World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaja, trollágyúsok örülhetnek, mert úgy vettem észre, hogy nem csak az arty HE lett modul/crew kiütõs, hanem minden HE. Tegnap Karelian védõ voltam T30-al, a régi keleti bázisra átkutyagoltam jó gyorsan, hogy elõnyös védõpozíciót vegyek fel azokkal szemben, akik kerülik a hegyet, velem jött a platoontársam is Object 704-el, gyakorlatilag mi voltunk két TD-vel legelöl. Szemben felbukkant egy JT, egy E-75 és valami noob által behozott M4 Sherman csutka 105-ös pukkantóval.
Hulldownból elkezdtük a nagyokat osztani, az M4-et ignoráltam noha egy lövés lett volna a 460 hp-jával, de a kis tetû kiszúrta hogy békén hagyom és rám rontott, egész felmerészkedett, hármat lõtt rám, ebbõl csak egy lövés vett le hp-t, kb 30-at, két lövése nem is sebzett, csak modult nyírt ki, minden lövésére valamim elszállt, elõször a sofõr, majd az egyik töltõm, a végén kénytelen voltam elpazarolni rá egy lövést, illetve kettõt, mert felment az agyvizem, nem vártam meg míg beszûkül rendesen és az elsõt fölé lõttem pár centivel.
Elképesztõ idegesítõ volt, hogy ott állok full hp-n, de már jelentõsen csökkent a tankom harcképessége egy t5 trollágyútól.

Trabant93
Na valahogy megfordult a kocka somua-val,egylövéseztem egy pz4-et meg egy másik somuát:
Gyõzelem!
Csata: Fjords 2012. június 26. 16:48:27
Jármû: Somua S-40
Szerzett tapasztalat: 539
Szerzett kredit: 14 392
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "II. osztály"

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Jobb ha megszokod, mert általában ez a sorsa a T95-nek. Ha pedig túl jó a csapat, akkor egy lövés nélkül fogod befejezni a meccset, szóval jó ha erõs idegzettel rendelkezel.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nem csak arty lõ ki több legénységet, sima tankoktól is minden lövésem halál, vagy 2 modulsérülés. Ennyire azért nem tanultak meg hirtelen célozni az emberek.
Eagle16
Jólvan eddig jó, minden csatát bukunk de úgy hogy ilyen 10 tank marad rám a végére...valószínû. Retardáltak gyülekezete.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Morfi
De ezt írták is, hogy ez lesz. Több modul sérülés és több legénység hullás. Bár ha már így panaszkodtok miatta, ma megyek majd 1-2 kört a T92-vel. Csak hogy fájjon másnak is 😊

Amúgy nálam az állandó kilépés állandósult.

mi okunk lenne rá?😊 mellém lõ az arty és kipotyog 3 legénység, eddig a kb 6k csata alatt nem emlékszem ilyen estre most meg kis túlzással állandósult^^
Morfi
Én lennék, mert így csak egy szegény júzer vagyok. Igy is ba...-nak, de úgy legalább lenne több mindenem 😊

Ezt mondom, hogy ezek után már senki sem fog hinni nekik, mert ha egy HE találat kiüti a modult, a legénységes, kigyújtja vagy rosszabb esetben felrobbantja a tankot, akkor ráfogják a WG-re, hogy nem is javították és fúj-fúj WG.

Uhh, nem lennék a helyükben. 😊

Solten
Lehetseges megoldas az allando jellegu kilepesekre: lehuztam az egesz klienst, friss install, ugy nez ki most jo...

Saor Alba

Malinovka, assault, T28-al támadóként, top tier, egyetlen t8-as nehéztank és scout nélkül. Náluk 3 T-50-2...

Ha ezeknek fájna a lustaság.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Morfi
Aztán még csökkentették a HE hatásfokát is, azt ne feledd. bár én a kis artyk miatt annyira nem idegeskedtem, mint T7-8 miatt.
Milyen javított verzió? Mit javítottak? Nekem bizonyíték kell nem igéret. 😊

Eagle16
Elsõ csata a T95-tel: 14 kapott lövés, lement 400 hp 😄

Persze elbuktuk mert fos encounter volt, le se értem a hegyrõl már befoglalták...

Csak csökkentették. A szokásos beetetéses taktika, elõször húznak valami durvát, a közönség alig lát a pipától. Aztán nagy kegyesen engednek rajta egy picit, és máris szerethetjük a nagy testvért a megemelt csokiadagért.

De alles zusammen szarabb lesz, mert több gold consumeablest akarnak eladni.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Még régebben GW Panther, Hummel, M41 meg hasonló artyk lõtték, de egyszerûen csak pattogtak róla. Ez még akkor volt, mikor kiadták. Nagyobb artyknál nem figyeltem, de ezek több percen keresztül eredménytelenül sorozták, mert csak trackelni tudták.

Elvileg a javított verzióban ezt visszaállították az eredetire. Igazából cseszhetik, mert már senki sem hisz* el nekik semmit. 😊 (Ezt a mondatot pedig természetesen így akartam leírni.)

<#nyes>

Elvileg a javított verzióban ezt visszaállították az eredetire. Igazából cseszhetik, mert már senki sem hiszi el nekik semmit. 😊

Morfi
+vanilíarúd?

Az tény, hogy ha egy szerkupacot megszórunk cukorral az még nem lesz vanília fagyi. 😄

Morfi
Én csak az elején szerettem, de aztán hamar rájött sok ember hogy hulldown-ban simán ki lhet nyírni szembõl (és még akkor az volt egy fehér kis csillag hogy oda lõjön a szerencsétlennek mindenki). Utánna már alig vártam, hogy meglegyen inkább a T95. Lassúnak lassú (12km/h), viszont megnyugtató mikor csak pattogonak rólam. Bár nyílt terepen halott vagyok vele.

thx, ettõl még ez egy fos sajnos😄DDD

Morfi
7.4-ben mintha tettek volna hozzá a splash damage-hez, hogy több mindent károsítson a tankban.Nekem tetszik. Már csak azt kellene megoldani, hogy 1db parancsnokkal is eltudjak indulni és akkr nem idegeskedek, hogy kilõttek 6 emberbõl 1-et 😊

T28ban páncélja nagyon random, én T28amat elõfordult hogy tigris is átlõtte, de nem lower hullnál hanem a frontot, az ágyútól balra. De ennek ellenére ha oda lövök nagy kaliberrel pl 128 T34 120asa akkor általában pattan. Pár napja kapáslövéssel ütöttem ott át löwével.

WoT: Nishizumi77

Jelem formáló lesz.
Na megvolt a cigi, kv, pisi.
Jöhet a Souma 50%os legényekkel, és alap ágyúval.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Morfi
Most nem azért, de a T28-ast a T7-es tankok átlövik szembõl. Régebben még egy csillaggal is jelölték hol van a motor.

Szakesz én nem vettem azt észre, hgy könnyen átlövik. Meg azt se, hogy egy top arty lepattana róla.

Pedig sajnos így lesz. Tagnap, vagy tegnapelõtt szidtam éppen. Sehova nem érsz oda vele annyira tetû, az ágyú szórása miatt pedig messzirõl nem tudsz támogatni. A tegnap benyomott két kép után azon kellett még röhögnöm, hogy az A-20-as menetbõl közel a fél HP-mat elvitte egy lövésbõl, míg én két lövésbõl a övének valamivel több, mit 2/3-át tudtam leszedni. Jó ez a TD. Valakinek tuti.
Lehet többen megtanulták hol kell lõni, meg az új 120 és 122es ágyúkkal könnyebben át lehet ütni csõ alatt. T34 is vitte ott közelharcban ( 50m kb ), de sokszor azért pattant, viszont 270 körüli átütéssel már sima ügy, JTvel is szépen viszem ott, vagy kupolát.

Ugyebár arról volt szó, hogy mi az EU szerver megkaptuk a 7.4-es "javított" változatát.

Lássuk pár esetet a teljesség igénye nélkül ami megesett velem az elmúlt két napban (vasárnap, hétfõ).

IS-8 vs GE tiger: GW tiger mellém lõ kb 1-2 m. Eredmény 4 halott legény 5 kilõtt modul, és maradt 400 hp. De minek mivel mindenki meghalt a tankban. A félreértések elkerülése véget ilyen esetben nem ér semmit sem az arany sem a sima gyógyító. Ha megmurdelt mindenki nem lehet mit tenni vége a dalnak.

Is-7 vs m40/43: 2 splas, egyik 2 m-re másik vagy 4 m mellém. Telibe nem tudott lõni, arty védet helyen voltam, de nem is kellet. eredmény -1500 hp kilõve 4 legénység (1 túlélte) 2 modul maradt épen.

t110 vs gw tiger: Telitalálat, eredmény 3 halott és 2 modult leszámítva minden piros -1300 hp

t110 vs s-51: splas 2 fõ halott, 5 modul kampec -800 hp.

Ha ez a javított milyen volt az amit nem javítottak. Ez normális ? Kérdem azokat akik nagyon védik az artyt mint fegyvernemet, ez normális? A splaseket mind olyan helyen kaptam, hogy arty védet pozíció ezért nem lett telibe. Ezek csak azok amikre így hirtelen visszaemlékeztem, de sajnos mostanában egyik ilyen sem kirívó eset nálam.

Ezek után egy találós kérdés hány jármû kell, hogy megásítson egy t110/is-4/is-7 9-10 tankos rusht?

A válasz egyszerû, 2 db t-92, egy batchat arty, és egy scout. Ennyi az elsõ sorozat után minimum 2-4 tank mínusz a többi meg mozgásképtelen, lõképtelen vánszorgó roncs, a batchat arty majd rendezi sorsukat. Ha még maradna élõ (kötve hiszem) akkor a második sorozat mindenkit kivégez.

Annak örülhetünk eddig, hogy nem jöttek rá az artisták tömegesen, hogy nem kell eltalálni az ellenséget elég csak valahova mellé pöttyenteni az eredmény szinte ugyan az. Na ha ezt tömegesen alkalmazzák majd a t7-t8 + s-51 artyk, akkor már csak és kizárólag a vak szerencse segíthet bárkin.

Bassza meg a WG.....
Ez a remek nem láthatósági rendszer marha jó😄DDDDDDDDDDDDDDDD meg mitõl van 100-as pingem? másfél hónapja 25-30 volt!! gondolom rá engedtek megint egy valag orosz faszt az EU serverre😄 kurva komoly ez a játék😄

T95-öt mintha túl könnyen átlõnék mostanában. Mikor kijött, akkor gyakorlatilag semmi sem ütötte át és az arty is lepattant róla.

Mostanra sikerült összehozniuk, hogy a kupolánál szinte minden átüsse, az arty gyakorta egy lövéssel végzi ki, de még mindig 13km/h-val döcög. Szerintem régebben sem volt OP, de most teljesen használhatatlannak tûnik.

Morfi
Tegnap amx 50 120-szal védtem a tengerparti bázist egy egérkével szemben. Hátulról "segített" egy T92 és csak 825Hp-t vett le, bár így is meggebedtem tõle és kaptam majdnem 4000 kredit kárpotlást. Bár a T92 egy 70-80%-os E-75-tel kezdte, be is kékült 😊

Na itt a csodás kárpótlási rendszer, hogy ott növesszen körmöt ahol én gondolom az aki kitalálta.

Credits received: 15 546 (fine for causing damage to allies: 1 530; compensation for damage caused by allies: 95)

Összekoccantunk egy GWPanther-el tõlem lement 20HP róla 50.

wildstorm
Köszi szépen!!!

Trabant93
Míg összeszedem vele az s35-re a xp-t...Drága kenyér...

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Kérlek ne ijesztgess.
Tudtam, hogy rossz, de épp most fejlesztettem ki.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Az nagyon szar, utáltam.

Szegényeket biztos összezavarta ez a sok új játékmód, és azt hitték, védõ csatában vannak.
Bár nem, mégsem... ha védõ csata lenne, tuti nem maradtak volna bázist védeni 😊

Trabant93
Gyerekek,ez a Somua s40 tényleg ennyire szar,vagy csak megint nem áldoztam elég vodkát?13%-os winratem van vele,és hiába vagyok leghátul,az arti is mindig engem cibál ki,meg a Föld-Hold távolságból kilõnek.

Szerintem is jó volt a T28. T95 már annyira nem jött be az már tényleg lassú, míg T28al lehetett támadni, addig a T95el már nem. A védekezés meg nem az én stílusom.

Erre már nem tudok mit mondani. Ez már annyira siralmas.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Eagle16

Majd írok egy kis összefoglalót a T28-ról, de addig csak annyit mondanék röviden hogy egyáltalán nem rossz tank, sõt.

Ennyi idiótát még az életbe nem láttam mint amennyi ebbe a játékba van. Mai 3 csatámból az elsõ kettõn rögtön majdhogynem 0 hp-ra lesebeztek a csapattársak rögtön a kezdés után, a harmadiknál meg kezdtem örülni hogy végre campernovkán védekezõbe vagyunk és még egész elöl is voltam, erre a csapat 3/4 része elõre rohan... persze rögtön ki is szedték õket, de ha ez még nem lett volna elég akkor a saját artynk gondolt egyet és kinyírta a csapatunk másik felét is. -1 - 10-es állásnál. csak tudnám hogy ezek az emberek mit éreznek ilyenkor...

Supportnak kell ticket-et írni.... kb 1-2 hét alatt megvan😊

Engem az artyknál azok a szájbavert batchatek sokkal fel tudnak húzni.
Sunsetjoy
A minap mountain pass pályán jobb szélen a fagyúton el tudtam haladni felülre úgy, hogy csak 1 bt-2 pofátlankodott a bázisunk környékére, azt kilõttük másodmagammal. Tovább már csak egyedül mentem egy BS francia tier 2 artiban TD-módban 😄

Nos furcsa* módon nem volt senki más a fagyúton, a teljes jobb oldal üres volt (az ellenség fele még élt), csak egy arty maradt a bázison, meghalni.
Másik furcsaság*, hogy a saját társaim nem támadtak ki idõben a visszafutó két ellenséges tankra, így nem tudtam végig foglalni. (jó, mondjuk ez túlzás így kijelenteni, de értelmes lett volna szerintem).

Szerencsére nyertünk, de még kampec esetén se lett volna magas vérnyomásom, amilyen fun volt. Na ezek az üdítõ meccsek, amit pl. írtak már egy páran 😄

* : behelyettesíthetõ jelzõ, jelzõs szerkezet

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Nem is olyan borzalmas ez a tank a top ágyúval.

Victory! Map: Malinovka 2012. június 26. 14:25:48
Renault UE 57 Experience received: 1 011 Credits received: 13 075
Battle Achievements: Top Gun, Sharpshooter, Master Gunner, Mastery Badge: "I Class"

Vagy vakok között félszemû a király?

azok nem bot-ok csak noobok XD
tegnap láttam egy bot-ot 😄 ééééés! kajak lehozta a meccset! XDDD nagyon kemény volt 😄 Hetzer volt a bot, egyedül maradt egy artyval szemben, megindult elõre és pont oda ment ahhoz a bokorhoz ahol az arty volt..... érdekes
Ahogy észrevettem semmi, mert egyre több embert jelentek fel, és egyre többen vannak. <#wilting>