World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

áááh javul a reakcióidõd, tanusíthatom, hogy kevesebb mint 24 óra :-)
vagy nekem csak mázlim volt?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Kb. három nap átlagosan, mire észreveszem, hogy privit kaptam.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

nos, tényleg nem :-)

de így legalább visszaolvasok és megnézem, hogy az IS szériánál is vannak e Sztálin666 nevü fiktív játékosok, akik arra panaszkodnak (mint általános jelenség), hogy mennyire szar az IS3, holott az volt az élet császára :-)

Mert ha van, akkor tényleg nincsen részrehajlás a részedrõl

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

flashpointer
Elõbb kiütötte ugyanígy egy arti a töltõemberem, meg a lõszereket, kb 1 perc volt mire újratöltött a type -.-

Emancipate yourself from mental slavement!

Majd nézd a privát üzeneteidet, hátha Matyi megörvendeztet ezért valami kedves levéllel 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

noname23
<#dumcsi><#nyes>

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Vereség
Csata: El Halluf 2012. június 27. 18:18:47
Jármû: T28
Szerzett tapasztalat: 431 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 100)
Szerzett kredit: 8 859 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 19 200; kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 330)

Ennyiért már tankot veszek 😊
De az érzés megfizethetetlen! 😄DD
KV-1 blokkolt elindulásnál utánna meg versenyzett velem és amikor elém ment 2 méterrel elémfordult. Tipikus versenybaleset csak itt nem kell lassítva újrajátszani. Ha Hamiltonná ágyú lenne õ is seggbe lõtte volna. Akkor visszalõtt és meghalt én meg kék.
Egy lövés egy köcsög arty-tol a vicc az hogy kilötte mind a két töltõ krampuszom. LOL<#mf1> http://kepkezelo.com/images/ytnm1jcjq7nf5sakk9d3.jpg
Hát ha nem is Mátyás, de valami underdog-theme a 80-as évekbõl.

El se hiszem. Nyertünk Prokhorovkán támadóként. Igaz, hogy nem éltem túl, de egyszer végre nyertünk.
Annyit jeleznék, hogy az elsõ oldal alján a "Eye of the Tiger!" link nem a következõ oldalra mutat, hanem az elsõ oldal tölt be újra ha rákattintok. Chromeot használok.

Amúgy valld be hogy a második és harmadik bekezdés írásánál Mátyáshun lebegett a szemed elõtt, mint legjobb példa a tehetségtelen E-75 sofõrre, aki úgy játszik hogy közben nem érzékeli mi történik körülötte. 😄

Mert mi nem sikerült emiatt a cikkben? 😄

https://wotinfo.hu

Thoryne-t elevenen fogom megnyúzni, ha elõkerül Az a baj, hogy én nem tudok (még)PS-elni. Megtanulnám, csak sose jut rá idõ.

Ez a film nagyon nagy. 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Nagyon jó cikk😊

Amúgy se az a lényege sztem 1 ilyen cikknek hogy ki/k fog/nak szeretni a megírásáért, hanem hogy hasznos-e vagy sem, és ez maximálisan az volt, legalábbis számomra hasznos volt 😊

keep it up!
http://mwreplays.com/replay/EIRDVKGOPXLH/
Ez nagyon nagy volt. Eddigi majdnem legélvezetesebb köröm ezzel a kis döggel. Bár abba sokat közrejátszott hogy én kerültem felülre. (ritka alkalmak egyike)

Amúgy hogy kell mwreplayrõl linkelni képestül?
Img linknek kell magában foglalnia az url-t?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ha a német fanok nem is, mi többiek azért köszönjük az újabb igényes cikket!

Ráadásul tanultam belõle egy új angol szófordulatot (putative or real- vélt vagy valós), ami ritkán esik meg velem, szóval duplán hasznos volt.

Tudom, nem fog tetszeni, de ezt még könnyen megúsztad... Igazából mák, hogy nem purcantál meg egybõl.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Tiger P (én) VS. Object 212.
- 861hp, rádióson kívül mindenki halott, lánc sérül. Ez volt az elsõ tapasztalatom a patch óta nagy artyval.
Német fanok nem fognak érte szeretni, de E-100 cikk.

Esetleg nem lenne kedved pltoonba nyomni? Én is most húzom az 13-90est, és szerintem két-három ilyen jármû platoonban nagyon ütne. A fejlõdés is sokkal gyorsabb lenne. Csak nem ismerek más senkit aki épp most húzná.

Venti + álcaháló + Távcsõ.

Parancsnoknak elsõ a 6. érzék legyen. Így az Elit alakulat ugyan csúszik mindenkinél egy kört, de a 6. érzék szvsz elengedhetetlen egy scout tankon.

https://wotinfo.hu

E50 sofõrökre amúgy se jellemzõ a wolfpack õk inkább az az antiszoci fajta ritkán lehet rájuk számítani
Doc Hooliday
Gyerekek nekem nagyon bejött a kis amx 13 90<#vigyor1> pedig még nem is fullos! A lánctalp meg a 350le-s motor még hiányzik, de már így is nagyon osztom vele az észt!<#hehe> Eldöntöttem hogy ezt soha nem adom el. Maximumra fogom húzni amit csak ki lehet hozni egy tankból! Egy pár tank átment már a kezem alatt, de ez nagyon bejött!<#eljen> Jut eszembe...amx szakértõktõl kérdezném<#vigyor3> hogy miket érdemes felpakolni a tankra, és a legénységen mit érdemes elsõk között fejleszteni ami hasznos is???

Köszi elõre is!!!

Ensk 2 tank ismétlem 2! megy be a városba alkotni(az egyik én vagyok....) és bár tõlük 5 top jön, a mezõn hullik el az összes vadbarom^^ A kv4ünk stílusosan megkérdezte "where is the good place to hide"
Az ilyeneknek a supermario is bonyolult ez a játék egy retardmágnes.
Új játékmód ezeknek az embereknek? Ha letennék õket egy sikátorban egymással szemben is képesek lennének a spawn mögött háttal az ellenséges tankoknak kempelve várni honnan bukkannak elõ.
Megyek vissza csézni, ott kilövöm az összes agyatlan pistikét a sarokból és beírom nekik takarodjatok wotozni^^
Alt+F4 aztán kimész a jólevegõre és leszarod azt a töménytelen barmot ami mostanában a játékban van.

Gyõzelem!
Csata: Siegfried Line 2012. június 27. 17:13:49
Jármû: Churchill
Szerzett tapasztalat: 726 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 10)
Szerzett kredit: 14 033 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 1 500; kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 150)

Ezen már fel se bosszantom magam. Nekem jött egy csapattárs. Én fizetek 1500-at. Én kapok 150-et. Fair. tízszer annyi...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nem irigyellek ezért a 12 fps-ért és az 558 pingért 😊

Ilyenkor mi lenne a teendõ? Tojjam le az artit és a med útvonalat, csapódjak én is a többiekhez megvárni amíg két irányból szétszedik a csapatot?

A csata a következõképp alakult. Eljött velem egy amx védeni a c3 környékét az 5 t9 med ellen, az e50 leszarta természetesen mert kilõhetik és ezzel bukhat creditet na meg úgy is esélytelen. Olyan helyre mentünk, ahol arty rájuk látott, szétkaphatóak lettek volna akár 5-en is erre 1 lövés nem jött abba az irányba😛 Countereztek mikor ketten fogtuk a hozzájuk vezetõ utat 5 med ellen.Fél perc múlva halott volt az összes artink nekik persze mind élt(bocs a grille túlélte😛)^^
tapscunami (engem azért lehülyézett az egyik artiprõõõ)
kisTekila
úgy értetlenkedtek (megjegyzem, jogosan) a nyolcvannyolcon,
mint az EU a magyar ötágú vörös csillagon. õk sem értik miezez 😊
és röhögve postolják a heineken-es képeket 😉

xfire: kistekila

ctrl+tab vagy shift+tab talán. De mikor kezdõdik a csata akkor elvileg látnod kéne a listát és egérrel is be tudod állítani, hogy mekkora legyen a csapat lista a két szélen, vagy az sem látszódik?

ctrl+ tab, ha jól emlékszem.

Mondjuk 10/9 alkalommal baromságokat is villognak az emberek. Legutóbb mikor rám villogtak T30-al védtem egyik oldalt Steppesen (standard battle), velem volt még két kisebb tank, asszem t7 heavyk voltak, többiek elmentek lemmingelni másik oldalon, szerencsére az ellenfél is mind arra ment, velünk szemben csak 1-2 kisebb tier volt, így egy rövid helyzetelemzés után megindultam. Már jó másfél perce megyek full gázzal, nyomom ki a szemét a T30-nak mikor egy okostojás rámvillog a túloldalról egy IS-4-bõl, hogy "push". Visszaírtam, hogy fölöslegesen villog meg pusholtat, mert nem csillaghajóban ülök.

Animefox
Sziasztok elpiszkáltam valamit és elment két oldalt a játékosok listája játék közben... nem akarom a tabot folyton nyomkodni melyik gombbal lehet vissza állítani?

Epherandes
Egy laza 10 killes kör KV-2-vel:

Gyõzelem
Mines 2012. június 27. 16:15:58
KV-2 Szerzett tapasztalat: 1 437
Szerzett kredit30 884
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Acélfal, Top Gun, Védõ, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

Persze ilyenkor gáz, hogy nincs benyomva a replay felvétele 😛
Szép! 😄

WoT: Nishizumi77

Egyszer vagy kétszer kattintottam. Nem folyamatosan. Ráadásul épp az ugatott le, akinek ezzel segíteni akartam.

De persze, a folyamatosan killkelgetõk nagyon idegesítõek. De azért ne essünk át a ló tulsó oldalára, hogy aki jelezni mer a térképen, már egybõl leugatja valami hülye.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Engem nagyon szokott zavarna ha n+1 alkalommal pingel a térképen. Egyszer esetleg kétszer bõven elég pingelni amúgy csak zavaró.

Tisztelet a kivételnek.
Eagle16
Az enyémet se 😄

link

Experience received: 4 202 (x2 for the first victory each day)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

jah azért nem árt ha tudok beszélgetni a klán társaimmal klán cseten ...
Sõt, ha villogni mersz a térképen le is kussoltatnak...mint ahogy ma engem...pedig segíteni akartam a hülyéjének...

egyébként is hiába villogsz térképen vagy szidod a csapatot 10/9 alkalommal tojnak rá😄
az hatalmas tragédia 😄 ha így folytatod kapsz tõlük többet is^^
tudok játszani! csak 2 hét chat ban-t kaptam, se szöveg, se kattintás a térképre, se kattintás hogy kit támadok, se F2-F7-ig 😄 semmi kommukiáció
pointer4
btw, olvasom itt fent a BAN listás figyelmeztetést, hogy tud valaki elfajzódni ? 😄
Valami ilyesmit tudnék elképzelni 😄
Nem inkább elfajul a beszélgetés ? 😄
pointer4
Azért ez kellemetlen hogy most emiatt nem tudsz játszani. Meddig tart egy ilyen marhaság ?
Klántárs, valami olyasmiért kapott ilyet, hogy paypal-al fizetett, de gond volt a kártyával, és valahogy a paypal lestornózta az akciót a fizetés után.
És mivel nem jött meg a pénz, õt is parkolópályára tették, amíg a szupporttal nem rendezte.
Nem hiszem, hogy amúgy nem értené, ráadásul ha jól emlékszem Overlord is '88-ban született.
Ez a képecskés "meggyõzés" már nagyon átment gyerekesbe, bõven elég volt odaírni, hogy 88-ban születtél és kész.

2013 augusztus végére? 😄
Az lehet... de legalább érteni fogja, h mekkora baromság is ez!