World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asszem en tipikus heavy kedvelo vagyok :-)

http://kepkezelo.com/images/ns7qsb7yb1d5p23o3y6f.png

es a nemeteket se vetem meg ;-)

http://kepkezelo.com/images/y3g0r4menadgnyz2vxlt.png

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Nem baj az, nekem is 21% az SPG, ha már van ki kell használni.<#vigyor>
pointer4

Többet mentem artyval mint td-vel meg light-al összesen.

És élveztem <#rinya><#rinya>

<#idiota>
Én visszamegyek ha látom értelmét, de ha egy heavy tankban vagyok a frontvonalban akkor nem valószínû 😄

WoT: Nishizumi77

Német tankoknak neki se kezdtem még.
Ez annyit tesz, hogy akármennyit pingelek a Löwémbõl, akkor is csesztek visszamenni resetelni? 😄
[/url][/img]

[/url][/img]

na így talán jobb
Én is extrém támadó vagyok 😄

Megfutottam az eddigi legjobb körömet.

Gyõzelem!
Csata: Mountain Pass 2012. június 16. 15:41:58
Jármû: KV-5
Szerzett tapasztalat: 2 677
Szerzett kredit: 157 657
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Kiváló Lövész, Boelter Kitüntetés, Védõ, Mesterlövész, Top Gun
Amúgy ez nem igaz, mert 2010 július 8.án kezdtem a wotot, az a CBT 1. napja, és ez nem onnan számolja.

😄

Nazarov77 has played WoT for 431 days

Inkább az a jellemzõ kishazánkra, hogy várjuk a sültgalambot, ujjat nem mozdítjuk meg semmiért.
Pl: majd állambácsi ad nyugdijat, minek tegyek félre öregkoromra.
majd állambácsi megvéd a felvett hiteltõl, úgyse kell visszafizetnem.

Amennyi erõfeszítést beleraktál hogy beszólj azért mert meg akarunk tanítani valamire hogy majd IS4nél ne kérdezd meg ugyanezt, már rég megcsinálhattad volna.

De ahogy te magad is írod, szívózni könnyebb 😊

Hátha megkérdezi ma még valaki 😊

Görgess már csak egy icipicit lejjebb 😄

Ezek a grafikonok hol érhetõek el?
Legjobban játszott tierben meg a 8 és a 7 dominál. 8 a kedvencem, a 7 meg nem rossz ha nem T9-10ek közé rak.

Fel megy a torony + löveg rá. Viszont semmiféle modul, de még a motor se tehetõ fel azután a lánc nélkül.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Kedves Gottfried!
Bár IS-8 tankom nincs, így nem tapasztalatból beszélek, de számításaim szerint a top löveg felmegy rá az alap felfüggesztés mellé. Mondjuk épphogy elég lesz az alap felfüggesztés, szóval az ágyú felrakásával kezd, szerintem bármi mást(modulokat pl.) már csak az új felfüggesztés megvétele után fogsz tudni felrakni.

Így számoltam:
Stock IS-8 súlya: 50.060 kg
Stock felfüggesztés kapacitása: 50.900 kg
A rendelkezésre álló felesleges kapacitás tehát: 840 kg

A top ágyú a stock ágyúnál csak 807 kg-al nehezebb. Tehát igen, fel lehet rakni rá a top löveget új lánc nélkül, és még marad 33 kilogrammnod vodkát berakodni. <#smile>

Na itt az enyém.

Na beregeltem én is erre az oldalra. Az a baj hogy a Löwe az 1000 fölötti csatájával eléggé erõteljesen befolyásolja a diagrammokat 😄😄

A féregbuff meg az új francia sz@rok miatt úgy is csak meddel meg lightal lesz élvezhetõ a játék 7.4 után.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Nálam valahogy így néz ki a dolog. 1 hónapja még fej-fej mellett volt a med/heavy, csak az utóbbi idõben inkább heavykkel mentem, ha mentem. De most majd helyre áll a világ rendje, e50-ben van 140k, pattonon fent a lánc meg a felszerelés, így már csak picit szopok vele a nagyon helyett és a 40t-t is meg kéne vennem végre... jól jön, hogy a franciknál átugorhatok majd egy tiert.

Törnek fel az amerikaiak mint a talajvíz.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Jó volt az a typeok tengerében is mikor folyton tier 8 ba pakolt. Nem mondom azt hogy szerettem de lehetett menni vele azért.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Egyáltalán nem degradálom a scoutokat, mivel nagyon hasznos tagjai a csapatnak. Csak nem érzem igazságosnak a rendszert.
Engem az izgat, ha mennél nagyobb sebzéseket tudok kiosztani, a scoutolást meg a foglalást meg leszarom. Ok, ha úgy van akkor nyilván foglalok, de ha lehet, akkor még kilövök 1-2 tankot. A scoutolás meg nem tud lekötni. Ez meg is látszik a statomon, mivel gyenge a capture és spot értékem. Viszont elég jó az átlag sebzésem, emiatt viszont az effim is csak 1230.
Szóval hiába nagyobb az átlag sebzésem mint sok embernek, nekik mégis magasabb eff-jük van mert pl sokat spottolnak vagy foglalnak.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

PlanetWoT. Regelni kell hozzá.

Megmondom õszintén én akkor is meddel fogok játszani, ha úgy fogják számolni, hogy gyököt vonnak mondjuk med tankkkal gyûjtött értékekbõl, és szarabb lesz az effem, mint mátyásé. És ennek egy egyszerû oka van, ez szórakoztat, és igenis befogom húzni a zászlót úgy, mint idáig hogy megnyerjük a meccset (közben röhögni fogok, hogy az e-75k nem érnek vissza idõben), nem pedig azért, hogy növeljem az effet.
Nekem azóta is rémálmaim vannak a velük eltöltött percek miatt <#nevetes1>.

csak ha meg nem spotolják be õket akkor a te csapatodnak fog leosztani az enemy könnyedén 3-4000 damaget könnyedén😄 Szóval lehet degradálni a scoutokat a földig is, csak nem biztos, hogy megéri😊
Lee meg 3001P ezt a sértés nem érdemli meg, Lee nem olyan borzasztó tank, baromi nagy a rof, T4-5ös csatában nem rossz az. A 3001Pt meg szerettem, jó volt az bár utoljára tavaly nyáron toltam vele, akkor azért más volt a helyzet 😄

Ennyi meleget egy rakásra! <#idiota> 😊

Annak ellenére, hogy egy fos az amx 12t 51%os a win ratem vele, ha másnál is ez a helyzet akkor a statot bújó fejlesztõk biztos nem könyvelik el, hogy ez egy rossz tank és ráférne egy kis szeretet.

Mindenesetre ez nem marad így, ugye 7.5ben T6os lesz. Mondták, hogy megkapja a "panther gunt" az az ami most az amx13 75ön a top. Ha kap mellé egy izmos motort akkor talán jó lesz, de mindenféleképpen gyengébb lesz a jelenlegi 13 75nél.

Dehát te is arty-val vagy.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

AMX 40 brrrrrrrrrr, kb egy szinten van nálam a Lee-vel és a VK3001P-vel<#nevetes1>

Mi lesz ha jönnek a francia arty-k. Mennyi arty lesz?

[/url][/img]

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Gottfried
Köszönöm szépen a kimerítõ válaszodat! Sajnos jellemzõ ez a hozzáállás ebben a kurva országban hogy egy egyszerû válasz helyett több embertõl is kioktatást kap az ember.Gratulálok a segítõkészségetekhez!

Köszönöm továbbá hogy így belémlátsz és tudod hogy mit miért teszek.Ezzel a képességeddel neked pénzt kellene keresned!
Tudom hogy ezzel senkit nem hatok meg de ez volt az utolsó alkalom hogy itt bármit is megkérdeztem.
További jó fórumozást mindenkinek!

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Mondjuk anélkül olyan mint a Pershing. Max áldozz be hozzá free XP-t<#nevetes1>

hát amx40 után minden tank szuper jónak számít 😄

Elvileg lett volna 7.4ben egy összekötõ tier 5ös med tank a treeben ami amx40bõl jött volna, de kivették. Lehet mert senki se fejlesztette volna ki? 😄
Én soha többé nem nyúlok az amx40hez.

Brrr... 110K XP kell bele hogy legyen rajta rendes ágyú... 😞

Mint mondtam korábban, szerintem neked be fog jönni. Ha gondolod akkor tolhatnánk is este Patton platoont.

Hát, én is visszavettem de hasonlóan sírok miatta. Nem emlékszem rá hogy ennyire szutyok lett volna, de az 😞

Mondjuk lehet annó azért volt jó élményem vele, mert az AMX40 volt elõtte ugye 😊

noname23
gondolnád ezt xD
ahogy meglát lövöldöz és felfedi magát az ügyes okos mert nem bírja megállni<#nevetes1>
Pedig a jó camoval csak 60m-en látnak meg és ehhez bokor se kell csak camoskill fullon+ne mozogj ne lõj.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Eljött az a pillanat hogy megvegyem a pattont 😊

Jó ideje ki van fejlesztve, de valamiért mig a t-54-et meg az E50-t megvettem egybõl amint meglett az XP, a pattont nem.

Ki kell próbálni mit tud, hátha nekem is felmegy 300-al a péniszméterem 😊

Az egy rakás hulladék, nekem már csak 5k xp kell az 55kból de már alig várom hogy eladjam. Napi 5k xp bõven elég ( mai adag már letudva 😄 )
10-15 körbõl 1 elég jól sikerül, de zömében egy vacak, fõ baja a függõleges csõmozgatás hiánya, és a baromi lassú célzásidõ, még célzásgyorsítóval is lassú.
Másik hatalmas gyengesége a sebesség, nagyon lassan "gyorsul" ( 96%os crew+venti van benne )

Lehet.

De úgyse tudjuk megmondani neked 😄

Planetwot.com

Ott csinálsz egy accountot és nyomonkövetheted napra lebontva mit mûvelsz.

CSak ajánlani tudnám azoknak, akik állandóan sírnak hogy igy szopóág meg úgy szopóág, aztán meglátja hogy lehet hogy volt egy 10es defeat sorozat, de van ott 10es win is 😊

popey8
Eszembe jutott még vmi. Visszavettem az amx12t-t artyra való farmolás miatt, ha netalántán át akarnék menni a francia arty ágra. Igencsak emiatt van az eff csökkenés, mert alig tudok vele sebezni, spottolni. Hamar kilõnek, de ha nem, akkor is kevés sebzést tudok vele bevinni. Lehet ez a ludas?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Szerintem nem véletlen hogy sok pro játékos kedvence a Patton. Ha egy csatában látok valakit 1800-2000 efivel, miközben Pattonnal mennek, sokkal jobban félek tõlük mint bármely másik hasonlóan jó medestõl. Egész csatában csak annyit látni belõlük, hogy sorban szedik ki a tankokat valahonnan sunyiban.

Random work
Nem csak el kell találni, de meg is kell találni. Van olyan pálya, ahol szépen el lehet rejtõzni foglalás közben és a resetelõnek meg oda kell robognia. Elõbb szúrja ki a foglaló a védõt, mert a foglaló ideális esetben áll és rejtõzik a körön belül.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Ezt a diagrammot hol lehet elkészíteni? Én nem láttam semmi gombot wot-newson ami ezt csinálná.