World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem értem miért olyan nagy cucc, valaki dél körül rakott be screenshotot ahol kettõ is volt egy csatban.

Assault módot rühellni fogom védõként. Utálok kempelni. Most épp Malinovkán rohadok egy bokorban, és nem történik semmi már vagy 5 perce.

WoT: Nishizumi77

Nagyon rondán kikaptunk, viszont a bat artynak 0 killje volt, és 5 ellenséges tankon átrohanva bejutottam a bázisukba és megöltem 😄

200 dolcsi és xp átváltással akárkinek lehet.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Na jelenleg pattonnal vagyok westfielden, és az ellenségnél ott virít egy Batchat 155....

valaki segitene privatban?
Az xvm modot akarom telepiteni. de sehogyan sem sikerul. Eddig lattam mekkorat sebzak, de most mar azt sem. Ezt a leirast kovettem: LINK de a 3. pontnal nem ertem melyik fajlokat kell folulirni.
Plusz van egy ilyen kiegeszites hozza: Also make sure to send a shortcut to the desktop from the xmv_proxy_wot.exe thingy, and rightclick on the shortcut, and add /launcher to the end of the target: C:\Games\World_of_Tanks\wot-xvm-proxy.exe /launcher
Mikor ezt irom be a targetbe kiirja, hogy nem letezo helyre mutat.
Faszomelverem....<#falbav>

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

165mmes az átütése azt bizony APval kell 😄

Tamáson kívül van valakinek eddigieknél negatívabb tapasztalata az artyk találatairól? Elvileg nem kellett volna változni a sebzésnek...

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

az S-35 CA 105ösét is HEvel ajánlott használni vagy Apval is esélyes? mert elég hosszú csõ nem kis kurta (amibõl jött volna a just HE)
Hivatalosról loptam.

Egyértelmûen #3

Bréking: most lõtt ki egy 3-as szintû francia td a 2-es francia arty-ból 1 lövéssel úgy,hogy a legénység mindkét tagja halt bele,de maradt 53 hp-m. Elõtte meg egy m7 priest az m6-omból 1 lövéssel: 2 lánctalp,löveg,sofõr,lövész,rádiós + töltõ.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Megoldva

megvan
hova kell bemásolni ezt a térkép nagyításos fájlt?
Eagle16
Igen.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ha artyn kifejlesztem a rádiót, akkor azt bele tudom rakni egy TD-be is? (Fug12-t)
Valakinek ötlete, hogy lehetne egy az egyben kikapcsolni az ingame chatet?

naaa
az jó hír
akkor gyorsan rá is keresek😄

köszi

Sehogy. Illetve van rá mod ami növeli az ikonméretet.

Na most lett tele a tököm.
Minimapot hogy lehet beállítani, hogy nagyok legyenek a tankok????
kifolyik a szemem, mert a map nagy, de a tankok hangyák....

Simán kinézem belõlük, hogy a vörös 1-es pontot gondolják bázisnak. 😊

popey8
Igen én is tudom. Nem vagyok kezdõ. Béta óta játszom😊
Csak beraktam a képeket, de mondtam, h a régirõl nincs képem. Gondoltam vki meg tud erõsíteni v cáfolni.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Van még egy jelentkezõ:

Cimbi megválna az acc-jától.
Tolmácsolom is:

Wot accountom eladó ELÉG OLCSÓN! NÉV: Peti8911
Garázsban tankok:
-E-100
-BATCHATILON.25T
-TYPE59(prémium tank)
-IS
Az IS-en kívûl mindhárom másik tank fullos, 3-3 modul mindegyiken. Legénység E-100-ban 3 skilles, BATCHATILON-ban 2 skilles. Orosz vonal KV-4 –ig ki van húzva.
Prémium tank már nem kapható!

Emellett: 30arany
Érdeklõdni itt lehet: [email protected]

ÁR: 18.000FT

mi gyõztünk kampinovkán úgy, hogy szinte mindegyik kempelt a dombon fent. nem jó az a taktika sem.

The Matrix has you...

A kör összeszûkülés nem azonos az összes lövegen, egyes ágyúk célzói jobban összeszûkülnek.

popey8
Rohadt WG. Azt hiszem rájöttem, h most titkon mit állítottak át. Azt hiszem a patch noteban nem volt ilyenrõl szó. Szerintem a lövegek pontosságát csökkentettek, vagyis a célkört növelték meg. Ugyan a régirõl nincs bizonyítékom, de a P2-nél vettem észrevettem, hogy a kör a fekete oldalvonalon van. A patch elõtt ez jóval beljebb volt és ugyanez a helyzet az AMX12t-nél.

AMX12t
Panther2

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Nem, és 7.5ben se jön még. Amúgy ez a videó több mint 1 éves.

nem arról volt szó hogy 7.4 es patchben már módosított fizikai motor is lesz?
Azt hiszem ezzel a játékmóddal lesz egy két probléma. Ez már a 3. eset hogy így kaptunk ki:

Természetesen mi sem logikusabb mint az egész haderõvel arra támadni amerre nincs semmi. Az ellenség persze nagy erõvel behatolt a bázisra és buktuk.

Hogy lehet speciál csatát kipróbálni mert nálam nem engedi?
És ami legjobb, még ki sem választhatom, hogy nem akarok ebben a módban menni. Random dobál bele.
Amúgy ezt a támadós védekezõs játékmódot komolyan gondolták a készítõk?
Lényegében arról szól, hogy van a szerencsés csapat, a védõk, akiknek kampelni kell, és várni a gyõzelmet. Ráadásul a támadó csapatnak még kevesebb ideje is van. És semmi elõnyt nem kap. Nincsenek többen, mint a védõk, ami egy ilyen felállásban értelemszerû lenne. Lehet kapnak egy kis tier elõnyt, de lehet csak az mm volt szar.
Amint rájön a játékosok többsége, hogy a védekezõ csapatnak nem kell ám esztelenül kirontania, teljesen esélytelenek lesznek a támadók.
Sziasztok!

Cimbi megválna az acc-jától.
Tolmácsolom is:

Wot accountom eladó ELÉG OLCSÓN! NÉV: extazi

Garázsban tankok:
-IS-7
-IS-4
-BATCHATILON.25T
-E-50
-TYPE59(prémium tank)
-PZKPFW B2(prémium tank)
-S-51

Prém tankok közül egyik sem kapható már!

Emellett: 320arany
380.000e kredit(körübelül)

Érdeklõdni itt lehet: [email protected]

ÁR: 17.000FT!!!!!!! (ha nagyon szimpatikus vagy az árból egy ezrest lehet még alkudni!😊

Metalmilitiakid
Annyi a hozzászólásom, hogy a leírásban anciend helyett ancient, illetve az az õsi nemtom minek bele, mikor azok még most is élnek.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Hali!

Patch után fele annyi FPS-em van. Ti tapasztaltatok ilyesmit? Bár a gépem nem melegszik annyira mint szokott. Nem tudom mi baj lehet.

Még egy kérdés: Ha artyn kifejlesztem a rádiót, akkor azt bele tudom rakni egy TD-be is? (Fug12-t)
nekem akkor sem mûködik a chat, valami más zavarhatja meg nálam. amiket használtam modok azok mennek, kivéve ugye az óra, meg az XVM, de majd idõvel...

The Matrix has you...

Hejhó srácok!

Sok-sok idõ után megcsináltam a saját klánom. Nem magyar klánnak tervezem, de természetesen mindenkit szívesen látok a csapatban. Itt a link amit róla tudni kell. Szerintem a csapat neve elég vicces, de ötletes. 😄

http://worldoftanks.eu/community/clans/500009987-LEGO/

Mondjuk most már tudom mi zavart meg. Ott is ízt írja, hogy foglald el az ellenséges bázist vagy ölj meg mindenkit...ez azért félrevezetõ.

The Matrix has you...

Elsõre viccen kívül elindultam a menet felénél az ellenséges 1,2 és 3-as pontok felé, azt hittem ott van valami lényeges, ha már 3 db! Most már tudom, hogy nincs is ott semmi 😊

The Matrix has you...

Hurki
Hát láttam a napokba olyat T9-T10-es tankoktól, hogy sikítottam 😄

What a feeling? Cycling and beer :D

Nohab
Várd ki az elsõ hétvégét! Na ott lesznek még érdekes dolgok.
Hurki
Elég sokat pakol be bázis védõnek, aki még nem látta ismét egy visszajátszás. Már egész jól felismerik a playerek mit kellene csinálni

What a feeling? Cycling and beer :D

Doc Hooliday
Ez a köcsög játék miért lépked ki ma már harmadszor??????????<#falbav> Amióta fönn van a 7.4 azóta fogja magát és spontán kilép egy pillantás alatt! Nincs is semmi mod fölrakva a régi magyar hang fájlokon kívül, tehát még azt sem mondhatom hogy bekavar valami mod!

Valami ötlet??

sztem is jó a kemp. eddig is mindig bejött.

😊

War. War never changes...

Campelni kéne... az eddig is mindig bejött 😄

Ismerõs, 31 fok van a szobámban, kint meg 35 fok. Levegõ meg rossz és meleg....

Nem ártana berakni a leírást játékba, és battle gomb nyomásánál mindenkinek a képébe vágná, és 5 percig nem lehetne kilépni belõle.

Most az elõbb T5ös csata volt Murovankán, az az 1 bázis a map közepén mod volt. ( assault vagy encounter a neve? magyar nyelvet használok ) Szóval mi kezdtünk délen. A bázis amit el kellett foglalni nyugaton volt. Találjátok ki az ellenség mit csinált? A zöme ment bekempelni az erdõben. Mi meg szépen elfoglaltuk a bázist, úgy hogy senki se jött oda az ellenségtõl.
Csodálatos 600xpt kaptam duplázva a szar somua S40el.

Izé...Encounter...Most akkor támadunk...?

Mûködik az XVM mod, csak át kell másolni a 7.3-ból az XVM config fájlt, mert elfelejtették/?/ betenni a ZIP-be.