World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
valaki segitene privatban?
Az xvm modot akarom telepiteni. de sehogyan sem sikerul. Eddig lattam mekkorat sebzak, de most mar azt sem. Ezt a leirast kovettem: LINK de a 3. pontnal nem ertem melyik fajlokat kell folulirni.
Plusz van egy ilyen kiegeszites hozza: Also make sure to send a shortcut to the desktop from the xmv_proxy_wot.exe thingy, and rightclick on the shortcut, and add /launcher to the end of the target: C:\Games\World_of_Tanks\wot-xvm-proxy.exe /launcher
Mikor ezt irom be a targetbe kiirja, hogy nem letezo helyre mutat.
Faszomelverem....<#falbav>#falbav>
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Egyértelmûen #3
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
az jó hír
akkor gyorsan rá is keresek😄
köszi
Minimapot hogy lehet beállítani, hogy nagyok legyenek a tankok????
kifolyik a szemem, mert a map nagy, de a tankok hangyák....
Csak beraktam a képeket, de mondtam, h a régirõl nincs képem. Gondoltam vki meg tud erõsíteni v cáfolni.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Cimbi megválna az acc-jától.
Tolmácsolom is:
Wot accountom eladó ELÉG OLCSÓN! NÉV: Peti8911
Garázsban tankok:
-E-100
-BATCHATILON.25T
-TYPE59(prémium tank)
-IS
Az IS-en kívûl mindhárom másik tank fullos, 3-3 modul mindegyiken. Legénység E-100-ban 3 skilles, BATCHATILON-ban 2 skilles. Orosz vonal KV-4 –ig ki van húzva.
Prémium tank már nem kapható!
Emellett: 30arany
Érdeklõdni itt lehet: [email protected]
ÁR: 18.000FT
The Matrix has you...
AMX12t
Panther2

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Természetesen mi sem logikusabb mint az egész haderõvel arra támadni amerre nincs semmi. Az ellenség persze nagy erõvel behatolt a bázisra és buktuk.
Lényegében arról szól, hogy van a szerencsés csapat, a védõk, akiknek kampelni kell, és várni a gyõzelmet. Ráadásul a támadó csapatnak még kevesebb ideje is van. És semmi elõnyt nem kap. Nincsenek többen, mint a védõk, ami egy ilyen felállásban értelemszerû lenne. Lehet kapnak egy kis tier elõnyt, de lehet csak az mm volt szar.
Amint rájön a játékosok többsége, hogy a védekezõ csapatnak nem kell ám esztelenül kirontania, teljesen esélytelenek lesznek a támadók.
Cimbi megválna az acc-jától.
Tolmácsolom is:
Wot accountom eladó ELÉG OLCSÓN! NÉV: extazi
Garázsban tankok:
-IS-7
-IS-4
-BATCHATILON.25T
-E-50
-TYPE59(prémium tank)
-PZKPFW B2(prémium tank)
-S-51
Prém tankok közül egyik sem kapható már!
Emellett: 320arany
380.000e kredit(körübelül)
Érdeklõdni itt lehet: [email protected]
ÁR: 17.000FT!!!!!!! (ha nagyon szimpatikus vagy az árból egy ezrest lehet még alkudni!😊
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Patch után fele annyi FPS-em van. Ti tapasztaltatok ilyesmit? Bár a gépem nem melegszik annyira mint szokott. Nem tudom mi baj lehet.
Még egy kérdés: Ha artyn kifejlesztem a rádiót, akkor azt bele tudom rakni egy TD-be is? (Fug12-t)
The Matrix has you...
Sok-sok idõ után megcsináltam a saját klánom. Nem magyar klánnak tervezem, de természetesen mindenkit szívesen látok a csapatban. Itt a link amit róla tudni kell. Szerintem a csapat neve elég vicces, de ötletes. 😄
http://worldoftanks.eu/community/clans/500009987-LEGO/
The Matrix has you...
The Matrix has you...
What a feeling? Cycling and beer :D
What a feeling? Cycling and beer :D
Valami ötlet??
😊
War. War never changes...
Most az elõbb T5ös csata volt Murovankán, az az 1 bázis a map közepén mod volt. ( assault vagy encounter a neve? magyar nyelvet használok ) Szóval mi kezdtünk délen. A bázis amit el kellett foglalni nyugaton volt. Találjátok ki az ellenség mit csinált? A zöme ment bekempelni az erdõben. Mi meg szépen elfoglaltuk a bázist, úgy hogy senki se jött oda az ellenségtõl.
Csodálatos 600xpt kaptam duplázva a szar somua S40el.