World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

El Alamein special lesz 30-tól, de hogy mennyire lesz jó, azt majd jobb esetben 29-én fogjuk megtudni 😊

[url=]így érek el 60 fps t a játékban

Zegi Norbi HUN
Gondoltam rá,de már túl sok erõfeszítésem benne van,szal én kihagyom😊

Csak azért kérdeztem,mert maradt egy kis gold,aztán ha lenne egy jó Event,akkor kihasználnám😊

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

GIGA LOL! XDDDDDDDDDDD

lopom.
Ja.
Uninstall.

Zegi Norbi HUN
Lesz valami különleges Event a 7.5 elõtt???

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Ez is lehet, meg az is...csakhogy a 7.3-nál nem volt ilyen. Akkor inkább valami olyan lehet ami már a 7.4-ben benne van és bezavar.
mijki
Gyõzelem
Siegfried Line 2012. június 25. 9:57:43
T-50 Szerzett tapasztalat: 2 952 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit17 602
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

Replay

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

toocha
Az a gáz hogy semmi letöltés nem megy a háttérben, a netem meg ugyanaz mint a patch elõtt. Bár ezt a t-home-nál sose tudni😊

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Tier8 csatában topgunt csinálok a PzIV-gyel, és még így is kikapunk...
Találati arány elég tré, de amilyen gépen most kínlódok, még ennyinek is örülök 😊

#144258 zsupeti:
én 6 vagy 7 minuszt kaptam valami fogyatékostól az elmúlt 2-3 napban, pedig kb hozzászólásom sem volt annyi 😊
legyen ez a legnagyobb örömük 😉

A pingnek nem sok köze van a géped erõsségéhez, az a késleltetés a kliens (A géped) és a szerver közt millisecundumban. Kapcsolatfüggõ, lehet gond a te szolgáltatóddal, a WG szervereinél, valahol közte, persze lehet szarul beprogramozni is. 😊
szabii98
A Ping az a sávszél. Az Utorrent, bittorent is bezavarhat neki

I met God. She's black

na valamelyik génhibás nyomott megint rám 1 mínuszt.Pedig nem is írtam olyat.
tört volna el az ujjad "zsipaci"😊

toocha
Régebben a mapok háttere nem volt ennyire részletes, esetleg ez foghatja meg a gépet? Ha igen,ezt hol lehet kikapcsolni?

toocha
Nálam is az a probléma mint sokaknál:a pingem 100-tól 300-ig váltakozik, pedig a grafikát már lebutítottam, a háttérben nem fut semmi fölösleges. Ha valakinek van valami tippje az ossza meg velem.

Ráléptél a nyakára és kitépted a haját.Nem mondom,szép gyerek lehetsz te is XDD

általánosan nálam nõtt sz fps 50rõl kb 60ra
viszont,ha a csata elején valamelyik kalácsképû rám lõ,érthetetlen módon belaggol de piszkosul.Azóta mindegy hogy milyen vassal megyek lemaradok emiatt.Utána mehet problémamentesen a gangbang party.

szabii98
Nem találtam rá még megoldást :/

I met God. She's black

úgy ahogy mondod...nekem is akkor volt gondom, mikor arty-val mentem, legalább nem az internet szórakozik. Kösz a visszajelzést.
szabii98
Nekem arty mûhold módban van kevés fps ...
amúgy meg - általában - több van, ami jó

I met God. She's black

FPS 8-12-és hasonló, a ping 100. és felette...néha, valakinél hasonló? 7.3.-nál nem volt ilyen gondom.
miután megkaptam az egérfogó medált 😄
Mikor vetted észre,hogy ott áll elõtted? <#idiota>

Das xvm modból melyik verziót érdemes leszedni és felrakni a játék mellé jelenleg?

Hogy ne csak das fekete képernyõt és das játékösszeomlást lássak?

+ Egyre több értelmes játékos sokall be, az általad felsorolt problémák miatt (is), s ezáltal nõ az idióták aránya, amitõl még több értelmes játékos hagyja itt a terepet, ettõl persze tovább romlik az arány,.... Ha ez így megy tovább, már csak cw-t érdemes (?) játszani. Mert pl. amikor az üres bázis kellene elfoglalni, de tõlünk, csak 3 ember megy, a többi, meg bóklászik vhol a mapon (s megvárják, h egyenként levadásszák õket), míg az ellentõl 10-en jönnek foglalni, vhogy értelmetlenné válik az egész.
😊

Hypo
Egyetértek sajnos többet idegesit már a game mint szorakoztat😞 kár érte.

Eagle16
Jah, úgy ahogy a Tier 6-os Dickermax lesz 3k gold mi? 😄 Aztán kihozták 9,5k-ra. A WG-nél sosem lehet tudni. Nekik az a jó ha minél többe kerül.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Hát a T10 TD tuti lesz 6milla, medek meg szerintem olcsóbbak lennek, a többi med is olcsóbb mint a többi tier társa.

WoT: Nishizumi77

Eagle16
Engem nem izgat ez a francia TD ág, nemsokára megveszem a T95-öt aztán ennyi volt, majd talán a brit Tier 10-es érdekel, de hol lesz az még...

Kissé beleuntam már a grindelésbe, végig se viszek egy ágat de már hozzák ki az újakat. Amúgy is spórolni kell az Obj. 268-ra meg a T-62A-ra, mert ahogy a WG-t ismerem, képesek lesznek egyenként 6 milliót elkérni értük...

TOMSILENT
Ki ez sztár? ugyan már

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Na ja 10k csata körül azért feltûnõ pár hirtelen tizedes% csökkenés, fõleg úgy hogy tier 3-4el 20-30 csatánál többet nem mentem. Rengeteg vereség volt velük, S-35 CAval is. De most már 105el tûrhetõ, még mindig nem a legjobb, lassú és nagyon hamar meghal.

Eagle16
Nem nagy mértékû csökkenés, 0,4%, ezt én is láttam, de azért kösz hogy hülyének nézel<#bohoc> )

9k csata után azért 2-3-4%-os csökkenés nem nagyon lehetséges, max. akkor ha minden csatában AFK vagyok...vagy szerinted még az se lenne jelentõs csökkenés?

Az biztos:

Ja jó most így jobban megnézve 54% alá nem ment XD
Csak kinézetre volt csúnya.

Bugi Misi szöveggel valaki telefestette a Bagolyvár utcában a járdát. Nem Te voltál? 😊

The Matrix has you...

Solten
muhhahhha

Ez a kis szutyok fenomenalis a meretet tekintve 😄

Saor Alba

Igen, sajnos azok ellen nem véd:S

Mondjuk arty módban volt, messze is volt, féltem is hoyg leppattan, ha szembõl kapja el. Mert ez képes ám egy tigris oldaláról is lepattanni, mit neki a 360-as pen😄D

Deaztán mázlim lett, beadta, és 1245-ról sikerült likvidálnom.
Azért minden elismerésem, nem semmi kitartás és nyugodtság kell hozzá, amikor lobog a hajad a szélben 13km/h-nál😄D
Bugi Misi
S-51 már barátkozott elõbb velem és nem volt olyan jó

köszi😛

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

😄

grat!

Na mivan azt hiszed te vag a sumáher?😄D
Nehogy egy kör alatt kettõt verjenek rád azzal a T95-tel.
Nézd majd a tükrüt is😄D

Egyébként kellemes szórakozást hozzá, csak vigyázz az artyval,mert a 261-em AP-ja nagyon szereti õket😄D
Najó, nem szivatlak😄
mégegyszer grat
Ma negyedszer voltam prokhorovkán mint támadó természetesen mint védõ egyszer sem. Nem megy olyan jól a bolt hogy ennyi idõt és kreditet pazaroljak el teljesen feleslegesen. <#shakehead>
Remélem orvosra költi a bevételét az aki a WG nél kitalálta ezt és úgy is gondolja hogy minden rendben van ennél a pálya + játékmódnál
Bugi Misi
<#eplus2>
Megvásárolva:
T95' vettél. Elköltöttél kredit: 3 500 000.

Megvásárolva:
Modul Löveg '155 mm AT Gun T7' (1 item(s)) sikeresen megvásárolva. Elköltöttél kredit: 335 000.

sál a nyakba, padlogázés a rádiót behangoljuk 1 jó kis zenére😄

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

ilyenkor egy picit meghal valami az emberben

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Így van. Láttam már párat. Az egyik igen jó haver lett. Bár õ nem volt eminens, de mindig sírt, hogy karó lett az adott ZH, vagy meg fog bukni. Minden alkalommal jobb lett neki, mint nekem. 😊
Tudod, olyan ez mint annó suliban a dolgozat elõtt meg után.. mindíg az eminens sírt a leghangosabban hogy õ nem tud semmit, jaj biztos szar lesz a dogája, azt kapta a 100%-os ötösöket utána.

Én speciel megálltam a számoknál. Az után a többi már nem is volt fontos. 😊 Megláttam, hogy a közelében sem vagyok. 😊
www.planetwot.com

Bármint az ábra is mutatja, sok értelme nincsen.... 😉

Hogy csináljátok ezeket a grafikonokat?

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Na, te vagy a másik fele 😊

Ez lenne az a durva zuhanórepülés a winrátádban? 😄

Csak hozzátenném, nem te vagy az egyetlen: múltkor poénból belinkeltem egy hasonló grafot szarkasztikus hozzászólással (lásd: itt a hétvége, jön a sok hülye) és mindenki csak bólogatott. Senkinek sem esett le hogy mit lát 😄

Most nem azért, de tudsz értelmezni egy grafikont? 😊

Segítek: ugyan nézd már meg azt az Y tengelyt, hogy amit te hullámvölgynek meg durva lejtmenetnek látsz az valójában mekkora csökkenés is 😄

Nem csoda hogy a politikai pártok halálra szpatják az embereket a grafikonjaikkal, amikor 5% változást úgy tudnak feltüntetni mintha valami zuhanna vagy az égbe emelkedne...