World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem játszok ESL-en. De legutóbb az Ilsalon vs Matyi csata is ott volt. Szóval azért gondoltam erre. A scout meg nem oszt nem szoroz. Ha bejön a térre akkor ott úgyis mindegy nem?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Szépen kigyújtottad xD

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Odatenni odatette, csak rossz helyre. <#nevetes1>

iLoveSmileyz
1vs1-be minek kell bevinni közönséget? ott a video meglehet nézni. A második esetben meg tényleg fair volt a scout... himmelen meg csak középen játszani, csak gratulálni tudok hozzá, nézd meg ESL szabályokat hogy játszanak...

www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos

Elfelejtetted hogy csaltam! Elvégre megpróbáltam a legtöbbet kihozni a tankomból.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Én amúgy is noob vagyok, engem megszórhat😛
vinki1
hahaha

Az volt a baj nem volt a szeme a pályán, nem tette oda a a vasat. Szarozott, nem tudott lõni , nem kereste a célpontot és nem szórta meg!

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Én is mehetek? Kicsit engedek, fél hp-val fogom megölni😄

Milyen tankot hozzak?
Neki is lett volna fedezék ha nem 5 perc alatt talál be a térre.

Ha gondolod menjünk egyet Malinovka közepére, arra egy szavad se lehet. Már ha nem volt elég mára a megaláztatásból 😛.

Trabant93
Matyi bácsi szigorúan bakancs nélkül fog gyakorlatozni 😄

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

szabii98
én nyertem harc nélkül is látod mert én nem CSALOK!!!😊 cs

ez megy a leírásomba😄DDD

I met God. She's black

Ja, vagy ott van Karelia keleti vagy nyugati oldala, ahol mindkettõnek van fedezék.

Á, látom itt is megy az észosztás😄D

Kit kell kilõni gyakorlóban?😄D
Menjetek Kempinivkára, szemtõl-szemben valamelyik függõleges vonalon és kész.
Bár ha Himmelsen a középsõ teret nem találta meg, akkor ez már megoldhatatlan feladat számára 😊
Matyika!
Te meg miért hagyod szopatni magad? Szerinted Himmels középsõ terén egy USA hevi mit fog tenni? Másodjára szívatod be saját magadat így 😊
Szerintem válassz más mapot, vagy kérd meg a nálad sokkal jobb kollégát, hogy találkozzatok mondjuk a halálutcában.

tigrincses
27 és kvára elegem van mindenbõl!😊 ja meg 106 os volt az iqm bár ez nem számít😊 ormális 100 as .. szvl ennyi elég is, az iq am sem mindegy csak olvasgass utánna... JÓ helyen😊

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

vinki1
Nyomjad csak nyugodtan a minuszokat-egeszsegedre.

tigrincses
mert épp beálltam mert ugye párbajra fel kell készûlni, õ máûr rég elfoglalta a helyét körbe álták rendesen megvilágítva engem**** arról nem beszélve hogy rögtön lõtt mikor én még meg sem álltam a lövegtorony még bemozdúlt😊 várjál mertrt a legjobb az hogy a gyáva a fedezékbõl bújt elõ!!!!!! én meg ott állok a semmi közepén*- nem mindegy 😊 egyedül nem mer kiállni ellenem csak csapatba de még ott is xcsal nem semmi a gyerek most meg veri itt magát milyen ügyes volt én meg nem is lõttem semmit mert épp írtam h fújjuk le ez így nem megy. ennyire gáz volt rszérõl😊 én nyertem harc nélkül is látod mert én nem CSALOK!!!😊 cs

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Trabant93
Matyi,most õszintén,hány éves vagy?Mert ugy néz ki,hogy az intelligencia hányadosod közelebb van a nullához,mint a háromhoz...

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Szokásos noob taktika, kap egy lövést és kilép.

vinki1

Hös????? HAHAHA LÁTTUK MEKKORA HÖS VAGY.

Ezt nem értem én se. Még csak vissza se lõ....

Második videón is...kigyullad...ég..ég...elalszik...miért nem lõ? Miért nem mozog?

Elsõ videón...farba lövik...áll tovább....

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

tigrincses
te egy nulla vagy😊 én meg hõs.

Hát, tanulságos. Bár nem értem, hogy Matyi miért állt meg, mint a fasz. Még a tornyot sem mozgatta.

Ha annyira fáj ez neked, akkor gyere megint, nem állok be hull downba 😄. Kétlem hogy ne tudnálak elverni anélkül 😄.

WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, a nagyobb méretû replay mégjobb, ajánlom mindenkinek, kellemes esti rekeszizomedzés.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

tigrincses
CSALÓ 😄DDD ... NA VAN ITT EGY jó játékos? aki videózik is?

A replay alapján nyugodtan mondhatom, hogy kedves mátyás te sötétebb vagy az éjszakánál, még hogy az volt a gond hogy a VK világított, te jóúristen. 😄DDD

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Trabant93
Pajtás te állítólag ugy is osztódsz,szval meg tudod oldani egyedül is 😄

Már bocs, de elmondtuk 50x hogy egybõl gyere középre. Te voltál a balfasz ha nem voltál képes idõben odatalálni mielõtt beállok fedezékbe, ami neked se volt megtiltva! Meg mivel középen volta csata, lényegtelen volt hogy világítanak e vagy sem, de többet nem kívánok erre reagálni.

tigrincses
kéne nekem egy jó játékos aki tud felvenni???? youtubera jó volna csinállni videot egy szakasz csapatásról... ki van benne????

Trabant93
Na mennyire kemény ez a matyi gyermek?(nem vagyok wot közelbe)😄

masterhun spoken

Ahogy ígértem, a replayek: Szpec vs Matyi

tigrincses
ekkora csalót😊 bebúj fedezékbe és lõ mikor én még be sem érek a pályára aztûn kérkedik a fotóval mikor írom neki én kilépek mert csalt õ meg lõ , na ez aztán fer.... pfffffff párbajozni tanúlj meg. már értem mért nem mertél egyedül kiállni ellenem ,kellett hogy világítson a többi társad nállam meg senki sincs, .. jó l megtanítoták hogy csinálj tüzet 😊 egyedül klán nélkül nem vitted volna semmire ahopgy tier 2 ben sem hisz ott nem nyomod.... istenem ennyi csalásttõlled mrá sok..... pffff csaló fedezékbõl lõni mikor még oda sem értem még mozog a lövegtorony is bazz.. tem eg már lõszm,, ejnye erre lehetsz büszke .....😊 ez az igazság.. majd párbajozok olyannal aki kiérdemli.... aki tud is.... pfff 😄DDDDD

Trabant93
Matyi hát meg nem mondtam hogy ne gyere erre mer nagyon elverlek he 😊

Matyi...Matyi Matykó...pedig én is akartam veled párbajozni...ej a cica rúgja meg

és megfutamodott 😞

Matyi szétlõtte a szerot.
wildstorm
Nálam is meghalt. 😊))

Eagle16
Ez nagyon durva csata lehetett, ha még a szerver is meghalt tõle 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

vinki1
😊

Lehet, hogy ilyen gyorsan véget ért. 😊
vinki1
Én sem

Csak próbálkozik szegény. Kipróbálja mivel jó. 😊 Tier 2-ben ez még nem is számít olyan nagyon. 😊 Ott még nem árt senkinek. Nem úgy, mint Himmelsen a T20-as zsenigyerek, aki miatt majdnem buktuk a csatát. Ha az ellenfél artyja még el is találta volna, akkor tuti bukó lett volna. Mázlija volt.
mijki
Csak én nem találom a szobát percek óta?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Szpecnyaz névvel keressétek a szobát.

tigrincses
mi az nem vagy gyakorlott lent. lollllllll 😊 pff nekem mindegy-- e75- el nem megyek mert az egy rakás szartier 9 ben!😊

Csak T8 és attól felfelé.