World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én ezt az assault módot nagyon nem bírom, sajnos ide már kell egy kis józan ész, hogy rájöjj arra hogy azt a nyamvadt fehér zászlót kell elfoglalni...

6 killes vereség ( top gunomat egyik ellenség lenyúlta )
Csak a szokásos volt, zöme csapat még csak véletlenül se a bázis fele ment, én a kör végén hõsiesen elmentem foglalni, egyik társammal egy 100Hps amx 13 75el, még 2 ránk támadó artyt köztük egy hummelt is lenyomtam közelharcban azt jött a tigrisük és vesztettünk.
Volt még egy nagyon kevés HPs panther is de az egy félkegyelmû volt, míg ketten foglaltunk õ a bázis melletti szikla mögül nézelõdött, az már csak hab volt a tortán, hogy rövid 88as ágyúnak a HEjével lõtte egy IS seggét!

Vereség
Csata: Steppes 2012. június 22. 11:29:38
Jármû: AMX-13 F3 AM
Szerzett tapasztalat: 694
Szerzett kredit: 36 796
Csatában elért Achievement: Pusztító

WoT: Nishizumi77

7.4hz Maybach mod nincs meg? Regi nem megy 😞

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

hajajajajaj...ez aztán a védekezés 😊 emlékeim között nekem is él hasonló kép....mikor a T34,stb. hátrább volt mint én az arty-val 😊 remek csata volt 😞
most képzeld csak el:

vidáman rodeózól egy lucussal, vagy gépágyus hósiklóval és meglátsz egy pinochiót, egy sorozat és az összes Iván szétszóródik

mint amikor a szemfüles csõsz szétkergeti a gonosz fémtolvajokat az identitászavaros (tigrisnek öltözött) t-34rõl :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

A madársicsergéssel és a kecskebégetéssel is tuti van valami céljuk, csak arra még nem jöttem rá.

Akkor az emberjogi aktivisták itt lihegnének.
Egy állatvédõ hullámot már tulélt a játék.
Szegény blöki vonyított mikor átmentél tankal a kis vackán! 😄

Rájöttem vazze.

A nyamvadtaknak az a célja, hogy minél jobban összezavarja az embereket. Ezért raknak be új játékmódokat, cserélik ki templomocskára a háromszöget, meg rakják át tabra a ctrl-entert.

Megszoktad a háromszöget, idióta? Nesze itt a templom.
A saját csapatodnak szeretnél taktikát beírni. Tessék, írd be a közösbe, hisz ott állsz jelenleg.

Hát még ennyit sem tudsz? <#nevetes1>

Õk bizony védekeznek, hisz az a feladat. <#mf1>

wot nick: PsychoTrooper

StephenKing
Már elit státuszú a tankod és át van állítva hogy az xp-t legénységi képzésre fordítsa, az a kis templomocska azt jelenti hogy a parancsnokod fogja kapni az extra xp-t.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Az a 2. T34 mit keres ott hátul?
Feljebb? Miért? Mert találatnál elfeküdnének diszkréten a srácok?

Nem muszáj meganimálni, ahogy élve elégnek és ez közben nekik indokolatlan szenvedést okoz.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Nem is értem miért nem lehetett alapból legénység animációval megalkozni ezt a játékot...

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

😄

Amúgy nem akarják megcsinálni, mert akkor feljebb kéne vinni a korhatárt.

szabii98
Jaaa. 😄 okés köszi

I met God. She's black

milyen vicces lesz, ha megjelenik a bétában beigért (nem fog, soha) legénység, hiszen ezek a jármûvek is lõnek menetközben, csak úgy szedik majd a lábukat a tank mögött és közben töltenek, lõnek, bagetet majszolnak :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Hurki
Háromszög helyett lett "kupola", de ezt már tegnap is kérdezték páran

What a feeling? Cycling and beer :D

Ugyan azt jeleni mint a 3szög, mivel az is csak új jelzéssel 😛

Kettõ ül a tankban, ott ahol a két kis kupola van, 2 meg kívülrõl kezeli az ágyút 😛

szabii98
van egy kis arany templomocska vagy mi a SU-85ösöm parancsnokának a nevénél, ahol a 3szög szokott lenni..ez mit jelent, valaki tudja?

I met God. She's black

Tegnap délkörül kaptuk meg élesben a 7.4-et. Új játékmód is ezzel érkezett.

Kár, hogy ezt a kitartást nem az emberiség érdekét jobban szolgáló cél érdekében kamatoztatják inkább 😊

Nem voltam már egy jó ideje a játéknál!

Ezek a játékmódok teszt szerveresek, vagy már lent vannak liveon is?

..a kerdes forditva is all.. ha ennyire szarnak tartod minek nyuglodsz vele? mit zavar h ams meg jatszik vele?
Azért, mert a garázsomban ott az egész német páncélos hadtest! Fap-Fap

Csak szeretnek nyígni. A modokat meg át kell pakolni a másik könyvtárba.

Frissítettem és vártam hátha történik valami csoda a játékkal de még pocsékabb lett. Grafikán nem veszem észre történt valami? Annyit észreveszek hogy kezd darabosodni a játékmenet szóval sikerült a ruszkiknak a grafika minimumot feljebb tornázni. Az eddig szépen, éppen hogy menegetõ játékom most olyan lett mintha az alaplapi vidkarira kapcsoltam volna át. Természetesen az összes mód ami eddig jól ment az törlödött megint kezdhetem elõlröl a feltelepítésüket. Ezt mindíg eljátszák, mire helyre hozom addigra felraknak egy új pachet. Toldozák-foldozzák a játékot de szarból várat a legjobb kõmûves sem tud építeni. Komolyan nem értem az itt írogató fanatikusokban mi az a plussz dolog amiért ennyire imádjátok ezt a förmedvény játékot? Minden második hozzászoló valami negatív dolgot ír.

Veszélyes hulladék az, ami rendelkezik veszélyességi jellemzők közül eggyel vagy többel, illetve ilyen anyagokat vagy összetevőket tartalmaz.

lehet õk sem értik, hogy lehet, elvégre ahhoz hogy rossz játékos maradj nagyon oda kell manapság figyelni, kemény meló mindezt betartani:

-sose olvass fórumokat
-a launcher csak egy nagy start gomb
-számtalan szinvonalas funmade blog, wiki tudatos elkerülése
-youtube, replay videók figyelmen kívül hagyása

szóval én a 900 effi alatti játékosok kitartását (4-5k+ csata) sokra becsülöm :-)

Trucker39
Minden szükséges MOD (XVM kivételével, itt megtalálható: Link

Az oldal üzemeltetõje szépen frissiti, így nem kell máshová rohangáni.

Nem értem ezt a MIT KELL CSINÁLNI? kérdést....<#fejvakaras>

Le kell lõni az összes ellenfelet, oszt jóság van. <#mf1>
Mit kell ezt bonyolítani? <#eplus2>

wot nick: PsychoTrooper

Ugyanakkor a WG-nek a statisztikák és a community visszajelzései alapján tisztában kéne lennie a játékosbázis minõségével, és nem olyan irányba kéne fejleszteni a játékot, hogy az egyénileg képzettebb játékosok még az eddiginél is jobban rá legyenek utalva a fogalmatlan hordákra és a vakszerencsére.

nem jó 😞 nem jelzi ki mekkorát kapok csak kicsiben ... :S
Egész jól sikerült az elsõ Encounter meccsem. Elég vicces lesz ez. De mondjuk az kár hogy sokan még mindig nem tudják, mit kéne csinálniuk.

Szerintem túlságosan optimista vagy.
A randomba több ezer csatás játékosoknak fogalma nincs mit kéne csinálnia akkor majd pont egy ilyen kissé összetettebb taktikát igénylõ módot fognak megtanulni 1 hónap alatt.
Aha...

Mindenestre úgy látom, alapvetõen senkinek sincs baja a játékmódokkal, csak a userekkel - azokra meg eleve mindenki panaszkodik randomban is.

Ugyanez a "gond" kampirovka védésével is. A templomnál a bozótós egyértelmûen a támadóké, és lehet bármilyen szervezetlen a támadás, egy spottoló is elég hogy szétkapják a védõket.

szabii98
Szerintem tarthat 1 hónapig is ez, mert rengetegszer keverik a játékmódot. Egyszerûen nemtudják, mit kell csinálni, vagy melyiken vannak éppen 😄

I met God. She's black

Statisztikailag így mûködik, nem kell erre alapozni. De amíg a "hülyék" nem az üres helyen kolbászolnak hanem verik egymást és lõnek, addig lényegében van hasznuk.

köszi! 😊
Nekem eddig full grafon futott 30-40 FPS-el. Most patch után meg lett 10-20 FPS, ami játszhatatlan. Szépen le kellett vennem mindent hogy aztán kapjak 20-30 közötti FPS-t. De elég sokan mondták mer teszt szeró alatt hogy rengeteget esett az FPS-ük. Szóval grat WG, ezt megint jól elkúrtátok <#eljen>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Höhö... itt vannak a tesók

Erlenbergen voltam már többször támadó és védõ is. Támadók mindig gyõznek, hacsak a védõk nem mennek ki eléjük, de ezt sosem teszik mert kényelmes a romok között kempelgetni, egészen addig, amíg a szélekrõl a medek és light-ok be nem spotolják a teljes bandát, míg õk láthatatlanul maradnak.

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

Eagle16
Elõször TAB-ot nyomsz, aztán beírod az üzenetet és enter.

A TAB-al lehet választani az elején hogy kinek akarod elküldeni.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Tehát az lenne a lényeg, hogy alapozzunk arra, az ellenfél csapata is hülye és õk se tudják mit kéne a pályán csinálni? Végülis hát ez bejöhet.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

szabii98
Én csak azt tudom, hogy Malinokván nincs esélye a támadó csapatnak, ha kicsit is okos a védekezõ fél.

I met God. She's black

Védekezni minden esetben könnyebb randomban, mert a támadásnak összehangoltnak kell lennie, amire esély sincs, mert a játékosok egyszerûen olyan mértékben szerencsétlenek, retardáltak és agyhalottak, hogy az szánalmas.

Annyi "értelme" van hogy általában a túloldalon ugyanúgy van egy nagy halom ember akik jönni fognak szembe, tehát ergó harcolnak és ölik egymást.

vinki1
En csak siman at masoltam mindent a 7.3-as mappabol a 7.4-es mappaba es siman fut minden.

Ja, amúgy mi a véleményetek, kampirovkán támadni vagy védekezni jobb?

Eddigi tapasztalataim alapján a támadás egyszerûbb, északon a dombos erdõnél (ahol a templom van) úgy fel tudnak jönni és spottolni hogy nem látjuk õket.

Tegnap pl hiába álltunk be védeni a romnál, a haver KT-jét úgy halomra lõtték a bozótosból ahogy köll anélkül hogy láttuk volna õket (Tigerp, Type, VK45A lõdözött láthatatlanul). Lemenni meg nem lehet mert abban a pillanatban olyan áldást kap az ember hogy ihaj.

Hasonlóképpen ha támadók elérnek a déli erdõsávhoz, ugyanez történik. Ott persze ha eszes a csapat és lerongyol a dombról akkor megakadályozhatja hogy beásák magukat az erdõbe.

De az tuti bukó a védõknek ha fennmaradnak a dombon kempelni. Fedezék nincs, és az erdõbõl szénné lövik õket.

Pluskast
Sajnos ez igaz. Tegnap ott "ordibáltam" a csapat nagy részével, mert a zászlófoglalós pályán a nagy részük bekempelte a kezdõpontot. Azok a marhák azt hitték, hogy ha ugyan be nem foglalják a zászlót akkor is max döntetlen a játék végkimenetele. Az idióta retardáltak nem fogták fel, hogy akik támadnak azok vagy gyõzhetnek vagy veszthetnek döntetlen nincs. Persze elbuktuk a sok barom meg ott hümmögött és csodálkozott, hogy jé tényleg nem lehet döntetlen a támadó oldalon.
Komolyan a játékosok nagy részének -100 az iq-ja.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”