World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
egy tier 5ös light tank kerül be, AMX12t is feljebb kerül már.
I met God. She's black
I met God. She's black
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Simán csalás kategória, még ha vétlen akkor is.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Viszont az AMX 13 90 felfordította ezt az elképzelést!
Említenék egy szituációt ami két azonos szintû 100%-on lévõ tank között zajlik: Az egyik a felderítõ kis sérülékeny AMX 13 90, a másik a nehézsúlyú félelmetes Tigris. Ezek 200 m-en belül összetalálkoznak, és megállnak egymással szemben! Mi játszódik le vajon a két játékosban?
A kategóriákat nézve, a nehéz tank összetalálkozott álmai célpontjával, egy kis light tankkal. A valóságban viszont ez fordítva történik! A Tigris már temetheti magát! Két lövést tud leadni (esetleg hármat) a Top ágyújával, amíg az AMX 6-ot! A sebzésük megegyezik, mindkettõnek 240-es! Ha minden lövése betalál az AMXnek, akkor van esélye a kilövésre! Ha nem tudja kilõni még elmenekülhet könnyedén.
Azt akarom ebbõl kihozni, hogy nem csupán arról van szó, hogy ki mennyire érzi erõsnek ezt a tankot. A puszta tények azt bizonyítják, hogy egy azonos kategóriában lévõ nehéz tank, egy könnyû tank ellen jó eséllyel elveszít egy szemtõl szemben vívott, adok-kapok harcot!
Viszont egy light tanknak nem az a feladata, egy Tier 10-es csatában, hogy (a 142694-es hozzászólás alapján) egy 10-es nehéz, két 9-es közepes tankokat lövöldözzön halálra. Ez természetesen szép teljesítmény, de mégiscsak túlzás egy tier 7-es light tanktól! Egy tier 7-es nehéz tankkal, a Tigerrel nem lehet ilyen eredményt elérni (csak nagy szerencsével).
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
nem tudom mennyi ráció van ebben a gondolkodás módban, de vhogy nem tudom elképzelni h 13-75 t7-be 75-s gunnal rohangál majd (nem kizárt, csak akkor sima scout lesz, 90-s gunnal meg scout/ragadozó, helyzettõl függõen 😄)
Meglepõdnék, ha frissítés után ennél is jobbak lennének.
elöbb mentem ezt a kört:
Gyõzelem
CsataSiegfried Line 2012. június 20. 0:30:41
JármûAMX 13 90 Szerzett tapasztalat3 128 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért) Szerzett kredit31 482 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 160)
Csatában elért Achievement: Orlik Kitüntetés
E-100, 2db Patton, T92 és egy V2801 az étlapon....
nagyon szeretem a 13-90-et, de félek tier8-asként nem lesz jó 😞😞

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
LiannaSilverwind, on 17 June 2012 - 09:30 PM, said:
Hello Overlord, my dear friend!
I'd like to ask if you can provide us any details considering tier 10 Bat-chat conversion.
Here is the source of my concern: link
So...
1) Will Bat-chat (tier 9) owners get Bat-chat (tier 10) automatically?
or
2) Will Bat-chat (tier 9) owners lose their Bat-chat and get replacement Lorraine (tier 9) to grind for the new Bat-chat (tier 10)?
Overlord
Hello
First option ofc.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Viszont a KV esetében bizonyos fejlesztésekhez volt kötve a KV 2 megkapása. Az nem volt elég, hogyha a frissítés elõtt vettünk egy alap KV-t.
Nem kell elkeseredni, mert az AMX 13 75 egy tierrel magasabb szinten lesz a jelenleginél, ami valószínûleg meg is fog látszódni rajta. Új ágyú, jobb motor, gyorsabb tárazás, stb. nem tudom. Szerintem még a készítõk sem tudják, hogy milyen lesz az új AMX 13 75.
legutóbb felvitték a kv-3at egy tierrel (ugyanugy ahogy a franciak most fogjak) megkaptuk tier7-eskén és a T-150et még mellé... úgyan így a KV-2õt
szóval nem hiszem hogy meg kellene venni... 😊
Eddig ilyen szisztéma szerint korrigálták a változásokat. Ezen a jövõben sem fognak változtatni (legalábbis a javunkra).
Thor_28
Rumun111
Heniek_Czolgista
Adam130975
Darotank1
Saor Alba
Többen írták, hogy az AMX 13-90 veszélyes rá! Ezt kétségbe vonnám! Ugyanis a Lorraine 40 tonnás, az AMX pedig csak 15 tonna. Ebbõl következik, hogy egyszerûen csak el kell taposni! Szembõl ütközve 3-szor akkora sérülést lehet neki okozni, mint amennyi sebzést mi elszenvedünk. Ha az oldalának, vagy a hátuljának megyünk neki, akkor ez felmehet akár 4-5szörös értékre a javunkra! Természetesen ütközést segítõ felszerelések, és képességek nélkül.
Ami a legfontosabb, hogy hiába Tier 8-as, a 90mm DCA 45 ös ágyúval lehet vele pénzt keresni! Kb 2 hónap alatt több mint 600 csatát mentem vele prémium nélkül, és megkerestem így vele a BatChat árát, 3 100 000 kreditet!
Átlagos játékosnak tartom magam, de ezzel a tankkal átlagon felüli eredményeket tudtam elérni.
623 csata
978 kilõtt ellenség
8 Top Gun
2 Boelter kitüntetés
58% gyõzelem
48% túlélési arány
Ezek után egyelõre nem kell a BatChat. Ha most megvenném, akkor 2 hónap múlva nem lenne semmi kreditem. Sõt a Tier 5-ös tankjaimmal kellene farmolnom, hogy legyen elég kreditem a lõszerre, és a javításra.
A következõ 2 hónapban a Lorrainnet használva, ugyanekkora aktivitás mellett begyûjtök még 3 millió kreditet.
A francia közepes harckocsik hamarosan bekövetkezõ szintugrása, be fog kavarni ebbe a mostani idilli helyzetbe.