World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The WG code is not valid. Please try again.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.05. 08:16:00
QB5EM7NWKLQR4
Sok nyomkodás után megadta<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.05.04. 23:19:59
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
QB2US28T9NMQB
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
QB1US28T9NMQB
Személyes tartalékot adott,játékon belül,annak ellenére,hogy errort irt a wot oldalán.GGWg<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.05.04. 22:14:29
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.05.04. 21:40:53
Nem volt rossz csata,végén találkoztam egy magyar artyval,közvetlen közelről telibe lőtt,de nem sok vizet zavart,viszont én is telibe lőttem őt,neki meg kampec.De persze megint seggbe lőtt csapattárs.Mert előre mentem be az ellenség közé.
Győzelem
Map: Live Oaks
T49
1 678 (x2 minden nap az első csatáért) 24 972 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 3 098)
Csatában elért Achievement Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Legénységi XP: 1 678
Javítás: 9 802
Lőszer: 4 500
Fogyóeszköz: 6 000
Összes: 4 670 WN8: 4 161 (100)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Valamiért bedöglött a képfeltöltés.
Lesz olyan valamikor hogy idióták nem lőnek seggbe ha előre megyek felderíteni?
Sajna én nem tartozok a hívók táborába<#duhos2>#duhos2>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.05.04. 21:08:51
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.05.04. 21:06:58
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Front páncél egy nagy szar. Torony alá bepattan a lövedék kb.. mindig.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Hetes tankkal csak a fogamat szívom.
Bocs de nekem a WoW-ban is besokalltak azok a ratyi animés hajók,nem is szereztem meg egyet sem,nem azért de ha a csapatban meglátnék egy ilyen ratyi animés tankot fix agyon lőném,csak hogy ne lássam.<#idiota>#idiota>Ilyen célra még gold ammót is vennék.
Jó néhány egyedi festéses prém tank így is ronda és hülyén néz ki,na de ha ezeket is berakják az már szánalmas,ki a jó isten akarna ilyen fosokat nézegetni?
Ennyi erővel akkor battlefield 1-ben ló helyett legyen szivárványt fingó unikornis.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.04. 15:32:48
Nem, ez a "ha nem tetszik, nem nézed", ez a magyar mentalitás. Sajnálom, ha elkeserítelek, de ez nem így működik, de legalábbis biztos nem egy játékban, amivel százezrek játszanak. Minden játékosnak joga van véleményt megfogalmazni, és ha neked az enyém nem tetszik, azt sajnálom, de igazából hidegen hagy. Az hiányzik, hogy ilyen animés förmedvényeket kelljen nézni a játékban. Ennyi erővel Süsü, a sárkány is bekerülhetne nehéztankként, kb. ugyanannyi alapja lenne.
amúgy minek kell szidni kedves yossarianHUN ? ha nem tetszik nem nézed ! Tipikus magyar mentalitás 😄
Remélem hogy a 2 Girls und Panzeres tank is bejön az EU szeróra 😄 (inkább ezek mint a fos Defender és társai )
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
De ezért a faszságért bárkit is szankcionálni még nagyobb faszság.
A képet elnézve még arra sem volt igényük hogy legalább rendesen 30-an össze álljanak és mind II vh.-ban is harcolt német tankokkal csinálják meg a hőn szeretett jelüket.
angelus1991ster.blogspot.hu

angelus1991ster.blogspot.hu