418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szegény sandbox szerver,nincsen a helyzet magaslatán 
Vagy az ellenfelet nem teszi be vagy minket
-
Sajna,5-9 ig melóznom kell 
Igaz utána ráérek,mert asszem nem lesz cw.
-
6 óra körül én benne vagyok ha akkor jó. -
Valaki sandbox gyakorlózás,ahol nyugisan végig lehet járni a pályákat??
Egyébként jol optimalizáltnak tűnik,eddig fix 60fps sd kliensben,integrált graf kártyával. -
14h kor állítólag -
Plata #396714 Nagyon csini,kérdés bírja-e a gépem majd.
-
Scheff #396713 #worldoftanks Így néz ki Steppes HD pályaként. Mit gondoltok? El van találva? -
Angelus1991ster #396712 Mikor is indul a Sandbox server? 15 óra után? -
Plata #396711 O-Ni jobb,sőt még szerintem O-Ho-nál is. -
Ivànék nagy része még mosogépen tolja,ugyhogy valószínű,hogy futni fog gyengébb gépeken is.De majd ha lesz sandbox,majd megmondom,mert nekem per pill Intel hd4600 a graf kàrtyàm:-DDD -
Core grafikai engine alatt fog futni a játék Havok engine fizikával.
Valami ilyesmit fogtam fel a Devloper Diaries videójukból. -
Pont ugyanígy jártam az oi exp-el :D Nem tudom miért, de csak a teheneknél fordul elő. Nekem most oni jön majd, de még nem szántam rá magam :D -
McLarenpowa #396707 Aki kapott meghívót a HD map teszt szerverre tudna nyilatkozni az új kicsinosított mapok hardware igényéről? Egyltalán van róla bármilyen hivatalos infó, hogy milyen gépigénnyel érdemes nekivágni ennek? -
Plata #396706 Basszus,az O-Ho legénysége be bugolt vagy mi a rák.
Új skillt sikerült elérni,kiválasztottam rádiósnak a látótávolságot adó skillt rányomok erre álcát kap.
Csúnyákat mondtam,majd gondoltam rohadjon meg egy embernél nem számít.Kiosztottam a többinél skilleket és végül jött a lövegkezelő,kiválasztom a pillanatképet és rányomok,erre ő is álcát kap.Most még is mi a rákot csináljak?
-
Plata #396705 Jött egy kis pénz farmolásból és megvettem Pattont.
Első csatára vacak legénységgel felszerelés nélkül bementem.Mert kíváncsi voltam rá.Na és full stock azt ne felejtsem ki.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Vajon ez csak be etetés vagy tényleg jó tank?
-
Angelus1991ster #396704 Ehhez az új HD térképekhez muszáj lesz kiadni valami jó ingame videószerkesztőt és egy jobb Ai vs. játékos gyakorlót. -
Átdolgozták lőszertípusonként a találatok kinézetét, a becsapódásokat, jah a bloggerek el vannak ájulva az új hangoktól, meg zenétől, ugyanis végre frissítenek a játék audio tartalmán, harc közben interaktív lett a zene valamennyire... -
Unalomból elindítottam a Sandbox kliensét és elkezdett valamiket letölteni.
Közületek aki kapott meghívót nézze meg, így holnap már csak játszani kell. :D
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.10.10. 20:05:55 -
Angelus1991ster #396701 Basszus ha a GTA 4 ENB icegraphics szuperszép móddal közepes beállításokkal elmegy, akkor ennek is el kell. -
Passz, gondolom előtte küldenek mailt
https://www.youtube.com/watch?v=6SJjZUj_PkQ
még a pályákról video, hang szokásos...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.10.10. 20:00:19 -
Hát én a füvet meg az effekteket kinyomtam mert csak zavart de így biztos visszakapcsolom.
Sandbox holnap már délelőtt menni fog, vagy valami ötlet mikor indul? -
Elvileg ugyanúgy mindenen elfut, biztos jól skálázható a graf ahogy eddig is az volt, az más kérdés hogy a HD pályák a sárga földig lebutítva hogy fognak kinézni, a másik hogy sok statbuzzancs a szuper pc-iken eddig sem kapcsolta be az összes effektet 1-2 + fps miatt... -
Scheff #396697 Újabb 1000 aranyat nyerhet az, aki kitölti ezt a kérdőívet. :)
-
Angelus1991ster #396696 Kíváncsi leszek, hogy az én gépemen (E8500 3,16 ghz*2, 4gb Nvidia GTX 750, 8gb ram) minimumon megmozdul majd-e a holnapi sandbox.
Amúgy ezek a térképek művésziek, mindegyike egy 3d-s festmény. -
https://www.youtube.com/watch?v=h5f8w-LFZTU
aki szeretne új pályákat nézegetni az megteheti, a hangot le kell tekerni...egyébként besza-behu, kb. eddig ez a legjobb fejlesztés, akárhogy is ezzel szinte teljesen új játéknak tűnik, minden pálya 5x nagyobbnak tűnik a horizontba bepakolt cuccok miatt, teljesen más atmoszféra, lesz valami ultra beállítási lehetőség akiknek erőművük van most megizzaszthatják vele, elvileg a big world-nek már nincs nyoma az új pályákban, a havoc még nincs teljesen kész de berakták félkészen hogy tesztelődjön, még továbbreszelik, majd valamikor a távoli jövőben akár nagyobb objektumokat is szét lehet barmolni majd benne, egyenlőre csak apróságok amortizálódnak, a pályákon bizonyos helyeken új csíter átjárók nyíltak, a régiek meg valahol eltüntek, tesztelésre vár ez is, a bokrok, fák tömöttebbek, mozognak ha a tank belemászik, összességében sok mindent bele-átpakolásztak mindegyikben... -
De már nem csak ranked-ban lehet kötvényt szerezni,hanem t10 csatában is.Igaz ez engem nem érint,mert csak cw miatt megyek t10ben 
De nemsokára lehet majd t8-ban is kapni.Legalább is erről volt szó. -
Nekem még akkor sem lesz, amcsi szerón az időeltolódás miatt éjjel 2 től lehet rankedezni... -
Sajnos azok.Talán majd ha lehet t8-ban is gyűjteni,akkor idővel,lehet összegyűlik a rávaló. -
Kár, hogy azok az improved cuccok kb. megszerezhetetlenek. -
Ez a Type64, önmagában is beteg jószág,de ilyen improvedes cuccokkal felápolva meg egyszerűen fantasztikus 
507 méteres látótávval rohangálni
Kár hogy sokat kell várni,t6ban,de megéri,jókat szórakozok
-
Gondolom lesz vagy 30giga a HD mapok miatt. -
Na én is kaptam. Én várom mert mostanában keveset játszottam. -
Igen,tegnap este a jàtékban jött a meghivó.
De akkor még inaktiv volt a kliens. -
Igen, de semmi kedvem kipróbálni, kb. 2hónapja hanyagolom a játékot és még nem hiányzik... -
Közületek valaki kapott az új HD maporka sandbox meghívót? -
Mint kiderült már lenerfelték a superteszten....pl. a frontpáncélját, 130 lett mindenhol, így az lfp kb. 200, ufp 220-250, oldalt 75 volt, 62 lett kevésnek tűnik de bizonyos szögből 220 lett 300 helyett, löveg is kapott nerfet, pontosság 0,38 lett-0,36 volt, szűkülés 2,6 helyett 2,8, dpm is nerfelt kb 100valamennyivel, amúgy sem volt izmos, a lövegnerfel a dpm nerf több lesz, mert nem minden fog betalálni, stb. szvsz túltolták a nerfet, a löveget hagyhatták volna úgy ahogy volt. Mondjuk most csak tesztelik, reméljük visszatekerik a löveg paramétereket az eredeti, a T10 től még így is 10 pennel kevesebb értékűre.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.10.09. 20:54:57 -
Tegnap annyit mondott GB live közben, hogy a netet már megcsinálták, az stabil. Konkrét időpontot nem tudtam leszűrni, még annyit, hogy lesz Bodzy, Mars és GB. -
Scheff #396682 Rengeteg prémium tank érkezett idén, és előre láthatóan még többet kapunk belőlük a nem is olyan távoli jövőben.
-
Volt àm:-DD
Van màr infó,mikor lesz megtartva az az adàs??
A fiam miatt ültem ott,kikönyörögte had menjen az én accommal,de még nem volt kész a hàzija.
Mondtam neki csinàlja meg addig figyelek:-DD -
endrodiz #396680 A legjobb stock tank a jatekban:
Ezzel a korrel meglett ra a nagy agyu.