World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fel lehet azokat tartani csak tier 5 ben kell farmolni sokat, de hát mégiscsak free to play
t8 nekem lazán 0 ra kijött még prém nélkül 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Hurki
Na meguntam ezt a játékot is, nem voltam valami hûde ász, de azért kipróbáltam 1-2 tankot. Maga a játék jó lenne, de prém nélkül t8 feletti tankokat fenntartani, fejleszteni (ilyen random szerencsefaktor mellett) szerintem nem lehet. Én meg nem költök valamire, ami ekkora rizikó faktoros, lehet bennem van a hiba 😄
Akit érdekel wot acc orosz hevy T7-ig fejlesztve ill t8 IS3, meg német páncélvadász T6-ig, az küldjön PM-et

What a feeling? Cycling and beer :D

tigrincses
zumbaaaaaaaaaaaa

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Fedezéket tényleg így kell kihasználni, de ezek szerint félreértettük egymást.

Azt leírhatnád még, hogy összesen mennyi képességgel rendelkezik a T-34-85-öd, mert úgy egy kissé könnyebb lenne kalkulálni.

Kettõ képességnél elsõnek perkek és fontosabb skillek, (Commander-nél Sixth Sense, Driver-nél Clutch Braking, esetleg még a Loader-nél Adrenaline rush) majd a javítás. Harmadiknál még hozzáveheted az álcázást, illetve kipótolhatod a javítást, ha szükséges. Négynél BiA. Ötödiknél és hatodiknál pedig ami kimaradt.

Ránéznek a profilodra és meglátják hogy kemény 650-es az effed majdnem 8000 csata után, dõlni fognak a nevetéstõl. Megsütheted az E-75ödet.

És ha nem?

VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!

En azt vetten eszre ha ugy dugom ki az orrat(kb. 30 fokos szogben), hogy a lanctalp ne latszodjon ki oldalrol akkor gyakran lepattan a loves. De ezt szerintem nem kell egy olyan jatekosnak elmagyaraznom akinek 2002-es az effije. <#worship>

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

tigrincses

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Ha csak át akarod ugrani gyorsan a tankot, akkor szerintem elsõnek mindenféleképpen a javítást válaszd.

Mennyit fizettél a látványért? <#nevetes1>

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

tigrincses
tele van a tigrincem a z egészzel 😊

Itt elõítéletektõl mentes emberekkel találkozhatsz. Nekünk mindegy, hogy egy tigrist, egy teknõst vagy éppen egy rinocéroszt akar éppen megszúrni, de az állatvédõk lehet tiltakoznának.

tigrincses
tegnap olyan csajt látttam,, ohh he még mindig a szemem elõtt van, rózs aszín alsóban volt és nagyon be volt símulva az alsó része ,tapadt hozzá mint az alvázfesték az alvázra* sima volt nagyon.íves.C alakú😊

tigrincses
nem.de jók lesznek golyófogónak!😊 töltelék klán* én egyedül is megvagyok mivel király vagyok és a királyok meg a tigrisek is magányosak, csajozni is egyedül megyek vagy falkában mint a farkas* én egy állat vagyok!_Ö mikor milyen van úgy hogy egy teknõs máskor meg egy rinocérosz*

Van egy olyan érzésem, hogy nem jött rá hogy az egy link amit posztoltam neki. Bár nem lepõdök meg.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Komázod a románokat? Ezt eddig nem is tudtam. 😊

tigrincses
RAD klános van itt???? felvételre jelentkezek, van e--75 tankom meg tigrisem is meg hocskinsem meg ram2 meg t 34 meg lejopárd is

A múltkor találkoztam ebbõl a klánból egy igazi gyökérrel, szóval egybõl tudtam hogy Tigrincses is oda való lenne, bár lehet hogy bizonyos kérdésekben ütközne a véleményük <#nevetes1>.

flashpointer
Statokból ítélve szerintem ez egy bothadsereg!

Emancipate yourself from mental slavement!

T-34/85-re hogy rakjam a legénységnek a skilleket?

VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!

Nálatok is akad és késik a játék? Frissítés óta egyszerûen nem lehet játszani.

tigrincses
rad mint radeon?

Jók a játékosaik. Van olyan köztük legalább egy, aki többet lõtt ki ,mint ahogy kört ment?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

De csak hogy lásd milyen rendes vagyok, próbáld meg õket: RAD <#eplus2>.

Kétlem hogy lenne olyan magyar klán amelyik igényt tartana rád <#nevetes1>.

Ja igen és ugye plusz felfüggesztésmodult sem lehet amcsikra venni. GG wargaming.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

NEM? O.o basszus akkor jól elbaszták a pattont is annak aki afelé halad. Nesze neked tier 6 ágyú bmeg boldogulj vele és szedj össze még 80k-t a 105-ösig a 90 milissel. -.-

"official world of retards allstar team." <#taps> hétvége van szünidõ van, katasztrófa így. A 600 effis játékosoknak tier 6 felett kellene egy külön noobliga.

tigrincses
na sikerült😊 A játékban wotinforól letöltöttem a textúra meg a zoomolást is minden fasza lett már,,, azt vettem észre hogy a felségjelzések megfelezõdtek már csak a tornyon vannak... mindegy😊 szeretnék klánba lépni de csak olyanba ami laza és nem köteleznek állandó jelenlétre,😊

A MESTER VISSZATÉRT!!!!

tigrincses
vböööf

az OTM mûködik 7.4 alatt, vagy van már hozzá mûködõképes verzió?

Nem megy rá, modulok nélkül sem. Én is mostanában szívtam vele és rájöttem, hogy a közeljövõben nem lesz m48-am.😄

Pedig már megvan a lánc és van rajta scoutszerkó is, de sajnos jár hozzá az official world of retards allstar team.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Megvettem a JagdPZ-t és új csúcsot döngetek vele. Eddig 6 meccs, 6 bukta. Eddig a SU152 indulása volt a legrosszabb. Akkor az 5-et nyertük.
He? A perzsa lövegnek rá kéne mennie a pattonra pedig. Van rajta más egyéb modul? Mert ha jól emlékszem nagyon ki van centizve hogy pont ráférjen,

Ha a csapatodnak nincs artyja akkor imádkozol egy tetszõleges istenhez hogy mellélõjön. 😄

Az azért milyen szimpatikus gesztus már a tróger orosz fejlesztõk részérõl, hogy a Patton alap felfüggesztése kemény 130 kiló felesleges kapacitást tud. A Pershingrõl hozott löveget se rakhatom rá. Össze kell bohóckodnom 23.000 XP-t a felfüggesztésre a kemény 160-as átütésû alaplöveggel, Tier9ben.

Nagyon remélem hogy megéria fáradságot.

disorder14
ezzel teljesen egyet értek, ilyen esetben pl. T95-tel mi az anyámat csináljak?

disorder14
nem tudom mit csináltak most a kreditrendszerrel, de kv4 gyõzelemmel 2k sebzéssel 15k-t, T95 3k sebzéssel gyõzelemmel 16k-t adott... már azt sem engedik, hogy legalább a gyõztes körök nyereségesek legyenek prémium nélkül....

Biztos valami jenki csinálta. Igen is hogy a Panzerkampfwagen hangzik a legjobban <#nevetes1>.

flashpointer

Emancipate yourself from mental slavement!

Visszatért Mátyáshun <#nevetes1>. Az elõbb írogatott a játékon belüli chaten <#nevetes1>.

ezek az új játék modok csak arra jók h elbasszák az ember kedvét, meg ha 3x v 5x van.....

sand river, encounter: 2 amx 13-90-ünk beállt szikla mögé és behúzta a zászlót....enemy campelt, nem nagyon jött le senki...szóval laza 1200 xp-t kaptam egész csatára, lõni nem tudtam enemy-re sajnos...

himmels, encounter: t4-s csata ezzel a suoma v mi francia td-vel, mire eljutottam a zászlóhoz lehúzták a pz38NA-k...kaptam 450 xp-t 3x-va....teljesen jó.

Oké h ez a játék lényege, de nem értem ez mire jó....se xp, se élvezet semmi nincs a játékban...vicc....legalább lenne mondjuk 1 idõkorlát h az elsõ 5 percben mondjuk ne lehessen lehúzni a zászlót, v sand riveren megcsinálni h az a szikla ne legyen v legalább máshogy helyezzenek el 1 kisebbet oda...

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ha a tank felét takarja egy tereptárgy nem lehetetlen de igen kis eséllyel találsz olyan helyet és szituációt hogy kihasználd.

THX virkir <#wave>
a trükk az, hogy két oldalról lehet menni ezért a védõk általában megosztják magukat a két oldalt. Ha a támadók mind egy oldalról mennek és közepesek scoutolnak fölényt lehet kiharcolni és a dupla tûzerõvel bedarálni az egyik oldalt aztán a másikat. Persze random csatában általában szopás az egész

Be kell forgatni jo szogbe"

Mutasd már meg nekem, hogy az IS-8-at miként lehet jó szögben beforgatni. 😊

Be kell forgatni jo szogbe es akkor pattognak le rola a lovedekek. A legnagyobb hibaja, hogy allandoan leloki a lancot es az arty ha melle lo akkor is tonkrebasz valamit. Kell hozza 100% javito skill(mindenkinek) meg szerszamoslada. Igy 3-4 mp alatt osszeszedi magat. Plusz az mm is szopatja rendesen. Top tankkent legtobbszor E75-tel rakja ossze es a ketto nem ugyan az. Volt, hogy 3 IS-8 volt nalunk 3 E75 az ellenfelnel. A csata vegeredmenye nem volt kerdeses. Top tankkent mindenki elvarja, hogy az elso sorban harcolj vele, de szerintem ez nem oda valo.Masodik vonalban viszont nagyon jol lehet vele dolgozni es RAM-melni is kivallo csak ahhoz is kell a skill.
Vizes loszertarto meg szerszamoslada kell mindenkepp hozza.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Eagle16
Én már kettõt is. Itt a másodiknak a visszajátszása:link

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

bujcsik555
malinovkán attackba nyert már valaki csatát? Egyzserûen teljesen esélytelennek látom a dolgot.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.