World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hehe, eleve nem lehet olyan nicknevet regisztrálni, amiben benne van a "Stalin". De túljártam az eszükön, kíváncsi leszek, hogy a Syphilitic_Lenin nevet milyen gyorsan bannolják. <#eplus2>

Ezt a damage panelt belinkelnéd légyszi? Sehol nem találok olyat ami méretben pont jó és mutatja a bekapott sebzést is...

https://wotinfo.hu

IS3-on nekem mûködött. De aztán rájöttem, hogy lehet hasznosabbra is ellõni azt az equipment helyet és a crewskill is egész tûrhetõen pótolja. Együtt persze még hatásosabbak, de annyira azért nem tartom fontosnak már.
Van ennek a vizes lõszertartónak valami értelme? Feltettem is-8-ra és úgy veszem észre nemigen robbanok kevesebbszer "is-8 nagyon rossz". A legénység is a robbanások, gyulladások ellen van skillezve. "megelõzõ karb. lõszer különtárolás", tûzoltás" persze lehet ha nem lenne rajta akkor még többet robbannék 😄
Ez végül nem is lett rossz:

Victory!
Battle: Airfield 2012. június 28. 6:07:20
Vehicle: E-100
Experience received: 1 839
Credits received: 89 671
Battle Achievements: Steel Wall, Sniper, Reaper, Mastery Badge: "Ace Tanker"

replay
Csinálj egy fasza századot! A toborzást már kezdheted akár itt is.Egy wot sg. század szerintem ütõs tudna lenni. <#violent> Nagyon sok itt a hasznos hozzászólás, ami hozzáértésrõl tanúskodik.
Solten
Na megint dagad az e-penisz:

Victory!
Battle: Dragon Ridge 28 June 2012 02:34:19
Vehicle: SU-26
Experience received: 1,626 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 16,358
Battle Achievements: Top Gun, Mastery Badge: "Ace Tanker"

replay

A vegen TD modot kellett aktivalni.

Saor Alba

Jah lemaradt hogy a obj 261 + a patton kivételével minden elit.
Szerintetek az a acc mennyit ér amin ezek vannak?
Garázsban:
T34 premium tank
T-54 (Elit)
M46 Patton
Obj 261
T110
T30
MKVII Tetrarch
IS-8
IS-4
IS-7 ( csak kifejlesztve)
Su-85

39 ezer free xp
5948 gold

Legtöbb tankon van equipment + legalább skill a legénységnek
Én többször is voltam Prokhorovkán összesen egyszer nyertünk, éppen tegnap. Lennék már ott védõ is, de ez eddig mindössze egy alkalommal történt meg, de akkor éppen a Grille-t próbálgattam.
Hát én kétszer voltam Prohorovkán támadó, és mind a kétszer nyertünk😊

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Úristen! Azthiszem most volt a játék legfair-ebb húzása mióta játszom<#nyes>

Steppes pályán encounter játékmódan a stock lórimmal csipegettem ahol tudtam, aztán látom a mini mapon, hogy egy med átslisszant középtájt és izomból az artira megy, elindultam vissza, gondolván, még van 4 lövedék a tárban, lezúzom. Sajna a stock motorral késõn értem oda, kinyírta az SPG-t (ami mondjuk annyira nem baj<#nyes>) beleeresztettem egyet, aztán még egyet. Közben õ is meglõtt. a következõ lövésem sajnos rossz helyen találta el, pattant. A type közben átvágott a töltésen és erõsen menekült. Az utolsó lövedékemmel olyan gyönyörû nullás penetration-t lõttem a 23 hp-s seggébe, hogy ihaj. Veszettül utána robogok, hogy azt higgye még nem üres a táram. Körbe-körbe szaladgálunk egy apróbb domb körül, míg csak rájön, hogy csupán blöffölök. Itt váltam üldözõbõl üldözötté. A kolléga padlóig nyomta a gázt, hogy beérjen, ami persze sikerült is neki. A leadott célzott kegyelemdöfésére pedig hopp felvillant a kis szürke nyilacska, jelezvén hogy pattant rólam, aztán a következõ 1-2 secben be is jött, hogy elfoglaltuk a bázist, és túléltem <#nyes><#nyes>
2-3 napja prokharovkán csak a támadó oldalon vagyok, és nem értem az csapattársaimat hogy mi a francért támadnak max lelkesedéssel teljesen feleslegesen. Ennyi idõ alatt már rálehetett volna jönni hogy tök felesleges odamenni a vasúthoz: vagy átjönnek a védõk és van esély vagy legalább megmarad a pénzünk. <#conf>
van fantáziájuk 😄 az meg külön jó h bármi történik legalább élvezik a játékot 😊

mondjuk nem szeretnék ilyennel összefutni, se ellenfélként, se csapattársként 😊
Bazdmeg Szakesz ahogy leírod ezeket <#taps> Ilyen jót még nem röhögtem hajnali 1 kor. A 2 arty meg miafranc? Batmobilok passzív spottoltak vagy mi?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Solten
Botranyos: link <#vigyor>

Saor Alba

hawken
Hát basszus asszem nekem ma fogyott el a türelmem.
Nem az zavar
-hogy megint 4-5 arty van meccsenként és mozdulni nem lehet
-hogy tõlem 130 méterre nyílt terepen mozgó tankok eltûnnek a semmibe, majd szarrálõnek mert megláttak engem (mozdulatlan, bokor mögött, álcahálóval)
-hogy minden bekapott találat után meghal két ember, meg bedöglik a motor
-hogy a tier4-es tankról nyolc méterre lepattanok egy JagdPantherrel
-hogy amikor az ellenfél heavynek 1% életereje van és rálövök akkor azt benyeli sérülés nélkül aztán kinyír
satöbbi satöbbi....
hanem az zavar
-hogy a seggfejek végigkempelik a bokorban a menetet mikor támadni kéne
-hogy a marhák elindulnak libasorban támadni a semmibe mikor védekezni kéne
-hogy az ellenfél artyja 5 killnél jár a mieink meg háttal állnak a csatának vagy pörögnek jobbra balra miközben én az ellenfél 8 tankját spottolom
ésatöbbi ésatöbbi...

szal töröltem a WorldOfTanks könyvtárat, majd visszarakom egy vagy két hónap múlva.

Na és a legjobban az zavar hogy olyan rohadt addiktív a játék , hogy már most tudom ez nem igaz, és holnap újra installálom.

Solten
Ki kell probalnotok ezt a Mini Morrist... <#vigyor>

10 kill (jo az uccso' afk volt ahogy sejtettem...)

Saor Alba

Eagle16
Ismerõs...

Defeat
Battle: Abbey 2012. június 27. 22:36:59
Vehicle: E-50
Experience received: 1 011
Credits received: 60 462
Battle Achievements: Confederate

Tök mindegy mit csinálok, ez a sok szerencsétlen nem sebez semmit.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

õõõ, miért is?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Ez kemény... Ha ezek az ábrák valósak, az E-50-nek és az E-75-nek egyáltalán nem volt erõátviteli modulja 7.4 elõtt.

Eagle16
AMX-eket meg a BatChat-ot nem tanítják meg használni valahol? Minden csatában azt látom hogy ezek a csata közepén /elején berohannak megölni az SPG-ket aztán meghalnak...hát erre ott a T-50/2 is.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Régi-új gyenge pont az E-100-on. Javított infó a távmérõrõl a torony tetején az elsõ oldalon kiemelve.

Nem tudom eladjam-e. Megszerettem a pontatlan kis dögöt.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Legalább alkalmat adtál, hogy kipróbálhassam ezt a programot. Performance résznél írja a régi és az új szerint is az értéket.

Nekem tankkal átlag 30%-ot csökken, míg SPG-vel 80%-õt nõ. Az új szerint többet ér egy tier 7-es artyval kiosztott ~2K sebzés, mint egy tier 9-es közepes tankkal bevitt ~3K. 😊

Ja, hogy a régi dossier oldalon van, azt ismerem, csak régf nem használtam már.

Ezt én is így szoktam érezni, hogy ahogy felmegy a jobbik fegyver, lesz is hova használni.
Köszi a választ!

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

t6-ot némelyiket valóban nem, ennek mintha yo lenne az mm-je 😊 de aztán lehet felteszem a top gun-t és csak 10esek ellen tesz be xd
A "néha rak be 8asok ellen" ez most azt jelenti, hogy általában T6-7-ben vagy, vagy hogy T9-10ben játszol, és tök jó, hogy néha berak T8ak ellen is? <#nevetes1>
Csak azért mert emlékeim szerint a T6ot nem kedveli az mm.

Dossier Tools beta v2? Dobnál hozzá egy linket?

egész jó, néha rak be 8asok ellen, top gun viszi majd õket simán 😊
szal akkor lesz free exp-d a talpra? XD akkor jó
300 xp fog hiányozni, ahogy számoltam, az meg két öngyilkos kör prémmel.
Az mm hova pakolja?

van 5000 free exp-d? 105össel egész türhetõ, nem lesz szenvedés összeszedni 18.5k exp-t 😊
Az arl v39-tõl mit várjak?
A 105-ös löveggel fogom kezdeni.
Milyen vele az mm?
Nehéz lesz kifarmolni a topgunt vele?
Mert az s35-öt nagyon megszerettem, és ettõl félek.

XD ká nyukat! meddig leszek akkor néma? XD
Thank you sir!<#puszis>

VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!

Nekem a WOWp gold levelezése eltartott 4.-tõl 10.-ig amikor is ismét elutasították, hogy átrakják az Eu acc-ra, majd 16.-án kaptam megint egy tickettet, hogy átrakták.
Erre ma reggel jött az US supporttól egy visszajelzési kérelem.

Doc Hooliday
Bocs hogy csak most válaszolok de most értem haza! Lenne kedvem hozzá!<#wink> Privibe küld el a neved és felveszlek barátnak a játékban!

Doc Hooliday
Köszi a választ!!!<#eljen>

Köszi köszi! Az alsóra gondoltam. Az oldalt betudnád linkelni?

Animefox
Köszi szépen skacok!

Hirtelen ezek ugrottak be.

Link

Link

Ó hogy ezek fél nap alatt nem tudják megnézni a ticketemet -.-"
Bevallom eddig ez volt az elsõ cikk amit konkrétan elolvastam.
Nagyon szépen felvezetted, hogy aztán ingame jöjjön a "hidegrázás".
Itt, ez, nem az! <#kuss>

Nagyon jó írás, hasonló lendületes folytatást a tesztekhez.<#eljen>

Sziasztok!

Valami hasonló skint honnan tudok letölteni? Ha lehet az alap szürke színben! Köszi!

Retwitteltem egy halom 7.4-es videót, van benne kettõ az új pályákról is.

Valszeg, mert éppen vártam egy üzit.