World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
A papír Löwe-hez képest nagyon fasza.
Ami talán gond lehet, a kis pen-û ágyú...ha szembe jön egy Tiger II és elrejti a gyenge pontjait...
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Himmelsdorf, középen egy zászló, erre egész csapat átkel a hegyen meg az alatta levõ úton, a másik csapat dühödten védi a kiinduló pontjukat, én meg egyedül foglalom a bázist, senki az égegyadta világon nem zavar benne.
LOL
Ha megnézed a linket amit adott, látszik is hogy top tank volt egyedüli T8-ként (a túloldalon egy KT egyensúlyoza), egyébként minden T7 vagy alatta, oda az ágyú is elég. Vagyis az MM kegyes hozzá.
Természetesen ez nem kisebbíti a mester érdemeit, de a KV5 emiatt (jó páncél és kellemes besorolás) nem gyenge jármû. Megtévesztõek az adatai... 😊
Még mindig 88 L/71 van rajta.
Prémiumos.
Victory!
Battle: El Halluf 2012. június 22. 13:43:17
Vehicle: E-50
Experience received: 2 184
Credits received: 81 160
Battle Achievements: Steel Wall, Mastery Badge: "Ace Tanker"
replay: link
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ok5: Körülbelül nettó 20-30K prémium nélkül.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
https://wotinfo.hu
WoT: Nishizumi77
Egyedül csak Karelian 50-50 a szitu, szerintem.
Vesztes csata JagdPantherrel, kb 3 percig éltem mikor egy lövéssel szétkaptak, 12000 kredit
Rögtön utána gyõztes csata, szintén jagdpanther, kilõttem két churchillt, meg egy stugot, plusz egy rohadt nagy francia artyt is elintéztem, erre kaptam 9700 kreditet.
Éseztígyhogy?
A képeden bent áll egy piros a körben, amiatt nem megy a csík! Ha az ellenféltõl bent áll valaki nem megy tovább a cap!
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Még Erlenbergen is nagyon szopás támadni, mert ott is mennek fel a várba kempelni reflexbõl. Ott csak úgy lehet nyerni, hogy a nyugati helyen kezdõk is átmennek keletre és lemmingrushal rámennek a bázisra a 9-esen.
Írtam is, ennek az egy pályának lett nagyon szar az új játékmód.
Valakinek van errõl bõvebb információja?

Persze az nem jó, ha mindenki nyugatra mozdul el, kell menni a zászló felé is, de inkább csak spotolásra kell rámenni, hogy a sok foglaló noobot vissza lehessen lõni.
Miért is nem éri meg egybõl capelni? Egyrészt encounter-ben jelentõsen le van lassítva a foglalás, maximális foglalás gyorsaság annyi, mintha standardban másfél tank foglalna. Foglalás közben a tankok többnyire statikusak, remekül lehet õket halomra lõni.
Steppes teljesen nyílt pálya, a foglalókörben nincs arty safe hely, simán szét lehet artyzni a foglalókat, értük simán el lehet menni középen, mert encounterben gyak. sosem védik, vagy csak 1-2 TD, meg low tier heavyk voltak a jellemzõk. Encounterben nem csak akkor szakad meg a foglalás, ha belelõsz egy foglaló tankba is, hanem ha behajt az ellenféltõl egy másik tank is a körbe!
Steppes rendkívül nyílt pálya, nincsenek labirintusok, nem lehet eltévedni és a talaj is jó, egy átlagos sebességû heavyvel is a pálya bármelyik pontjáról be lehet érni a zászlóhoz, ha netán valami gikszer lett volna nyugaton, mondjuk 10 tankjuk megakadályozza a rusht.
Persze nem kell velem egyetérteni, nyilván sok múlik a játékosok skilljein, de én eddig mind tesztszerveren, mind a tegnapi nap során azt tapasztaltam, hogy az esetek 99%-ban az a csapat bukja az encountert, aki egybõl rááll a zászlóra, kivéve Murovankán, ahol inkább egybõl mennek a magic forestbe kempelni és meghalni, az az egyetlen encounter pálya, ahol rá kell mozdulni a zászlóra.
Pályákat se tegyünk be, jó az a campirovka, legalább megértik.
"A saját csapatodnak szeretnél taktikát beírni. Tessék, írd be a közösbe, hisz ott állsz jelenleg."
Ezt nem értem - nekem mindíg nyomni kell TABot hogy átváltsak közösre, alapból mindig csak a saját csapatnak írok be. Utálom is, a ctrl+enter jobb volt
Ezért sem akarnak legénységet animálni.
Meg mundjuk furán nézne ki egy Hummel, ahol kilövik a két töltõt, az egyik bepólyázza magát és már emelgeti is az 50 Kg-okat, a másik helyére beugrik a parancsnok.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
link
9 lövést kaptam, abból 1 sebzett 😄 Csak ezt halottam hogy dig, ding, ding 😄 Jó páncélja van az E-50-nek.
De ha nagyon trék, akkor megoldhatnák úgy is, mint a company of heroes és társaiban. A jármû életerõ pontja elfogy, a jármû megsemmisül x animációval. A legénység meg elborul, kiesik, kirepül.
Meg egyébként is, hivatalosan minden trancsírozós fpsnek van egy ajánlott korosztálya. S mégis rengeteg 12 év alatti játszik pl.: L4D2-t is, ahol konkrétan láncfûrésszel egy tucat zombiból húsreszeléket lehet csinálni igen gusztustalan módon.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Replay