World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ráadásul kb 5 perces munka volt elkészíteni a prém JTt, kapott egy új lövegpajzsot és belevágták a 88as ágyút. És ezért kérnek 10k forintot..

WoT: Nishizumi77

Az is különös és bizarr, hogy még mindig veszik, mint a cukrot. Ki érti ezt?

105össel tolom... 90es gyengébb, mármint a DCA 30, nem a DCA 45
Pluskast
Persze, sõt biztos! De a reakciója már mutatja, hogy mennyire "értelmes" ember lehet.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Én megtartottam az S35CAt és ARL TD mellett tologatom azt is, hogy kifejlesszem a gagyi 90eset. De nagyon nagy szenvedés, szeretnék már megszabadulni a szar somuáktól.

Ez mondjuk egy elég buta és idegesítõ hozzáállás. Ha kicsit odatenné magát, akkor 10x ennyit is kaphatna ugyanannyi idõ alatt.

toocha
Köszi srácok a segítséget.😊

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Pluskast
Mondjuk, - nem akarok senkit megbántani - azt sem értem, hogy hogy a fenébe éri meg bárkinek is megvenni 16k goldért egy 88-as JT-t.

Pluskast
Az ilyen nem gondolkodik. Premium tank, ha nem szed ki senkit és nem lõ rá senkire akkor is kap eleve 15k-t.

Akiknek van ARL TD, azok már az elõdön kihúzták a fostos 90-es löveget, vagy mentek egybõl az ARL-re a 105-ös birtokában?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

jah végülis csak pár 1000 órát öltem bele XDDD
Ebben az a vicc, az õ érdekében jeleztem a térképen és kértem segítséget.

Mert megy elõre Sand Riveren egyedül! prém Jagdtiger-el? Hát semmi esélye egy ilyen lassú TD-nek egyedül, nyílt terepen ahol fedezék sincs

Ráadásul volt jócskán arty is, ráadásul vele szemben épp ellenséges med-ek jöttek!

Nem tudom mire gondolt, egyedül Jagdtiger-el, nyílt terepen, a med-ekkel és arty-kal szemben majd gyõz, és én kussoljak, ne jelezzek, hogy ott segítség kéne...nem értem mire gondolt.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Pluskast
Na és? Bassza meg! 😄

Nyugi, tisztában vagyok a mibenlétükkel, csak így egyszerûbb volt vakkantani egy hozzászólást <#nevetes1>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

bah azt mondták a klán vezetõim h ne írjak csúnyát mert véglegesen bannolhatják az accomat vagy törölhetik a tankjaimat és kezdhetem elölrõl..... :/
Fos fórummotor rosszra rakta az idézést, mert két 144843-as hozzászólás van.

Többesszámban :-) Az nem egy alakulat, hanem az összes elit alakulatot hívják így, egy átfogó név, kb. mintha azt mondod, hogy "tüzérség".

oké 😄 köszi....
bakker még az email-ebmen is meg a jelszavamban is ott a 88 XDDDD
Abból az idõbõl mikor még jó volt a magyar szinkron. 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

..nyiss ticketet.. szerintem avval jobban jarsz..
Pluskast
Legjobb vígjátékok egyike! 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Pluskast
Szerintem inkább hanyagold most kicsit a játékot, vagy szorítsd le minimálisra. Sajnos tényleg az a gond, hogy itt a nyári szünet és rengeteg eszetlen kis tizenéves pöcs szabadult rá a játékra akik eszetlenül játszanak.

na hogy kell ezeknek a ratyiknak levelet írni? 😄 vagyis hova kell küldeni??? 😄 neki is állok és írok egy szépséges levelet XD
mijki
Már töltöm is le a filmet! 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Még szerencse hogy az én nickem a dicsõséges szovjet különleges alakulat elnevezése, így kb még a lánctalpam nyomát is megcsókolgatják Overlordék <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>.

Ha 120-130 körül veszel egy laptopot semmi gondod nem lesz a wottal. Simán bírni fogja, szóval emiatt nem kell aggódnod. Gondod akkor lehet belõle ha 4 magosat veszel mert a játék nem igazán képes kihasználni 1 magnál többet az az 1 mag meg vérthugyozva próbálja végezni a feladatát.

Azt hiszem nagyon gyorsan ki fognak bann-olni ebbõl a szarból...már nem tudom elviselni a hülyéket.

Elõbb is. Sand River. Prém Jagdtiger. Jelzek a minimap-on hogy talán kéne menni az egyik oldalra...erre leugat, hogy kuss, fuck meg mint spam-elek...a jó kurva anyád az...kilõttem a hülye tetvet a fenébe, azt se érdekel ha bann-t kapok. Aztán léptem is a faszba ki. Nem hiszem el. Leugat, ha jelzek a térképen, hogy az egyik oldalra kéne menni, És nem tíz percig nyomogattam folyamatosan, épp csak kattintottam a térképen, és már leugat, hogy mit jelzek...beszarás.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

xDDDDDDDDDDDDDD rohadjak meg ezt elküldöm nekik 😄DDDDDD
szabii98
köszönj el úgy hogy sieg heil 😄
de elõtte írj 10 sort, hogy te soha nem voltál náci meg ilyenek, imádod a szovjet-oroszországot stb

I met God. She's black

Küldd el ezt 😄

toocha
Köszi. Fõképp asztali gépen játszok, de ha elmennénk családdal valahova és rámjönne a tankozhatnék, akkor nem lenne rossz ha a laptop bírná.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Már itt vagy ideje, és csak most bannoltak a név miatt? Kire néztél csúnyán? 😊

Pluskast
De az udvarias leveled végén. értékelve a létiltásodat elküldhetnéd nekik ezt is😊

méghogy én náci?? ez felháborító!!!!
na megyek hallgatok egy kis zenét http://www.youtube.com/watch?v=ySCmY9rNV-w&skipcontrinter=1 😄DDDDDDD

ezt elküldöm nekik linkben XDD
...vagy "Thanks comrades!". Biztos siker.

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Pluskast
Írj nekik csak annyit. Thanks fucking noooooobs! Biztos sikered lesz náluk😊

Menny ki levegõzz egyet vagy hallgass kis industrial metált az lenyugtat.
http://youtu.be/Jckf3CHP_Ac
Aztán ha megvan nyugodtan írd meg supportnak a dolgot. Vissza fogod kapni az accontot, nem kell idegeskedni miatta.

Danke. :-)

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

tyû ezt valaki másnak kellene megírni 😄 mert én tuti elküldöm õket a ********* 😊
pointer4
Egy hülyeség 😄
Írj a supportnak hogy miért vagy bannolva és hogy szeretnél nevet változtatni mert nem tudtad az account kreálásakor hogy a 88 tiltott és nem érted hogy miért x ezer csata után veszik csak észre nálad ezek az ökrök.

LOL BAZD MEG XD
pont ezt akartam írni hogy szopjanak le bõ nyállal XDDDDDD
pointer4
artillery / tûzérség / SPG

Az a sátáninak titulált tank a játékba, aki a pálya másik végérõl próbál majd kilõni téged a tankodból. A minimapon négyzetként van jelölve.
szabii98
akarod mondani Adolf Schwartz 😊

I met God. She's black

Ezek a fickók a nagy puskával. Ha meglátsz egyet likvidáld minél elõbb. Ha zöld akkor is, ha piros akkor meg azért. <#eplus2>

Pluskast
Vagy mondjuk Dietrich a vezetékneve😊 Viszik egybõl Nürnbergbe😄

akkor majd küldök nekik fényképet hogy televan a testem tetoválva 88-al XDDD

ja hallottam errõl régen h a 88asokat betiltják... és eddig akkor mi a f***mat csináltak???
Asszem benne van az EULA-ban, amit elfogadsz mielõtt elkezdesz játszani. Mivel bolsevik parasztok ezért az ilyen nagyon zavarja õket, még ha baromira nem is errõl van szó, másrészrõl bizony megszabhatják, hogy milyen feltételekkel engedik, hogy játssz a játékkal.
Nekem az a fura, hogy ennyi idõ után szólnak rá, tényleg az lehet, hogy valaki felnyomta.

Üdv, parancsnokok! Hunn1a vagyok (max tier:6 -> T-34-85) és így elsõre egy amatõr dolgot kérdeznék (remélem nem nevettek ki miatta): mi az az "arty"? Sokszor olvastam, de nem tudtam rájönni, mi az. Tudnátok segíteni? Kösz.