World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolj bele olyan csatákba, ahol én egyedül vagyok sárga, mindenki más piros.
Tudom, hogy átlagos, nem azért írtam, hogy én vagyok Mátyáshun.
De vakok között félszemû a király. <#eplus2>#eplus2>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Ha méretarányos a két tank, akkor az Ausf.M hosszabb, de alacsonyabb és hátrafelé keskenyedik az oldalpáncélja.
https://wotinfo.hu
Mondjuk nekem nincs ilyen mod felrakva tehát fogalmam sincs csata közben kinek mennyi, néha néha megnézem hogyan állok, most kb 1 két alatt "zuhantam" 1181 rõl 1179 re.
wot nick: PsychoTrooper
Hogy mit tett 😄 Nem is recruit, mindjárt soldier 😄
bár:
"Felvételi követelmények egyenlõre nincsenek."
Így könnyû átesni a rostán 😄
Szegény KURUC-ok 😊
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
WoT: Nishizumi77
Méghozzá elsõsorban a lustaság mértéke különbözteti meg a kettõt.
A réginek gagyi összecsapott a textúrája, míg az újnak sokkal szebb.
Ezen kívül pár apró modell különbség van mint pl a felfüggesztés és a kicsit elõrébb rakott torony.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
És hogy ne legyen OFFos a HSZem: E-50 Ausf. M

Mégis fikázzátok õket, látatlanban. Elég gusztustalan...
(nem ismerem õket)
No de tényleg nem a klánt akarom bántani, mert lehet, hogy kis baráti társaság, mókából klánba álltak. Nem is baj ez.
Matykóval se az a baj, hogy szerényebb képességû, hanem a többi, de hát ha õt felvették, attól tartok a klán többi tagja is ilyen.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Prohorovkán védünk.
Utolsó perc, foglalják a bázist.
2 másodperc volt hátra, amikor kiírta a gép, hogy base captured, következõ másodpercben kilõtték az 1ik foglalót.
Ez van.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Kuruc klán! No, nem akarom õket bántani, de...a klán többi tagja se az a vérprofi. Pl, a második emberük kemény 800 körüli effi-vel nyomja. Több mint 5000 csata alatt csinált 7 top gun-t
Hamár úgyis ma van a caps lock világnapja. 😊
Szerintem must have beszerzés minden klánnak.
Arl v39-el 40 csata alatt nem kerültem T9be, T8ba is alig.
Ahogy feltettem a topgunt csak t9, és t8.
Ez csak üldözési mánia, vagy lehet benne valami?
matyashun Registered: 13.04.2011 Application received: 27.06.2012 21:55 Application valid: 04.07.2012 21:55 sziasztok😊 szeretnék jelentkezni hozzátok, nagyon nagy hasznomra lennétek, sztem de ha mégsem jó leshetek még ágyútölteléknek😊 am profi hokis vagyok****
Úgy látszik már megint próbálkozott a HPTS-ben is, amit elvileg nagyon utál 😄.
matyashun (2012.06.28. 15:40:16) szia cimbi
matyashun (2012.06.28. 15:40:22) akkor jüösz szakaszba?
matyashun (2012.06.28. 15:40:40) megakarom mutatni a tehetségemet
matyashun (2012.06.28. 15:42:24) jösz seafigtre?
matyashun (2012.06.28. 15:42:28) h
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
dream-team 😄
Szerintem a legjobb támadási stratégia azon a pályán, hogy a régi nyugati kezdõhelyen a sziklákhoz beállítani maximum 3-4 tankot, akik tûz alatt tudják tartani a védõket, ha azok ki akarják éppen szélesíteni a védvonalat, netán flankelni akarnak C1-D1-nél, vagy középen az E3-as átjáróban bepróbálkozni gyors medekkel, de ez nálam ritka volt.
A fõ támadási irányt a G3-H4 vonalon az úton tanácsos lebonyolítani, villámsebesen. Az elsõ kulcs pozíció, amit meg kell szerezni az valahol K3 környékén van és értelemszerûen a kis falu. K3-ba el kell mozgatni az artykat, õk mehetnek a dûnék között az 1-esen. A következõ pozíció a régi keleti bázis, G9. Itt a sziklákhoz felállva valamint a nyugaton hagyott erõk és az arty fedezet segítségével simán harapófogóba lehet rakni a védõket.
Szerintem G9 mondhatni a legfontosabb pozíció a pályán, a védõknek is nagyjából annyi az út felérni oda, mint a támadóknak, ha jól csinálják és G9 inkább nyugat fele nyújt védelmet, pont a védõk irányába, ezzel segítve a támadókat.
Ott szokták elbaszarintani a támadók megfigyeléseim szerint, hogy északon támadnak, belõhetõ útvonalon, mikor ott inkább csak védekezni kell és a kezdõhelyrõl elmozdulva az 1-esen a dûnék közt manõvereznek ahelyett, hogy a gyorsabb utat választanák.
Természetesen ennek a taktikának is van ellenszere, ha a védõk nagyobb erõkkel bemennek D1-2-be és a többiek is hátravonulnak A5-6-ba, miután megszállták a támadók G9-et. Innentõl nem nehéz kihúzni addig, míg lejár a 10 perc, ezért kell rohadt keményen és okosan védekezni D1-nél.