World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"FONTOS !!! : Ha esetleg használod arcade és sniper módban a Server Side opciót és arty módban érthetetlen módon elkezd szaggatni a játék, holott az FPS jelzõ megfelelõ értéket mutat, akkor a Server Side-ot arty-zás elõtt kapcsold ki. Egyszerûen megteheted, menj a Menü/beállítások/játék opcióba és ott vedd ki a pipát a „tároló” felirat mellõl. Sajnos erre valószínûleg mindenki rákényszerül, hacsak nem akarsz kockázott, rángató látvánnyal játszani stratégiai nézetben."
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Csaby
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Azt nem tudni hogy ez a Waffentrager E100 hogy néz ki? Most ez lenne majd a crocordiele E100?
Csaby
WoT: Nishizumi77
1 hete vettem meg többnyire minden nap duplázok vele, most van 13k xp. Kb 100kt összeszedek az csak elég lesz.
Mondjuk nem vagyok TD-s, csak azért illene azt is lezárni valamivel.
A Sturmtiger-t kiszedték, szerintem rájöttek hogy sehogy sem lehet berakni...380mm-es rakéta lol...1-es ROF-al esetleg.
Launcher is hibát írt ma.
SerB just confirmed that SU-122-54 is NOT the end TD. Russians will also get second T10 TD
(Amúgy más se találja a Sturmtigert,vagy csak én vagyok vak?)
a 37es az 5ös szintû
és táras (asszem)
AMX-30 meg Leo-1 az kell, többi nem érdekel 😄
Gottfried: elit Ferdirõl az Xp átmegy JT-re...
A t-50re melyik csöveg érdemes feltenni?
az 57eset vagy a 37eset?
Waffentrager E-100 "anyád" 😄 :
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Mindenesetre a JP-vel élvezet volt minden perc, nem bántam meg.
I met God. She's black
https://wotinfo.hu
Lehet majd kezdeni tier2-tõl.
Saor Alba
Már fent, vagy még fent? 😄
Viszont úgysem hagyhatnád ki a tier9-et, ha tier10-et szeretnél, és legalább az xp nem fog kárba veszni.
Én pl egyszerre fogom gyûjteni az xp-t a Ferdin és a JT-n, hogy idõt takarítsak meg 😊
A Ferdivel összekapartam 150K xp-t hogy meglegyen majd a stug E100-ra,ahogy az elõzõ techtree-ben volt,erre most kidobhatom a francba az egészet.(a JT már megvan)
I LOVE WG !!!!
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
A számok meggyõztek. 😊
A srác tényleg nagyon jól tolja és csak irigyelni tudom a klánjáért ahol elég ennyi jelenlét is,amilyen keveset õ játszik és ahol mindig van egy nyerõ század amikor neki kell,mert ugye azért azt tudjuk hogy randomban a 70% winrate elképzelhetetlen,bármekkora pro is valaki.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Az új franciákon kívûl csak az m8a1 hiányzik, ami nem túl gyakori ingame. Ma majdnem lõttem egyet, távolról szivatott 40t-ben a szemét kis hörcsög. Mire becéloztam volna, mindig vissza ment fedezékbe. Végül valaki más lõtte ki.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Néha nekem is összejöhet<#vigyor1>#vigyor1>
iSS!
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
egy kis kérdés: ez az effi pont átlag érték, vagy folyamatosan növelhetõ?
Destroy at least one of every type of enemy vehicle currently available in the game. This achievement will not be revoked if new vehicle types appear in the game."
Jelenleg ez a szitu.
Saor Alba
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Viszont a nemzetenként szerezhetõ expert medál tuti hogy elvész a tech tree bõvülésekor.
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
-for-book_true_com.jpg)