World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nemtom megnézni a linket, de sandriveren ugye elvben elég sok helyen megoldható a hulldown, akkor nincs r2d2 amit lõhetnek. De nyilván ember is kell hozzá aki ezt kihozza.

spybot919
A legénység hangját nemlehet átalakitani hogy pl ne azt mondja hogy penetration hanem pl németül vagy oroszul? mert egy idõ útán idegesítõ 😄

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Pontosan.Ha a kis tornyot az elején nem tudják átlõni, pattannak róla még a nagyok is, és sok lövést képes benyelni.

A papír Löwe-hez képest nagyon fasza.

Ami talán gond lehet, a kis pen-û ágyú...ha szembe jön egy Tiger II és elrejti a gyenge pontjait...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

3K Xp, báááááz :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

hawken
Ezek az új játékmódok is rendesen betesznek néhány embernek, de hogy ennyinek azt nem gondoltam volna.
Himmelsdorf, középen egy zászló, erre egész csapat átkel a hegyen meg az alatta levõ úton, a másik csapat dühödten védi a kiinduló pontjukat, én meg egyedül foglalom a bázist, senki az égegyadta világon nem zavar benne.
LOL

Gyenge pontja tudtommal konkrétan egy van (az R2D2 a frontján) amúgy bivaly és állítólag tier limites, azaz gyakrabban top tank mint más T8-as.

Ha megnézed a linket amit adott, látszik is hogy top tank volt egyedüli T8-ként (a túloldalon egy KT egyensúlyoza), egyébként minden T7 vagy alatta, oda az ágyú is elég. Vagyis az MM kegyes hozzá.

Természetesen ez nem kisebbíti a mester érdemeit, de a KV5 emiatt (jó páncél és kellemes besorolás) nem gyenge jármû. Megtévesztõek az adatai... 😊

Eagle16
na miket nem tud egy Tier 8-as ágyú? 😊

Még mindig 88 L/71 van rajta.

Prémiumos.

Victory!
Battle: El Halluf 2012. június 22. 13:43:17
Vehicle: E-50
Experience received: 2 184
Credits received: 81 160
Battle Achievements: Steel Wall, Mastery Badge: "Ace Tanker"

replay: link

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

StephenKing
Nem lesz most valami hétvégi féláras akció? Mostanában nem igazán kényeztetnek el minket ilyenekkel. Vagy itt van nekünk a 7.4 és örüljünk annak??

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

spybot919
Jobb ha én is körülnézek a beálitásokba látam belehet kapcsolni értelmes ui-kat .hacsak nem a replay miatt van akkor elnézést

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Steppesen még egyet mentem csak ilyen módban de pont a fordítottja történt mint amit leírtál. Hevyjeink mentek zászlót húzni, td-ink védekeztek a régi bázisnál és feltartották az ellen top hevyjeit akik körbe jöttek. Én(pershing) a medekkel tájptalanítottam a középsõ utat és utánna kinyírtuk az ellen artyjait. Simán hátbatámadtuk a resetelõket és nyertünk. Lehet a középsõ út a kulcs aki azt tarja az oldalba-hátba tudja támadni az ellenfelet és nyer.
Te valamit nagyon tudsz! Ennek a kv-5-nek egy pozitív tulajdonságáról sem tudok.(kivéve hogy jól hozza a kredítet) Van valami extra gun + eltünteted a számtalan gyenge pontot, amit csak te tudsz használni? Amúgy mennyit csinálsz, ha egy valamire való tankban ülsz?
Én most ezt nézem amit õ lõtt 234-es pennel tier 6 medeket.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Természetesen prémiummal.

Ok5: Körülbelül nettó 20-30K prémium nélkül.

spybot919
Láttad a szint külömbséget is? ha egyszintû tankal lötték volna már halott lenne

Pattan pattan elnyeli elnyeli elnyeli. Látom a játékmechanika fasza mint volt.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

mi az a min. összeg vele ami minden meccsen megvan?
TOMSILENT
Prémiummal?

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Harmadik 187K kredites köröm KV-5-tel. 😊

Mighty
Idióta faszcibálók vajon miért támadnak amikor csak egy egyszerû védekezést kellene csinálni??????

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

TOMSILENT
Nem használok auto célzást mert szar, a tank mögé húzza. Annak idején Closed Beta-ba jó volt csak elbaszták amúgy ez egy replay-bõl lett fel véve, én zoom-oltam szóval nem kell meg ijedni ^^

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Gyanítom automata célzás van beállítva. Ami szerintem nagyjából elveszi a játékélmény felét.

https://wotinfo.hu

spybot919
Érdekes . Nem kell vele zoomolni? Még kezdõ vagyok nekem azt mondták használjam a SHIFT-et mivel másabb?

hawken
Azt én értem, nem az a furcsa, hanem hogy egyik csatában nulla eredményességgel meghalok, de jobban fizet mint a másik amit gyakorlatilag megnyerek, mert az a négy tank akit kiszedtem, azok védték a bázist.

Nos az E-50et szépen kicsinálták ezzel a váltós átpakolással. 1. frontot ért találat szétütötte a motort és onnantól kezdve az átlagsebességem 20km/h lett, megjegyzem elég nehézkesen érte el.

WoT: Nishizumi77

Az nem biztos, hogy megint csak jó lenne, néhány pályán a támadók vannak elõnyben, pl Malinovka, Sand River.
Egyedül csak Karelian 50-50 a szitu, szerintem.

TOMSILENT
Hmmm reggeli alkotásom...jó volt "EPIC is EPIC"

spybot919
Azért csinálták hogy a nagy tankokat birtokló egyének is menjenek néha kis tankokal pénzt farmolni ne csak biggel gizduljanak. Problem solved

Tesztszerveren is így volt. Én mondjuk még teszt elõtt úgy képzeltem el, hogy majd elindul két csík, de így logikusabb.

Ha nagyon akarnák, akkor 30 fõbõl még mindig kihozhatnának egy olyan szituációt, ahol a támadók másfélszeres túlerõben vannak a védõkkel szemben.

hawken
De érdekes lett a patch óta.
Vesztes csata JagdPantherrel, kb 3 percig éltem mikor egy lövéssel szétkaptak, 12000 kredit
Rögtön utána gyõztes csata, szintén jagdpanther, kilõttem két churchillt, meg egy stugot, plusz egy rohadt nagy francia artyt is elintéztem, erre kaptam 9700 kreditet.
Éseztígyhogy?

Mester, ha nem rakok a végére szmájlit, rögtön komolyan veszed? <#circling>

Erre nem is gondoltam. Tesztszerveren mintha még másként lett volna, de lehet keverek valamit. Mindenesetre ezt sem árt tudni. 😊

Nem így van, tegnap Jagtigával egy csapattárs ENKS-en invadert húzott egyedül.
A képeden bent áll egy piros a körben, amiatt nem megy a csík! Ha az ellenféltõl bent áll valaki nem megy tovább a cap!

Metalmilitiakid
Nigga you just went full retard. Ott áll az ellenséges tank a körben, jóhogy nem megy feljebb 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Na igen, az irtó nagy szopás, nekem sem sikerült még ott, tegnap szerencsére fõleg védõnek rakott be oda, egyszer rakott támadó oldalra, ráadásul arty mentes csata volt és a védõk kaptak a hegyre 4 t9 TD-t, köztük T95-öt, esélytelen volt õket kilõni, 2 tankunk maradt a végére, nekik 4 vagy 5 és lejárt az idõ, az a 10 perc rohadt kevés. Csomó védõ csatát nyertünk úgy tegnap, hogy 1-2 tankkal kihúztuk addig, míg lejárt az idõ, a játékosok még nagyon nem szokták meg, hogy csak 10 perc az Assault és ha az elején eltökölik az értékes perceket, már bukta az egész.

Még Erlenbergen is nagyon szopás támadni, mert ott is mennek fel a várba kempelni reflexbõl. Ott csak úgy lehet nyerni, hogy a nyugati helyen kezdõk is átmennek keletre és lemmingrushal rámennek a bázisra a 9-esen.

Jaja, azt támadóként csak akkor lehet megnyerni ha a védõk hülyék és kijönnek a töltés mögül.

Írtam is, ennek az egy pályának lett nagyon szar az új játékmód.

Encounter csatánál úgy tûnik, hogy egyedül csak 60 pontot lehet foglalni, mert 60-nál megáll, majd elkezd villódzni a zöld csík.

Valakinek van errõl bõvebb információja?

Tegnap rengeteget kaptam én is Steppest, legalább 5-6 encounter csatám volt ott, végig platoonban játszottam tegnap, hárman t9-ben mentünk, néha egyikünk váltott t7 artyra és bizony már teszt szerveren rájöttünk, hogy Steppesen NEM szabad egybõl rámenni a zászlóra, pont az a jó taktika, ha az ellenfél kezdõhelye felé mozdulunk el a top tankokkal nyugatra és a gyors 8-9-es medekkel középen. Nyugatra gyakran jön az ellenfél is, top tankokkal simán le lehet általában mosni õket, majd nem tökölni, egybõl tovább támadni a kezdõhelyük felé, lenyomni az artykat és utána hátba verve a sok foglaló noobot felmorzsolni, mikor már csak nekünk van arty támogatásunk. Tegnap ezzel a taktikával az összes Steppes encountert megnyertük, kivétel nélkül. (Ezen kívül is 22 csatából 17-et nyertünk)

Persze az nem jó, ha mindenki nyugatra mozdul el, kell menni a zászló felé is, de inkább csak spotolásra kell rámenni, hogy a sok foglaló noobot vissza lehessen lõni.

Miért is nem éri meg egybõl capelni? Egyrészt encounter-ben jelentõsen le van lassítva a foglalás, maximális foglalás gyorsaság annyi, mintha standardban másfél tank foglalna. Foglalás közben a tankok többnyire statikusak, remekül lehet õket halomra lõni.
Steppes teljesen nyílt pálya, a foglalókörben nincs arty safe hely, simán szét lehet artyzni a foglalókat, értük simán el lehet menni középen, mert encounterben gyak. sosem védik, vagy csak 1-2 TD, meg low tier heavyk voltak a jellemzõk. Encounterben nem csak akkor szakad meg a foglalás, ha belelõsz egy foglaló tankba is, hanem ha behajt az ellenféltõl egy másik tank is a körbe!

Steppes rendkívül nyílt pálya, nincsenek labirintusok, nem lehet eltévedni és a talaj is jó, egy átlagos sebességû heavyvel is a pálya bármelyik pontjáról be lehet érni a zászlóhoz, ha netán valami gikszer lett volna nyugaton, mondjuk 10 tankjuk megakadályozza a rusht.

Persze nem kell velem egyetérteni, nyilván sok múlik a játékosok skilljein, de én eddig mind tesztszerveren, mind a tegnapi nap során azt tapasztaltam, hogy az esetek 99%-ban az a csapat bukja az encountert, aki egybõl rááll a zászlóra, kivéve Murovankán, ahol inkább egybõl mennek a magic forestbe kempelni és meghalni, az az egyetlen encounter pálya, ahol rá kell mozdulni a zászlóra.

Eagle16
Hát Prokhorovkán rohadtul nem lehet nyerni ha támadni kell...

Jaj istenem, ilyen alapon minden újdonságot kukázzunk mert összezavarja az embert.... Ne is rakjunk be új tankokat, mert a játékosok nem fogkák tudni megjegyezni a sziluettet, és azt hiszik ufót látnak.
Pályákat se tegyünk be, jó az a campirovka, legalább megértik.

"A saját csapatodnak szeretnél taktikát beírni. Tessék, írd be a közösbe, hisz ott állsz jelenleg."

Ezt nem értem - nekem mindíg nyomni kell TABot hogy átváltsak közösre, alapból mindig csak a saját csapatnak írok be. Utálom is, a ctrl+enter jobb volt

nah most egy ideig leállok a gammel....ha maus-sal megyek 3-4 arty 1 csapatva van bezzeg ha amx-el max 1 esetleg 2. Maus-saé rittig hogy malinovkára rak támadóra...-.-' vagy valami nyílt terepes pályára. De ha amx-el tölöm rittig hogy városi normál csata..no comment. A csapat fele hulladék mert persze hogy nyáriszünet van és a mocskok ráérnek gamelni meg sem merem álmodni mi lesz majd hétvégén. sok sikert a többieknek.
50 kg egy skuló a Hummelba?
No igen, mindenki kiugrik a szövegelés szerint.

Ezért sem akarnak legénységet animálni.

Meg mundjuk furán nézne ki egy Hummel, ahol kilövik a két töltõt, az egyik bepólyázza magát és már emelgeti is az 50 Kg-okat, a másik helyére beugrik a parancsnok.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Eagle16
Támadás Malinovkán, egy igen jó csapattal, és jó adag szerencsével.

link

9 lövést kaptam, abból 1 sebzett 😄 Csak ezt halottam hogy dig, ding, ding 😄 Jó páncélja van az E-50-nek.

Ebben a játékban ha tank megsemmisül, akkor a legénység nem hal meg. 😊

Nyílván a nyitott küzdõterû tankokból a legénységet illene kiszedni oldalról, vagy hátulról pontos célzással, ha már modulsérülést okozhatunk páncéllemezek mögött.

De ha nagyon trék, akkor megoldhatnák úgy is, mint a company of heroes és társaiban. A jármû életerõ pontja elfogy, a jármû megsemmisül x animációval. A legénység meg elborul, kiesik, kirepül.

Meg egyébként is, hivatalosan minden trancsírozós fpsnek van egy ajánlott korosztálya. S mégis rengeteg 12 év alatti játszik pl.: L4D2-t is, ahol konkrétan láncfûrésszel egy tucat zombiból húsreszeléket lehet csinálni igen gusztustalan módon.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Trucker39
Visszanéztem. 8 perc van még hátra mikor néhány másodpercre áll mindenki, majd egyszer csak a homok dombon kivül találom magam. A másik lagg az érdekesebb, úgy tünik, hogy hagyom magam kilõni a t-54 által és nem lövök vissza. A tár majdnem tele, célra tart a tank, csak épp nem történik semmi. Bosszantó.

Akadások vannak....kicsit mint ha szaggatna...vagy valami hasonló...elõtte ilyen nem volt, ezt én is észre vettem, de gondoltam, a net a hibás...ezek szerint nem.
Trucker39
Találtam valamit, ami számomra újdonság és egyáltalán nem tetszik. Játék közben 5-6 másodperces laggzás, mozdulni sajnos nem lehet (vagy legalábbis nem látszik), utána nézelõdés, hol is vagyok, mert egészen máshol, mint ahol voltam. Ez lenne a kisebbik gond. A nagyobbik az, hogy egyik ilyen laggzás közben kb 3-n is meghaltunk a csapatból. Rendkivül bosszantó dolognak tartom. Elõször azt gondoltam a net-l van gond, de mások is irták a chat-ben a problémát. A replay-ben nem tudom, látszik-e a dolog.

Replay

Tegnap este még nem készült el a jó script a 7.4-hez. Talán azóta van valami a fórumán.