World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
Szegény német kölök, akit mondjuk Schwartz Adolfnak hívnak, és 88ban született 😄
Megadja az Adolf88 as nevet, és mennek az öltönyösök kizsigerelni 😄

foxbat88fx - már most küldeném a személyim scannelt másolatát, hogy szopjanak le bõ nyállal 😄

Valahogy úgy.
Nem értem minek lovagolni a 65 évvel ezelõtti dolgokon már. Persze a sok sztálin meg lenin nem zavarja a wargaminget.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Nem is engedi telepíteni a játékot <#banplz>

Forolto
de ez mekkora szánalom,ha mondjuk engem Hegyi Henrik-nek hívnának és az azt választom nicknek,hogy HH és mondjuk plö 88-ban születtem volna akkor HH88 az akkor ban?Kivégzés?Taigetosz? 😛

szabii98
nem😄😄

I met God. She's black

Ja jó nagy marhaság. Mondjuk az én nevemben a szám egy random szám, akkor használom mikor a sima Nazarov foglalt 😛

WoT: Nishizumi77

Forolto
De ez mekkora baromság,s aki 88-ban született az nem használhatja?

"A skinheadek, neonácik kedvelt száma, amit gyakran szoktak 14/88 formában használni. Ezek a számok David Lane által írt 88 törvényre, illetve a „14 szó” tartalmára utalnak. Emellett Adolf Hitler burkolt éltetésére és ezáltal egymás beazonosítására is használják, mivel a "H" a német ABC 8. betûje, ily módon 88=HH, ami annyit tesz: "Heil Hitler". Különbözõ neonáci zenekarok nevében is gyakran fellelhetõ ezen utalás (pl. Divízió 88)"

De ez akkor is kurvára szánalmas a WG részérõl hogy valakinek nem lehet ez a nevében csak mert 88-ban született és így csinálta az accountot.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

flashpointer
Biztos beálltál egy ellenséges tdmellé (t95) a scutoddal,és valahogy le kellett vezetnie a felgyülemlett feszültséget

Emancipate yourself from mental slavement!

Tipp: sztem a 88 miatt basztatnak. Mondjuk ezer éves játékos vagy, nem értem miért pont most.

A "88" miatt a nickedben. Valaki felnyomott 😊

Jól indul a nap! 😄 Vágja valaki, hogy ez WTF???
nem megfelelõ nick név??? wattafakk?

Forolto
Honnan tudod,hogy 3 tank maradt?Itt csak annyit lehet látni,hogy 3 tank van SPOTTOLVA.

Tök igaz, mikor indult a live még két hét után is láttam olyan beírásokat, hogy "miért tûntek el a tankjaim meg az aranyam a garázsomból?"

<#taps>

Hogy tudom megnézni egy régi replaynél hogy használtam e prémiumot vagy sem?

De az is lehet hogy a Family frostos kocsit várta.

Az ott egy csakra.
Ebben az esetben én kérek elnézést 😄

De hátha partizánok jelennek meg, akik fenyegetik a hátországot. És ha ott nincs csapat, aki rendet tegyen mi lesz?
Látod, nem gondoltok ti sem mindenre.
Bezzeg õ tudja a tutit<#wilting>

Írta hogy stratégiai pontot foglalt el, én ebbõl arra következtetek hogy a bejelölt TD a kör elejétõl a végéig szorgalmasan figyelte az utat, ahelyett hogy támadott volna, márpedig az lett volna a feladata. Az utat amit meg nézett teljesen fölöslegesen nézte mert ott biztos hogy nem fog ellenség feltûnni.

Amúgy tényleg nem értem, hogy ki vagy te, hogy beugass neki. Mikor láthatod, hogy az ellenél már csak 3 tank maradt, tehát Õ mindent jól csinált! Hiszen egy járgány pozícióját a térképen nem a meccs alakulása határozza meg.
Pluskast
Mert a neten keresztül a legkönnyebb beszólni másvalakinek. Azt hiszem az életben nem mert volna ilyet mondani Soltennek...

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Egy A6-3400/HD6470 4GB ram kombón már elfut a natív felbontásban közepes-alacsony részletességgel.
Ez volt karácsony elõtt 150k most ennyiért szerintem erõsebb laptopot kaphatsz.

Pluskast
Igen.

flashpointer
Az enyémen vígan elfut natív felbontásban mediumon +pár dolog high, és nem volt annyira drága. 25-60 fps között ingadozik, Radeon HD 6470M -el

Emancipate yourself from mental slavement!

ez 100%???
szabii98
15 évesen bepofázik egy vad idegennek...kis netharcos😄

I met God. She's black

Pluskast
tier 10 td és medium harckocsik.

Pluskast
Skóciába utánad mennek a zsaruk és láncra verve vissza hurcolnak a BRFK székházba! Ennyi agyhalott kis takony tizenéves pöcsfejet...

7.5-rõl valami infó?
szabii98
Én laptopon nyomom.
Nos, úgy állj hozzá, hogy laptopon nem érdemes tolni, mert amin ez a játék elfut, az kicsit drága laptop. Most számokat nemtudok, de drága. /az enyém: Acer Aspire 6930G/
Ha ettõl függetlenül is szeretnél venni, akkor szinte bármilyen jó, én a HP és az Acer laptopokat tudom ajánlani. +Kötelezõ hozzá a hûtõpad vagy havi 1 tisztítás a réseknél.
Esetleg kérdezhetsz még, de nagyon sokat nemtudok mondani. Én laptopomon átlag 35 fps megvan szerintem.😊

I met God. She's black

toocha
Bocs az offért! Aki laptopon tolja annak szól. Mostanában szeretnék laptopot vásárolni, fõképp netezésre, filmnézésre, tehát olcsóbb fajtát. Gondoltam megkérdezem, hogy ha szeretnék Wot-ozni is vele milyet vegyek. Köszönöm elõre a tanácsot.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Meg baromi nagy célpont, 0 camoval. Artyk megeszik reggelire és mivel újdonság lesz tuti arra fognak hajtani az artyk elõsorban.

Ez volt mikor megvettem a löwét 6.4 patch napján. Az ellenségbõl mind a 3 arty engem lõtt, kb 3 percig értem a játék kezdetétõl nézve.

A gyenge lower hull, és a mögötte lévõ váltó pont elég hátrány szerintem.

Szép ez az 1000 damage, de kell valami komoly hátránynak is lennie ezt ellensúlyozandó... Hiszen német hk-ról van szó. <#eplus2>

Szerinted? 😊

Valaki nagyon vicces kedvében volt innen a fórum lakók közül...

Mozgékonyságról van infó? Ki lehet abból indulni, hogy E-100 alvázra tervezték?
Az a 1000 átlag puszi elég titszteletet követelõ.

Az szerintem teljesen korrekt, kb 2,27es lesz a rofja, DPMben nem olyan nagy az úgy.

Eagle16
A STuG E-100 nagyágyúja amúgy jelenleg 1000-et sebez átlagban, de ez még változhat. (Storm írta)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Höhö akkor 60k átmegy 😄

Eagle16
A következõ patchben (0.7.5) a Ferdinand-ról átkerül az xp a Jagdtiger-re.

Így aki Ferdi-vel gyûjtött StuG E-100-ra, az nem fölöslegesen csinálta.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

noname23
Ez az amit mondtunk nem lehet gyorsan cappelni ezen a nyavalyás game módon meg én a városi mapokat mondom ahol ott kempelnek de ha már felhoztad el hallufon nagy artyval be lehet lõni splast a sziklához resetelni.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Na igen, az ilyenek nekem is gyanúsak, lehet csak trollkodott.

Az mondjuk tényleg furcsa, hogy nem vette észre, hogy fél órán át letöltött neki a cucc. 😊

Mondjuk amiket látok néha, nem hiszem hogy tudnák. Pl nemrég voltam az új városos mapon, erre valaki írja: Új pálya? Nem is tudtam hogy volt patch.

Elég sok az olyan player aki egyáltalán nem tájékozódott, pedig csak fel kéne nézni wot oldalra, de legalább a launcherbe megnézni a híreket mielõtt playre kattint.

Hátha most már kevesebbet látunk ilyenbõl, elvégre van platoon chat. Kérdés az hogy az ilyenek tudnak e róla.

A Matyi féle adat az poén, vagy õ írta be?

Ez már súlyos eset, ilyenkor mindig belegondolok, hogy mennyire tele van a világ hülyékkel ami elég szomorú.

Ezen nincs mit csodálkozni a legtöbb magyar játékos egy beképzelt hazug vadbarom aki megjátsza hogy ért a játékhoz és próbálja magát okosnak feltüntetni. Az észérves tanácsot meg rosszul tûri és fenyegetéssel reagál. 😊