World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak egy éve játszok. De miféle tier 8 ez tier 1 géppuskával? Sosem láttam még ezt a tankot a techtreeben.

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

..a kerdes alapjan nem vagy regi jatekos 😊
Ez mi szerintetek?
http://worldoftanks.eu/encyclopedia/vehicles/usa/t23/

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

Alien69
Sajna csak akkor, ha eléri a 100%-ot. Multkor volt egy akció, hogy újra lehetett osztani a skilleket kicsit jobb áron, mint normálon. Én akkor csak az USA T20-ra csináltam ilyentet, de azóta áldom, hogy megtettem, és remek köröket köszönhetek ennek a cuccnak. <#vigyor1>

Alien69
A francia prém TD-vel mi a helyzet? Hova pakolja, és mennyire frankó kis dög?
Illetve a ruszkijj ágon az SU85l? <#idiota>

Hi.Ez a felderítettek skill csak 100%on mûködik?Hogy van ez?Ilyenkor,h mutatja?

Metalmilitiakid
Nekem a kedvencem volt, amikor védekeztünk ha jól tom prohorovkan ahol a sín töltés van. Prém T25 el voltam. Mondom egyedül lemegyek a lenti átjáróhoz spottal tartom õket, hogy nekik csak messzirõl lõni kelljen. (de ezt be is írtam, hogy ezért megyek oda) Erre elkezdték irkálni, hogy noob hova mész, meg ne támadjak, meg húzzak vissza középre mit keresek ott. Igaz, hogy a kör végére 7 spottal, 1 killel és 3 sebzéssel zártam, de akkor is én voltam a noob. Pedig egy alkalmas pillanatban átrohanva kispottoltam mind a két artyt amit ki is szedtek.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

A Server crosshairnak hogy tudom állítani a színét és a célkereszt fajtáját?

Batchattal mégse kell félretenni XPt új ágyúra ha T10 lesz:

Kérdés:

i have a question regarding T9 med, batchat:

should we grind some exp on it to be able to unlock new modules when it will be transferred to T10, or elite T9 status is enough to have elite T10 batchat?

Válasz:
Elite batchat will give you elite batchat, otherwise there will be only a gun to unlock.

WoT: Nishizumi77

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Na ezt adjátok össze. Támadás védekezés móka. Mi támadunk, foglalok, rám lõ a csapattárs t-29, no cap noob szöveg kíséretében. Már itt is vazze. Majd egy szaros pz-Iv fogok üldözni is-3-al! "a franc sem tudja hol volt" A frag vadászoknak nincs olyan játék mod ahol nem killt hajtanának, ez biztos. Még a campereknél is jobban gyûlölöm õket! Jönnek mögöttem, nem lõnek, nem csinálnak semmit várják még valakit komolyabban megütök és rá cuppannak. Ha engem kilõnek kinéznek valaki mást és ue. megy tovább.
Nincs pink laptopom.... Ipadem van 😄 Ja várjá, az ugyanaz 😄

Bagoly mondja verébnek....😄

Pedig nem is olyan rég volt JPZ akció ha jól rémlik...

popey8
A garázsbõvítõs akciót én is várom. Szükségem lenne 2 helyre. Biztos nem fogok 1 helyet 300-ért megvenni. Szerintetek a következõben lesz? Már elég régen volt.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Nekem volt már 3, azaz három xp-s csatám is egyszer és büntetés nélkül 😄 (kilépett a játék betöltésnél,és mire újraindult már halott voltam..)

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Én meg már kezdtem örülni,hogy végre megvehetem féláron a T-43-at...

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Örülök is neki, hogy kissé mást kapunk. A JagdPz-t már egy ideje halogatom. Jöhetne egy garázs bõvítõ akció is már.
Seggre megy, artizott is a múltkor, bevallotta. Szerintem a laptopja is pink. 😊

kezdõdi a csata 3an artyk álldogálunk a t57 gyanúsan a renault felé fordul, és teamkillel szórakoztatja magát. hogy megbosszuljam csapattársam halálát, rálövök az amcsira...nem haltr bele de be is fejezte. aztán nem is remekeltem a csatában de ez az xp eredmény...azt hiszem ezt a negatív rekordot senki sem szárnyalja túl Vereség
Csata: Sand River 2012. június 22. 15:21:26
Jármû: RenaultBS
Szerzett tapasztalat: 7 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 6) 😄
Igazad van, legjobb mindig a saját tapasztalat.Soha sehol nem láttam leírva vagy videón. Én med-el találtam sok sikertelen támadás után ezeket a helyeket 2 méterrõl, aztán ház sarka, sziklatöve sikeresen ment heavy-el is.Néztem weak spot videót 90mm -el sikeresen lövik az e-100-at, oda lõttem bl-9-el többször is oszt semmi. <#hamm>
Tudjuk, Te egy törzskönyvezett csigazabáló análitikus vagy! :-P
50% discount on the purchase of the following vehicles:
Soviet Medium Tank Tier VI: T-34-85
Soviet Tank Destroyer Tier V: SU-85
German Tank Destroyer Tier VI: JagdPz IV
German Medium Tank Tier V PzKpfw III/IV
x3 experience for the first victory of the day
x2 credits when using the following vehicles:
Soviet Medium Tank Tier VI: T-34-85
Soviet Tank Destroyer Tier V: SU-85
German Tank Destroyer Tier VI: JagdPz IV
German Medium Tank Tier V PzKpfw III/IV

Ez még jobb mint a USÁkoknál lévõ. Megilyedtem hogy ha elköltöm az összes creditem meg free xp-m a T-43-ra akkor mibõl fogom finanszírozni a Patton-om megvételét meg az õ láncát. 😊)))) 😞((((
Hypo
Még nem volt idõm játszani az uj 7,4 el de ahogy olvasom a forumokat hááát nem egy bizalom gerjesztõ

Franc tudja, csak abból indulok ki hogy sokan hírdetik itt az igét X tankon lõdd el az Y szegecset, lehet hogy õk el is tudják... Nekem ez nem mûkszik.

Én seggre megyek, az a biztos 😄

persze, persze még a 100méter is sok, inkább 50, de még inkább 20
Az MINDIG hasznos. Lassan már el se tudom képzelni a játékot anélkül 😊

Eagle16
Hát itt nem jöttek át egyáltalán, és áttörni sem próbáltak. A hegyen tobzódtak, én meg spottoltam amíg nem vettek észre. Hasznos ez a skill ilyenkor, amelyikk mutatja hogy felfedeztek-e 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Nem feltétlenül trollkodás, mert ez neki kétszer több exp, mint amennyit átlagosan szerez. 😊

Na az tuti, tegnap kétszer voltam védõ, mindkétszer ott próbáltak áttörni, egyiknél 15-3-ra nyertünk, másikra nem emlékszem pontosan, de az csak picit volt szorosabb, mert több artyuk és TD-jük volt, akik elbújtak, így a védõ csata úgy 5 perc után abból állt, hogy szervezetlenül elkezdtük hajkurászni a bekempelt támadókat, a csapat nem várta meg míg lejár az idõ és úgy nyerünk, vesztettünk pár tankot, de mindenkit kiszedtünk. :-)

Úgy hogy biztosan a széleken kell próbálkozni, majd megnézem Eagle visszajátszását, ha elszabadulok a melógéptõl.

Lehetséges, a lényeg hogy ne középen 😄

Ma ilyen troll napom van, ezen az eredményen mit kell nézni? Ennyi Xpt akkor is kapsz ha mondjuk AFK vagy az egész meccs alatt mert felhív a haver telefonon...

Miért is a fordítottja? Ugyanaz a koncepció, hátba támadni arty lecsapása után a capért viaskodókat.

Inkább az alsón, onnan közelebb a hegy és a hegyrõl is sztem rosszabbul lõhetõ.

Én is vesztettem már úgy hogy nekünk kellett védeni.

1. A védõk fele legyen hülye és próbáljon meg áttörni rögtön az elején.
2. A támadók jöjjenek át vagy a felsõ vagy az alsó ponton NAGY tömegben.

Te mondd, hogy bankrablás, a te hangod mélyebb. 😊

Eagle16
Nah! Nyertünk Prokhorovkán úgy, hogy nekünk kellett támadni.

Nem lehetetlen...replay

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

A lenti 15 ellenfélbõl jó ha 1 tudja ezt. Konkrétan én se tudom.
De nincs is jelentõsége, mert ezeket a pontokat sztem 100 méter felett ahol a harcok java része zajlik nem találod el.Érted, amikor atank alíg tölti ki a célkõrt, majd pont a felsõ láncvezetõ kerekeket el lehet találni....

te jo eg! melyik szalagot? a pirosat vagy a lilat????
Aztán imádkozz hogy a garázsban ne az önmegsemmisítés vagy a felhasználói fiók letörlése gombot nyomd véletlenül lõszerutántöltés helyett 😄

Hát, szmájli nélkül rohadt nehéz kiszúrni hogy komolyan gondoltad e vagy sem. Lehet nem jól intonáltál, esetleg a mimikádon kéne még javítani 😄

Fõleg hogy ez kb olyan sírótopic mint a hello kitty onlineban ahol a kislányok ontják a könnyeket mert elvesztették a rózsaszín póni nyakából a kis szalagot...

Kezdõdik <#ravasz1>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Hurki
Állítsd át a kliens nyelvét másra(német, orosz...) és elvileg úgy fog hozzád beszélni a legénység...

What a feeling? Cycling and beer :D

Metalmilitiakid
Ez nálunk mikor jön ? Pont kéne a 34-85.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

spybot919
A legénység hangját nemlehet átalakitani hogy pl ne azt mondja hogy penetration hanem pl németül vagy oroszul? mert egy idõ útán idegesítõ 😄 láttam a vidibe h ott német

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Nem csak a pukli meg az alja. Oldalról teljes hosszában "felsõ láncvezetõ kerekeknél" A torony és a test között körben, a torony tetején pedig a kis puklik "ergo hiába dugja el a testet". A lenti ellenfélbõl 15-11 ezeket a részeket simán üti.
Faszán kezdõdik.

Defeat
Battle: Sand River 2012. június 22. 13:54:44
Vehicle: IS-8
Experience received: 486
Credits received: 28 089
Victory!
Battle: Himmelsdorf 2012. június 22. 14:03:22
Experience received: 1 982 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 38 749
Battle Achievements: Confederate
Victory!
Battle: Karelia 2012. június 22. 14:12:57
Experience received: 1 021
Credits received: 36 472

azt hiszem holnap nem kell játszanom mert akkor fog kompenzálni a köcsög <#mf2>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Koridor
Az elsö csatám a franszia artival 3 kill, 3 sebzés:

Gyõzelem!
Csata: Cliff 2012. június 22. 13:59:18
Jármû: Lorraine39 L AM
Szerzett tapasztalat: 704 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 9 812
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "III. osztály"