418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    Szegény sandbox szerver,nincsen a helyzet magaslatán
    Vagy az ellenfelet nem teszi be vagy minket
  • joe662
    Sajna,5-9 ig melóznom kell
    Igaz utána ráérek,mert asszem nem lesz cw.
  • Sherman0070
    6 óra körül én benne vagyok ha akkor jó.
  • joe662
    Valaki sandbox gyakorlózás,ahol nyugisan végig lehet járni a pályákat??
    Egyébként jol optimalizáltnak tűnik,eddig fix 60fps sd kliensben,integrált graf kártyával.
  • ROMOTO
    14h kor állítólag
  • Plata
    Nagyon csini,kérdés bírja-e a gépem majd.
  • Scheff
    #worldoftanks Így néz ki Steppes HD pályaként. Mit gondoltok? El van találva?
  • Angelus1991ster
    Mikor is indul a Sandbox server? 15 óra után?
  • Plata
    O-Ni jobb,sőt még szerintem O-Ho-nál is.
  • joe662
    Ivànék nagy része még mosogépen tolja,ugyhogy valószínű,hogy futni fog gyengébb gépeken is.De majd ha lesz sandbox,majd megmondom,mert nekem per pill Intel hd4600 a graf kàrtyàm:-DDD
  • Sherman0070
    Core grafikai engine alatt fog futni a játék Havok engine fizikával.
    Valami ilyesmit fogtam fel a Devloper Diaries videójukból.
  • kigyi
    Pont ugyanígy jártam az oi exp-el :D Nem tudom miért, de csak a teheneknél fordul elő. Nekem most oni jön majd, de még nem szántam rá magam :D
  • McLarenpowa
    Aki kapott meghívót a HD map teszt szerverre tudna nyilatkozni az új kicsinosított mapok hardware igényéről? Egyltalán van róla bármilyen hivatalos infó, hogy milyen gépigénnyel érdemes nekivágni ennek?
  • Plata
    Basszus,az O-Ho legénysége be bugolt vagy mi a rák.
    Új skillt sikerült elérni,kiválasztottam rádiósnak a látótávolságot adó skillt rányomok erre álcát kap.
    Csúnyákat mondtam,majd gondoltam rohadjon meg egy embernél nem számít.Kiosztottam a többinél skilleket és végül jött a lövegkezelő,kiválasztom a pillanatképet és rányomok,erre ő is álcát kap.Most még is mi a rákot csináljak?
  • Plata
    Jött egy kis pénz farmolásból és megvettem Pattont.
    Első csatára vacak legénységgel felszerelés nélkül bementem.Mert kíváncsi voltam rá.Na és full stock azt ne felejtsem ki.

Vajon ez csak be etetés vagy tényleg jó tank?
  • Angelus1991ster
    Ehhez az új HD térképekhez muszáj lesz kiadni valami jó ingame videószerkesztőt és egy jobb Ai vs. játékos gyakorlót.
  • ROMOTO
    Átdolgozták lőszertípusonként a találatok kinézetét, a becsapódásokat, jah a bloggerek el vannak ájulva az új hangoktól, meg zenétől, ugyanis végre frissítenek a játék audio tartalmán, harc közben interaktív lett a zene valamennyire...
  • Sherman0070
    Unalomból elindítottam a Sandbox kliensét és elkezdett valamiket letölteni.
    Közületek aki kapott meghívót nézze meg, így holnap már csak játszani kell. :D
    Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.10.10. 20:05:55
  • Angelus1991ster
    Basszus ha a GTA 4 ENB icegraphics szuperszép móddal közepes beállításokkal elmegy, akkor ennek is el kell.
  • ROMOTO
    Passz, gondolom előtte küldenek mailt
    https://www.youtube.com/watch?v=6SJjZUj_PkQ
    még a pályákról video, hang szokásos...

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.10.10. 20:00:19
  • Sherman0070
    Hát én a füvet meg az effekteket kinyomtam mert csak zavart de így biztos visszakapcsolom.
    Sandbox holnap már délelőtt menni fog, vagy valami ötlet mikor indul?
  • ROMOTO
    Elvileg ugyanúgy mindenen elfut, biztos jól skálázható a graf ahogy eddig is az volt, az más kérdés hogy a HD pályák a sárga földig lebutítva hogy fognak kinézni, a másik hogy sok statbuzzancs a szuper pc-iken eddig sem kapcsolta be az összes effektet 1-2 + fps miatt...
  • Scheff
    Újabb 1000 aranyat nyerhet az, aki kitölti ezt a kérdőívet. :)
  • Angelus1991ster
    Kíváncsi leszek, hogy az én gépemen (E8500 3,16 ghz*2, 4gb Nvidia GTX 750, 8gb ram) minimumon megmozdul majd-e a holnapi sandbox.
    Amúgy ezek a térképek művésziek, mindegyike egy 3d-s festmény.
  • ROMOTO
    https://www.youtube.com/watch?v=h5f8w-LFZTU

aki szeretne új pályákat nézegetni az megteheti, a hangot le kell tekerni...egyébként besza-behu, kb. eddig ez a legjobb fejlesztés, akárhogy is ezzel szinte teljesen új játéknak tűnik, minden pálya 5x nagyobbnak tűnik a horizontba bepakolt cuccok miatt, teljesen más atmoszféra, lesz valami ultra beállítási lehetőség akiknek erőművük van most megizzaszthatják vele, elvileg a big world-nek már nincs nyoma az új pályákban, a havoc még nincs teljesen kész de berakták félkészen hogy tesztelődjön, még továbbreszelik, majd valamikor a távoli jövőben akár nagyobb objektumokat is szét lehet barmolni majd benne, egyenlőre csak apróságok amortizálódnak, a pályákon bizonyos helyeken új csíter átjárók nyíltak, a régiek meg valahol eltüntek, tesztelésre vár ez is, a bokrok, fák tömöttebbek, mozognak ha a tank belemászik, összességében sok mindent bele-átpakolásztak mindegyikben...
  • joe662
    De már nem csak ranked-ban lehet kötvényt szerezni,hanem t10 csatában is.Igaz ez engem nem érint,mert csak cw miatt megyek t10ben
    De nemsokára lehet majd t8-ban is kapni.Legalább is erről volt szó.
  • ROMOTO
    Nekem még akkor sem lesz, amcsi szerón az időeltolódás miatt éjjel 2 től lehet rankedezni...
  • joe662
    Sajnos azok.Talán majd ha lehet t8-ban is gyűjteni,akkor idővel,lehet összegyűlik a rávaló.
  • Sherman0070
    Kár, hogy azok az improved cuccok kb. megszerezhetetlenek.
  • joe662
    Ez a Type64, önmagában is beteg jószág,de ilyen improvedes cuccokkal felápolva meg egyszerűen fantasztikus
    507 méteres látótávval rohangálni
    Kár hogy sokat kell várni,t6ban,de megéri,jókat szórakozok
  • Sherman0070
    Gondolom lesz vagy 30giga a HD mapok miatt.
  • Sherman0070
    Na én is kaptam. Én várom mert mostanában keveset játszottam.
  • joe662
    Igen,tegnap este a jàtékban jött a meghivó.
    De akkor még inaktiv volt a kliens.
  • ROMOTO
    Igen, de semmi kedvem kipróbálni, kb. 2hónapja hanyagolom a játékot és még nem hiányzik...
  • Sherman0070
    Közületek valaki kapott az új HD maporka sandbox meghívót?
  • ROMOTO
    Mint kiderült már lenerfelték a superteszten....pl. a frontpáncélját, 130 lett mindenhol, így az lfp kb. 200, ufp 220-250, oldalt 75 volt, 62 lett kevésnek tűnik de bizonyos szögből 220 lett 300 helyett, löveg is kapott nerfet, pontosság 0,38 lett-0,36 volt, szűkülés 2,6 helyett 2,8, dpm is nerfelt kb 100valamennyivel, amúgy sem volt izmos, a lövegnerfel a dpm nerf több lesz, mert nem minden fog betalálni, stb. szvsz túltolták a nerfet, a löveget hagyhatták volna úgy ahogy volt. Mondjuk most csak tesztelik, reméljük visszatekerik a löveg paramétereket az eredeti, a T10 től még így is 10 pennel kevesebb értékűre.
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.10.09. 20:54:57
  • McFrost
    Tegnap annyit mondott GB live közben, hogy a netet már megcsinálták, az stabil. Konkrét időpontot nem tudtam leszűrni, még annyit, hogy lesz Bodzy, Mars és GB.
  • Scheff
    Rengeteg prémium tank érkezett idén, és előre láthatóan még többet kapunk belőlük a nem is olyan távoli jövőben.

• joe662
    Volt àm:-DD
    Van màr infó,mikor lesz megtartva az az adàs??
    A fiam miatt ültem ott,kikönyörögte had menjen az én accommal,de még nem volt kész a hàzija.
    Mondtam neki csinàlja meg addig figyelek:-DD
  • endrodiz
    A legjobb stock tank a jatekban:

Ezzel a korrel meglett ra a nagy agyu.