World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Múltkor, fogtam magam és szépen elgurultam onnan, mikor láttam hogy jön a túlerõ, és senki nem segít védeni. Védje akkor aki akarja.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Persze, mindenki csinálhat hülyeséget, de szokszor látni , hogy vannak akik az ezer éves térképeken is meglepõdnek, pedig már magasabb tier-ben vannak.
Eddig ezen a térképen nem voltak?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Saor Alba
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
I met God. She's black
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Meg olvastam itt egy véleményt, hogy azért szarok, mert, hogy összevissza mennek a játékosok. Hát ez nem lehet mentség, mert hány olyan meccs van mikor himmelsdorfon üresen hagyják az utcát vagy mindenki a dombra megy, pedig az a map már elég régóta benne van a játékban😊
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
(Másnéven ez egy meghívó/invite kód.)
- WoT: Rogerius -
úgy már sokkal de sokkal élvezhetõbb lenne ez a játék 😊
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
De te forgasd csak nyugodtan a 3-ast.
wot nick: PsychoTrooper
Pedig jól jönne, bekoczkulnék és összeszedném a patton ágyújára az xp-t, mert iszonyatosan szopat vele a game. 3 napja fel se néztem amúgy is...😄
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
if(player.tanktype == spg)
disconnect(player);
banForOneDay(player);
disable(random_battle)
end
oszt sóóóóók. 😊
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Mondjuk a mausnak, meg az e-100-nak az segítene, ha az artyk nagy részét kikúrnák a büdös francba. T5 felett egy darab oldalanként, mondjuk.
Lehet én értelmezem rosszul de e mondat alapján nekem inkább buff-nak tûnik a dolog.
Nem buff 😄, mivel a statok szerint nem szarabb mint a többi. Ebbe reménykedtél?
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"
http://www.computerbild.de/artikel/cbs-News-PC-World-of-Tanks-Vorteilsaktion-6849143.html
Szóval nyílván mûködhet, de én szándékosan akkor sem trackeltetném le az IS3-amat (sem semmilyen más tankomat) fedezéken kívül 😊, fõleg ha nem lovagi 1vs1-et vívok 😄
Nyilván ennek is szerepe van annak hogy kend miért 2000-as effû én meg miért csak 1500-as.... 😉
tud most valaki új accounthoz való promo kódot?
Amit leírsz papíron mûködhet, de honnan tudod mikor lõ valaki? 😊
Ehhez elég médium képességek kellenek ahhoz hogy a jó pillanatban forgasd be. Ha kicsit is benézed máris annyi neked - ez inkább szerencsejátéknak tûnik nekem.
Persze ha neked bevált akkor hajrá - én olyan tanácsot továbbra sem adnék senkinek hogy forgassa be az IS3-at.
Szerzõ: Lammaer
Ez az a tank, amiért érdemes belevágni a francia könnyõ/közepes tankágba, ráadásul az elsõ olyan amelyikkel ezen az ágon élvezetesen lehet játszani (bár a 13-75 sem rossz). Mivel 7es szintû könnyûtank, a csatákba besorolás elsõ ránézésre igen kedvezõtlen, hiszen gyakorlatilag mindíg 9-10es szintû tankokkal teli meccsekbe kerül, ráadásul mivel felderítõ, mindíg a lista aljáról fogunk felfelé tekingetni vele, soha sem leszünk csúcsragadozók.
Az AMX13-90 esetében azonban a ranglétrán elfoglalt helynek semmi jelentõsége, ugyanis minden további nélkül ki lehet vele végezni bármit (beleértve akár IS7-et vagy IS4-et is), a könnyû tank besorolás ugyanis megtévesztõ, a revolvertár és a 175mm-es átütés miatt.
Csatákban kettõs feladatot láthatunk el vele: alkalmas lopakodós felderítõnek, a rejtõzködése tökéletes. Álcahálóval és a legénység camouflage kiképzésével még a legkisebb bokor is tökéletes rejteket nyújt, gyakorlatilag - ha nem lövünk - az ellenséges tankok csak az 50 méteres minimális távolság elérésekor vesznek észre (50m alatt minden tank automatikusan felderít). Tankunk ideális a tüzérek által rettegett T50-2 elfogására is, hiszen 6x próbálkozhatunk az eltalálásával, és gyakorlatilag már 2 találat is elegendõ hogy a másvilágra küldjük.
Másfelõl az ágyúja és mozgékonysága lehetõvé teszi hogy egy pillanat alatt ott teremjünk egy ellenséges tank oldalában/hátuljában, és körülbelül annyi idõ alatt amíg a tornyát ránkfordítja és 1et lõ ránk kiosszunk átlagosan 1400 pontnyi sebzést (12 másodperc alatt). Célszerû mindíg megvárni hogy elkezdõdjön az adok-kapok, közben erõsen figyeljük hol látunk olyan ellenséges nehéztankot vagy TD-t ami már sérült (1000-1200 HPra) és el van foglalva valamely saját tank ütlegelésével (csõlátás). Várjuk meg míg ellövi magát, és csapjunk rá. T8-as vagy afeletti tank esetén mindenképpen kerüljünk az oldalába vagy a hátuljába, a frontját ne lõjük semmi esetre sem - ezzel csak elvesztegetnénk a lõszert, és mikor a hátába kerülünk lehet hogy pont az az 1 fog hiányozni. Ha már a célpont fenekében vagyunk, mindenképpen maradjunk ott miközben pumpáljuk bele a tárat. Ne aggódjunk ha idõközben ránkfordul és lõni fog: hintázzunk elõre hátra (sok esetben ilyenkor mellélõnek) de mivel 1000 HPnk van, 1 lövést nyugodtan bekaphatunk bárkitõl. A lényeg hogy inkább találjanak el, de maradjunk a hátában és vigyük be mind a 6 lövést hogy a célpont megsemmisüljön. Tanktól függõen persze mehetünk az oldalára is - elkerülve az ágyút - de néhány tanknál ezzel azt kockáztatjuk hogy a lövedékeink lepattannak vagy egszerûen nem sebeznek (tipikusan az Is4, IS7, IS3, KV5, KV3, M110, T95, E100 ilyen).
Mint minden revolvertáras tanknál, ezután a menekülés következik. Mivel sokáig tárazunk, mindenképpen induljunk el hátra, ne álljunk áldozatunk égõ roncsa mellett, nehogy véletlenül meglepjenek, eközben figyeljük a térképet, hol lesz a következõ áldozat. Sebességünk és a töltési idõ lehetõvé teszi, hogy akár a térkép másik oldalára is átmenjünk, ahol ismét lehetõségünk van meglepetést okozni.
Amire ez a tank nem alkalmas: szemtõl szembeni harc bármivel, csiki-csuki harc a házak közt, stratégia pontok (például minesen a domb) elfoglalása a meccs elején (mivel 30-35 másodperc a töltés, ha bármi feljön az ellenségtõl egyszerûen megöl mielõtt rálõhetnénk).
Ajánlott felszerelés: ventillátor, álcaháló, távcsõ
Legénységi skillek: parancsnoknak elsõ a 6. érzék, a többieknek pedig a rejtõzködés.
Elõnyök: revolvertár, gyors, kiválóan rejtõzik, kellõen erõs ágyú
Hátrányok: könnyen letaposható, nincs páncélzata, állandóan nagyok közé kerül
Értékelés:
Védettség: nincs
Tûzerõ: jó
Mozgékonyság: kiváló
Rejtõzködés: kiváló
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
"Think, we can expect them this week." - Overlord
Elég fura a megfogalmazás...
- WoT: Rogerius -
Még esetleg med tankokkal is mûködhet. Márha nem böszme nagyok. Ki fogom próbálni.