World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://kepkezelo.com/images/ns7qsb7yb1d5p23o3y6f.png
es a nemeteket se vetem meg ;-)
http://kepkezelo.com/images/y3g0r4menadgnyz2vxlt.png
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Többet mentem artyval mint td-vel meg light-al összesen.
És élveztem <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
<#idiota>#idiota>
WoT: Nishizumi77
Német tankoknak neki se kezdtem még.
[/url][/img]
na így talán jobb
Gyõzelem!
Csata: Mountain Pass 2012. június 16. 15:41:58
Jármû: KV-5
Szerzett tapasztalat: 2 677
Szerzett kredit: 157 657
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Kiváló Lövész, Boelter Kitüntetés, Védõ, Mesterlövész, Top Gun
Nazarov77 has played WoT for 431 days
http://chart.apis.google.com/chart?cht=p&chs=500x250&chl=Germany%7CUSA%7CFrance%7CRussia&chdl=Germany+%2828%25%29%7CUSA+%2825%25%29%7CFrance+%2811%25%29%7CRussia+%2837%25%29&chco=595959|008209|FFBC00|A61A00&chf=bg,s,eeeeee&chd=t:74.28,66.15,29.2,100
le se tagadhatom, hogy bolsevik vagyok😄 viccet fére téve ezen én is meglepõdtem😄
Ez viszont kifejezetten jól esett:
"Based on defense/capture ratio Yossarian1984 is an extremely offensive player."
😄😄
Pl: majd állambácsi ad nyugdijat, minek tegyek félre öregkoromra.
majd állambácsi megvéd a felvett hiteltõl, úgyse kell visszafizetnem.
Amennyi erõfeszítést beleraktál hogy beszólj azért mert meg akarunk tanítani valamire hogy majd IS4nél ne kérdezd meg ugyanezt, már rég megcsinálhattad volna.
De ahogy te magad is írod, szívózni könnyebb 😊
Görgess már csak egy icipicit lejjebb 😄
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Bár IS-8 tankom nincs, így nem tapasztalatból beszélek, de számításaim szerint a top löveg felmegy rá az alap felfüggesztés mellé. Mondjuk épphogy elég lesz az alap felfüggesztés, szóval az ágyú felrakásával kezd, szerintem bármi mást(modulokat pl.) már csak az új felfüggesztés megvétele után fogsz tudni felrakni.
Így számoltam:
Stock IS-8 súlya: 50.060 kg
Stock felfüggesztés kapacitása: 50.900 kg
A rendelkezésre álló felesleges kapacitás tehát: 840 kg
A top ágyú a stock ágyúnál csak 807 kg-al nehezebb. Tehát igen, fel lehet rakni rá a top löveget új lánc nélkül, és még marad 33 kilogrammnod vodkát berakodni. <#smile>#smile>
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Törnek fel az amerikaiak mint a talajvíz.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Engem az izgat, ha mennél nagyobb sebzéseket tudok kiosztani, a scoutolást meg a foglalást meg leszarom. Ok, ha úgy van akkor nyilván foglalok, de ha lehet, akkor még kilövök 1-2 tankot. A scoutolás meg nem tud lekötni. Ez meg is látszik a statomon, mivel gyenge a capture és spot értékem. Viszont elég jó az átlag sebzésem, emiatt viszont az effim is csak 1230.
Szóval hiába nagyobb az átlag sebzésem mint sok embernek, nekik mégis magasabb eff-jük van mert pl sokat spottolnak vagy foglalnak.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Mindenesetre ez nem marad így, ugye 7.5ben T6os lesz. Mondták, hogy megkapja a "panther gunt" az az ami most az amx13 75ön a top. Ha kap mellé egy izmos motort akkor talán jó lesz, de mindenféleképpen gyengébb lesz a jelenlegi 13 75nél.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
[/url][/img]
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Köszönöm továbbá hogy így belémlátsz és tudod hogy mit miért teszek.Ezzel a képességeddel neked pénzt kellene keresned!
Tudom hogy ezzel senkit nem hatok meg de ez volt az utolsó alkalom hogy itt bármit is megkérdeztem.
További jó fórumozást mindenkinek!
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Elvileg lett volna 7.4ben egy összekötõ tier 5ös med tank a treeben ami amx40bõl jött volna, de kivették. Lehet mert senki se fejlesztette volna ki? 😄
Én soha többé nem nyúlok az amx40hez.
Mondjuk lehet annó azért volt jó élményem vele, mert az AMX40 volt elõtte ugye 😊
ahogy meglát lövöldöz és felfedi magát az ügyes okos mert nem bírja megállni<#nevetes1>#nevetes1>
Pedig a jó camoval csak 60m-en látnak meg és ehhez bokor se kell csak camoskill fullon+ne mozogj ne lõj.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Jó ideje ki van fejlesztve, de valamiért mig a t-54-et meg az E50-t megvettem egybõl amint meglett az XP, a pattont nem.
Ki kell próbálni mit tud, hátha nekem is felmegy 300-al a péniszméterem 😊
10-15 körbõl 1 elég jól sikerül, de zömében egy vacak, fõ baja a függõleges csõmozgatás hiánya, és a baromi lassú célzásidõ, még célzásgyorsítóval is lassú.
Másik hatalmas gyengesége a sebesség, nagyon lassan "gyorsul" ( 96%os crew+venti van benne )
De úgyse tudjuk megmondani neked 😄
Ott csinálsz egy accountot és nyomonkövetheted napra lebontva mit mûvelsz.
CSak ajánlani tudnám azoknak, akik állandóan sírnak hogy igy szopóág meg úgy szopóág, aztán meglátja hogy lehet hogy volt egy 10es defeat sorozat, de van ott 10es win is 😊
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.