World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rendkívül frappáns visszavágás, szép munka, ettől függetlenül továbbra sem értem, mit vártál a peccstől. Szerintem a WG sehol nem ígérte, hogy a 9.18 növelni fogja a játékosok agykapacitását. Kicsit olyan szaga van a dolognak, mintha csak balhézni szeretnél valami miatt, de persze ez úgysem így van, hisz még soha nem láttunk itt ilyet senkitől.
Sokkalta jobb lett az új MM, a régi már elég rohadt volt, főleg amikor 1-2 szerencsétlen volt a legalján. Most már a bottom tier nem 1 hanem 7 db tankból áll. Sőt ma volt olyan csatám az svéd Amx-Nimróddal (Strv 42-57), hogy csak t6-os volt mindkét oldalon. 😊
Pont az ilyen 3-5-7-es MM-ért rítam pár éve, na meg 1-3-12-es leosztásér is. De utóbbit a 5-10-es felülírja.

T3-asokat is jó visszavenni, bár azt furcsálom, hogy eddig t3-assal t2-est még nem láttam.

angelus1991ster.blogspot.hu

Azt aláírom, hogy több tank lett játszható, de még van mit csiszolni a típus elosztáson. Az artyk meg szerintem nem maradhatnak így. Ha még én is képes vagyok velük jól játszani akkor ott már bajok vannak. 😄
ROMOTO
Attól még a mostani sokkal jobb mint a régi volt, ha középre vagy alulra rak, akkor is van mit lőni, nagyon nem mindegy mennyi top tiert rak be, a mostani 3 nagyon korrekt, az hogy nem bír azonos típust rakni az nagyjából az NA szeró párezres játékosszámán is múlik.
Khm...nem Te mondtad korábban hogy kitartás, majd az új patch?
Az új remény

Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.04.30. 23:06:40
ROMOTO
Sajnos van, gyakran ez el is dönti a meccset pl. városi pályán hogy egy oldalon top 10 heavy a másik oldalon arty, annyira random pakol hogy már inkább az tűnik fel ha egyforma tank típus a top 3...
Tank típus elosztását mennyire javította az új peccs? Még mindig vannak ilyen anomáliák hogy az ellenségnél top tierben ott a sok light mi meg kaptunk td-t vagy heavy-t. Ha lightot kaptunk akkor is kevesebbet. Mondjuk ez oda-vissza igaz..
"Leülhetsz, egyes."
Na ez a legnagyobb bullshit ever, gratula.
Tornatanár/házmester/önkéntes rendőr mentalitás.

Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.04.30. 22:51:16
A játék közel sem tökéletes, de nyilvánvalóan hülyeségeket beszélsz. Sajnálom, ez a helyzet. Sok kritika érheti a játékot, de te speciel pont találtál egy olyat, ami nem a játék hibája. Leülhetsz, egyes.
HTS s3rg1nh00
a 9.18 óta,én is bambultam a bulldogon hogy töltésgyorsító,ez eddig nem volt...szerencsére nem raktam rá,mert amúgy is annyira szétnerfelték hogy már a late ágyú jobb mint a táras...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Engedd el... a JÁTÉK tökéletes.
Ma tényleg nagyon hülyék vannak,próbáltam T49-et húzni,de nem nagyon ment,amit viszont észrevettem az hogy szinte mindig a top sebző voltam,hiába volt akármilyen t10 csúcsragadozó a csapatban,ha T10 td-k 0 és 600 közti sebzést hoztak.

-2k 30 tanknál semmi, ez a csapat hülyeségének a sara. De persze bele lehet magyarázni bármit, ha jól esik.
Talán nem volt egyértelmű: a kezdésnél -2k a HP hiány, a 3. percben már -11/12k.
Az előbbi rendszeresen vezet az utóbbihoz.
Akkor megvan a feeling... Barkas, Zuk, egyebek. 😊
Hogy függ össze a kettő? Mi köze a retardált csapattársaknak az MM-hez? Hülyeségeket ne beszéljünk már pls.
Tudom mi a KGST te tökfej.<#vigyor>
Sosem felejtem el a KGST piacot,meg azt az istenverte álmodj királylány számot sem,ami szinte mindig ordított a piacon.<#vigyor>

Írd már be a G-be pls. Az idősebbeknek egyből beugrik...
Jah az volt a neve,gondolom Kis Görény Sutyerák Tapló.<#hehe>
Bár lehet mást jelent.<#whatever>

A mondás az volt, hogy majd az új MM lesz a megváltó.
A lerohadó szervereket is védjed már pls.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.04.30. 22:12:15
Nem azért, de még mindig így meglepődünk az idióta csapattársakon? Évek óta kísérik végig a meccseket, mint minden csapatalapú, kompetitív online játékban.
Prezentálom, bár ez tier10 és már nagyon sok idő eltelt, lol.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Bizonyára normális, hogy 2 perccel a kezdés után 5k-9k HP hátrányban vagyunk.
Csak egyszer menne a 4-6 polák és cseh barom top heavy-vel Lakeville pályán a városba amikor szemben ott figyel 3 arty.
Meg is lett az 1-15 t9-ben.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.04.30. 21:51:44
KGST <#conf>
Autoloaderekre lehet már rakni töltésgyorsítót? Ha igen, akkor erről rendesen lemaradtam.
A 9-es nekem sem kell majd.
A nagy ágyú rámegy a stock lánctalpra?
Löveg at first, a többi mind1 (katasztrófa a kis löveg). Nem emlékszem, hogy lehet--e rakni rá töltésgyorsítót, ha igen akkor az mindenképpen, vizes lőszerrekesz sajnos kell rá, célzásszűkítő. Egy rémálom a tank, mondjuk a végére belejöttem, és mentem nagyon jó köröket, szerintem ettől függetlenül egy szar. Najó igazából nem olyan rossz, de rá kell érezni. Valahogy nem az én stílusom, pedig jó a gundep, és autoloader is... Nem értem 😄 Lehet ezért se vettem még meg a 9-est.
Basszus mekkora gyökerek vannak ebben a játékban,sajnos egy újabb magyarral találkoztam.
Okos artysta már visszaszámlálás alatt ugatott,na persze magyarul.Szája nagy volt,de nem sok vizet zavart a gyökér.
Sikerült befoglalnunk bázist balfék ellenség mögött.Szerintem a 21-es szám a nevében nem a korára hanem az IQ-jára vonatkozik.

Emil-1-hez egy fejlesztési sorrendet és egy felszerelést ajánljatok pls.
Később nézek videókat is...
A T34-et mire lenne érdemes cserélni Löwe és Revo közül? Megérné egyáltalán lecserélni?
Utoljára szerkesztette: Kryon, 2017.04.30. 19:58:10

De én a saját spotterekre gondoltam.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Bakker repülő M41-et lőttem ki Conway-el,tök állat volt.<#buck>
Próbálom t6 svéd medet le duplázni,de állandóan T8 csatába kerülök,viszont az előbb érdekes duma jött elő mikor nyomtam F8-at.

Az ellen 4 spotteréből 3 csak annyira volt idióta hogy kisboltba sem küldeném el őket kenyérért.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Nagyon szép játék volt a Revoval, de hozzá kell tenni, hogy a spotterek is jól nyomták. <#circling>

Elején szokni kell hogy a könnyű tankok, stuart stb farol mint az őrült arcade-ba de játszható szerintem párhuzamosan a 2 játék.

https://www.twitch.tv/sturmovik_1946

Sunsetjoy
Az FV4202, ha van kedve, pattint. Most voltam olyan meccsben, ahol 2 Grille15 lövést is pattintott 5 métterről 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Sherman0070
Árkád mód jó móka pár ezer meccsen át. Utána rohadt unalmas lesz.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Csak így érdeklődés szintjén; a War Thunder mennyire élvezhető a WoT után vagy mellett? <#awink> Már annyi idő és pénz van a WoT-ban, hogy nem nagyon van kedvem másfelé menni, de azért érdekelnének a vélemények.

Sherman0070
TRIGG

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

popey8
Megnéztem a replayt... Ez a cucc nekem kell 😄 Igaz páncél 0, meg iszonyat lassan tölt, de ha nem megy folyton T10-ben, akkor nagyon fun. Az accomba még nem léptem be, de ha akad vmi, amitől szívesen megválnék, akkor a csere keretében be is szerzem. Ha nem, akkor majd ha akciós lesz, úgy is jön a május 8-a. Sőt, meg is várom a 8-át. Biztos akciós lesz, aztán ha nem is cserélek be semmit van még egy kis goldom a ZWACK-os időkből, majd jól elköltöm rá 😄

Tényleg van most OP magyar klán a porondon, ami "komolyan" CW-zik/strongholdozik?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Köszönöm szépen a válaszokat leveszem,az a tuti akkor.
Nekem betolta raktárba ami rajta volt de ha biztosra akarsz menni leveszed magad, mert vannak még anomáliák a játékban. Volt aki cserélt majd lerohadt a szerver és se tank se gold..
Sherman0070
Én levettem róla.

Sziasztok,attól kérdezném elsősorban aki cserélt prémet.Amit becserélek,az azon levő felszerelést érdemes előtte levenni,vagy ugyan úgy működik mint a normál tank eladásánál?
Sherman0070
Ezt történik, amikor több skill kéne a játékhoz, mert a sok tomato csak azokban a meccsekben sebzett ahol -2 tierek ellen ment. Most, hogy ugyanolyan szintűek ellen kerülnek mozdulni nem tudnak.

Az utóbbi kb 20-25 csatámban az egyik oldal 3 csata kivételével mindig 5 kill alatt maradt, rengeteg a 0-ás sebző jellemzően T8 prémtankkal. Úgy látszik mindenki rákattant a prém tank cserélgetésre.
Az első 5-6 meccs gyalázatosra sikerült a Revalorisével, de ez nem a tank hibája volt, hanem én bénáztam rengetget. Azóta lassam kezdek ráérezni, és egyre jobban tetszik.

Ravioli azért jó, mert ha beviszel 3 sebző lövést, már kellemes profitod van. Ennél több sebzésért, már rendesen fizet. Viszont T10-ben már igényli a goldot néha.
Liberte nincs, talán a májusi II. vh-s ünnepség alatt lesz (Scorpio G-vel karöltve talán).
Type-ot passzolom, de kellemesen el lehet vele boldogulni most is (bár farmolni inkább Ravioli vagy Lorraine megy, sőt patch óta Pz V/IV). Ha a Type is úgy megy csatákba, mint a Pz, akkor nagyrészt top tier lesz. A patch óta eljött a tierlimites tankok ideje szvsz.
Én most a Bat. Chat. 12t-re hajtok. Ahogy látom abba jó sok xp-t kell beletenni, mivel három tankot lehet belőle kifejleszteni. Mennek is majd tovább bele az AMX13-75 lányai.

Antimat
a 9-es

A tízeshez még sok xp hátra van, de 3 csatát mentem a 9-essel, nagyon durva szerintem

Utoljára szerkesztette: Antimat, 2017.04.30. 15:41:56

cyka blyat