World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trucker39
Akiknek nagyon leesik az FPS bizonyos nézetekben ajánlom a figyelmébe a W.O.T. info oldaláról származó idézetet:

"FONTOS !!! : Ha esetleg használod arcade és sniper módban a Server Side opciót és arty módban érthetetlen módon elkezd szaggatni a játék, holott az FPS jelzõ megfelelõ értéket mutat, akkor a Server Side-ot arty-zás elõtt kapcsold ki. Egyszerûen megteheted, menj a Menü/beállítások/játék opcióba és ott vedd ki a pipát a „tároló” felirat mellõl. Sajnos erre valószínûleg mindenki rákényszerül, hacsak nem akarsz kockázott, rángató látvánnyal játszani stratégiai nézetben."

TOMSILENT

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

csaba90
azt nem láttam:S na akkor a Jagtigerrel meg lesz 430.000 😄 na mindegy.... ezért kell elõre tervezni a techtree alapján bár mit is 😄

Csaby

Eagle16
Az elit Ferdinand XP-je átmegy a Jagdtigerre...lehet ki kéne írni bannerbe már komolyan 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

csaba90
te jóóó ééég 😄 na a Ferdinándommal buktam azt a 220.000 xp-t xd
Azt nem tudni hogy ez a Waffentrager E100 hogy néz ki? Most ez lenne majd a crocordiele E100?

Csaby

Eagle16
Meg így akkor 3 darab Tier 8-as TD-je lesz a németeknek...nem lehet mondani majd hogy nincs választék 😊

Azért az durva hogy Tiger(P)bõl át lehet menni a TD ágra, szóval lehet T8 TDt úgy hogy hozzá se nyúltál kisebb tierekhez 😄

WoT: Nishizumi77

Brummbart is kiszedték, annak pedig ikon képét is láttuk.

Na most már hivatalosan is az indien panzerre gyûjtöm az XPt DBvel 😄
1 hete vettem meg többnyire minden nap duplázok vele, most van 13k xp. Kb 100kt összeszedek az csak elég lesz.

Eagle16
Na azért 😄

Mondjuk nem vagyok TD-s, csak azért illene azt is lezárni valamivel.

A Sturmtiger-t kiszedték, szerintem rájöttek hogy sehogy sem lehet berakni...380mm-es rakéta lol...1-es ROF-al esetleg.

Ezt pedig néztem csak valamiért a régi képet mutatta, és lengyel nyelvû volt a link, valami hiba lehetett az oldallal, de most már jó.
Launcher is hibát írt ma.

Eagle16
Azért mert 46mm átlag átütéssel nagyon gyenge. Kicsik ellen jó lehet, de ha szembejön egy Panzer III, akkor azt csak karcolgatni fogod.

Lehet nem lesz zsákutca,nézd meg a 74-es számú hozzászólás linkjeit abból a fórumból amit én linkeltem,de amúgy ezt írja:
SerB just confirmed that SU-122-54 is NOT the end TD. Russians will also get second T10 TD
(Amúgy más se találja a Sturmtigert,vagy csak én vagyok vak?)

de miért?
a 37es az 5ös szintû
és táras (asszem)
Eagle16
De jó ám hogy a Su-122-54 zsákutca lesz...nem lehet róla továbbmenni a T10-es TD-re.

AMX-30 meg Leo-1 az kell, többi nem érdekel 😄

Eagle16

Eagle16
57mm-est.

Gottfried: elit Ferdirõl az Xp átmegy JT-re...

Honnan van? Végignéztem pár oldalt de nem találtam. ( wot oldal, overlord blog, wotbase.ru )

Srácok, segítsetek!
A t-50re melyik csöveg érdemes feltenni?
az 57eset vagy a 37eset?

TOMSILENT
Ez beteg lesz Waffentrager Panther:

Waffentrager E-100 "anyád" 😄 :

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Tényleg, a Stugra is gyûjtöttem 30k-t, csak az már ki is ment a fejembõl 😊
Mindenesetre a JP-vel élvezet volt minden perc, nem bántam meg.

Strahd_
Ha arty szeretenek lenni, melyik orszag tank tipusara erdemesebb ramennem?
USA vagy Orosz?

szabii98
Nekem csak 20k van Stugon, elvégre ott átlehetne menni a régi tree szerint 😞 Akkor folytatom ezen az ágon...ajj..

I met God. She's black

Ezeket a TechTree-ket ne vegyétek még készpénznek, szinte biztos hogy változni fognak még...

https://wotinfo.hu

Illetve Mardertõl... már bamba vagyok 😊

De jó, hogy összegyûjtöttem 100k xp-t a JP-n, erre egyáltalán nem lehet majd átmenni a 2. TD ágra...
Lehet majd kezdeni tier2-tõl.

Solten
Meg fennt, most epp melozok... 😊 (ejszakai muszak, monitort kell bamulnom amugy is... <#alien>)

Saor Alba

Solten
...

Szoval megis lesz Leopard-1? 😊

Saor Alba

Látom nem csak nekem vannak alvás problémáim 😄
Már fent, vagy még fent? 😄

Eagle idézte õket valahonnan, ahol azt ígérték, az elit Ferdirõl át fog kerülni az xp a JT-re. Bár lehet a JT-nek is elitnek kell lennie hozzá, ezt nem tudom...
Viszont úgysem hagyhatnád ki a tier9-et, ha tier10-et szeretnél, és legalább az xp nem fog kárba veszni.

Én pl egyszerre fogom gyûjteni az xp-t a Ferdin és a JT-n, hogy idõt takarítsak meg 😊

Solten

Saor Alba

Gottfried
Fasza az új techtree.....
A Ferdivel összekapartam 150K xp-t hogy meglegyen majd a stug E100-ra,ahogy az elõzõ techtree-ben volt,erre most kidobhatom a francba az egészet.(a JT már megvan)
I LOVE WG !!!!

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

ehsentry drága 2k battle 1k kilõve és miben ül is7-ben sajna a mi csapatunkban 600 effel két hasonló kaliberû csapattárssal^^ csak addig kímélne az mm az ilyen playerektõl még összeszedem az ágyút 😊
Gottfried
Nem akartam semmit kihozni belõle,csak nem láttam még hozzá hasonlót,ezért tettem fel ide.Mivel vannak itt nálam sokkal tapasztaltabbak és olyanok akik pillanatok alatt utánaszámolnak,így gondoltam meghallgatom a véleményeket hogy ezt hogy lehetett összehozni.
A számok meggyõztek. 😊

A srác tényleg nagyon jól tolja és csak irigyelni tudom a klánjáért ahol elég ennyi jelenlét is,amilyen keveset õ játszik és ahol mindig van egy nyerõ század amikor neki kell,mert ugye azért azt tudjuk hogy randomban a 70% winrate elképzelhetetlen,bármekkora pro is valaki.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Ingame írva vagyon, hogy érvényét veszti, ha új tankok érkeznek a játékban. Tõlem is elvették 7.4 után.

Az új franciákon kívûl csak az m8a1 hiányzik, ami nem túl gyakori ingame. Ma majdnem lõttem egyet, távolról szivatott 40t-ben a szemét kis hörcsög. Mire becéloztam volna, mindig vissza ment fedezékbe. Végül valaki más lõtte ki.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Oktatófilm a Batchat használatáról
Néha nekem is összejöhet<#vigyor1>

iSS!

Nahh ízlések és pofonok: lecseréltem a T30 on a 155 öst a 120-ra, így nagyjából van egy patch elõtti T34 es tankom. Számomra szimpatikusabb mint a félóránként egy lepattanót lövögetõ 'TD'. Azt hiszem most már kevesebbet fog rozsdásodni a raktárban.
Átlag érték és folyamatosan növelhetõ 😊

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Alien69
Szerintem meg "stílus" függõ. Amúgy a T2-s light usa-orosz-német ágon mind jók. A francia "kicsit" kilóg. Speciel, nekem a favorit, és tutkó, az a Tetrarch. Elég fürge, igaz, nem a leggyorsabb, és jól bírja a teste. <#vigyor5>

heló all!

egy kis kérdés: ez az effi pont átlag érték, vagy folyamatosan növelhetõ?

Solten
"Master Tanker
Destroy at least one of every type of enemy vehicle currently available in the game. This achievement will not be revoked if new vehicle types appear in the game."

Jelenleg ez a szitu.

Saor Alba

na ja, bt2 a legdúrvább t2-es kütyü, persze kevesen tartják meg és maxolják ki :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

toocha
Höhöhö! Ferrari Enzo BT2. 😊

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

toocha
Pont ez a kettõ nekem is a favoritom, ezért fej vagy írás lesz.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

De bírom mikor olyan emberke kezdi el magyarázni, hogy mennyire használhatatlan az E-100 mikor meg sincs neki, és még téves infókat kezd el írogatni. Mindezt csata alatt.
A tank ásznál nem tudom, hogy most hogy van, régebben megmaradt az új tankok érkezése után is.
Viszont a nemzetenként szerezhetõ expert medál tuti hogy elvész a tech tree bõvülésekor.

(Védekezés, Karélia) Van, amire jó a noob Tigris, ami sehova se mozdul. Tud mögüle lõni a Grille, egy ideig biztonságban van a kis löveg...

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Solten
Amugy is, nem ugy van hogy uj tankok erkezesekor inaktiv lesz a plecsni?

Saor Alba

Solten
😄 valahogy igy erzem en is, bar ismerve a dev. tempot a 7.5-ig csak meglesznek, a Maus volt problemas, igazi random-kuriozum.

Saor Alba