World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
WoT: Nishizumi77
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Mert megy elõre Sand Riveren egyedül! prém Jagdtiger-el? Hát semmi esélye egy ilyen lassú TD-nek egyedül, nyílt terepen ahol fedezék sincs
Ráadásul volt jócskán arty is, ráadásul vele szemben épp ellenséges med-ek jöttek!
Nem tudom mire gondolt, egyedül Jagdtiger-el, nyílt terepen, a med-ekkel és arty-kal szemben majd gyõz, és én kussoljak, ne jelezzek, hogy ott segítség kéne...nem értem mire gondolt.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
bakker még az email-ebmen is meg a jelszavamban is ott a 88 XDDDD
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Elõbb is. Sand River. Prém Jagdtiger. Jelzek a minimap-on hogy talán kéne menni az egyik oldalra...erre leugat, hogy kuss, fuck meg mint spam-elek...a jó kurva anyád az...kilõttem a hülye tetvet a fenébe, azt se érdekel ha bann-t kapok. Aztán léptem is a faszba ki. Nem hiszem el. Leugat, ha jelzek a térképen, hogy az egyik oldalra kéne menni, És nem tíz percig nyomogattam folyamatosan, épp csak kattintottam a térképen, és már leugat, hogy mit jelzek...beszarás.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
de elõtte írj 10 sort, hogy te soha nem voltál náci meg ilyenek, imádod a szovjet-oroszországot stb
I met God. She's black
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
na megyek hallgatok egy kis zenét http://www.youtube.com/watch?v=ySCmY9rNV-w&skipcontrinter=1 😄DDDDDDD
ezt elküldöm nekik linkben XDD
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
http://youtu.be/Jckf3CHP_Ac
Aztán ha megvan nyugodtan írd meg supportnak a dolgot. Vissza fogod kapni az accontot, nem kell idegeskedni miatta.
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
pont ezt akartam írni hogy szopjanak le bõ nyállal XDDDDDD
Az a sátáninak titulált tank a játékba, aki a pálya másik végérõl próbál majd kilõni téged a tankodból. A minimapon négyzetként van jelölve.

ja hallottam errõl régen h a 88asokat betiltják... és eddig akkor mi a f***mat csináltak???
Nekem az a fura, hogy ennyi idõ után szólnak rá, tényleg az lehet, hogy valaki felnyomta.