World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt mondom én is. Ezt találtam én is. 😊
Itt van ez

A WoT honlap naponta szokott frissülni? Azért kérdem, mert az imént találkoztam a sötétséggel. 190-es effel, 36%-os winnel PzIV-e volt. A neve alapján rákerestem és a listában nem szerepel PzIV. Remélem a neve nem lesz mérvadó a jövõben: EVOLUTION1
Ezt alap ágyúval hoztam össze: (még mindig vigyorgok, mint tejbetök)

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Hát én erre beírtam volna hogy: YOU DON'T SAY?

WoT: Nishizumi77

Én se fogok már többet fizetni. Nálam a játékot a patchek tartják már csak életben, de abból se mind. Pl kijött a 7.3, játszottam vele 2 napot aztán 7.4ig egyáltalán nem is wotoztam, mert nem volt semmi érdekes benne. Most a T10esekre a grind tart itt meg az új TDk de majd meglátjuk meddig.

Semmi, ugyanaz, mint volt.

De ha eljutottál T10-ig és ilyeneket kérdezel, ott már nagy baj van.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Metalmilitiakid
Találkoztam egy csodálatos T1 heavy vel most. T34-85 el voltam 100 as agyúval. 9 et lõttem rá, ebbõl 8 talált és 3 sebzett. a maradék 5 az 3 szembõl 2 oldalról nyelõdött el.... De ez mi ??

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Elõször a 90 mm DCA 45-ös ágyút fejleszd ki, majd a motorokat. Szerencsére a jobb lánctalp csak a 100 mm-es ágyúhoz kell.
Ugyan motorfejlesztés nélkül is megszerezhetõ a BatChat, de nem érdemes az alapmotorral végigszenvedni. A legjobb motorral pedig már majdnem egy BatChat.
Eagle16
"amúgy sincs kedvem megint új ágat elkezdeni"

Jó lesz nekem a T-62A meg talán az Object 268. Többre úgy sem lesz majd kredit, 6 milliókat meg nem fogok farmolni, fõleg prémium nélkül.

Többet én nem fizetek ezért...nem hinném hogy kevés lenne a bevételük, erre 1 év után elõállnak ilyen "új" játékmódokkal 😄D Amit szerintem egy normális fejlesztõcsapat összerakott volna 1 hónap alatt.

Az új tartalom meg nem hoz lázba, tudom hogy OP-ként raknak be szinte mindent, aztán meg nerfelik 1 hónap után...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Sunsetjoy
Az még hagyján. De nem sokkal utána (vagy elõtte) meg azt írták, hogy bármelyik tankot ki lehet lõni egy lövéssel, ha elkapjuk az ammo racket jó erõsen.
Kommentelj ha veled is megtették, vagy oszd meg a bejegyzést, ha te csináltad más valakivel. (vagy fordítva volt a komment/megosztás).

Na szerintetek ott miket írkáltak? ;D
Ezek szerintem úgy csinálnak, mint akit csibészeltetik a harci kutyákat... aztán meg kinyomozzák a negatív hsz-eket, és megy rá a random-nerf...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

akkor menj pattonért, az úgyis kell ha jön az M48 😛

with a KV de amúgy jó 😄

Eagle16
A 155-ös ágyú nincs rajta, de ezen az se fog sokat segíteni. T28-al 180 csata alatt egyszer sem öltek meg így, hogy beparkolnak mellém teljes kényelemben, ezzel meg 9-bõl 7-szer ezt történt....még csak nem is SPG lõtt ki, csak egyszer.

Nazarov77: francia TD nem kell, amúgy sincs kedvem megint új ágat elkezdeni...

Ketfele ember van. Az egyik a masok hibajabol tanul a masik a sajatjabol sem. Egyszer minden jo veget es jobb kilepni mint belebukni. Viragnyelven irtam kicsit, de azert ertheto remelem.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

Sziasztok!
Egy profi Lorrainés meg tudja mondani hogy mit érdemes elõször, másodszor, harmadszor... stb. kifejleszteni rajta?
<#integet2>
az E-100 al mi lett?
teszten minden lepattant róla! most meg a sima tigris átlõ szembõl! akárhova lõ!
Ráraktam nagy repeszpáncélt ér az valamit? teszten!
Erre azért én is beírtam.
Nem tökéletes az angolom, de hátha értik.

YES! I learn! If I stop in the middle of the field by a KV, and wait three seconds I'll be invisible.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Talán az a gondom vele hogy még a kis tücsök pöcse ágyúval rohangászok sem tisztelik, tudják hogy röhögve átlõhetõ a tornyán kívül bárhol és ha egyszer lövök utána kényelmesen van idejük 2-3 lövésre is. Már arra is gondoltam hogy vissza teszem rá a kisebbik ágyút hogy legalább egy kis meglepetést okozzak vele.
Ennyi retardált idiótát...másodszor megyek Malinovka-n, normál csata, és mind kétszer a csapat, beáll a nyomorék árokba, és itt kempingezik!

Évekkel ezelõtt láttam ezt utoljára! Hát mi franc van, vissza felé fejlõdünk? Támadni, ugyan..é.ugyan...nem...meg se mozdolunk...legfeljebb ki a nyílt mezõre...az biztos bejön majd...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nálam változó, vannak nagyon jó körök és nagyon rosszak. Pl ma 100%ról kiszedett kör elején egy type E.

Á, csak dögvész és pusztulás van.

Hát nekem nagyon nem megy a játék a T30 al, már többször majdnem megnyomtam az eladás gombot. Most is csak azért megyek vele a napi duplázókra mert érdekel hogy milyen lesz a T10 es.
Mégis mit vártak egy ilyen magas labdánál??!! Butábbak/naivabbak mint gondoltam.
pointer4
Ne izgass :S
Még 19k xp és megvan.
Én fullosan kezdem majd, te is így tetted?
Na francia TDk tier 6tól lesznek jók, addig zömében csak szenvedés:
105össel elég jól aprít, csak ne lenne annyira pontatlan..

Gyõzelem!
Csata: Arctic Region 2012. június 26. 18:26:27
Jármû: ARL V39
Szerzett tapasztalat: 1 732
Szerzett kredit: 48 102
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész, Elit lövész, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

<#nyes><#nyes>

TVelvet
Látom kezd elfajzódni megint a hangulat...
Ajjaj, ezt én WG helyében nem írtam volna ki facebookra 😄😄
Has World of Tanks taught you something new about WW2? LIKE it if you learned more thanks to the game.

pár válasz:
"Yeah, that German tanks are bad and all other tanks are god-like."

"at least, half of the tanks did not exist.."

"Ive learned that russian fantasy tractors are far superior than anything made in the west"

"That arty had acces to satelite imagery"

"I learned that the tiger tank actualy sucked ass and had armor made of butter"

"wot u have learned me that germans had the most crapiest tanks of ww2. thanks!"

És így tovább 😄

Koridor
Jellemzö hogy még mennyire nem tudnak mit kezdeni az uj játékmodokkal.
Nekem kellett bemennem foglalni a szikla mögé bujva. Egyett tudtam löni, azzal ki is végeztem egy másik KV-3-at. Végül 75%-ot foglaltam.

Gyõzelem!
Csata: El Halluf 2012. június 26. 17:51:33
Jármû: KV-3
Szerzett tapasztalat: 920 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 15 868

Átérzem a szenvedésed. Én is szórakozgatok mostanság vele, mivel kell majd az ebbõl kihúzható T10-es TD. Most van benne valami 120k xp, de már alig bírom ideggel. 1v1-ben teljesen esélytelen, még a legkisebb szutyok is ellehetetleníti. Arról nem is beszélve hogy folyamatosan a sziklákat kell vele ölelgetni. De még a saját csapattársaktól is félni kell, mert szeretnek azzal szórakozni hogy direkt blokkolnak, mert szerintük ritka mókás ahogy szenved a T95.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Trabant93
Add má nekem,ha neked nem kell <#taps>

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Kezdj bele francia TDkbe 😄
Vagy ott a T30 az tök jó, de ott a patton is igaz hogy az nem TD de nagyon nagyon jó én imádom.

Eagle16
Kuka.

kerüljétek el messzire, ezzel nem lehet szart se nyerni, az az egy is véletlen volt. 10-bõl 9-szer annyi voltam, hogy beállt mellém valami szar és game over. Utolsó csatában Chaffee csinálta ezt. Lol...

Na pont ezaz, kész volt eleve a modell, simán átemelhették volna a német prémiumok közül, mint a másik kettõt.

De prémiumként benne van a játékban már a kezdetek óta.

Trabant93
Pedig sztem egész jó tank,Blitzkriegben láttam elõször,ott szerettem meg 😄

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Azért mert az egy alternatív útvonalon van és mikor kijöttek a franciák nem akartak kiadni rengeteg tankot, csak a fõ med és heavy ágat. Most meg gondolom kicsi a prioritása a francia ág bõvítésének, szóval majd valamikor jönnek.

Koridor
Bázisvédés Karélián:
Gyõzelem!
Csata: Karelia 2012. június 26. 17:12:29
Jármû: T-43
Szerzett tapasztalat: 1 166 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 17 666
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész

Csata közben, a végelszámolás.

Amúgy vajon a Somua S-35 miért nem került bele a francia ágba, mint ahogy a B1 meg a H38?

Az A-val 36 meccset mentem. A másik nagy szenvedõs a Pz38nA, azzal ötvenet, igaz egyszer már visszavettem. Pont azon gondolkodom, hogy az A-val is kellene majd nyomni, akkoriban még elég kezdõ voltam, most így 6 ezer csata után hogy bánnék vele.

Azt én is, de mindennek van határa!

Azt az egész 10-15 meccset?

Köszi, megpróbálom majd.

Na pont ezért nem jött be nekem. Ha meg nyertünk tényleg az volt hogy ott kullogtam a nyomuló csapat mögött, vagy rohadtam a bázison és alig jött XP.
Még szerencse hogy haverom accán toltam T95öt, és nem a sajátomon szereztem meg.

Morfi
Fps esésre az gyik tagunk újrarakta és az megoldódott. Legalább sikerült egy magra optimalizálni a játékot.

Látom, nem vagy elég kitartó. <#nevetes1> Én is végigkínlódtam anno a PzIII Ausf. A-t.

Nem, nem lesz az.
Úgy döntöttem 6 csata után megérdemli a 12000 free xp-t az átugrása.

Nálam is, plusz fps esés (azért eegy 3,5 Gigán futó Q9300+GTX460SOC összeállításnál már ne szaggasson be a WoT full grafikán, mégha csak egy magot is használ).

Eagle16
Hát akkor eladom a francba. Eddig 5-bõl 0 gyõzelem. 10-nél kuka.