World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok lenne egy kérésem ha valaki felrakná a teljes képernyõs sniper módot nagyon megköszönném .
Nem rossz az a gép pedig. Rá kell érezni és onnantól jó lesz. Használd a társaidat meatshieldnek úgy a leghatékonyabb. 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Nekem jöhet <#hehe>
Ezt hívják kill éhségnek, vagy frag kényszernek. Elég hülye szokás.
Sand River-en védekezünk. Körbemegyek Pershingel és az ellenfél három artyja mögé kerülök. Egyet kilövök, egyet lesebzek a mi artynk azt is kilövi de az egyik meglóg. Kilõ egy IS-3 de gondolom simán nyerünk a támadó csapatnak 1 artyja van nekünk meg 3. Simán vesztettünk a meglógó M12 több kilt szedett össze mint a mi artyjaink.
Akár mennyire is komolytalannak tûnik de ez a bevált stratégia vele xD

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Kell valakinek ajándékban egy is-8? Ingyen adom + ráadásként 1000000 credit. Tudom hogy félig med-ként kell használni, de ez egy rakomány sz.r, és még a hülyéket is vonza. Mivel 9-es, topnak tesz állandón,de mindegy hová is tesz ez olyan tier 5-6-ba való, a sima IS sokkal jobb, a kv-13 pedig egy álom hozzá képest. Ezzel is azt kellet volna csinálnom mint a kv-4-el. Megvettem, felszereltem bevittem gyakorló-ban weak spot-ot lõni,"a végén már az erõs pontokat kerestük" 😄 és úgy adtam el hogy egyetlen meccset sem mentem vele. Azt hiszem leteszek az is-7-rõl, ha egy ilyen szarral kell hozzá nem is keveset menni.
Eagle16
Ezt nagyon bírom, hogy ha védekezünk és már csak 2-3 perc van hátra, akkor mindenki kirohan a bázisról mintha amúgy nem nyernénk...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Nyomd meg háromszor az 'R' betût és szívj el egy cigit a terszon 😉
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én ezt az assault módot nagyon utálom. Védõk oldalán egy dögunalom, és alig jön xp mert csak nézelõdünk a fedezék mögül, támadók részérõl meg zömében esélytelen az egész támadás. Ez fõleg igaz malinovkára és prokhorovkára.

WoT: Nishizumi77

Ha top tank vagy (nagy ritkán), akkor heavyként játssz vele, amúgy hátulmaradsz, leszeded az öngyilkos scoutokat, majd vársz, hogy a csapat megnyerje a meccset helyetted.
StephenKing
Ha te vagy a top vagy az elsõ harmadban akkor menni elõre és darálni lefelé a kicsiket a legtöbb ugysem tud sebezni, ha meg az alsó harmadba rak az MM akkor meg hátulról csipegetni ha sikerül valakibe belelõni aztán hõsi halált halni. Én is féltem tõle mikor nekikezdtem de egy kicsit kellemes csalódás volt 65% winrate-al fejeztem be vele.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

mijki
AMX 40-hez mi az ajánlott taktika? Már agyfa**t kapok tõle.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mozesapo
Hétvégére itt az új "prém" tank.
Gyõzelem!
Csata: Mines 2012. június 23. 8:09:16
Jármû: PzKpfw III/IV
Szerzett tapasztalat: 1 458
Szerzett kredit: 79 128
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

ha az megvigasztal az a e50 is olyan lett, hogy gyakorlatilag nagyobb esély van rá, hogy kigyullad a csatában, minthogy nem, volt olyan is, hogy egy csatában 2x gyulladt ki. Gyakrolatilag panther1 szint
Jó... Nagyokra gondoltam! 😛
Metalmilitiakid
A T25 nincs, meg ahogy nézem az M6 prém se, de csak így elsõ ránézésre 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Henry39
Piszok gazdag és idõmilliomos lehet...
18k csata 870eff
Természetesen minden Prém tank megvan neki..
Ill. az új Francia T9 Td is... omg?????
vinki1
sziasztok!szakaszban voltam el inditottuk a csatat es ledobott utanna meg legalabb 10x a belepeskor es azota sem tudok be lepni,mi lehet a gond?

az milyen már: kijött patch, azóta jó pár csatát lefutottam....
mondja haver h õ állandóan védõbe kerül assault-ba, na mondom akkor megyek vele platoont h hátha engem is végre bedob.....35 csata után már-már feladtuk (1x sem voltunk assault, se encounter csatába), majd kegyesen, bedobott védõbe assault-nak....igaz el-halluf-on, azt az 1 mapot gondolom pont olyannak h mind1 h támad-e vki v véd, mindegyikbe van potenciál....de már bizakodó vagyok 😄 1x csak összejön h campinovka-n védenem kell....😄

vki amúgy önerõbõl innen elért már t6-7 francia td-t? 😄 mert arl-39 nagyon tetszik a "kukac" kialakítással, aki tolta vele akár teszt-en, írna róla vmi véleményt? 😊 elõre is köszi😄
Nagyon felcseszte az agyam,ki is léptem mára. Ha ennyire hülye,akkor lövesse ki magát,de ne bassza már el a másik játékát is szándékosan. Ígyis-úgyis kilõtték,mert természetesen nem fért el a 3x akkora tankjával az enyém mögött. A többinek legalább volt annyi esze,hogy nem rohant le és mivel így nyertünk,még idegesítõbb,hogy mínuszos lett a köröm,miközben dõlhetett volna a lé...

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

A kicsik rondák, a nagyok meg úgyis le lesznek nerfelve, akkor meg újdonságértékük nem lesz.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Metalmilitiakid
Védõként én is így járok mindig a kis prém t25 el, hiába mondom, hogy jó lesz az állva is, nyugi látni fogom, nem jó. Aztán meg még engem szidnak mert, hogy miaz,hogy csak spottal tartok 3-4 tankot és nem megyek el az istentudja hol lévõ artykért, akik azért támadó oldalon bõven sok helyre mehetnek.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Eddig nem olyan borzasztó a patch.
Kicsit jobban félek az artiktól, a kritikusaikon gyengíteni kellene. Az E-50 is problémás lett, mert szembõl kigyújtható és ha kilövik a motort kettõvel megy. Eddig teljesen közelharci jármû volt, most visszatért a szokásos német hátulról henteljünk bandába. Kár érte.

Alien69
Rádiósnak mi a francot érdemes adni? Javítás megvan. A "helyzetfelismerés" (sonar) TÉNYLEG növeli a látótávolságot, ami ugye a parancsnok "dolga", ha jól tudom. <#help><#help><#help><#worship>

Miért, mi nem tetszik bennük?

Nem hiszem el,hogy ennyire féreg emberek is játsszák ezt a játékot. Malinovkán védõ voltam M24-essel. Kiálltam a templom alá egy bokorba távcsõvel világítani és írja nekem az E-50,hogy menjek scoutolni. Mondom neki van távcsõ nyugodjon meg, közben már bespotoltam egy E-100-at + 2 valamit, erre fõhõsünk elindul le a templom mögül,hogy majd õ megmutatja nekik,milyen király tankja van. Hát nem jött össze neki,mert menet közben egybõl meglátták és pár másodperc alatt leláncolták,mire õ gyors felrakta,majd a semmi közepén fogta magát és beállt mögém,akit nem is láthatott az enemy. Egybõl lõtt is rá szépen az E-100,majd nevetett egy jót azon,hogy engem ölt meg a kiszemelt E-50-ünk helyett...Jól elküldtem vissza az anyukájába,majd még utolsó mondatként visszapofázik: õ szólt,hogy menjek scoutolni. 8k csata után nem hiszem el,hogy nem tudja,létezik passzív scout is.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Francia TD-ág két kör után teljes érdektelenségbe fulladt nálam. Minek?

A csata várható eredményét meg ugye a CSATA ELÕTT számolják ki 😄

Az számít hogy mennyit sebzel, foglalsz meg felderitesz.

A csata végkimenetele nem határozza meg a csata effi értékét?Mármint, ha ugyan olyan szinten segítettem a csapatot, mind mondjuk ha nyertünk volna, akkor ugyan annyi effit kapok a csatára?

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

Pont errõl beszéltünk klánnal kb 10 perce századozás után, hogy egyszerûen olyan kabaré dolgok megtörténnek, hogy ez már röhej...

Ez a játék meghalt...
KV5-el zsinórban 15 bukó.5%-ot esett a winratem
Hiába írom,hogy hol a bázis,a sok idióta megy a megszokott úton és csodálokzik, hogy jééééé,nincs itt az ellenséges bázis....
közben a semlegest rég foglalják.
Szerintem most egy lehetõség maradt.kb 1 hónapra abbahagyni,amíg a hülye friccek megtanulják az új játékmódokat.
Lol összefutottam bugmi misivel randomban az imént<#hamm>

Észrevettétek hogy van már platoon chat? 😊 De hiányoltam mindíg, és most van.

Amúgy nem lehet valahogy fixálni a default chatet? Idegesitõ hogy állandóan tabolni kell ha az ellenséghez vagy a platoonhoz akarok dumálni...

Egy hasonlót láttam én is ma 😄😄 az ellen 3 top heavy tankja lerohant az erdõbe...szét is kapták õket, mint Floki a lábtörlõt <#nyes>
Na azért ez egy tier 3astól eléggé szép 😄

Gyõzelem!
Csata: El Halluf 2012. június 22. 21:51:31
Jármû: FCM36 Pak40
Szerzett tapasztalat: 3 080 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 38 223
Csatában elért Achievement: Top Gun

Fõleg hogy általában 1500xpnél nem szokott több lenni a dupla ennél 😄

WoT: Nishizumi77

Egyszer voltam ma Malinovkán támad. Az ellen nem volt százas és lejöttek mind a hegyrõl. Na azt megnyertük. 😊
noname23
Én 20meccsbõl egyet se láttam ami Attack/def játékmód lett volna 21-ig kellett várni és azt se tudom hogy van-e sandy riveren kívül más map ahol van ilyen game mod?

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Engem ma kétszer rakott be védõnek SU-85B -vel, mindekttõ meccset nyertük is😄 Tény, hogy védõ felállásban TD-vel az a pálya csemege, de kempinovka is, bát azon támadni is fun 😄
Tegnap óta van ugye patch. Na azóta egyetlen alkalommal sem voltam védõ Prokhorovkán. Pedig ott támadónak lenni tuti bukó. Minden alkalommal buktuk is.
Hát, engem dobál mindenfélébe, kb. azonos arányban volt minden, kivéve a védés nekem érzésre az ritkábban volt eddig, mint a többi.
Azért van most ez a sok kritikus találat, mert ebben a patchben meg lett növelve a valószínûségük. Azonban az érkezõ 7.4.1-el ez csökken majd 33%-al. Hamarosan jönnie kell, tegnap ment ki az orosz, ma pedig az amerikai szerverre.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Párszor röhögtem a majmokon. Ez a 25-25% komoly a játékmódokkal kapcsolatban? Azért kérdem, mert a T3-as francia szörnyûséggel kétszer támadtam Prokhorovkán, majd egyszer védtem Erlenbergen, aztán még kétszer védtem Kareliát.
Na a WG ezzel a két új játékmóddal most már tényleg játszhatatlanná tette a random csatákat szólóban. A szobanövények idiotizmusa hatványozottan érvényesül, fõleg "encounter" módban, valami hihetetlen milyen meccseket tudnak produkálni, eszem-f@szom megáll<#violent>
.. jol latom h nincsenek klanlogok?
Kész. Eladtam ezt az ingyenfrag szar T34-et kreditért. Rémálom. Én többet nem kínzom magam ezzel a szarral.

Metalmilitiakid
Nekem patch óta az új szokása, hogy néha kirak asztalra amikor a winamp számot vált és vissza kell menni gyorsan 😄

popey8
Nekem is kilép néha csata végén. Érdekes, h a patch elõtt meg betöltéskor lépett ki.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png