World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van valami haszna és következménye annak, hogy lehet jelenteni a játékost bot-nak spammernek meg hasonlónak? Mert egyre több tank csak áll a kezdõn és várja, hogy mi lesz.
<#eljen>

BF3: Atomiccore

A délelõtti két marha miatt kék a nevem a játékban.
Ez azt jelenti, hogy ha kilövök még 1 csapattársat, akkor bannolva leszek?
Megtudná valaki mondani, hogy ez mikor tûnik el?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Én tier2-es Tetrakkal játszom,nincs idegeskedés majdnem hogy üdítõ!

WOT nick: tepi1

wildstorm
Valaki meg tudná mondani, hogy lehet-e e-mail címet váltani? (a játékban) Ha igen miként?

Bárcsak nálam ne menne... ekkora moslékot mint ez a szar😄 ennyi kihagyás után még szembe tûnõbb mekkora szarhalom😄

Végül is belefér.

Valakinek nem lenne kedve egy E-50 töréstesztet csinálni? Olyat keresek amin már 100%-os a rammer skill.
15:45 - 16:30 és 19:00 - 20:30 között ingame vagyok. Név ugyanaz. Nem több pár csattanástól és meglátjuk.

Bent vagyok a munkahelyen,pangás nincs ügyfél erre nem megy a game.<#mf1>

Nálam megy. Platoontársamat viszont kidobta és vissza sem tud lépni, szóval nem egyedi a probléma.

Azzal nincs is baj, hogy a kicsinek is legyen esélye sebezni a nagyot... a probléma ott kezdõdik, mikor a nagynak esélye sincs a kisebb ellen, és nem azért mert a nagy tankban ülõ béna lenne, hanem azért, mert egy teljesen elcseszett koncepció áldozata lett...

Faboo: vagy mennyivevel egyszerûbb lenne ha az arty ág tier6-ban végzõdne 😊 az MM változtatási javaslatoddal meg teljesen egyetértek.

Végül is ez belefér, 15%-al tudsz többet sebezni a wotwiki szerint.
2*60 tonna 60 km/h-val csattant egymásnak. Egyiken rammer skill a másikon nem. -650 és -750 hp vesztetség. Sokkal nagyobb volt a különbség a 7.3-ban.
Az a érdekes, hogy Panther II-n nem érezhetõ, hogy nem mûködne a skill. Csak az E-50-ben ülve lehet érezni a különbséget.
Ezt még jobban körbe kel járnom. Ezért is kérdeztem, hogy valaki tapasztalt eltérõt a megszokottól?

Sziasztok!Nektek megy a játék?Vagy az én netem szarozik?

útlevélkezelõ voltál kelet magyarországon? ott ahol a lakosság 70%-a a nyomor szintjén él? nem is él hanem tengõdik mert nincs munkalehetõség. Egy útlevélkezelõ ott egy álomszakma ami egy remek egzisztenciára ad lehetõséget. És te ezt otthagytad egy még jobbért? Vagy nagy volt a kisértés...off

Veszélyes hulladék az, ami rendelkezik veszélyességi jellemzők közül eggyel vagy többel, illetve ilyen anyagokat vagy összetevőket tartalmaz.

Bocs, Vandaalnak ment, csak mellé kattintottam.

Ugyan már, semmi baj az artykkal, csak a tier besorolásuk lett téves. Az 5. tiertõl kezdve +2 szintet nyugodtan hozzá lehetne adni. A 7 szinttõl +3-at. Csak aza abaj hogy akkor ki kellene találni a többi ághoz is egy új 11. szintû gépet <#circling>.

Akárki akármit mond, az artikat azért tették bele, hogy az ágyútöltelék akinek a játék a tankokkal nehézséget okoz (a csapatjáték gyakorlása és a páncélzat+sebesség stb kihasználása) kiélhesse magát és legyen esélye kilõni valakit a törlés helyett. Az, hogy buffolják a critical sebzését meg merõ pénzéhség.
Az más kérdés, hogy olyanok is játszanak vele a prioritása miatt akik bármilyen tankkal szép eredményeket érnének el(s van gyomruk hozzá), na azokat szeretem a csapatomban tudni és nem az ellenségnél látni õket.
Lehet mondani, hogy a kis tankoknak is ad esélyt az arty, hogy legyõzzék a nagyot(bár volt amikor a he-vel kicsiket bármirõl le lehetett szinte csipkedni az apróságokkal is és az mm-en sem kellene hatalmasat hangolni, hogy ezzel se lehessen példálózni az arty fanatikusoknak)
Én már azokra is automatikusan lövök akik túl sokat ugrálnak elõttem kis tankkal, nem hogy a direkt blokkolókra 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

A repülõst úgy cseszik el, ahogy akarják, csak legalább ezen ne rontanának már tovább 😄

noname23
Tényleg durva most már duplán halnak a crew tagok a jó .. ... ezeknek a WG-nél hogy ilyenekkel ütik el az idõt mi legyen az új szívatás.
Jó lenne ha már megcsinálnák a worl of tanks-ot mert még nem sikerült nekik ez valami más lett majd a repülõst hogy fogják elcseszni beleraknak ufókat is.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Köszi, én is így okoskodtam. Azért én játszogatom vele, lehet a 152mm-essel is ügyeskedni, a statjaimra pedig nagy ívben teszek.
Az a 122-es már tier8-ak ellen is kevés, annál kisebb csatába meg ugye nem is tudsz kerülni 😊
Szóval ha nincs free xp, inkább a 152-est ajánlanám, és egyelõre inkább csak a napi duplázást, a statromlás minimalizálása végett.

ISU152-vel a BL10-re XP szerzésre a stock gun, vagy a 122 mm ajánlott? A stock nem nagy szám, de legalább sebez, a 122-es már tier10 ellen kevéske.
😊
Egyébként én nem is at artystákra haragszok... ha már egyszer betették õket a játékba, nyilván lesz olyan, aki használni is akarja õket, fõleg ha sokkal nagyobb sikereket tud vele elérni, mint bármi mással. A probléma a készítõk agyában van, akik ebben a formában erre lehetõséget adtak.

Úgy néz ki a tegnapi borzadály meccsekért most kompenzált a játék.8 meccs, 6 gyõzelem.

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

Nyiss egy ticketet és küld el a replayt a supportnak!
Ez a legjobb, amit tehetsz ilyen esetben. Ezzel szórakoznak a kis kretének, tuti nem ez volt nekik az elsõ alkalom, és nem is az utolsó. Ha feljelented õket, legalább kapnak pár nap bant. Ha mindenki feljelenti õket, akivel ezt csinálják, majd kapnak egy hónapot, aztán csak leszoknak róla...

Ott a pont.
Ez a te hibád, tudhattad volna, hogy ne állj egy 30 méter magas sziklafal takarásába, mert simán kiszednek a zûrbõl érkezõ lövedékek, vagy ha nem is találnak el, de 20 méterrel melléd lõnek akkor is 7-800 mínusz.
De amúgy kellenek az artik a játékba mert színesítik a játékmenetet. pl a sniper módot az új peccs óta élénk vörösre! Jah igen és jó anti-camper fegyver, az nem számít hogy pont miattuk campel mindenki és van az a rengeteg draw. De az oroszok megmondták, hogy anti-camp és õk még sohasem hazudtak, szóval én elhiszem nekik, mint ahogy azt is, hogy jó a spottin system + az mm. Nem értem mi a bajod ezzel a fantasztikus játékkal. Inkább vegyél még goldot, nehogy a ruszki parasztoknak kifogyjon a frissen vásárolt ferrarijukból a benzin...

Ha nem akarsz gyök kettõvel totyogni, igen.
A ferdinand-ra kell a legjobb motor?
Victory!
Map: El Halluf 2012. június 26. 11:52:33
KV-5 Experience received: 774 (fine for causing damage to allies: 148; x2 for the first victory each day) Credits received: 1 642 (fine for causing damage to allies: 22 200)

Mi a faszért csinálta ezt a két kis szarházi? Aztán meg ott röhögtek rajtam.
http://mwreplays.com/replay/IQGKLVQIIX4U/
Szerintem érdemes megnézni az elejét.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Asszem csak akkor mûködik ha a másik tank is mozgásban van. Úgy próbáltátok?
Akinek van E-50 + rammer skill nem tapasztalt furcsaságokat a képesség mûködésével kapcsolatban?
Gyakorlatilag olyat, hogy nem mûködik!
Tegnap este haverok tesztelgették és arra a következtetésre jutottak, hogy nem úgy mûködik a mint a 7.3-ban.
Majd egy kör erejéig én is beszáltam a törés tesztbe. Elgondolkodtatott a negatív eredményen.
Valaki tapasztalt hasonlót?
Errõl volt valami elõzetes infó, hogy nerfelik?
Nem akarok riogatni, de ez nagy pofán sz@r@s lenne.

Tudom. Az a baj, hogy már túl sokan felfedezték 😞

Meg a 90 fokos frontpáncél 2 szélét a lámpáknál is nagyon könnyû átütni sajnos.

WoT: Nishizumi77

Eagle16
A legalja 80mm szembõl.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Nyomorult Ferdi! Nem elég, hogy lomha, világít, gyúlékony, a 200 mm front ellenére tier6-ok is átlövik az alját, de ez még pont kellett a szerencsétlennek...

Köszi, na majd ha visszakerülnek a klán logók tudni fogom hol keressem a kiiktatását.

ferdit igen csak könnyû kiszedni artyval full hp-rõl, vagy legalábbis baromi nagyot sebezni belé.... teteje marha papír 😊 Hummel-el volt hogy 1v1-ben maradtam egy full hp-s ferdivel szemben aztán sikerült egylövéseznem xd
Komolyan mondom, az a hülye, aki még tankkal próbál erõlködni, ahelyett, hogy csak artyzna!

Mi a francnak grindeljen ki az ember egy top tier tankot, mikor egy tier5 szarkupac simán szétcseszheti neki a pálya túlsó végérõl?!
De nem ópék, ááá egy kicsit sem! Ez így jó, sõt, remélem még a következõ peccsben is kapnak egy kis buffot, mert mi az hogy még el is kell találnia ahhoz, hogy kiszedjen full hp-ról? Hogy lehet az, hogy csak a fele életem, a fele legénységem és a moduljaim fele ugrik ha mellém lõ 5 méterrel?!

Mocskos tier5 M41 1000 hp-ról kiszedi a tier8 Ferdit... menjenek már a jó édes anyjukba!
Mert ez a legtermészetesebb dolog a világon, hogy egy 3 szinttel kisebb genyó kvázi oneshotol a tier6-nak írt ágyújával... és még van pofájuk tier6-nak írni azt az ágyút 950 átlagsebzéssel!
A Ferdi ágyúja tier10-es, de annak csak 490 az átlagsebzése... azért sebeztem vele most is 350-et, de az M41 az kilõtt 1000 hp-ról!

Hogy rohadna meg az a retardált ruszki, aki ezt így kitalálta, és hiába dühöngenek ellene annyian, le se szarják, mert õk eldöntötték abban a sötét primitív vodkagõzös agyukban, hogy ez így milyen szuper, akinek meg nem tetszik, az hülye és tanuljon meg játszani...

Linket tudnál dobni? Beírtam wot fórum keresõbe de semmi értelmeset nem találtam.

Már van hozzá mûködõ

Az XP meg gondolom azért ilyen kicsi, mert sokat mentem kisebb tankokkal.

Tudom,hogy nem vagyok jó játékos, de azért tegnapi nap winrate-je nagyon elszomorító...

Victory ratio: 38.3%
Battles: 47
Experience gained: 15968
Damage per battle: 1044
Average experience: 339.74
Capture per battle: 2.45
Defense per battle: 0.55

Nem is tudtam hogy ruinbergen is van encounter mód. Most vagyok rajta elõször. Valamiért ezt a mapot nagyon ritkán adja be.

Egyszer anno én is arannyal durrogtattam artyval randomban.Su-5-ös volt asszem.Utána vertem a fejem a falba,hogy milyen hülye voltam.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

na elolvasták a "WG"-sek a hozzászólásom... vagy csak a modi :S 😄

Please WG fix the ARL V39!!!!!!!
The stock gun is <profanity removed>! Are you <profanity removed> kidding me????
68mm penetration in tier6!!!!!!
And i cant change a gun, cose need to research the suspension!!!!!!!!!!
WG..... its a big joke!
Why not use the "17 pdr AT Gun MK.II" to stock! 144mm pen..... .... ....... ........

Please don't use profanity in your posts.

---Orree

Edited by Orree, Today, 03:03 AM.

HAHAHAHHAHAH!!!! 😄DD
addig jó míg nem látszanak, mivel a mód ami kikapcsolja õket 7.4 óta crasht okoz.

Lehet hogy ratyi de ettõl a szemét szartól még mindig jobb😊)))

Másfél hónapig nem voltam a játékban, tegnap beléptem azt hittem a szart nem lehet fokozni😄DDD hát a WG-nek ezt is sikerült.... mi a fasz ez a sebzés rendszer !! mi a fasz ez a láthatóság közröhej!😄 egy vicc😊