World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rájuk gyújtjuk az irodájukat.

WoT: Nishizumi77

Valami változott a tier5 besorolásán, mert mindig berak 4-6 tier 8-as tankot? Vagy csak sokan letették a tier5 tankjukat?
Tono34
Talán ezzel magyarázható a késedelem. Más kérdés mi lesz ha kiadják a javítás nélkülit ....

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Eagle16
Ééééérdekes...de remélem most már ezt a verziót kapjuk meg, a javítottat, nem azt amit az oroszok.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

szabii98
utánanéztem, bocsi.
egy tier 5ös light tank kerül be, AMX12t is feljebb kerül már.

I met God. She's black

szabii98
Baromság. Mégis miért kapnának? Ne beszélj hülyeségeket. A lóri marad a helyén, egy Tier9es tank jön a Bat helyére. Akinek volt Bat 25t, az megkapja azt t10be + t9es. Vagy tévedek?

I met God. She's black

Tono34

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Még valami. Ha ilyen "hiba" miatt tûnik el a játékos és bár nem mozdul, hiába lösz a pozíciójára nem találod el (a szerver nem tudja érzékelni).
Simán csalás kategória, még ha vétlen akkor is.
Ezek tipikus olyan esetek, nagyon magas az ellen ping-je. Az "ugrálás" is ezért fordul elõ. A szerver és a játékos között lassú a kapcsolat, nem tud normális képet, pozíciót közvetíteni.A magas ping-el rendelkezõ játékosokat kiszokták a szerverrõl dobni (itt sajnos nem, itt minden mehet)<#banplz>
Kár hogy felirat nincs még hozzá.
<#idiota>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Pont emiatt lesz logikusabb a T8-ba való áthelyezése. Mondjuk én ezt már hónapok óta mondom, miszerint az minden csak nem T7-es tank.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Elméletileg a light tankok az artykat intézik el, és a felderítést végzik, az elõrenyomuló heavy tankoknak.
Viszont az AMX 13 90 felfordította ezt az elképzelést!

Említenék egy szituációt ami két azonos szintû 100%-on lévõ tank között zajlik: Az egyik a felderítõ kis sérülékeny AMX 13 90, a másik a nehézsúlyú félelmetes Tigris. Ezek 200 m-en belül összetalálkoznak, és megállnak egymással szemben! Mi játszódik le vajon a két játékosban?
A kategóriákat nézve, a nehéz tank összetalálkozott álmai célpontjával, egy kis light tankkal. A valóságban viszont ez fordítva történik! A Tigris már temetheti magát! Két lövést tud leadni (esetleg hármat) a Top ágyújával, amíg az AMX 6-ot! A sebzésük megegyezik, mindkettõnek 240-es! Ha minden lövése betalál az AMXnek, akkor van esélye a kilövésre! Ha nem tudja kilõni még elmenekülhet könnyedén.

Azt akarom ebbõl kihozni, hogy nem csupán arról van szó, hogy ki mennyire érzi erõsnek ezt a tankot. A puszta tények azt bizonyítják, hogy egy azonos kategóriában lévõ nehéz tank, egy könnyû tank ellen jó eséllyel elveszít egy szemtõl szemben vívott, adok-kapok harcot!
Ez is egy logikus magyarázat.
Viszont egy light tanknak nem az a feladata, egy Tier 10-es csatában, hogy (a 142694-es hozzászólás alapján) egy 10-es nehéz, két 9-es közepes tankokat lövöldözzön halálra. Ez természetesen szép teljesítmény, de mégiscsak túlzás egy tier 7-es light tanktól! Egy tier 7-es nehéz tankkal, a Tigerrel nem lehet ilyen eredményt elérni (csak nagy szerencsével).
A 13-75re azt mondta Serb hogy kapni fogja a 105-ös gunt, szóval tuti nem csak scout lesz. Szóval gondolom a 13-90 is kapni fogja majd, esetleg még a lóri 90-es lövegét, bár azzal már túl OP lesz szerintem.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

azért sorolja elõrébb mert light tank. semmi köze nincs hozzá hogy mennyire érzi valaki erõsnek vagy nem.

én azon gondolkoztam, h ugye felviszik õket, na most ha már amx 13-90 eddig t7-be 90-s gunnal rohangált, akk elvileg a 75 most h t7 lesz megkapja a 90-s gunt, gondolom 1k hp-ra belövik a hp-ját és akk igazság szerint megkapjuk az amx 13-90-t (név marad de a paraméterek a mostani 13-90-el lesz azonos), a rendes amx 13-90 meg kap 1 rövid 105-st, ami legalább többet sebez, még ha a penje nem is lesz annyi mint a hosszúnak....😄

nem tudom mennyi ráció van ebben a gondolkodás módban, de vhogy nem tudom elképzelni h 13-75 t7-be 75-s gunnal rohangál majd (nem kizárt, csak akkor sima scout lesz, 90-s gunnal meg scout/ragadozó, helyzettõl függõen 😄)
Szerintem pont az hogy nem lesz érdemi változás, elvégre most is tökéletesen teljesítenek a top tier csatákban. A javítási költség meg a plusz HP miatt lesz nagyobb, ami meg szintén nem árt nekik. Engem inkább izgat az hogy a batmobil milyen lesz T10-ben.

Szerintem a AMX 13 90, és a Lorraine (BatChattal csak tesztszerveren mentem) még most is erõs, más nemzetek hasonló tierjeihez képest. Ez abból is látszik hogy az MM elõrébb sorolja az AMX 13 90 et. Tehát az a tank már most tier 8-as, aminek 7-es szintû javítási költsége van.

Meglepõdnék, ha frissítés után ennél is jobbak lennének.
Hát nem hiszem. Valami 105-ös löveget emlegettek az AMX-ekhez. Szerintem az meg olyasmi lesz ami az ARL-44en is van. Ami nem tûnik rossznak, bár ez majd úgyis a gyakorlatban válik el.

Hát majd kiderül 😄 furcsa lesz az biztos.... valszeg a lóri gunját kapja nem? mert akkor azt ki kell majd fejlesztenem 😊
Fejsd már ki, hogy szerinted miért lesznek majd rosszabbak. Szerintem ez inkább lesz "helyreigazítás".

Mindenkit rosszul fog érinteni. Ennek a lényege, hogy a még mindig nagyon jó eredményeket produkáló a francia light-med ágat lerontsák.
Szerintem csak jobb lesz, elvégre most is felér egy T8-al. Csak ugye még kap egy új löveget, meg több HP-ja lesz. A MM meg most is top tier csatákba dobálja, szóval az se fog változni. De szerintem az a pár szár hp igazán jót fog neki tenni.

Engem amúgy elég rosszul érint ez a francia tierszint lépés....

elöbb mentem ezt a kört:
Gyõzelem
CsataSiegfried Line 2012. június 20. 0:30:41
JármûAMX 13 90 Szerzett tapasztalat3 128 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért) Szerzett kredit31 482 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 160)
Csatában elért Achievement: Orlik Kitüntetés

E-100, 2db Patton, T92 és egy V2801 az étlapon....
nagyon szeretem a 13-90-et, de félek tier8-asként nem lesz jó 😞😞
Itt két kakukktojás is van az ellenfél top5-jében 😄

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Akkor most ki lehet osztani miatta!
Az IS-7. 536 eff.<#nevetes1> Egy óvodás játszik így kb.
Bugi Misi
melyik a kakukktojás?

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

hát pedig ezt nagyon benézted barátom 😄 😊
Az elõbb megtapasztaltam a következõt: 10-es mezõnyben elég poén acélfalat szerezni egy még ki nem fullozott Pershinggel úgy, hogy a maradék 300 hp-dat 2 lövéssel nem szedi le rólad az ellen is-7 flankolás közben,és helyette mindkétszer csak a láncod esik le 😊

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

popey8
Szerintem, akinek van 75, 90, lóri és bat az megtarthatja csak feljebb kerül 1 szinttel. Nekem az a tippem, hogy az AMX12t tulajok megkapják az új T5 tankot plusz garázshellyel és persze megtarthatják a T6-ba fellépõ 12t-t.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

5000 csatával rendelkezõ kezdõ😊
kezdõ vagy? 😄 hány csatád van? 😄
Akkor rendben van. Ezek szerint mindenki megtarthatja a mostani tankját, a szintugrás ellenére.
az sem volt túl nagy kikötés ellenben a beszerzett cuccokért kaptam +3 garázshelyet és 3 tankot, nem olvastam utána a batnél hogyan lesz a váltás, arra gondoltam tartják a megszokott ütemet 😄 lehet érdemesebb lenne megvennem a lorainne-t ha már ki van fejlesztve és kihúzni a bat-et a t10-es patch-ig. mindenképp spórolnék vele nem keveset és úgyis beparkolom az összes t10 med-et a garázsba idõvel annyira bejön az a stílus.
Ez baromság. Biztos úgy járnak majd el mint pl a t6 kv3 vagy t9 is4 esetében, ahogy az eddigi változtatások nagy részében.

LiannaSilverwind, on 17 June 2012 - 09:30 PM, said:

Hello Overlord, my dear friend!

I'd like to ask if you can provide us any details considering tier 10 Bat-chat conversion.

Here is the source of my concern: link

So...
1) Will Bat-chat (tier 9) owners get Bat-chat (tier 10) automatically?
or
2) Will Bat-chat (tier 9) owners lose their Bat-chat and get replacement Lorraine (tier 9) to grind for the new Bat-chat (tier 10)?

Overlord
Hello

First option ofc.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

De azt már mondták,hogy a Batchat tulajok kezdjenek Xp-t gyúrni,mert nem kapják meg ingyé az elit tankhoz az új 105-ös ágyút.(tehát a Batosok szinte tuti kapják a T10 Batmobilt,azt hogy T9-et kapnak-e mellé még kérdés...)

Ez érdekes.
Viszont a KV esetében bizonyos fejlesztésekhez volt kötve a KV 2 megkapása. Az nem volt elég, hogyha a frissítés elõtt vettünk egy alap KV-t.
Nyugi, eddig még nem jelentették be hogy milyen kompenzáció lesz, de biztos nem fogsz rosszul járni. Eddig minden esetben elég bõkezûek voltak, már már olyan szinten amit én se értek.

az is4-bõl lett egy t10-es is4 plussz kapott mindenki egy is8-at is a helyére^^ ingyen 6misi a garázsba azért ez nem rossz biznyisz.
Majd mond ugyanezt amikor egy KV-1S 122mm HE-vel 500-600at sebez rád XD mert akinek van esze az nagy kaliberrel átvált HE-re aztán bébé bet 😊
Pedig úgy lesz.
Nem kell elkeseredni, mert az AMX 13 75 egy tierrel magasabb szinten lesz a jelenleginél, ami valószínûleg meg is fog látszódni rajta. Új ágyú, jobb motor, gyorsabb tárazás, stb. nem tudom. Szerintem még a készítõk sem tudják, hogy milyen lesz az új AMX 13 75.
WTF? ezt honnan veszed? Amikor törölték a T23-at (t8 med) és a Pershinget tier8-ba visszavitték akkor mindenki akinek volt Pershingje kapott Patton-t, a T23-asok meg Pershinget...
legutóbb felvitték a kv-3at egy tierrel (ugyanugy ahogy a franciak most fogjak) megkaptuk tier7-eskén és a T-150et még mellé... úgyan így a KV-2õt
szóval nem hiszem hogy meg kellene venni... 😊
Sippie
biztos ez? eléggé felbaszna ha megszerzem a 13 90-et és pár hétre rá visszabasz nekem egy 13 75-öst.
Akinek most van Lorraineja, az kap helyette egy AMX 13 90-et. Akinek pedig BatChatje van, az Lorrainet kap. Mindenképpen meg kell venni a Tier 10-es medet!
Eddig ilyen szisztéma szerint korrigálták a változásokat. Ezen a jövõben sem fognak változtatni (legalábbis a javunkra).
Sajnos ma csak 12 játék után tudtam leduplázni a KV-1-et. Nem olyan gáz mert a credit azért jött, hiszen 2-5 kill és sok sebzés mindig meg volt. Az azért frusztrál, hogy a lent felsorolt retardáltak és hasonló gyökerek, mint top tankerek az elsõ 11 menetet elbaszták. Megörökítem õket az örökkévalóságnak. Ezek mégis milyen klánok lehetnek?
Thor_28
Rumun111
Heniek_Czolgista
Adam130975
Darotank1

Solten
Vazzeg Te rammolsz a Lorainne-el?? 😄DDD bator. Elso kamikaze szalagocskamat egy T-28-al kaptam meg mondjuk... 😊 A szintugras utan legalabb nem faj majd a szivem hogy el kell passzolnom a Batmobil miatt.

Saor Alba

Sippie
amúgy szvsz pont azért kéne megvenni a batchatet, mivel ha felkerül tier10-be, akkor nem 3,1 hanem 6 milla lesz az ára. Ha nem tetszik, eladod akkor, és pénzt se buktál rajta.
Én is így voltam vele, de megálltam az elõtte lévõ Lorraine-nél. Majdnem ugyan azt tudja mozgékonyságban (Lorrainenak a fordulása sokkal jobb, de nehezebben gyorsul, és lassul). Ugyanazok az ágyúk mennek rá is (a BatChaton azért jobbak, mert egy kicsit gyorsabban táraz, és tölt újra), viszont az MM besorolása sokkal kedvezõbb! Az esetek 50%-ában Tier 8-as csatába tesz, ami számomra nagyon kellemes harcokat eredményez😊 A csaták vége felé gyakran lehet hõsködni vele, amikor levadászom a sérült Tier 5-6-os tankokat. Meg sem kell állnom, csak 60-al végigszaladok a pályán, és egy-két menet közben leadott lövéssel kivégzem a megmaradt ellenséget😊

Többen írták, hogy az AMX 13-90 veszélyes rá! Ezt kétségbe vonnám! Ugyanis a Lorraine 40 tonnás, az AMX pedig csak 15 tonna. Ebbõl következik, hogy egyszerûen csak el kell taposni! Szembõl ütközve 3-szor akkora sérülést lehet neki okozni, mint amennyi sebzést mi elszenvedünk. Ha az oldalának, vagy a hátuljának megyünk neki, akkor ez felmehet akár 4-5szörös értékre a javunkra! Természetesen ütközést segítõ felszerelések, és képességek nélkül.

Ami a legfontosabb, hogy hiába Tier 8-as, a 90mm DCA 45 ös ágyúval lehet vele pénzt keresni! Kb 2 hónap alatt több mint 600 csatát mentem vele prémium nélkül, és megkerestem így vele a BatChat árát, 3 100 000 kreditet!
Átlagos játékosnak tartom magam, de ezzel a tankkal átlagon felüli eredményeket tudtam elérni.
623 csata
978 kilõtt ellenség
8 Top Gun
2 Boelter kitüntetés
58% gyõzelem
48% túlélési arány

Ezek után egyelõre nem kell a BatChat. Ha most megvenném, akkor 2 hónap múlva nem lenne semmi kreditem. Sõt a Tier 5-ös tankjaimmal kellene farmolnom, hogy legyen elég kreditem a lõszerre, és a javításra.
A következõ 2 hónapban a Lorrainnet használva, ugyanekkora aktivitás mellett begyûjtök még 3 millió kreditet.

A francia közepes harckocsik hamarosan bekövetkezõ szintugrása, be fog kavarni ebbe a mostani idilli helyzetbe.