World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert el kell találni, ráadásul sebezni kell, a foglaláshoz meg csak be kell gurulni a körbe 😊
Komolyabbra fordítva: ahhoz hogy reseteld a foglalót, ott kell legyél. Ha becsületesen játszol, akkor valószínûleg amikor foglalnak te már félpályán túl vagy, netán már-már az ellenséges zászlónál.
Basecampernek sztem sose lesz magas a defense pontja azért mert mielõtt az ellen foglal, azelõtt meg kell ölnie a campert. Olyat nem szoktam látni - sok pálya kialakítása nem is teszi lehetõvé - hogy basecamper a zsászló mögött 100-200 méterrel bújik és csak akkor jön elõ amikor az ellen már foglal 😊
A basecampert foglalás ELÕTT ölik meg. Vagy õ öli meg a már lerongyolódott támadót.
Ezek tipikus amcsi tankok, papíron semmi elõny se látszik, (de a látszat csal!) átlagos ágyú, átlagos páncél, átlagos top sebesség, sõt sebességet lassan már alacsonynak is lehetne hívni, van pár heavy ami lehagyja max sebességben. De ennek ellenére baromi jól teljesítenek csatában, Pattonnal meg driftelni lehet úgy fordul 😄
E-50et és pattont egyformán szeretem, más stílus de mind a kettõvel jól lehet érvényesülni.
WoT: Nishizumi77
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Hehe, ahhoz képest hogy deidkált scoutnak/medesnek tartottam magam, kiderült hogy mindennel egyformán tolom (egy kis SPG bcsúszott na 😊 )
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
lol a csávó 13kill és végén egyedül maradt 8ellen na mondom terminátor üzemmód bekapcsol de
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
+KV1S alapjárgánnyal ment így jó hogy nem tudta sebezni de mindezeket levonva még akkor is egy szép 2500+-os kör lenne így végül meg epic 2900XP kár hogy nem 3k
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
De ezek szerint tovább mentek és nemcsak az effi szerepét csökkentették de cserébe mások szerepét növelték.
Tanúlságos.
Hála istennek mivel Szakeszé is csökken, igy nem érzem blamának hogy az enyém is megy lefele 😄
1489 -> 1383
Mondjuk várható volt, mivel sokat tolom scouttal 😊
De egy kezdõt akármibe is ültetsz bele, mindenben béna lesz. Itt most nem egyéni képességekrõl volt szó, hanem arról, hogy önmagában az nem fogja csökkenteni az effet, ha közepes vagy alacsony tierû tankokkal játszik valaki.
Egyébként ha már Tigris, azzal is 1500 fölötti effem van, pedig akkor még a 10 fps-t produkáló laptopomon játszottam...
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Nem hiszem hogy egy 0k tier7-es tiger-nek ugyanolyan esélye lenne de itt van a chelenge cáfolj meg csinálj egy új accot 1-2k csatával csak Tier7 heavyn Tigeren 1500+effel<#vigyor>#vigyor>
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Volt olyan hogy dombról lefelé száguldás után kb. 5mp-ig kellett nyomnom az S-t hogy elkezdjen felfelé tolatni 😄 Van egy kis lendülete.
A rammolós skill 54%-on van, így BatChat-ba már sikerült rammolni olyan 700 körül, de T-54-be is 500 megy. Sõt, még Is-4-et is sikerült kinyírni 1-2%-ról, pedig alig koccantam neki olyan 10 km/órával.
Más stílus, de nekem jó...ha jön az M48 akkor lehet hogy elindulok amcsi ágon is.
Viszont nehéztankból elegem lett, TD-bõl szintén. Új ágat ezekbõl nem kezdek. Britek eljövetelénél talán...talán. Azért a 183mm-es ágyús Tier 10-es TD biztos vicces lesz 😊
Milyen programmal csináltad ezt a kör diagrammot nagyon baró?
Amikor kaptam pár nap bant, csináltam egy új accountot, csak úgy poénból. Tier3-ig mentem, és 2000 fölötti az effem vele.
De egyébként a rendes accountomon is tankokra lebontva a tier5 Churchillel van az egyik legjobb effem, és a tier6 T-34-85-tel, de még a JagdPz-vel is kimondottan jól állok...
Még hogy nem mûködik dehogynem simán cáfolható ez a kaki még azt is beszámolja hogyha kilövik az összes ellent te neked csak addig ott kell állnod és reménykedve kivárni hogy minél tovább tartson addig meg jön a 3x több effi xar pontod.
Visszavettem a VK3001H-t, azzal viszont boldogan repesztek.
A T-44 az lehet hogy most már jó, de én még D10T-vel vittem végig, és hát az az ágyú külön életet él, kb. olyan minta Bl-10 😄 Ezért nagyon kicsi a sebzésem vele, asszem 1400 körül / csata. Párduc II-vel 2000 körül vagyok...
Kinek volt nehezebb dolga, és egyébként is miért is nehezebb a bázison körözõ tankot lõni, mint elkerülni a találatot?
Az egyikkel hátulról aránylag békében lövöldözöl a másikkal meg eléggé közel kell lenni, hogy eredményes legyél.
Az meg érdekes, hogy OP a T-44 a papír frontpáncéllal meg a pontatlan lofütty sebzésû ágyúval. Szerintem ez enyhe túlzás.
Nem vagyok jó medes,meg úgy általában semelyikkel,viszont 1967 vele az átlagom
http://wot-dossier.appspot.com/
Ilyen arányok mellett:
Amúgy én közepes tankos vagyok inkább, a nagyokat csak kifejlesztettem és néha-néha megyek velük.
Nekem egyszer nem volt, olyan hogy azért álltam volna be foglalni, hogy nõjön az effem, mindig azért álltam be foglalni, hogy nyerjünk. És láss csodát mégis 160al zuhan az érték az alternatív móddal.
Játékos --- Jelenlegi/Alternatív effi érték
Zegi_Norbi_HUN --- 1948.22/1947.24
LiveIT --- 1886.96/1951.91
emu87 --- 2615.13/2641.98
Szakesz --- 1981.88/1844.65
Itt mindenféleképpen a magas átlagsebzés dobja meg az értékeket, ami gyakorlatilag független a játszott típustól, de nyilván általánosságban a heavy-nek, TD-nek és arty-nak kedveznek. Zegi_Norbi_HUN (~77,2%-ban) és LiveIT (~62,3%-ban) is leginkább TD-val, arty-val és heavy-vel játszik, viszont emu87 leginkább (~59,8%-ban) közepes tankokkal, és csak ~36,3%-ban játszik TD-val vagy heavyvel.
Mindenféleképpen érdekes.
Egy med már azért ne legyen annyira elanyátlanodva, a T44-el nagyobb az átlagsebzésem mint a Hummel-el.
Szerintem te is ismered lúzerjóskát aki végig cappeli a csatát egy jól eldugott bokorba majd amikor az ellenféltõl már csak pár félhalott tank lézeng nagy bõszen beáll foglalni és gyárt magának 1400+ effit. Holott a csaták nagy százalékában szart se csinál.
Ezért mondom, hogy a spot/def sokkal inkább fontosabb mérték lehetne mert azokért kell érdemben tenni.