418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
endrodiz #396759 Soha nem fogom megerteni, miert vagytok ti ennyire ostobak. Van a jatekban 3 azaz HAROM tipusu loszer minden tankhoz. Es vannak olyan helyzetek, amikor bizony hasznalni kell az alap loszeren kivul valami mast is. Ha betoltom a 2. tipust, Goldnoob vagyok. Ha betoltom a 3. tipust, HEnoob vagyok. Aha. Ertem. Tehat csak az lehet jo jatekos, aki addig gurul korbe-korbe a palyan, amig csak lehet, de veletlenul sem haszal mast az alap loszeren kivul? Ez borzaszto ostoba gondolkodasmodra vall.
-
Megamax #396758 Mondja ezt az akinek annyi a taktika hogy áttvált prémiumra :D -
Plata #396757 Kevés vagy mint sünben a vaj.Én hét éves profil miatt 60%-ot. 
Jah de elfelejtettem és nem váltottam be.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.10.12. 22:42:59 -
5 éves profil miatt 30%-os kupont kaptam. :D
Na most kéne venni valamit. -
dejó, hogy a HEAT lőszerhez hozzányultak a TVP-nél...
mostmár szemből sehogy sem tudom beütni azt a dagadt japán fost (sandbox) -
Felkúr, hogy tesztszerón is a sok fogyatékos a Type5/egyéb super heavy szarokkal jön.
Mert mással bonyolult. -
Angelus1991ster #396753 Aztán a szittya-szíriuszi-tisztavérű oroszok azok aztán felsőbbrendűek. Ezerszer inkább a Balkán, mint a kelet-európai vandál körzet. -
Egyszerűen az oroszoknál nincs agyonhallgattattva a cigány, buzzancs, stb. téma, olyannyira hogy simán beleférnek az etnikai, rasszista homofób viccek és senki sem csinál belőle ügyet (ez konkrétan cigányozós). Mondjuk az tény hogy sokan arrafelé a magyarokat-románokat gyakorlatilag kb. olyan félcigány szerzetnek könyvelik el... 
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.10.12. 17:11:41 -
Hát kevés esély van rá hogy politizálnának ennyire, de ha igen akkor lehet hogy egy kis fricska a románoknak a Transznisztriára való állandó sóvárgásuk miatt :D -
pett3rson #396750 fuh, hát ez valami gyönyörű lett..remélem kapunk még pár ilyet a közeljövőben...mondjuk mindegyik pályából :) -
Sandbox update.
Tier10-ben bugfix. WZ-111 5A letiltva, most már lehet játszani! -
A legújabb RanZar-t nálunk forgatták?? 

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.10.12. 14:22:49 -
Lel:-DD -
Plata #396746 Én azért kaptam 1 hét bannt mert xfirevel felvettem egy bugot kempinovkán. 
Ez a magyar modi szerint fejlesztő zaklatása volt.
-
Sztem nem gond, most úgy is legfőképp az fps t nézik, automatikusan csekkolják, azzal hogy játszol már jó is vagy. -
Csak óvatosan a reportal:-)
Egyik klàntàrs beküldött egy replayt,amiben az elennél a végjátékban,a gyökér dönrögetös,és egyéb modokat használt.
Erre vàlaszul kapott 1 nap bant:-DD
Indoklàs:
Mert ha ö soha nem hasznàlt ilyeneket,akkor honnan tudja ilyen pontosan miket hasznàlt az ellenfél.:-D
Az óta is sírok a röhögéstől,ha eszembe jut:-) -
Küldtem sandbox supportnak bug jelentést de semmi válasz. Sokan meg nem tudják, hogy a WZ bugol és miattuk nem indulnak a meccsek... -
Nagyon helyes:-) -
Nem, mert csak te látod hogy mozog, az ellenfél nem látja. -
Én is ezen gondolkoztam.
Amúgy ezzel a grafikával elég jó lesz a játék.
Még le kéne teljesen zárni a res mods mappát a csalások miatt + az mm-et megicsnálni, hogy 33-33-33 eséllyel dobjon bárhova és készen is vagyunk. :D -
Ja meg az artykok.:-D -
Vajon amikor megzizzen a bokor,azt majd a döntögetöskv..anyjàthasznàlok is làtjàk majd???
Mert ha igen az nagy sz..às lesz:-(( -
Bugot*
autocorret + telefon... -
Én is nézelődtem és nagyon sok új bokor van. Végre visszatérnek a TD helyek.
Bútor nem nagyon találtam azon a kúton kívül amit te is mondtál. :D -
Összességében az már kiderült hogy nagyjából mindenkinek ugyanannyi fps-e lesz az új pályákon is a régi beállításaival, kíváncsiságból felmentem és kihúztam egy 10 es lightot, gyakorlóban egész jól elvoltam egy korrekt kis társasággal, semmi hent csak nézelődés így kb. a pályák felét végignéztem, láttam levegőben lógó fát, szétlőhetetlen kutakat és egy vicces kis kidönthetetlen stop táblát, pályákat első blikkre nem nagyon változtattak, de annyi apró módosítás van mindben hogy a játékmenetre ezek összessége nagy hatással lesz mindegyiken és akár fel is boríthatja (biztos) az eddig megszokott felvonulási útvonalakat, pozícióharcokat, stb.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.10.11. 23:19:30 -
Ahogy nézem, az itt is kampányoló streamerünknek sem jutott, sehol egy HD pályás ciff klipp...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.10.11. 22:53:42 -
Nem tudom hány embernek küldtek összesen meghívót. Lehet erre nem jutottál már be. -
MarNemVarok #396732 Hello! Most nem értem segítsen valaki! Mi akartam probalni a hd mapokat.
Rákattintottam a sandbox serveres gombra kiirta application send de nem kaptam emailt. Ez volt par napja azota sem semmi.. -
Megvan a bug oka. Nem a szerver, nem az új grafika. Egy tank.
WZ-111 5A
Azok a csapatok fagynak ki ahol van minimum 1.
Screenshotokban megpróbálom ábrázolni miért is. Nincs körvonala akárhogy viszem rá a célkeresztet. Bárki másra viszem annak van körvonala.
Találati effekteket sem mutat ha lövök rá.
-
Ha már botok akkor nézzük meg az átütéseket. :D
APCR
HEAT
-
A ruszkik is idiotàk,de nàlunk is vannak retardàltak böven.A fiam szokott rinyàlni,hogy nem hagyjàk békén.Minap mondom most màr megnézem mi a gond,mert néha sznipert jàtszik a T49el és ezért jogos a csesztetés.
SkorpioG Erlenberg,elindul a mezö felé,beàll a bokorba,majd érkezik a T30 ami nemes egyszerűséggel kitolja,majd a nyomaték kedvéért tarkón lövi:-/
-900hp.Ok hagyd a francba.
Ere elmegy a baràtunk A1 be az artyt tologatni,amitöl bekékül.
Mondom neki most löheted a f..parasztot,ki fog rakni ugyan de neki min 1óra.pihi.
Úgy is lett.:-)
Erre mit ad isten,következő csata,O268,Malinovka.
A gyerek berongyol elöre a bokorba,majd érkezik Jge100 ami szintén elkezdi kitolni öt:-(
Mondom neki akkor most megtanuljuk,hogyan kell elbànni a retardàltakkal,a nélkúl hogy bannolnànak minket is.
Szerencsére az idiota,full beleàllt a bokorba.
Beàllitottam úgy,hogy a fél eleje kilógott mögüle majd,szóltam hogy lövés utàn azonnal forduljun be mögé.
A jgpz kb 3sec alat pàrolgott el:-D
2percig röhögtünk a fiammal,az idiota meg egész csata alat irogatott.:-DD -
Myke28 #396728 na oda meg nem jutok be ,így szerintem nekem ennyi volt a HD teszt... -
Training roomok még vannak ha a random a szerverek miatt szar. -
Myke28 #396726 Ez 1 vicc. Vagy az egyik vagy a másik csapatot nem tölti be vagy egyiket sem . Ha meg elindul akkor instant kill azt marha jót teszteltem.Idiota orosz droidok. Mindegy 5 csatát mentem ,szerintem jó lesz csak ahogy a dev. videóban mondta a csaj 2-3 hónap 1 pálya elkészítése
,tán előbb kellett volna elkezdeni vmit csinálni.....
-
Angelus1991ster #396725 Nekem a bejelentkezés közbeni Szinkronizációs szövegnél behal. XD -
Az sd kliens elmegy integràltal is,igaz néha beesett 40fps re:-/
El is kezdtem nézegetni a mobil gtx970-980m àrakat:-)
Van pàr nap szabim,ha kifizetik,akkor màr jó vagyok:-DD -
Remélem még egy picikét optimalizálnak rajta, hogy GTX960 + i5 4460-al mindig meglegyen a +60 fps Ultrán. :D
-
Myke28 #396722 Tényleg nagyon baró, teljesen más a feeling.
I3 7100 3900Mhz , 16Gb DDR4 2133Mhz Radeon RX470 4Gb (G1 Gaming) csak az árnyékokat vettem le high-ra stabil 60fps(a monitor miatt) ,vsync nélkül nem probáltam.
Szerintem elfogathatóan fut a cucc. Biztos csiszolnak rajta de szerintem faja lesz. -
A múltkor fel sem tűnt,hogy itt így össze van eresztve a nép 
-
Mert persze, hogy krumpli szerverrel kell biztosítani a teszteket.