World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán majd megváltoztatják a nicked.
Hello smog55,
Thank you for contacting World of Tanks customer support.
We regret to tell you, but your nickname cannot be changed.
Nickname change service is currently not available for the exception of following cases:
- prohibited nicknames;
- unattractive and/or unreadable nicknames;
- misprinted nicknames (newly registered accounts only)
- removal of clan tags.
Please become familiar with the following topic: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/28765-nickname-change-service-status/
If you have any further questions, please feel free to contact us again.
Best regards,
Michael Johnson
Kacsa mit mond mit érdemes csinálni?
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Most nézem dossier betav2 eff számításban a pershing-el amivel a legjobb winrate-em van és talán a leghasznosabban játszottam eddig csökkent az eff 400-al, s51-el meg nõtt 800-al...
Remélem ezt nem gondolják komolyan, és nem vezet be hasonlót xvm^^ (bele se merek gondolni ha az artik lennének az epenis növelõk mennyi lenne belõlük)
Mivel akkor tudod úgy használni, mint 1 gyenge páncélos TD-t.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Nem tudom eldönteni, hogy a motorra áldozzam be a 10k freexp-m, vagy a jobbik 90-re. ágyúra kéne inkább, mert az elõbb 4-et lõttem egy is-be és egy se sebzett. Nevetséges.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Németország keleti részén nem adnak ki autorendszámot ami HH illetve 88-as karaktert tartalmaz
Nehéz úgy összeszedni 80.000 XPt a top lövegre, hogy nem tudsz kárt tenni szinte senkiben.
Nem volt jó ötlet a részemrõl Pattont venni, Lorraine/Batchat kombóra kellett volna koncentrálni. Batchatra a fejlesztett lánc után feldobható a top löveg. Õszintén szólva látván a Batchat teljesítményét, nem tudom a fullos Patton mit fog tudni felmutatni hozzá képest.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Annyit meg nem maradok helyben, hogy számítson.
Puttonnyal mindig ennyire rózsás volt a helyzet a top ágyúig? szenvedek minden egyes fragért mert sok a t10 ráadásul a 7.4 óta ha nem tudják kitalálni hova menjenek ülnek a bázison... úgy nehéz õket supportolni ami ezzel az ágyúval is menne . Rengeteg az új medium tankokra hajtó fullos t9:-/
60k free-t nem tettem félre a 20-as elment a láncra.
WoT: Nishizumi77
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"Did you know that you can press 'W' if you want your vehicle move forward." 😄
World of Tanks
Did you know that you can press 'X' to ‘lock’ your vehicle in one position. This will stop the chassis moving as you move your aim.
Úristen...Ezek tényleg hülyének nézik az embert.
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
ajjajj XD
amúgy nem értem mi bajotok vele, szerintem egész jófej.
Ja és foxbat, aztmondta ott volt mikor jelentettek hogy 88 van a nevedben😄
I met God. She's black
De vicces volt valaki. Fõleg, hogy nem is ez a játékbéli nevem...<#falbav>#falbav>
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
- WoT: Rogerius -
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
Utálni fog, mert...:
- mert utálják az artykat.
- mert utálják akik artyval játszanak.
- mert kilövöd õket.
- mert nem látnak.
- mert elrontod a játékukat.
- mert nem segítettél nekik.
- mert rövid 'i'-vel írtad a szívószálat.
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
szerk.:
kacsa aztmondta megváltoztatják majd szerinte a neved😊
I met God. She's black
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!