World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak azért kérdeztem,mert maradt egy kis gold,aztán ha lenne egy jó Event,akkor kihasználnám😊
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
lopom.
Uninstall.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Siegfried Line 2012. június 25. 9:57:43
T-50 Szerzett tapasztalat: 2 952 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit17 602
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Replay
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Találati arány elég tré, de amilyen gépen most kínlódok, még ennyinek is örülök 😊
#144258 zsupeti:
én 6 vagy 7 minuszt kaptam valami fogyatékostól az elmúlt 2-3 napban, pedig kb hozzászólásom sem volt annyi 😊
legyen ez a legnagyobb örömük 😉
tört volna el az ujjad "zsipaci"😊
általánosan nálam nõtt sz fps 50rõl kb 60ra
viszont,ha a csata elején valamelyik kalácsképû rám lõ,érthetetlen módon belaggol de piszkosul.Azóta mindegy hogy milyen vassal megyek lemaradok emiatt.Utána mehet problémamentesen a gangbang party.
amúgy meg - általában - több van, ami jó
I met God. She's black
Hogy ne csak das fekete képernyõt és das játékösszeomlást lássak?

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
WoT: Nishizumi77
Kissé beleuntam már a grindelésbe, végig se viszek egy ágat de már hozzák ki az újakat. Amúgy is spórolni kell az Obj. 268-ra meg a T-62A-ra, mert ahogy a WG-t ismerem, képesek lesznek egyenként 6 milliót elkérni értük...
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
9k csata után azért 2-3-4%-os csökkenés nem nagyon lehetséges, max. akkor ha minden csatában AFK vagyok...vagy szerinted még az se lenne jelentõs csökkenés?

Csak kinézetre volt csúnya.
The Matrix has you...
Mondjuk arty módban volt, messze is volt, féltem is hoyg leppattan, ha szembõl kapja el. Mert ez képes ám egy tigris oldaláról is lepattanni, mit neki a 360-as pen😄D
Deaztán mázlim lett, beadta, és 1245-ról sikerült likvidálnom.
Azért minden elismerésem, nem semmi kitartás és nyugodtság kell hozzá, amikor lobog a hajad a szélben 13km/h-nál😄D
köszi😛
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
grat!
Na mivan azt hiszed te vag a sumáher?😄D
Nehogy egy kör alatt kettõt verjenek rád azzal a T95-tel.
Nézd majd a tükrüt is😄D
Egyébként kellemes szórakozást hozzá, csak vigyázz az artyval,mert a 261-em AP-ja nagyon szereti õket😄D
Najó, nem szivatlak😄
mégegyszer grat
Remélem orvosra költi a bevételét az aki a WG nél kitalálta ezt és úgy is gondolja hogy minden rendben van ennél a pálya + játékmódnál
Megvásárolva:
T95' vettél. Elköltöttél kredit: 3 500 000.
Megvásárolva:
Modul Löveg '155 mm AT Gun T7' (1 item(s)) sikeresen megvásárolva. Elköltöttél kredit: 335 000.
sál a nyakba, padlogázés a rádiót behangoljuk 1 jó kis zenére😄
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Bármint az ábra is mutatja, sok értelme nincsen.... 😉
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Ez lenne az a durva zuhanórepülés a winrátádban? 😄

Segítek: ugyan nézd már meg azt az Y tengelyt, hogy amit te hullámvölgynek meg durva lejtmenetnek látsz az valójában mekkora csökkenés is 😄
Nem csoda hogy a politikai pártok halálra szpatják az embereket a grafikonjaikkal, amikor 5% változást úgy tudnak feltüntetni mintha valami zuhanna vagy az égbe emelkedne...