World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megadja az Adolf88 as nevet, és mennek az öltönyösök kizsigerelni 😄
foxbat88fx - már most küldeném a személyim scannelt másolatát, hogy szopjanak le bõ nyállal 😄
Valahogy úgy.
Nem értem minek lovagolni a 65 évvel ezelõtti dolgokon már. Persze a sok sztálin meg lenin nem zavarja a wargaminget.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
WoT: Nishizumi77
De ez akkor is kurvára szánalmas a WG részérõl hogy valakinek nem lehet ez a nevében csak mert 88-ban született és így csinálta az accountot.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Emancipate yourself from mental slavement!
nem megfelelõ nick név??? wattafakk?

Látod, nem gondoltok ti sem mindenre.
Bezzeg õ tudja a tutit<#wilting>#wilting>
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ez volt karácsony elõtt 150k most ennyiért szerintem erõsebb laptopot kaphatsz.
Emancipate yourself from mental slavement!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Nos, úgy állj hozzá, hogy laptopon nem érdemes tolni, mert amin ez a játék elfut, az kicsit drága laptop. Most számokat nemtudok, de drága. /az enyém: Acer Aspire 6930G/
Ha ettõl függetlenül is szeretnél venni, akkor szinte bármilyen jó, én a HP és az Acer laptopokat tudom ajánlani. +Kötelezõ hozzá a hûtõpad vagy havi 1 tisztítás a réseknél.
Esetleg kérdezhetsz még, de nagyon sokat nemtudok mondani. Én laptopomon átlag 35 fps megvan szerintem.😊
I met God. She's black
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Ez volt mikor megvettem a löwét 6.4 patch napján. Az ellenségbõl mind a 3 arty engem lõtt, kb 3 percig értem a játék kezdetétõl nézve.
Valaki nagyon vicces kedvében volt innen a fórum lakók közül...
Az a 1000 átlag puszi elég titszteletet követelõ.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Így aki Ferdi-vel gyûjtött StuG E-100-ra, az nem fölöslegesen csinálta.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Elég sok az olyan player aki egyáltalán nem tájékozódott, pedig csak fel kéne nézni wot oldalra, de legalább a launcherbe megnézni a híreket mielõtt playre kattint.