World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy tûnik ami "érdekessé" teszi az új játékmódot az az emberek kiszámíthatatlansága. Elsõ meccsem Malinovkán védeni a bázist. Na gondoltam sima ügy, mindenki imád campelni ezen, jó sok bokor, fedezék, ha jönnek rommá lõjük õket és kész. Erre a fél csapat lerongyol a kis papírtankjával, be az erdõbe, ki a nyílt terepre, lehetõleg egyenként. A végére egyedül maradtam 5 ellenfélre még, szerencsére top heavy voltam és nagyon bénák voltak, behúztam a meccset. De valahogy nem látom be, hogy azonos játéktudás mellett, illetve nagy átlagot nézve akár csak egyenlõ is lenne a két fél esélye.
Az arty splash damage ihletett?

Beteg ember vagy.

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

I.C.ram
Még mindig eladó haverom accja. 20k-t kér érte.
Mellesleg eléggé bejövõsek az új játékmódok, de nagyon nem a 600 effis szobanövényeknek valók :/
Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. június 22. 0:23:37
Jármû: VK 1602 Leopard
Szerzett tapasztalat: 2 024 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 20 799
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

Na Dagileóig még 4k xp, közben kezdek ráérezni, hogyan kell intelligens mosópor módjára scoutolni 😄DDDDD
Solten
Ezek szerint erdemes volt tesztszerozni ezeknek a birkaknak...

Saor Alba

Solten
Hm, nalam joval joval simabban fut mint a 0.7.3.

#143506: www.mirtankov.net -en van minden szirsz@r. Map ikon-novelo mod is.

Saor Alba

Hogyan reagál vérpistike az új védekezõs játékmódra.

És ezek tényleg azt hiszik, hogy ott bármi esélyük is van...

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

A fele FPS -re válaszoljon aki tud.

Sokan vagyunk akiknek patch után pl. 30 ról 10 re esett vissza a k***** bé** programozók által f***tt játék teljesítmény?e.

Ez orosz humor hogy minden patchben egy ilyen kódot szúrnak random be hogy:
while(user(not_angry)){
delay_ms(0,rnd(100));
}

War. War never changes...

Században, CW-n megmarad.

Van már 0.7.4-hez mûködõ garázs óra mod?
A Crosshair_MOD_J1Mb0_MIX modban melyik filet kell átmásolni, hogy csak a töltény betöltõ visszaszámláló jelenjen meg, vagy van egy egyáltalán csak ilyen visszaszámlálós mód?
xblades
Nem egészen értem miért kerülnek ennyibe az új prém. 8 tier tankok. Szerintem az adatlapjuk alapján nincsenek egy szinten a másik kettõvel.

A T34 jobb választás mint a Is-6 pácél, sebesség de leginkább az ágyúja miatt, az semmit se ér azon a szinten.
A JagdTiger meg semmilyen tier limit-et nem kapott a többi prém-hez viszonyítva.

És hogy nem választhatsz az új játék típusok közt, hanem random dobál be tényleg elszomorító.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Nekem randomban adta be

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Hát nagyszerû...

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

Azt írták randomból veszik ki. Gondolom a század nem számít annak.

Mi a fos???Komarint mégis miért nem vették ki?Ma este beadta századozás közben...

Szerintem nem halucináció,mert a T-50-2-esem lövése is úgy szól,mintha valami M3 Stuart köpködne..

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Na a gyerekkel nyomtunk egy KV-1 platoon estét. A tapasztalat: ha a felsõ harmadban voltunk 100%-ban nyertünk, amennyiben a felénél lejjebb voltunk, akkor a remek 740-800 eff rate értékû T29, IS tanker idióták balfaszságait nem lehet sajnos kompenzálni.

Viktorkiller, ne haragudj a személyeskedésért, de Vajdasági vagy?

Csak nekem nem tetszi kez az uj tamado vs vedo szarsag?
Egyszeruen nem ertem miert kellett igy elbaszni ezt a jatekot?!
Legalabb lehetne valasztani milyen csataban akarsz resztvenni. Kicsit olyan igy mintha pokereznel es nem tudnad, hogy milyen asztalhoz rak be a gep es akkor tudod meg mit jatszol mikor megkapod a lapokat. Nem kicsit lett szar igy.
Raadasul tele van artykkal minden csata. Mar orulok ha "csak" 3 van beloluk csapatonkent. <#banplz>

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

nekem a wotnál meg volt a 650 mb de a százaléknál 2x a másodiknál 85% meg ált
Hurki
Lecserélték a kis nyilat. Ami akkor jelent meg, mikor elitté vált a tankod és beixelted a legénység gyorsított képzését.

What a feeling? Cycling and beer :D

Az IS-6 nem valami jó tank szerintem.
sirály? komolyan? úgy kellett mint egy falat kenyér, áááh

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

A legénység nevénél megjelenõ "kis házikó" az mit jelent szerintetek?

The Matrix has you...

Hurki
Ez bugfix, mai frissítéssel került be a játékba 😄

Trucker39
Egy kis érdekesség a korábban linkelt Damage panelrõl. Az elõbb vettem észre, hogy miután kilõttek, benn maradtam és néztem mit ügyetlenkednek a többiek, a másik tank sérülését mutatja a Dam panelem. Nálam eddig ilyen még nem volt. Müszer össze törve, mudulok megsemmisitve. Most pedig a panel hirtelen "meggyógyul" és mutatja az épp követett tank sérülését.

Hurki
Akkor téged szeret a szerver. Most vettem IS-3-at, 11 meccs 2 gyõzelem 😄 Én se vagyok egy hú de ász, de azért amiket elkövetnek a többiek t9-t10-es tankba, ráadásul hiába az új játék mód a hagyományos játékként mennek, a map felesleges felére... Hihetetlen, hogy mennyire vakegerek egyesek...
Másrészrõl már én is találkoztam egy játékban 5 artival, mindig volt min 3...

én még ma felse bírtam menni wotra de ha megin nem lehett
Crosshair_MOD_J1Mb0_MIX ---> erre keress rá
Nálam tökéletesen megy.

Csata kilépése utáni crasht is javíthatnák.

WoT: Nishizumi77

Sippie
Le is halt a szerver?
én nem birok fel menni még mindig a wot oldalra ti fel birtok?
Csak hallucinálok, vagy az E-50 ágyújának tényleg más hangja lett?
nagy levegõ, sok sör, nézzük az új patchet (szúúúszá,szúúúúszá)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Milyen kellemes csatákat lehet menni T8-10-ben, alig van arty. Elvétve.
Istencsászár vagy 😊
Köszönöm szépen a nép nevében 😊

Sziasztok! Van már kompatibilis célkereszt mód? Ti találtatok?
Eagle16
Ja nem, az assault volt. Akkor nem tudom.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Malinovkán ma mentem Encounter-t, szóval mi még ezt tuti nem kaptuk meg.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ezt nem kaptuk meg.
Az a kis hotfix ami volt az szerver oldali.

Plusz Ti is panaszkodtatok itt a minimap ikonjainak méreteire, azt is ebben javítják.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Biztos benne volt a hotfix ebben a patch-ben? Mert holnap ez jön az USA szerveren:
7.4.1 Contents:
- Applied a fix for the situation in which shots penetrating the gun, suspension, or spaced armor were dealing 0 damage
- Fixed inability to enter clans for players whose submissions were accepted during server downtime
- Fixed non-penetration through gun mantle of some open TD's and SPG's: Lorraine 39 L AM, AMX 105 AM, AMX 13 F3 AM, 105 leFH 18 B2, Gw Tiger, M12, SU-26.
- The Following maps will be removed from the rotation for the new game modes (will still be available for Standard Battles): Westfield (Assault), Ziegfried Line (Assault), Sand River (Encounter), Malinovka (Encounter).
- Reduced the chance to disable a tanker with a critical hit reduced by 33%.
- Fixed the bug which blocked voice chat for some players.
- Increased the minimap marker size.
Ma is volt 0 hitem, ebben pedig az elsõ pont, hogy most azt szüntetik meg...

Nekem az elsõ ilyen csatám úgy nézett ki, hogy támadó voltam, berusholtunk a zászló közelébe, mikor már kihalt az ellenség fele, akkor behúztuk😊

Az a jó benne pl, hogy ismerkedik vele, aztán meg viszi CW-re. Oda meg top arty kell.

Valóban nem világszenzáció, csak érdekesség. Nem tudom mi a jó abban hogy kidob egy csomó pénzt hogy egybõl meglegyen a top. És aztán? megy 50-100 kört vele és megunja.

Sunsetjoy
Egyáltalán ott van a játékod feltelepítve?
A "C:\Games\World_of_Tanks\wot-xvm-proxy.exe /launcher" helyére azt az elérést kell berakni, ahol NEKED van feltelepítve a játék.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Pales27
Ha a gui/flash-be bármit teszek a csata nem töltõdik be, a csík végig megy, de semmi nem történik. Másnak van ilyen problémája?