World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem akarlak csesztetni, csak tényleg meglepõdtem mivel nekem nincs fent ilyen mod hogy viszonylag kevesen vannak csatánként ennyivel vagy felette.
Nem azt mondtam, hogy én vagyok Szakesz, de ezen a héten kevés 1000 fölötti effel találkoztam.
Gondolj bele olyan csatákba, ahol én egyedül vagyok sárga, mindenki más piros.
Tudom, hogy átlagos, nem azért írtam, hogy én vagyok Mátyáshun.
De vakok között félszemû a király. <#eplus2>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ezzel azt akarom mondani az ausf. elõnyösebbnek tûnik.
Elképzelem, ahogy gyakorló csatában Matyi köré gyûlik a klán Malinovka mezején, aki elkezd kinyilatkoztatni az Új Világrendrõl és a Gonosz Zsidókról.

Nagyon úgy nézem a láncvédõ és a torony közötti rész "test" keskenyebb az ausf.-nál "a német típusokat itt szoktam lõni", hátul a motornál még keskenyebb.
Itt a kettõ egymáson:

Ha méretarányos a két tank, akkor az Ausf.M hosszabb, de alacsonyabb és hátrafelé keskenyedik az oldalpáncélja.

https://wotinfo.hu

hm, az olyan jónak számít?? Még csak az átlagosba esik ahogy elnézem. Nekem 1179 és elég kutya ütõnek tartom magam, vagy legalábbis igen csak ingadozó teljesítményûnek. <#nevetes1>
Mondjuk nekem nincs ilyen mod felrakva tehát fogalmam sincs csata közben kinek mennyi, néha néha megnézem hogyan állok, most kb 1 két alatt "zuhantam" 1181 rõl 1179 re.
<#nevetes1><#mf1>

wot nick: PsychoTrooper

pointer4
Lehet figyelmeztetni kellene utravalo -t (õ matyi klánjának a vezére)
Hogy mit tett 😄 Nem is recruit, mindjárt soldier 😄

bár:
"Felvételi követelmények egyenlõre nincsenek."
Így könnyû átesni a rostán 😄

Szegény KURUC-ok 😊
Ezek nem eléggé szittyásak 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Láthatóan az Ausf. M alacsonyabb és hosszabb, továbbá mintha a frontpáncélja is döntöttebb lenne, bár ez lehet csak érzéki csalódás.

Nekem megjeleníti.

Nem jeleníti meg a képet, a legutolsóra gondolok ahol ott van az E-50 és az ausf M is.

WoT: Nishizumi77

Óriási különbség van a kettõ verzió között!

Méghozzá elsõsorban a lustaság mértéke különbözteti meg a kettõt.
A réginek gagyi összecsapott a textúrája, míg az újnak sokkal szebb.

Ezen kívül pár apró modell különbség van mint pl a felfüggesztés és a kicsit elõrébb rakott torony.

Matyit ismerjük. Ez elég kiinduló pont.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Úgy néz ki megvan a dátum, hogy meddig fogok wotozni, utána ritkábban és kevesebb ideig leszek online 😄

És hogy ne legyen OFFos a HSZem: E-50 Ausf. M

Droidhadsereg, de nem jó értelemben véve. <#hehe>

" nem a klánt akarom bántani "

Mégis fikázzátok õket, látatlanban. Elég gusztustalan...
(nem ismerem õket)

Annyira kurucok, hogy az E-100-zal is úgy nyomják, hogy rajta van a Csaba páncélautó skinje.

Lehet majd csapatni: Easy 8 Cup

Kurucok ezek...magyar virtus. Huj-huj! Kuruc-droidok.

No de tényleg nem a klánt akarom bántani, mert lehet, hogy kis baráti társaság, mókából klánba álltak. Nem is baj ez.

Matykóval se az a baj, hogy szerényebb képességû, hanem a többi, de hát ha õt felvették, attól tartok a klán többi tagja is ilyen.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Magyar tankba, magyar mátyáshunt!

Mondom én hogy droidhadsereg 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ez milyen epic csata volt!
Prohorovkán védünk.
Utolsó perc, foglalják a bázist.
2 másodperc volt hátra, amikor kiírta a gép, hogy base captured, következõ másodpercben kilõtték az 1ik foglalót.
Ez van.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Szerintem megtalálta a hozzá vaéó klánt.

Kuruc klán! No, nem akarom õket bántani, de...a klán többi tagja se az a vérprofi. Pl, a második emberük kemény 800 körüli effi-vel nyomja. Több mint 5000 csata alatt csinált 7 top gun-t

Világ Mátyáshunjai egyesüljetek!!!

Magyar egre, magyar ufot!!!
MINDEN MAGYAR KLÁNBA SAJÁT MÁTYÁSHUNT!!!

Hamár úgyis ma van a caps lock világnapja. 😊

Mátyáshun az egyetlen aki nem akar hasznára lenni egy csapatnak, hanem a csapat szolgálja az õ érdekeit. Ráadásul profi zsebhokis. <#hehe>

Szerintem must have beszerzés minden klánnak.

Srácok: az mm nem veszi számításba az ágyúk tierjét is?
Arl v39-el 40 csata alatt nem kerültem T9be, T8ba is alig.
Ahogy feltettem a topgunt csak t9, és t8.
Ez csak üldözési mánia, vagy lehet benne valami?

Az nem duda volt. <#nevetes1>

2000-es eff felett mûködik a duda. És Szakesz lecserélte hajókürtre <#vigyor3>

Nem tudom, én bamba vagyok ehhez, én még képet se tudok betenni 😊.

Most tette ki a klán csatira az egyik commander deputynk:

matyashun Registered: 13.04.2011 Application received: 27.06.2012 21:55 Application valid: 04.07.2012 21:55 sziasztok😊 szeretnék jelentkezni hozzátok, nagyon nagy hasznomra lennétek, sztem de ha mégsem jó leshetek még ágyútölteléknek😊 am profi hokis vagyok****

Úgy látszik már megint próbálkozott a HPTS-ben is, amit elvileg nagyon utál 😄.

Inkább azt mondd meg, hogy miért nem engedi beszúrni normálisan a videót? 😊

Bezony. Egy csomó agresszív, Hajdú mosógéppel azonos intelligenciájú droid.

Te is ilyen kellemes hangon búgsz támadás elõtt, mint a Titanic? 😄

"...legalábbis na hagyd, hogy mögéd kerüljön"

(Ha esetleg a videó nem jelenne meg.)

Hát ezt nem tudom mi lelte:

matyashun (2012.06.28. 15:40:16) szia cimbi
matyashun (2012.06.28. 15:40:22) akkor jüösz szakaszba?
matyashun (2012.06.28. 15:40:40) megakarom mutatni a tehetségemet
matyashun (2012.06.28. 15:42:24) jösz seafigtre?
matyashun (2012.06.28. 15:42:28) h

Droid hadsereg?<#nevetes1>

Megfigyelve az embereket, azt kell mondjam, szerintem sok olyan van, mint a Matyi, csak a nagy részük csendesebb, vagy nem talált még ide. Lehet ezek gyûlnek egy klánba.

Lehet valaki már megint eljátszotta a tagdíjszedõs dolgot <#eplus2>.

Nem hiszem el, hogy valaki ingyen felvette. <#smile>

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Lehet õ lesz a kabala állatkájuk. Mi is felvetettük a javaslatot klánon belül hogy vegyük be kabalának, csak már van egy szerencse lámánk<#nevetes1>.

😄D

dream-team 😄
Vagy direkt az ilyeneket gyûjtik.

Kösz...ilyen infóra vártam.
.. vannak meg olyanok aki nem olvasnak sg.hu forumot????
Ennél szerintem egy fokkal árnyaltabb a szitu. Bár valóban nem nehéz jó védelmi stratégiát kialakítani, de azért hatékonyan támadni sem túl bonyolult. Ha belegondolsz a védõk is elég szar helyen kezdenek, eleve nem nagyon artysafe, közel vannak a támadók is és Sand River nyíltsága miatt nekik sincs sok választásuk, mint támadással kitolni a védelmi vonalakat, hogy legyen esélye az artynak is lõni valamire.

Szerintem a legjobb támadási stratégia azon a pályán, hogy a régi nyugati kezdõhelyen a sziklákhoz beállítani maximum 3-4 tankot, akik tûz alatt tudják tartani a védõket, ha azok ki akarják éppen szélesíteni a védvonalat, netán flankelni akarnak C1-D1-nél, vagy középen az E3-as átjáróban bepróbálkozni gyors medekkel, de ez nálam ritka volt.
A fõ támadási irányt a G3-H4 vonalon az úton tanácsos lebonyolítani, villámsebesen. Az elsõ kulcs pozíció, amit meg kell szerezni az valahol K3 környékén van és értelemszerûen a kis falu. K3-ba el kell mozgatni az artykat, õk mehetnek a dûnék között az 1-esen. A következõ pozíció a régi keleti bázis, G9. Itt a sziklákhoz felállva valamint a nyugaton hagyott erõk és az arty fedezet segítségével simán harapófogóba lehet rakni a védõket.
Szerintem G9 mondhatni a legfontosabb pozíció a pályán, a védõknek is nagyjából annyi az út felérni oda, mint a támadóknak, ha jól csinálják és G9 inkább nyugat fele nyújt védelmet, pont a védõk irányába, ezzel segítve a támadókat.
Ott szokták elbaszarintani a támadók megfigyeléseim szerint, hogy északon támadnak, belõhetõ útvonalon, mikor ott inkább csak védekezni kell és a kezdõhelyrõl elmozdulva az 1-esen a dûnék közt manõvereznek ahelyett, hogy a gyorsabb utat választanák.
Természetesen ennek a taktikának is van ellenszere, ha a védõk nagyobb erõkkel bemennek D1-2-be és a többiek is hátravonulnak A5-6-ba, miután megszállták a támadók G9-et. Innentõl nem nehéz kihúzni addig, míg lejár a 10 perc, ezért kell rohadt keményen és okosan védekezni D1-nél.

Sajnálatos bejelenteni valóm van! Kedves Mátyásunk újra klánban van. szóval aki azt tervezte hogy a saját klánjába csalogatja, az most hoppon maradt <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>.