World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én rohadt jó érzésnek tartom, amikor 30játékosból az enyém a legmagasabb eff, 1190-el. (alig vannak nálam jobb effel rendelkezõek. 5-6 csatánként 1)
Jön az xp ilyenkor.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ennél kevesebbért ász plecsnit kaptam a hétvégén, neked már megvolt?

Destroyed 6
Spotted 1
Experience 5,277 (3x)
Credits 67,411
Shots : 13 Hits : 13 Damage Dealt : 5515
Shots Received : 7 Repair : 10,427
Awards : Top Gun|Mastery Badge: Ace Tanker

wot nick: PsychoTrooper

Jó neked,nekem nem akar összejönni win,eddig 3 csata 3 cumi.Viszont t34 vesztes csatából is hoz lóvét.Meglátszik hogy nyári szünet van,olyan hülye csapatokat kapok,ja meg lemmingek leállnak kötözködni t34-el.<#ejnye1>Az utolsó csatában egy m24 próbálta játszani az eszét,elõtte meg három lemming,m5,t50,t50-2.M5 t50 oneshot,t50-2 két lövés,egyik sem okozott kárt.M24-en nem tudom milyen ágyú volt,de azt hitte hogy leállok vele keringõzni,rosszul hitte 500-as lövéssel nyitottam,utána belefaroltam és megkapta a kegyelem lövést.

Egy különösen jól sikerült kör a Jagdtigerrel 😄.

Victory!
Battle: Lakeville 2012. június 28. 12:54:49
Vehicle: Jagdtiger
Experience received: 3 678 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 84 315

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Szevasztok!Felraktam a tesóm gépére is a WoT-ot, de van egy kis bibi.Ezen a gépen csak XP fut, mert nem valami erõs és indításnál fehér képernyõt kapok 2mp-ig aztán kidob a francba.Már meg volt mindenféle driver, dx, visual c frissítés, de csak nem akar müködni.Nem tudtok erre valami épkézláb megoldást?

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

Gyõzelem!
Csata: Karelia 2012. június 28. 12:25:22
Jármû: T92
Szerzett tapasztalat: 2 370 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 42 624
Csatában elért Achievement: Megszálló

Igy is lehet arty-t használni! 😊

Tudod ki álljon eléd? <#duhos2>
Nem õrültem meg. <#wave>

Erre is jó az xvm, hogy nagyjából tudd mire számíthatsz.
De most tartok cc 1000 csatánál O704-el és eddig talán ha 10 esetben került sor hasonló incidensre arty-val, és ezek túlnyomó többségében nem AP-vel próbálkoztak, vagy már elég kevés hp-m volt.

pointer4
És odaállsz elém, és puff, 1600-1900 sebzés, mert AP volt betöltve 😄
Trucker39
Sejtettem, hogy az én készülékemben van a hiba. Kis tankokat el sem tudok találni velük. A nagy, álló célpontokat meg nemigazán sebzi. Hozzájön még az ismeretlen okból 5-9 fps-re lecsökkenõ képfrissités. Lehet, hogy mégsem olyan jó ötlet nekem ez az SPG próbálkozás.

..ha megnezed az agyuhoz tartozo he loszer sebzeset, akkro lathatod, h a splash damage sugara 1,7m. azaz gyakorlatilag csak kozvetlen talaltnal fogsz vele sebezni. az atutese viszont 40-60 mm kozotti. tehat ha nem gyenge pontot talalsz el vele, nem nagyon fogja atutni a komolyabb tankok panceljat, igy jonnek ki ezek a kis sebzesek.
Yoyo
Nem tudom mi lehet, heavy tankokon én is 100-akat szoktam sebezni vele, könnyûkön megy a 200-250 is.

Trucker39
Ha már SPG téma felmerült, kérdeznék valamit. Francia SPG-t nézegetem (T4), kisebbik fegyverre irják hogy valami 400-t sebez. Nos, nekem ilyen 25,80, max 100-t sikerült vele sebezni. Valamit állitottak a lõszeren, vagy az SPG-ken? Ha közvetlen mellé lövök, akkor meg nincs sebzés. Még régebben orosz és német SPG-ket próbáltam, de akkor még mintha nem igy lett volna. Magas szintü SPG-ket tapasztalom, hogy mûködnek, mert oneshot-t kapok elég gyakran tõlük.

Yoyo
Pláne😊

..plane annak tukreben, h kijottek azok a kintuntetesek, amiket akkro kapsz meg ha az adott nemzetbe tartozo valamennyi egyseget kifejleszted..
Yoyo
Senki nem szereti õket. Azért jó ha vannak mögöttünk. Én is nyomom az arty szárnyat a tech fán, valamikor azokkal is kell nyomni.

Metalmilitiakid
Nem is baj az, hogy elsõdleges célpont vagyok, mert ha grillével IS4 et ölök és E100 on háromból 2x sebzek is majd 300 at akkor a többi arty nem is akarom tudni mire képes 😄 De az a baj, hogy a saját csapatom számára is célpont vagyok olyankor, mert le se szarják a scout okat akik rászaladnak az artyra. Nem egyszer fordult elõ, hogy nekem kellett heavyként megállni esetekben meg is fordulni, hogy elkapjam az arty elõtt.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Ne csodálkozz, az artykat tiszta szívbõl rühellik a játékosok. Szóval jobb ha hozzászoksz hogy folyamatosan inzultálni fognak és elsõdleges célpont leszel a támadások során.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Metalmilitiakid
Az ilyen gizdázókat szeretem a legjobban elkenni 😄 6 os századoztunk még valamelyik régebbi patch ben és összekerültünk egy magyar bandával, és volt náluk egy kis t82 én meg kilõttem M6 al. Õ meg elkezdett pattogni, hogy miért bántom a kicsit meg mekkora köcsög vagy meg .. Igazából nem értettem. Megint találkoztunk vele, akkor persze már KV3 ban ült mint szinte mindenki más akkoriban 6 os században. Akkor már kezdte, hogy na most legyek erõs kis köcsög ... Megint eltettem mintha nem is lett volna, erre sírt tovább 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Mert nem szeretik az artykat(SPG)<#nevetes1>

Aha. Akkor nem értem, miért írta Lakeville-ben 2 magyar ellenfél (mindkettõnek 6-os vagy afeletti szintû közepes tankja volt, míg nekem csak egy kis SU-5), hogy "elkenjük a szádat"... Gizdázni nem illene sokkal gyengébb ellenfél felé szerintem.

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Na ma se keltem fel hiába.

Igazából én is most tanultam, mert rágugliztam. Fogalmam sem volt a 14-rõl és a 420-ról. A 88-at már ismertem, de azt is kb egy éve.

Itt meg tudod nézni ha átírod a számokat hogyan változik az érték :

http://wot-news.com/index.php/stat/calc/en

Table of efficiency rating values
less than 600 Bad players (~ 10%)
600 - 900 Players below average (-48%)
900-1200 Average players (~ 32%)
1200-1500 Good players (~ 8%)
1500-1800 Great players (~ 1.9%)
more 1800 Unicums (~ 0,1%)

In brackets approximate percentage of players with this rating

Yoyo
Jó taktika, mostantól én is bevetem😊

Megnéztem. 1156 jött ki, az jónak számít szerintetek?

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Yoyo
Az anyját, akkor rendben csak mert ilyen még nem volt, mindegy így is nyertük a kört😊

A következõ majd az lesz, h nem lehet a nevemben 2010, mert vmelyik WOT-os ruszkinak akkor purcant ki a cuki-muki csivavája?
ezért szeretem ojjektummal arctámadózni az artykat <#mf1>

rajtam alig sebeznek pár 100 hp-t f2f, de hogy meglepõdnek mikor saját lövésüktõl elpösszennek

Ha az EFF-re gondolsz, akkor elég sok összetevõje van.

http://wot-news.com/index.php/stat/single/eu

Neki beadta a kocka a 6-ost te meg a saját splash sebzésed miatt haltál.
Ha ráállsz egy falra vagy sziklára úgy is simán ki tudod lõni magad.

Tegnap olvastam itt a fórumon a hatékonyság-mizériáról, ez hogy alakult ki? És mi az alapegysége (gyõzelmek aránya vagy átlag tapaszpont)?
Bocs, hogy megint amatõr kérdésekkel traktállak titeket. <#worship>

Yoyo
Ezt magyarázza meg valaki:
Tegnap este M41-el Ensk, ütközet. Puffogtatok a szélrõl, megy minden szépen, egyszer csak megjelenik mellettem egy ellenfél IS, odafordulok, töltök. Õ mellém lõ és elkezd tolni, látom, hogy ki tudom ütni kb. 200 HP-ja volt. Betöltök bumm a közepébe. 0-át sebeztem rajta viszont én meghaltam. Nézem ki lõtt ki, hát nem más mint én saját magam. Van ilyen?

Köszi, megint tanultam valamit.
De ennyi erõvel, minden számról lehetne találni valami csúnya dolgot, amiért tiltottá tehetnék.

SU-100asról véleményt tudnátok mondani? mit fejlesszek ki elõször ? és amikor minden kivan fejlesztve rajta akkor mennyire lesz erõs ?

Metalmilitiakid
Tegnap megint utált a játék. Minden duplázásnál megszopatott, de a legszebb talán IS3 volt a top tankom. Mentem 6 kört a 6. lett dupla.
1. kör: 4 kill 3 sebzés, vereség
2. kör: 2 kill 3 sebzés 3 felderítés, vereség
3. kör: 1 kill 4 sebzés 2 felderítés, vereség
4. kör: 2 kill 2 sebzés 2 felderítés, vereség
5. kör: 1 kill 3 sebzés 1 felderítés, vereség
6. kör: az égvilágon semmi kilõttek egybõl, gyõzelem 408 xp duplázva.
Tegnap kb az összes tankom duplája ilyen volt.

flashpointer
akkor már írják ki egy listába mit nem lehet használni, honnan kéne bárkinek is tudni hogy mi az a 14 meg hasonló szarságok

Emancipate yourself from mental slavement!

A T-44-el vegyes de nem érzem, hogy sokkal több lenne a 10-es csata.

A monogramom : Sz. Sz. Sok játékba ezt használom valamilyen formába vagy a feleségemét: Sz. Sz. Sz. Szerencsére ebbe nem mert valamelyik jóakaróm biztos felvilágosította volna õket a kiejtésérõl. Kiskoromba SzSz volt a becenevem ez egyszerûsödött késõbb nácira.
Aki sokat tolja tier 8-as nem prém tankkal, más is azt tapasztalja, hogy állandóan tier X-esek közé rak be? Szinte mindig. Tíz csatából nyolcszor, a lista legalján kullogok, vele, szemben egy rakás IS7,meg tier 9-es, meg nagy arty-k.

Esélyem szinte semmi.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

A 420 valami kábítószeres marhaság azt hiszem.

Meg olyan kérdéseket feltenni, hogy hova küldik a gyerekeket, akik nem tudnak koncentrálni. 😊

A 88-at és az SS-t értem. De a 14-rõl és a 420-ról világosítson fel valaki légyszives.

ja és levették a chat ban-t XDDD tudok felmenni juden-ezni a szeróra 😄
Végül a bajszos_zsidóírtó ellen nem volt kifogásuk? <#banplz>

nah visszaírtak 😄

Hello Tank Commander,

First of all, I would like to thank you for sending us a new nickname for your account. I know that it is hard to have to change it, but, please, understand that we do this in order to maintain a good environment in the game.

According to rule 3.11, names, avatars, images/video, signatures & clan logos that contain logotypes, symbols, emblems or figures connected in one way or another with organizations, that violate or were violating existing laws and rules (For example, using different variations of Nazi symbolic, abridgements and signs( 88, 14, 420, SS), or similar stylization (such as, 55) as well as credentials, names and surnames of Nazi leaders) which may provoke strong negative reaction/association or promote national/ethnic/religious hatred.

You can see all the rules in here: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/forum-29/announcement-26-world-of-tanks-game-rules/

We set you a new nickname for the game, however, change won't be effective until Monday maintenance.

We hope you can keep enjoying the game 😊

Best regards,
Tegnap este végre egyszer védõ is voltam, T20 -al. Nem lehet a dolgot máshogy jellemezni mint hogy vadkacsa lövészet jellege van.

Mikor támadó voltam valaki be is írta a kezdésnél hogy: mission imposibble, van benne valami.
Victory!
Battle: Murovanka 2012. June 28. 8:46:49
Vehicle: T-44
Experience received: 1 328
Credits received: 34 637
Battle Achievements: Top Gun, Sniper, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Prémium nélkül azt hiszem elfogadható eredmény 😊