World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sok lehet felétek a homofób akkor. <#vigyor>

Ez nem volt olyan nagy szám mint a másik, de nagyon nagyon nagy mákkal nyertünk. Meg ez azon ritka körök egyike volt ahol használtam a HEt és elég jól teljesített, pl egymás után végeztem ki vele egy T110et és E-75öt kevés HPról 😄

WoT: Nishizumi77

Trabant93
Itt mifelénk az ilyen beszólásért az illetõ általában már repül a búzaföld melletti gerájgyába <#mf1>

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Pluskast
Hívhatjátok nyugodtan Szákes-nak is a németek után😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Na ezt már nem tudom. Szakesz?<#idiota>

Szakesz, vagy becenevén, Anális Abuzátor? <#eplus2>

Aranyos 😊

Gyõzelem!
Csata: Live Oaks 2012. június 28. 14:29:52
Jármû: E-50
Szerzett tapasztalat: 1 702
Szerzett kredit: 63 660

Replay

WoT: Nishizumi77

..a zuahnyzoba se ejtse le a szappant???
Pluskast
Na ja. Anno nagy élmény volt játszani vele. A régi szép zárt bétás idõk<#rolleyes>

Most, hogy leállatoztad Szakeszt, szerintem egy csapatban se akarj lenni vele. Vagy legalábbis na hagyd, hogy mögéd kerüljön<#nyes>

Elnézést érte...de tényleg...csak az jutott eszembe, hogy kezdõként kilõttek a loltrakibõl mekkora kudarc volt...pedig a legyõzhetetlen Loltraktor

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Pluskast
Ja bocsi el is felejtettem a "mi" ultra szuper - brutál magyar Dugovics Tituszunkat<#eplus2><#idiota>

Trucker39
Írtak már róla fórumokon. Az új 0.7.4 patch sajátossága az fps vesztés. Tankoknál is észrevehetõ, de SPG-k esetében fokozottabban. Hihetetlenül profin megírt, hibamentes játék térnek köszönhetõ a dolog. Néhány újabb részletet tettek be a játékba, amivel tovább esett az fps. Olvasgattam fórumokon, hogy jelenleg nincs más megoldás, mint a felbontás, az effekteket, részletességét lejjebb csökkenteni, esetleg kikapcsolni.

Francba!
Beelõztél! <#taps>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

De van!
Nézd csak meg az aláírásom, és eszedbe jut, ki Õ!

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Mátyáshun?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Pluskast
Persze, hogy kilõnek. ez nem nem stratégiai játék. Olyan játékos nincs az egész wot-ban (ezt bizton állíthatom) akit még egyszer sem lõttek volna ki.

Te sem tudtál a Tank Company létezésérõl? 😊

Ez azért vicces, mert ha meglátok egy nyócmilliós effel rendelkezõ, szörnytankban ülõ állatot, mondjuk olyat, mint Szakesz, akkor nekem egybõl Chuck Norris jut eszembe. Jobb elkerülni. 😊

HEHEHEHEE
Ne haragudj, de szerinted a szomszéd Günterkét érdekelné, hogy mit mond neki, 1 lengyel, vagy magyar játékos.
Ugyanígy Piste se fog mások szerint játszani, fõleg, hogy nem is ért külföldiül.

Sõt tegnap amin kiakadtam a proharovka védés bukta, majd utána egy campinovka védés bukta és ezt megfejelte a zseniális ensk-en zajló ütközet ahol 2-en mentünk városba. 180-as pennel és 240 dmg-vel lehetetlen csapat nélkül lehozni a meccseket. Nincs akinek spotolj, nincs akinek segíts, összjátékról már nem is beszélek. Jobb ágyúval a puttonyon már lehet majd lõni t54-e50 gyenge pontjait? Ezzel nem túl gyakran szalad át.
Hallottál már a gonoszról, az úgynevezett Company játékmódról?

Bizony. Ilyen ez dolog ez. Kilõnek. Szomorú. Én is abba akartam hagyni amikor elõször kilõttek a loltraktorból.

Sziasztok!

Most ismerkedek a játékkal és eddig nem igazán gyõzött meg.
Olyan mint a Blitz 1941 3D-s szép, de élvezhetetlen verziója.
Lehet itt szépen bújkálni, de úgyis kilõnek esetenként 1-2 tankot kilövök, de nem tudja kárpótolni a szívást.
Jelenleg úgy látom, hogy ennek úgy lehetne értelme ha az egész csapat szépen squadokra lenne osztva minden squad TS-en,Ventrilo-n beszél egymással illetve a Squadok vezetõi egymással is. Konkrét objektívek nélkül ez csak szenvedés.
😊

Mi a felhasználóneved a játékban?

Pluskast
Nem érdekel! 😊

persze-persze 😊 nem is lövök nagyot 😊 ja....DE MÉGIS 😊
Amúgy szerintem jó dolog.
Va véletlen végignézem a meccset, akkor nem tépem a hajam, hogy hogyan lehet valaki ennyire hülye top tankként. Csak ránézek és látom, hogy 530eff.
Sokkal nyugodtabban játszok amióta fent van.

Passz,valahol meglehet nézni nem?Keress rám.

Volt olyan csapat akivel sikerült ott is bukni védést. Mennek ezek össze-vissza a 7.4 nagyon összezavarta a kifinomult játékstílusukat.
Erre nincs megoldás, a játék így bünteti az artystákat. Ha valaki szemtelenül nagyon lõ egy heavybe, annak onnantól kezdve ez e büntije X csata elejéig.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ezt akartam írni😊 aki azt írja hogy nem érdekli annak általában szar😊

pointer4
Akkor neked biztos alacsony 😛 😊
Én egyetlen dolog miatt tettem fel. Így már a csata elején számítok arra, hogy mi lesz a vége, és nem "rágódok" azon, hogy miért nem megy.
Az esetek nagy részében szépen bejön a jóslat.

HI_HI_HI férfi módjára 😊 tudom fura, de "normális" tankkal is megyek bõven sokat...de éppkézláb ötletet várok a problémára, tudom, ez is fura.
Én még sosem tettem fel az xvm modot,valahogy hidegen hagy hogy kinek mennyi az effje.

Az ért az túlzás, hogy ragyogóan.
Ha van 1-2 normálisabb tank meg arty akkor az észak-nyugati falunál nem jutnak tovább semelyik oldalon ha kitámadnak.
Marad a déli oldal de oda meg mennek általában elegen és amint felspottolódnak a védõk szedi õket az arty.

Újra elõvettem a T-14-et,mikor bejöttek a franciák akkor játszottam vele sokat,mert jó volt vele ölni szar franciákat,most újra elõvettem mert megint itt vannak a kis franciák,és tényleg élmény menni vele azok ellen a szörnyszülöttek ellen.Egybõl acélfalat kaptam.

Ilyenkor az van hogy felhagysz az artyzással, választasz egy normális tankot, és a továbbiakban szemtõl szembe küzdesz meg az ellenségeiddel, férfi módjára. <#wink>

Azért, mert a védekezõ pozícióból ragyogóan lehet támadni, szóval ott és akkor nem védekezni kell.
De ha a támadóból védekezésbe kényszerülsz akkor tuti bukás.

wot nick: PsychoTrooper

Ne is legyen jobb. Na nem azért, mert irigykedem vagy, hogy ne fejlõdjál, csak a te érdekedben. Hidd el, ha magasabb, akkor bejátszik az az effekt, amit Szakesz írt.
Akinek van xvm modja a játékban, abból:
1. az ellenfél csapatában mindenki téged akar kinyírni.
2. a saját csapatod egy része csak mögötted hajlandó menni, mert te vagy a pro
3. a saját csapatod egy másik része nem támogat és elmegy másfelé, mert te úgyis megoldasz mindent egyedül

Ilyen szempontból nem jó magas effit birtokolni. <#rolleyes>

Top HUn.

Két érdekes dolog.

Egyik fajta játékos, aki akkor is Top Gun-t csinál, ha közben veszít a csapat. Például foglalni kéne, mert a mi bázisunkat is foglalják...de õ nem. Õ nem foglal, el kezd a pálya közepén vadászni valami szutyokra, hogy meg legyen a Top Gun medál. Ja veszítünk emiatt...de õ büszke lehet, hogy õ Top Gun volt, a csapat meg béna...mert hát õ hatot lõtt ,a többiek meg vesztettek!

Másik: Egy kill kéne még a Top Gun-hoz..erre a a saját csapattársaid direkt akadályoznak, ne hogy meglegyen. Nem tudom, irigységbõl vagy miért. Láttam már ilyet is, kéne még egy kill...erre direkt blokkolnak, elém furakodnak, mindent megtesznek, csak ne legyen meg.

ez jár azért ha artyzol.
más tank sniper módja nem jár fps veszteséggel.
kellet neked arty.... <#nevetes1>

Ez érdekes mert nálam meg a védés nem jön be ha ott vagyunk a legtöbb esetben bukó a kör míg a támadó oldalon meg több a gyõzelem.
Védõként nincs más lehetõség mint kitámadni ha van arty mert különben azok szétszedik a csapatot.

senki sem szeret...õ miért tenné?
Jézus nem szeret.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

FPS-másnak is szarakodok ha arty-val megy...és felülnézetbõl lövöldözik? 7-10 FPS. Mi a tök van ilyenkor?
Ajajajaj!

https://wotinfo.hu

Persze, már régen megvan. Kár hogy ebben a körben nem kaptam medált, pedig 7200 sebzést osztottam ki. Kértem õket hogy legalább az utolsót hagyják meg nekem a top gunhoz, de nem voltak hajlandóak 😞.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Sand River Assasult se semmi. Azon töprengek, hogyha Sand Riveren a bázist oda teszik, ahol a támadók kezdenek, akkor lenne értelme annak a pályának ebben a játékmódban, de így egy hihetetlenül nagy szívás az egész.

A védõnek jobb lehetõségei vannak minden tekintetben. Egyrészt jobban be tudják magukat ásni, másrészt a spothelyrõl gyakorlatilag az egész pályát belátják, harmadrészt még támadni is nekik érdemesebb a terep miatt.
Egy rohadt csatát nem nyertem még a tegnapit leszámítva Sand River Assault módban, ha a támadó félnél voltam. Röhej az egész.

A támadó támadna, de a védõ megrépázza õket már abban a pillanatban, mikor elhagyják kezdõpontot. Ha ez megtörtént, akkor pedig lerohanják õket és 3 perc alatt vége a csatának. Ez így egy rossz vicc.