World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
WoT: Nishizumi77
De ha eljutottál T10-ig és ilyeneket kérdezel, ott már nagy baj van.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ugyan motorfejlesztés nélkül is megszerezhetõ a BatChat, de nem érdemes az alapmotorral végigszenvedni. A legjobb motorral pedig már majdnem egy BatChat.
Jó lesz nekem a T-62A meg talán az Object 268. Többre úgy sem lesz majd kredit, 6 milliókat meg nem fogok farmolni, fõleg prémium nélkül.
Többet én nem fizetek ezért...nem hinném hogy kevés lenne a bevételük, erre 1 év után elõállnak ilyen "új" játékmódokkal 😄D Amit szerintem egy normális fejlesztõcsapat összerakott volna 1 hónap alatt.
Az új tartalom meg nem hoz lázba, tudom hogy OP-ként raknak be szinte mindent, aztán meg nerfelik 1 hónap után...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Kommentelj ha veled is megtették, vagy oszd meg a bejegyzést, ha te csináltad más valakivel. (vagy fordítva volt a komment/megosztás).
Na szerintetek ott miket írkáltak? ;D
Ezek szerintem úgy csinálnak, mint akit csibészeltetik a harci kutyákat... aztán meg kinyomozzák a negatív hsz-eket, és megy rá a random-nerf...
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Nazarov77: francia TD nem kell, amúgy sincs kedvem megint új ágat elkezdeni...
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Egy profi Lorrainés meg tudja mondani hogy mit érdemes elõször, másodszor, harmadszor... stb. kifejleszteni rajta?
<#integet2>#integet2>
teszten minden lepattant róla! most meg a sima tigris átlõ szembõl! akárhova lõ!
Ráraktam nagy repeszpáncélt ér az valamit? teszten!
Nem tökéletes az angolom, de hátha értik.
YES! I learn! If I stop in the middle of the field by a KV, and wait three seconds I'll be invisible.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Évekkel ezelõtt láttam ezt utoljára! Hát mi franc van, vissza felé fejlõdünk? Támadni, ugyan..é.ugyan...nem...meg se mozdolunk...legfeljebb ki a nyílt mezõre...az biztos bejön majd...
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
105össel elég jól aprít, csak ne lenne annyira pontatlan..
Gyõzelem!
Csata: Arctic Region 2012. június 26. 18:26:27
Jármû: ARL V39
Szerzett tapasztalat: 1 732
Szerzett kredit: 48 102
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész, Elit lövész, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Has World of Tanks taught you something new about WW2? LIKE it if you learned more thanks to the game.
pár válasz:
"Yeah, that German tanks are bad and all other tanks are god-like."
"at least, half of the tanks did not exist.."
"Ive learned that russian fantasy tractors are far superior than anything made in the west"
"That arty had acces to satelite imagery"
"I learned that the tiger tank actualy sucked ass and had armor made of butter"
"wot u have learned me that germans had the most crapiest tanks of ww2. thanks!"
És így tovább 😄
Nekem kellett bemennem foglalni a szikla mögé bujva. Egyett tudtam löni, azzal ki is végeztem egy másik KV-3-at. Végül 75%-ot foglaltam.
Gyõzelem!
Csata: El Halluf 2012. június 26. 17:51:33
Jármû: KV-3
Szerzett tapasztalat: 920 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 15 868
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Vagy ott a T30 az tök jó, de ott a patton is igaz hogy az nem TD de nagyon nagyon jó én imádom.
kerüljétek el messzire, ezzel nem lehet szart se nyerni, az az egy is véletlen volt. 10-bõl 9-szer annyi voltam, hogy beállt mellém valami szar és game over. Utolsó csatában Chaffee csinálta ezt. Lol...
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Gyõzelem!
Csata: Karelia 2012. június 26. 17:12:29
Jármû: T-43
Szerzett tapasztalat: 1 166 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 17 666
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész
Csata közben, a végelszámolás.
Még szerencse hogy haverom accán toltam T95öt, és nem a sajátomon szereztem meg.
Úgy döntöttem 6 csata után megérdemli a 12000 free xp-t az átugrása.