418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Nem lesz lehetetlen.
    Csak kell hozzá egy jó bankkártya.
    Amivel kiváltod a szükséges tokeneket.
  • Rammsch31n
    Csaknem lesz lehetetlen megszerezni.... :O :D
  • joe662
    Az
    Sandboxon a személyes küldik-nél van.Lehet visszateszik valamikor?
  • HTS s3rg1nh00
    szokásos 7vége...10 csata 20% wr...
  • Rammsch31n
    :OOO ez mi? :O t22?
  • Sherman0070
    HoHÓ ez kell.
  • Plata
    Már akit érdekel egy idióta fps.
    Akkor már inkább egy MMO.
  • joe662
    Lehet mégis csak be tudsz majd szerezni egyet a rigger med-böl
  • Rammsch31n
    egy idő után, mint ahogy te is, más is ráun majd...
  • Sherman0070
    PUBG az csak lopja a playerbase-t :D
    Most az a mainstream szóval mindenki azt játssza.
    Én is próbáltam, egész jó játék de ~300 óra után már uncsi.
  • Rammsch31n
    jó de az mindenhonnan szipkázza el... a LoL elől is...
  • R3nton
    én most mondom először, lehet a pubg szipkázza el az ebereket. De mondjuk az se tesz jót neki, hogy a legnépszerűbb tier teljesen haza lett vágva.
  • Rammsch31n
    Évek óta mondogatja mindenki, hogy így meg úgy haldoklik a WoT... lol.
  • R3nton
    durva összesen vannak a 2 szerveren 70 000en, ez nagyon kevés sztem. Tier8 MM nagyon durván szar, mindig 10esbe rak. A kedvezményezett 8as mm is elég szar, főleg az agyontápolt 8as 9esek ellen szar pennel. Fcm50t kb az egyetlen használható tier8 orem most. Sztem haldoklik a játék...
  • joe662
    Ezt mikor fogjàk lecserélni kb?
  • Plata
    Jah ezért nem értettem hogy mire akarsz utalni,mert azt wn8-nak szokták írni és nem tudtam hogy ez mos a srác windózának a száma vagy ennyi meccset nyert vagy mi?
    Vagy van neki 4781 nyertes csatája t8-ban.
    Vagy esetleg 4781 CP-s pikachu van neki.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.10.14. 09:54:42
  • bekescsaba
    win 8-at írtam, ha jól látom.
  • Plata
    Nekem még mindig win 7 Pro van.
    Egyébként most 8k csatából van 4871 nyert meccse vagy 4781 a wn8?
    Vagy mi a ragya?
  • bekescsaba
    4781 win 8
    8 000 csasta

a legjobb játékos, akit valaha láttam. Bichu-nak hívják, és lengyel.
  • ROMOTO
    Ennek a streamernek az összes mod packjában benne van alapból, az övé a legnépszerűbb az oroszok között, a wg által jóváhagyott garantáltan nem bugos, stb.
  • Megamax
    Egyszeru mod amit bele lehet rakni a játékba
  • Angelus1991ster
    Ez valami supertesteres mód vagy ez páncélnézegető be lesz építve?
  • Rammsch31n
    Itt bezzeg nem kapjuk meg reward tanknak. .((( :D
  • ROMOTO
    https://www.youtube.com/watch?v=liYaZn5SAbU

1.57 nél lehet kezdeni a hüledezést, előtte van mutatva a löveg, stb.
  • ROMOTO
    Nagyon jól jár mindenki, mert minden változtatással jobban jár mindhárom tier, a top egyenesen OP lesz, nincs gyenge pont a tornyán, parancsnoki kupola 300 at súrolja, a többi toronyrészről nem beszélve, az oldalát nem lehet beütni nagyobb szög esetén sem, ufp bika, lfp heavy szint vagy jobb...
  • Rammsch31n
    én a 9-esnél járok... ezért érdekelne, hogy mégis ki mit kap a cserénél... nem tetszene, ha a 9-es helyett kapnék egy 8-ast például. :DD
  • endrodiz
    Na ne bassz! Mar csak kb. 20.000. XP es vege az Object 416-val hosszan tarto szenvedesemnek! Vagy ezzel most jol jarok? Mikor lepik ezt meg? Van valami leiras errol, vagy majd csak kesobb lesz? Vajon csereljem a 416-ot 430 II-re, vagy ne?
  • joe662
    Aha.Nagy élmény amikor jön Dezsőkewarrior05,valami puttyogtatóval,1lövés ammo,2lövés,lövész,3.üza tartàly,4parancsnok.Aztàn döntsed el mit javitasz,màr ha van mit.
    Volt màr cw-n is hogy egyszerre üvöltötték vagy 6an,hogy 1 lövés ammo.
    Engemet ez jobban idegesit mint a goldammo.
  • diegho™
    Ezt ugye nem mondod komolyan? Az aimbot mit is ad itt? Odaviszi a célkört ahová a kezeddel oda tudod mozgatni, ami egy ilyen lassú játékban még talán fizikai sérüléssel élőknek sem okoz probélmát. A növényzet kivétele valóban előny, ha van elég magas játéktudásod kihasználni, különben sosem fogod tudni a teljes előnyét élvezni. A gold lőszert viszont mindig minden szituációban be tudod vetni.
  • Plata
    Ilyen az amikor agyhalott tölti be a gold ammót.

Az első képhez hozzá tenném hogy crusader sp és gw tiger 7 lövést nyomott belém 28 sebzéssel.
    De azt nem is érzékelte a játék.
    Hozzá tenném hogy a tankom full stock.

Csapattársak ma is buliztak.

Vagy afkoltak platoonban.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.10.13. 19:17:08
  • ROMOTO
    objekt 430 med ágat átbuherálják tier 8 tól, top tierbe kerül az objekt 430 u (kb. egy gyors heavy-lassú med szerűség), is4 löveggel jól páncélozva, a tier 9-es tier 8 ba kerül kicsivel kajlább pontossággal, a mostani 8 ast kivezetik. Tier 8 med így jobban páncélozott lesz mint egyes heavyk, a jelenlegi 10 es megy tier 9 be. Jellemző az egész variálásra a páncél és nagy alfa a medekhez képes, cserébe lassabbak.
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.10.13. 18:11:54
  • Megamax
    Na ezért lenne jó ha nem a DPM lenne a lényeg meg az alfa, megcsinálhatnák hogy menetkozben lelassulna a DPM és apontosság cserében ha álsz és nem vagy spotolva akkor gyorsabban torténne a toltés és célzás is. Tehetnének be Stamina métert is. Pl ott vana tolto igen gyorsabban is tudnak tolteni mint az autoloaderok (valoságra gondolok) de ezt a tempót nem bírják sokáig. Rengeteg otletem lenne a legénységre és más dologra is ami kifejezetten érdekessé tudná tenni a játékmenetet és nem csak egy FPS lenne a játék tank skinekkel. Ez az egyik a másikat kifilézi csak azért van mert mindkét félnek ottvan a gold loszer, nem tudnák ilyen gyorsan elintézni egymást a játékosok ha a HE nem sebezne ekkorát és a gold loszer is átt lene dolgozva.
  • ROMOTO
    Azért van szívás mert az ilyen öszvér (heavy-med) roham tank aminek nincs alfája, nem tud belemenni 1-vs1 szituba mert lehápézzák a nagyobb alfás heavyk, normál körülmények között hiába van nagyobb dpm, jellemzően nincs rá mód hogy kihasználja egy heavys szituációban, ezért megy a med oldalra, ott meg a nála is nagyobb dpm-es medek golddal kifilézik. A játékban a tankok szerepe nem tud annyira differenciált lenni hogy az ilyen köztes szerepkörű tankok jól érezzék magukat (hába próbál a wg szándékosan kategóriákat megfogalmazni, nemigen sikerül, lásd az ennél egyszerűbb light szerepkör eröltetése), azaz ezt a szerepet a medek tökéletesen kiváltják az univerzális képességeikkel, kemény torony, dinamika, kis profil, pontosság, dpm, látótáv... bekavar a képbe a táras nehéz tank kategória ami jellemzően rutint igényel és elég specifikus, ezért értő kezekben nagyon jó, az átlag meg szív vele.
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.10.13. 15:34:09
  • Angelus1991ster
    Ki kell venni az "alap" lőszert.
  • Megamax
    Az is csak a kupola miatt, ha nem lehetne HEAT el olyan biztosan beloni akkor jo lenne, Normál loszereket tud pattintani de 90 % ban az elso lepattano utánn mindenki vált. Sokkal élvezetesebb és tovább tartanának a meccsek ha áttgondolnák a loszereket és lenne értelme loszert váltani . Ha jol gondolom még senki nem váltott átt másik loszerre goldrol ha egy light tankra rá tudott loni.
  • ROMOTO
    A mostani metában kifejezetten jól teljesítenek a felsorolt nehezek szegény amcsi T110E5 ön kívül, az sajnos megszívta.
  • Megamax
    Azt megoldják , említették hogy nem lessz moddolható majd a játék így a sok csalás elég hamar kiesik. A goldnak a határtalan használata a legnagyobb baja az elenyészo hátrányokkal. Tudod mikor kupolán keresztul szed valaki szarrá mert full sebzést okoz a gold loszere az elég szar élmény tud lenni.
  • ROMOTO
    "Maus, Type5, kínai top tier jobb lesz annál" +IS7
  • joe662
    Szerintem a goldammonál nagyobb probléma az aimbotos döntögeetös Stb köcsögök.
  • Megamax
    A type 5 meg maus és hasonló tankok páncélozottak igen , de nem is repesztenek 50 el nem is fordulnak meg olyan gyorsan és nem is kopik rád 5 sec enként a gold loszert , már ha eltalálnak . de mint említettem ha neked az a játékélmény akkor menny gyakorlóba kérjél meg valakit hogy áljon ki eléd szembe te meg lodd szarrá goldal aztán kész , ugyan ott vagy. Csak annak sebezhetetlen az ilyen tank aki van olyan hulye hogy ott marad elotte. Nem hiszem hogy egy maus el fog kezdeni kergetni a térképenn ha otthagyod . Láttam már meccseket Himmelsdorfon a halálutcánn áttmenni szuperheavy tankokat egy lovés nélkul aztán beáltak a capre és megnyerték a csatát. Konkrétan a csapatunkban mindenki leszarta oket ha nekik az volt az élmény hát az volt.