy aludni, onnantól kezdve hajnali 1-ig enyém a pálya. 7-kor kelek.

Néha ha érzem hogy hétközben fáradt vagyok (mint pl tegnap is), akkor lefekszek már korán (este 10kor), az bõven elég a kialvásra. Ma már 5-kor fenn is voltam, hallgattam a madárcsicsergést.

Hétvégén meg a fiammal adélutáni alvás az enyém, akkor du 2-3 óra alvással minden alvásadóságot letudok ami hétközben összegyûlhetett.

Hát én ezt a Scoutolás "mókát" feladom. Leopardal álltam neki, 100%-os legénységgel és magas (75% körüli) rejtõzködéssel, hálóval és periszkóppal. Egyszerûen semmit se derítek föl én, hiába állok legelöl a bokorban. Persze engem valahogy kivétel nélkül mindig kiszúrnak és csak egy lövés kell belém. Az is érdekes hogy lépten nyomon kevés artys meccsbe kerülök. El akartam érni a VK2801-et, de lehetetlen vállalkozásnak tûnik. Eleve nehéz elfogani hogy a szarul mûködõ láthatósági rendszerre bízzam az életem és a nyereségem, és totál passzívan "scoutoljak" a csatában.

Próbáltam megnézni a FAQ-ban lévõ scouting videókat, hogy mit csináltam rosszul, de mivel sajnos nem youtube-on vannak hanem replay fileok, a verziószám változás miatt ma már használhatatlanok, nem tudja lejátszani õket a játék sehogy sem.

Tono34
Amióta feltettem az XVM modot már sokkal nyugodtabban játszom 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Ja meg az kell még hozzá, hogy ha vannak kedvenc sorozataid, azokra rá kell szoktatni az asszonyt, mert különben az is a saját idõbõl megy el. 😊

A T50-2-t lehet pont a fizika miatt vonják ki, mert a végén még élethûre sikerül és kirepül a pályáról. 😊