World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hulldownból elkezdtük a nagyokat osztani, az M4-et ignoráltam noha egy lövés lett volna a 460 hp-jával, de a kis tetû kiszúrta hogy békén hagyom és rám rontott, egész felmerészkedett, hármat lõtt rám, ebbõl csak egy lövés vett le hp-t, kb 30-at, két lövése nem is sebzett, csak modult nyírt ki, minden lövésére valamim elszállt, elõször a sofõr, majd az egyik töltõm, a végén kénytelen voltam elpazarolni rá egy lövést, illetve kettõt, mert felment az agyvizem, nem vártam meg míg beszûkül rendesen és az elsõt fölé lõttem pár centivel.
Elképesztõ idegesítõ volt, hogy ott állok full hp-n, de már jelentõsen csökkent a tankom harcképessége egy t5 trollágyútól.
Gyõzelem!
Csata: Fjords 2012. június 26. 16:48:27
Jármû: Somua S-40
Szerzett tapasztalat: 539
Szerzett kredit: 14 392
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "II. osztály"
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Amúgy nálam az állandó kilépés állandósult.
Uhh, nem lennék a helyükben. 😊
Saor Alba
Ha ezeknek fájna a lustaság.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Milyen javított verzió? Mit javítottak? Nekem bizonyíték kell nem igéret. 😊
Persze elbuktuk mert fos encounter volt, le se értem a hegyrõl már befoglalták...
De alles zusammen szarabb lesz, mert több gold consumeablest akarnak eladni.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Elvileg a javított verzióban ezt visszaállították az eredetire. Igazából cseszhetik, mert már senki sem hisz* el nekik semmit. 😊 (Ezt a mondatot pedig természetesen így akartam leírni.)
WoT: Nishizumi77
Jöhet a Souma 50%os legényekkel, és alap ágyúval.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Szakesz én nem vettem azt észre, hgy könnyen átlövik. Meg azt se, hogy egy top arty lepattana róla.
Lássuk pár esetet a teljesség igénye nélkül ami megesett velem az elmúlt két napban (vasárnap, hétfõ).
IS-8 vs GE tiger: GW tiger mellém lõ kb 1-2 m. Eredmény 4 halott legény 5 kilõtt modul, és maradt 400 hp. De minek mivel mindenki meghalt a tankban. A félreértések elkerülése véget ilyen esetben nem ér semmit sem az arany sem a sima gyógyító. Ha megmurdelt mindenki nem lehet mit tenni vége a dalnak.
Is-7 vs m40/43: 2 splas, egyik 2 m-re másik vagy 4 m mellém. Telibe nem tudott lõni, arty védet helyen voltam, de nem is kellet. eredmény -1500 hp kilõve 4 legénység (1 túlélte) 2 modul maradt épen.
t110 vs gw tiger: Telitalálat, eredmény 3 halott és 2 modult leszámítva minden piros -1300 hp
t110 vs s-51: splas 2 fõ halott, 5 modul kampec -800 hp.
Ha ez a javított milyen volt az amit nem javítottak. Ez normális ? Kérdem azokat akik nagyon védik az artyt mint fegyvernemet, ez normális? A splaseket mind olyan helyen kaptam, hogy arty védet pozíció ezért nem lett telibe. Ezek csak azok amikre így hirtelen visszaemlékeztem, de sajnos mostanában egyik ilyen sem kirívó eset nálam.
Ezek után egy találós kérdés hány jármû kell, hogy megásítson egy t110/is-4/is-7 9-10 tankos rusht?
A válasz egyszerû, 2 db t-92, egy batchat arty, és egy scout. Ennyi az elsõ sorozat után minimum 2-4 tank mínusz a többi meg mozgásképtelen, lõképtelen vánszorgó roncs, a batchat arty majd rendezi sorsukat. Ha még maradna élõ (kötve hiszem) akkor a második sorozat mindenkit kivégez.
Annak örülhetünk eddig, hogy nem jöttek rá az artisták tömegesen, hogy nem kell eltalálni az ellenséget elég csak valahova mellé pöttyenteni az eredmény szinte ugyan az. Na ha ezt tömegesen alkalmazzák majd a t7-t8 + s-51 artyk, akkor már csak és kizárólag a vak szerencse segíthet bárkin.
Bassza meg a WG.....
Mostanra sikerült összehozniuk, hogy a kupolánál szinte minden átüsse, az arty gyakorta egy lövéssel végzi ki, de még mindig 13km/h-val döcög. Szerintem régebben sem volt OP, de most teljesen használhatatlannak tûnik.
Credits received: 15 546 (fine for causing damage to allies: 1 530; compensation for damage caused by allies: 95)
Összekoccantunk egy GWPanther-el tõlem lement 20HP róla 50.
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Tudtam, hogy rossz, de épp most fejlesztettem ki.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Bár nem, mégsem... ha védõ csata lenne, tuti nem maradtak volna bázist védeni 😊
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Majd írok egy kis összefoglalót a T28-ról, de addig csak annyit mondanék röviden hogy egyáltalán nem rossz tank, sõt.
Nos furcsa* módon nem volt senki más a fagyúton, a teljes jobb oldal üres volt (az ellenség fele még élt), csak egy arty maradt a bázison, meghalni.
Másik furcsaság*, hogy a saját társaim nem támadtak ki idõben a visszafutó két ellenséges tankra, így nem tudtam végig foglalni. (jó, mondjuk ez túlzás így kijelenteni, de értelmes lett volna szerintem).
Szerencsére nyertünk, de még kampec esetén se lett volna magas vérnyomásom, amilyen fun volt. Na ezek az üdítõ meccsek, amit pl. írtak már egy páran 😄
* : behelyettesíthetõ jelzõ, jelzõs szerkezet
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Victory! Map: Malinovka 2012. június 26. 14:25:48
Renault UE 57 Experience received: 1 011 Credits received: 13 075
Battle Achievements: Top Gun, Sharpshooter, Master Gunner, Mastery Badge: "I Class"
Vagy vakok között félszemû a király?
tegnap láttam egy bot-ot 😄 ééééés! kajak lehozta a meccset! XDDD nagyon kemény volt 😄 Hetzer volt a bot, egyedül maradt egy artyval szemben, megindult elõre és pont oda ment ahhoz a bokorhoz ahol az arty volt..... érdekes