World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigrincses
oké de haladj.. tier 2-tier7 vagy tier 8 lehet válassz

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Na, ahogy elnézem gyülekezünk, ha Matyi is benne van akkor csinálok egy szobát és mehet a móka.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

tigrincses
blitzkrieg bop. rob zombie**********

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Csak mondd hol keressem a szobát
Ne menj még matyi, látni akarom ahogy megalázod!
tigrincses
nem mertél kiállni egy vs egyben, mi kell izonyíték? ott a fotó, én mertem te nem errõl ennyit várok egyk icsit de dolgom van utánna. ennyi vagy sajnálom. én nyertem már megint látod.... én szavam adtam!😊

Én is én is...hova kell menni, ezt én is megnézem!

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

vinki1
Kérünk majd vidit a csatárol.

tigrincses
Skillet-hero szám jó lesz elverni õt vagy inkább a pillar- holding on legyen? ab efutó számomM

Te jó ég. T2es csatában szórakozok, és egyszer csak feltûnt, hogy a mellettem álló T2 med 7et meg 2õt sebzett az ellenségbe. Nézem WTF? Mivel lõ ez? aztán látom hogy 37mmes ágyúja van. Ez a géniusz HEvel lõtt...

WoT: Nishizumi77

Mint az elõbb kifejtettem, várunk még embereket, aztán mehetünk.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Én is.

tigrincses
pff ne mert jönni, gondoltam.. nekem nincs idõm ilyenekre.... pffff lol

Ezt meglesném szívesen.
Fene vigye el, hogy pont most vagyok a 24 órás banom közepén 😞

Nem úgy megy az! Ehhez kell közönség is! Szóval emberek, Szpecnyaz vs Matyashun csatára várjuk a nézõket!

tigrincses
ok gyere 1 perc s fent vagyok csinálok szobát

Hát ha ez hiányzik az életedbõl, akkor megyek én örömmel 😊.

Mátyáshun élt, él, élni fog.
tigrincses
gyere na gyere eg vs egy ... és nincs most piálás! 😊 na mersz v sem... nem ,,gondoltam . ennyi ..

Most pont egy olyannak magyarázod hogy ne legyen amatõr, aki képes volt úgy kilõni önmagát, hogy HE-vel lõtte az arctámadó T32-õt?

Mégis lesz ha meglátsz valakit közülünk csatában?<#nevetes1> Eddig akár hányba belekötöttél, mind kilõtt <#nevetes1>. Ja, lehet hogy nem is kilõni akarod, hanem nõnek öltöztetni és elrabolni? XD

tigrincses
nem is megyek sehová!! szabad vagyok de jajj hpts nek ha meglátom csatában!:Ö))))) a becsületért harcolok***

tigrincses
az lehet de ez minden formátumot tud kezelni és mindent feltölthetsz bármekkora m éretet...... vírushordozó? nincs probléma vele ...😊 am fasza lett a 7.4 atit megoldották EHEZ KELLETT MÁSFÉL HÓNAP RÉSZÜKRÕL. a vk bili tankhoz meg annyit hogy örüljön hogy nem igaziból játszottuk le..

Tekintve hogy egy valamirevaló klán toborzótisztje azzal kezdi hogy lecsekkolja a jelentkezõ profilját és efficiency értékét, szerintem semelyik sem fogja Matyashunt felvenni.

Már a statját elnézve sem érdemes mondani semmit. Tudod õ az a türelmes típus, aki lassan de biztosan halad elõre. 😄

- WoT: Rogerius -

ne legyél amatõr!
Tigert! VK3601H-t ott nem lövünk! SEMMIVEL SEM 😄 mivel ott spaced armor van! Volt h IS-4el lõttem oda kiváncsiságból és láss csodát 0 damage...
darki81
ez a képfeltöltõ oldal szerintem jobb mint az a vírusos rekláminvázió

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Hát ha Neked a 3601 semmirekellõ, akkor nincs mit hozzáfûznöm.

tigrincses
http://www.pic-upload.de/view-14797271/shot_010.jpg.htmlhttp://www.pic-upload.de/view-14797275/shot_017.jpg.htmlhttp://www.pic-upload.de/view-14797276/shot_019.jpg.htmlhttp://www.pic-upload.de/view-14797278/shot_023.jpg.html EZ HIHETETLEN, mekkora egy bugos ez a játék néha""""" Képeket elnézve röhej az egész! tigrissel lövöm a francos vk 3003 at tier 6 os semmirekellõ tankot ráadásúl közel van és a kémlelõjét lövöm, táram is lövi de minek, mindhiába.. 😄DDD 3. LÖVÉSEM UTÁN NEM SEBZÕÕDIK utánna is max lemegy 70 százalékra 24, ngem kiszednek ez meg él! társam halott úgyszintén... LOL ha ez élethû lenne egy lövésbõl ki kellett volna szedem azt a francos tankot.. bug bgu hátán😊 ááhhhh kész😊

HunAnFionn
Sziasztok!
Valaki hallott már valamit errõl a játékról: Heroes & Generals
Bocsi az offért

vinki1

Ok Köszi!

darki81
innen szedtem le, de nekem úgy van hogy a felsõ célkeresztbõl kiszedtem az árkádot, a snipert meg az alatta lévõ célkeresztmodból.

ty.

vinki1
Hali.Azt szeretném kérdezni hogy mi a célzód neve?-tetszik es le szedném én is.Fa..án meg etetted a T95-öt.

Trabant93
Hmm milyen jól cseng ez az event:operésön bágrésön át a kerítésön utána a vetésön <#taps>

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

szabii98
20 körüli fps ?:S ajánlom hogy a fraps miatt 😄

I met God. She's black

4-es a javító készlet. Az ötös az elsõsegély. Mikor reflex szerûen nyúlok a 4-2 kombóért, a 4-es lenyomása után felrakta a lánctalpat.
Véletlenül nem az 5-ös gombon van a javítókészlet?

darki81
csak sikerült lehozni 😄
(még jó hogy balfasz volt a T95 😄)
Video

TOMSILENT
Nemmm.....csak így megláttam és gondolom üdvözlöm ^^

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Kíváncsi lennék, hogy melyik toborzótiszt venné be a hozzászólásai alapján.
Én biztosan nem, különben én repülnék. xD

- WoT: Rogerius -

Ki lehet valahogy kapcsolni, hogy magától ne javítson lánctalpat ha rányomok a javító készletre?
Lõszer rekesz helyett felrakta a lánctalpamat automatikusan.
Nem mondod hogy rákattintottál aegy olyan linkre, amit ez a retardált posztolt be? Ejnye!

Ezer köszönet.
TOMSILENT
Hallod tudod kit gyõztél le te kutya...menj a picsába és játsszál a kurva hello kitty kalandjaiddal b+.

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

TOMSILENT
A fogyatékos anyádat már!!!! Menj már a francba....olyan hülye vagy min egy pár bõr csizma...hülye köcsög matyashun (büntetõt kérek ^^ de ezt nem hagyhattam ki)

Ezt az IS-8-ra irtam a raktaros srac uzenetere valaszolva.
Ha lenne egy 1200 le-s motor benne szuper tank lenne, de igy olyan semmilyen. Nagy meszarlasokat nem lehet vele csinalni csak ha nagyon nagy szerencseje van az embernek. Vagy a a program ugy dont halhatatlanna tesz egy jatek erejeig. Ezt arra ertem, hogy a multkor Mines-on felakadtam a hegyen a sziklara, se elore se hatra. 4 tank vett korul es kinyirtam mindet mert nem tudtak atutni a tankom. Volt ott Patton meg Lori. 42 lovessel eltem tul a csatat es lettem acelfal termeszetesen. Maskor meg ha ellovik a lancom 5 mp alatt lenullaznak 100% hp-rol. Ez meg mindig az IS-8.
skilljei: hatodik erzek, kuplung egeto, biztonsagos elhelyezes, fegyverkovacs, ezek mind 100% ez 90 % javitas mindenkinel mert nagyon rafer a gyors szereles sajnos.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

ctrl + F5
Csak nálam nem jön be az EUs honlap két napja?
Malinovka...mi védünk. Egy okos gyerek folyton cap cap cap...ezt írja végig. Cap???? De hát mi védtünk? Jaj...jajaj.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog