World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jön az xp ilyenkor.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Destroyed 6
Spotted 1
Experience 5,277 (3x)
Credits 67,411
Shots : 13 Hits : 13 Damage Dealt : 5515
Shots Received : 7 Repair : 10,427
Awards : Top Gun|Mastery Badge: Ace Tanker
wot nick: PsychoTrooper
Victory!
Battle: Lakeville 2012. június 28. 12:54:49
Vehicle: Jagdtiger
Experience received: 3 678 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 84 315
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Csata: Karelia 2012. június 28. 12:25:22
Jármû: T92
Szerzett tapasztalat: 2 370 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 42 624
Csatában elért Achievement: Megszálló
Igy is lehet arty-t használni! 😊
Nem õrültem meg. <#wave>#wave>
Erre is jó az xvm, hogy nagyjából tudd mire számíthatsz.
De most tartok cc 1000 csatánál O704-el és eddig talán ha 10 esetben került sor hasonló incidensre arty-val, és ezek túlnyomó többségében nem AP-vel próbálkoztak, vagy már elég kevés hp-m volt.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
http://wot-news.com/index.php/stat/calc/en
less than 600 Bad players (~ 10%)
600 - 900 Players below average (-48%)
900-1200 Average players (~ 32%)
1200-1500 Good players (~ 8%)
1500-1800 Great players (~ 1.9%)
more 1800 Unicums (~ 0,1%)
In brackets approximate percentage of players with this rating
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
rajtam alig sebeznek pár 100 hp-t f2f, de hogy meglepõdnek mikor saját lövésüktõl elpösszennek
http://wot-news.com/index.php/stat/single/eu
Ha ráállsz egy falra vagy sziklára úgy is simán ki tudod lõni magad.
Bocs, hogy megint amatõr kérdésekkel traktállak titeket. <#worship>#worship>
Tegnap este M41-el Ensk, ütközet. Puffogtatok a szélrõl, megy minden szépen, egyszer csak megjelenik mellettem egy ellenfél IS, odafordulok, töltök. Õ mellém lõ és elkezd tolni, látom, hogy ki tudom ütni kb. 200 HP-ja volt. Betöltök bumm a közepébe. 0-át sebeztem rajta viszont én meghaltam. Nézem ki lõtt ki, hát nem más mint én saját magam. Van ilyen?
De ennyi erõvel, minden számról lehetne találni valami csúnya dolgot, amiért tiltottá tehetnék.
1. kör: 4 kill 3 sebzés, vereség
2. kör: 2 kill 3 sebzés 3 felderítés, vereség
3. kör: 1 kill 4 sebzés 2 felderítés, vereség
4. kör: 2 kill 2 sebzés 2 felderítés, vereség
5. kör: 1 kill 3 sebzés 1 felderítés, vereség
6. kör: az égvilágon semmi kilõttek egybõl, gyõzelem 408 xp duplázva.
Tegnap kb az összes tankom duplája ilyen volt.
Emancipate yourself from mental slavement!
Esélyem szinte semmi.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Hello Tank Commander,
First of all, I would like to thank you for sending us a new nickname for your account. I know that it is hard to have to change it, but, please, understand that we do this in order to maintain a good environment in the game.
According to rule 3.11, names, avatars, images/video, signatures & clan logos that contain logotypes, symbols, emblems or figures connected in one way or another with organizations, that violate or were violating existing laws and rules (For example, using different variations of Nazi symbolic, abridgements and signs( 88, 14, 420, SS), or similar stylization (such as, 55) as well as credentials, names and surnames of Nazi leaders) which may provoke strong negative reaction/association or promote national/ethnic/religious hatred.
You can see all the rules in here: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/forum-29/announcement-26-world-of-tanks-game-rules/
We set you a new nickname for the game, however, change won't be effective until Monday maintenance.
We hope you can keep enjoying the game 😊
Best regards,
Mikor támadó voltam valaki be is írta a kezdésnél hogy: mission imposibble, van benne valami.
Battle: Murovanka 2012. June 28. 8:46:49
Vehicle: T-44
Experience received: 1 328
Credits received: 34 637
Battle Achievements: Top Gun, Sniper, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Prémium nélkül azt hiszem elfogadható eredmény 😊