World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy nekem csak mázlim volt?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
de így legalább visszaolvasok és megnézem, hogy az IS szériánál is vannak e Sztálin666 nevü fiktív játékosok, akik arra panaszkodnak (mint általános jelenség), hogy mennyire szar az IS3, holott az volt az élet császára :-)
Mert ha van, akkor tényleg nincsen részrehajlás a részedrõl
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Emancipate yourself from mental slavement!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Csata: El Halluf 2012. június 27. 18:18:47
Jármû: T28
Szerzett tapasztalat: 431 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 100)
Szerzett kredit: 8 859 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 19 200; kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 330)
Ennyiért már tankot veszek 😊
De az érzés megfizethetetlen! 😄DD
KV-1 blokkolt elindulásnál utánna meg versenyzett velem és amikor elém ment 2 méterrel elémfordult. Tipikus versenybaleset csak itt nem kell lassítva újrajátszani. Ha Hamiltonná ágyú lenne õ is seggbe lõtte volna. Akkor visszalõtt és meghalt én meg kék.
Amúgy valld be hogy a második és harmadik bekezdés írásánál Mátyáshun lebegett a szemed elõtt, mint legjobb példa a tehetségtelen E-75 sofõrre, aki úgy játszik hogy közben nem érzékeli mi történik körülötte. 😄
https://wotinfo.hu
Ez a film nagyon nagy. 😄
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Amúgy se az a lényege sztem 1 ilyen cikknek hogy ki/k fog/nak szeretni a megírásáért, hanem hogy hasznos-e vagy sem, és ez maximálisan az volt, legalábbis számomra hasznos volt 😊
keep it up!
Ez nagyon nagy volt. Eddigi majdnem legélvezetesebb köröm ezzel a kis döggel. Bár abba sokat közrejátszott hogy én kerültem felülre. (ritka alkalmak egyike)
Amúgy hogy kell mwreplayrõl linkelni képestül?
Img linknek kell magában foglalnia az url-t?
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ráadásul tanultam belõle egy új angol szófordulatot (putative or real- vélt vagy valós), ami ritkán esik meg velem, szóval duplán hasznos volt.
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
- 861hp, rádióson kívül mindenki halott, lánc sérül. Ez volt az elsõ tapasztalatom a patch óta nagy artyval.
Parancsnoknak elsõ a 6. érzék legyen. Így az Elit alakulat ugyan csúszik mindenkinél egy kört, de a 6. érzék szvsz elengedhetetlen egy scout tankon.
https://wotinfo.hu
Köszi elõre is!!!
Az ilyeneknek a supermario is bonyolult ez a játék egy retardmágnes.
Új játékmód ezeknek az embereknek? Ha letennék õket egy sikátorban egymással szemben is képesek lennének a spawn mögött háttal az ellenséges tankoknak kempelve várni honnan bukkannak elõ.
Megyek vissza csézni, ott kilövöm az összes agyatlan pistikét a sarokból és beírom nekik takarodjatok wotozni^^
Csata: Siegfried Line 2012. június 27. 17:13:49
Jármû: Churchill
Szerzett tapasztalat: 726 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 10)
Szerzett kredit: 14 033 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 1 500; kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 150)
Ezen már fel se bosszantom magam. Nekem jött egy csapattárs. Én fizetek 1500-at. Én kapok 150-et. Fair. tízszer annyi...
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
A csata a következõképp alakult. Eljött velem egy amx védeni a c3 környékét az 5 t9 med ellen, az e50 leszarta természetesen mert kilõhetik és ezzel bukhat creditet na meg úgy is esélytelen. Olyan helyre mentünk, ahol arty rájuk látott, szétkaphatóak lettek volna akár 5-en is erre 1 lövés nem jött abba az irányba😛 Countereztek mikor ketten fogtuk a hozzájuk vezetõ utat 5 med ellen.Fél perc múlva halott volt az összes artink nekik persze mind élt(bocs a grille túlélte😛)^^
tapscunami (engem azért lehülyézett az egyik artiprõõõ)
mint az EU a magyar ötágú vörös csillagon. õk sem értik miezez 😊
és röhögve postolják a heineken-es képeket 😉
xfire: kistekila
Gyõzelem
Mines 2012. június 27. 16:15:58
KV-2 Szerzett tapasztalat: 1 437
Szerzett kredit30 884
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Acélfal, Top Gun, Védõ, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Persze ilyenkor gáz, hogy nincs benyomva a replay felvétele 😛
WoT: Nishizumi77
De persze, a folyamatosan killkelgetõk nagyon idegesítõek. De azért ne essünk át a ló tulsó oldalára, hogy aki jelezni mer a térképen, már egybõl leugatja valami hülye.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Tisztelet a kivételnek.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Valami ilyesmit tudnék elképzelni 😄
Nem inkább elfajul a beszélgetés ? 😄
Klántárs, valami olyasmiért kapott ilyet, hogy paypal-al fizetett, de gond volt a kártyával, és valahogy a paypal lestornózta az akciót a fizetés után.
És mivel nem jött meg a pénz, õt is parkolópályára tették, amíg a szupporttal nem rendezte.
Ez a képecskés "meggyõzés" már nagyon átment gyerekesbe, bõven elég volt odaírni, hogy 88-ban születtél és kész.