World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

flashpointer
És a páncélzat minõsége nem fejlõdött a loltracktortól az indien panzerig (~20év alatt), csak a vastagság számít? Ugyan nem vagyok kohász, de azért ha egy kalap alá veszik elég no comment kategóriának számít

Emancipate yourself from mental slavement!

Indien-panzerrõl amit érdemes tudni:

Fejlesztés: 1954-55
Súly: kb. 36-39 tonna
Motor: 8-hengeres dízelmotor, Daimler-Benz MB-837A
Teljesítmény: 670 LE
Max sebessége: 50km/h
Ágyú: 90mm-es
Páncélzat: test elõrõl 90mm, torony elõrõl 130mm

Az majd prémium lesz, tök poén lenne ha megcsinálnák, hogy X lenyomásánál amikor lezárod a tankot hogy ne forogjon, leeresztené magát kicsire 😄

WoT: Nishizumi77

Engem ez nem zavar...persze úgyis nerfelik mert námet....de szerintem jópofák ezek a waffenizék a maguk fura nyomorult módján.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Na ja ahogy a WGt ismerem a rondábbikat fogja, meg azon nagyobb a felépítmény szóval gyengébb lenne mert könnyebb eltalálni.

De szokás szerint úgyis a randábbat kapjuk😄, illetve hát ízlések és pofonok.. Nekem is az elsõ tetszik jobban😊.

mijki
E-10(milyen nehéz lenne eltalálni, ha leengedi a felfüggesztést, 1.4m magas 😄)

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Valószínûleg azért teszik be a milka waffeliniket mert az új TD ág a nyitott TDken alapul. Marder 3,nashorn stb aztán gondolom ezért vették ki a ferdit az ágból és tették be a nyitott párducot tigrist stb.

Az 1. szebb.

Aha...Leo 1 meg Indián panzer...meg Waffentrager...kövezzetek meg, de nekem tetszenek ez a nyomorék Waffentrógerek.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

De faszok ezek. A francia tech tree-bõl elvarázsolták az AMX Tracteur-t, pedig azt már vártam! Anyjuk valagát!

mijki
Mennyivel jobban náznek ki ezek a Waffentrager-ek helyett.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

E-90 Crocodile
E-100 Crocodile

Ezek simán mehettek volna T9-10-be. De hát inkább ezeket a förmedvényeket teszik be.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Na picit utánanézegettem ezeknek az új német tankocskáknak ezeket találtam:

prototype der arbeitsgruppe b

indien-panzer

mijki
A krokodil-ról valaki tud linkelni képet?

Elsõsorban az ARL V39 tulajoktól kérdezném, hogy csak én észleltem hogy ennyire "kapós" ez a tank? Onnantól kezdve hogy be vagyok spottolva, alig élek pár másodpercig, tök mindegy hogy miféle tank van mellettem és hány HP-ja van, biztos hogy rám zúdítanak össztüzet. Ennyire szeretné mindenki kilõni az új tankot? Így aztán örülhetek ha kapok 5-700 XP-t egy meccsre, mert jóformán semmit se tudok sebezni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nem igaz má hogy mindenki csak írni tud, 2 hsz-el elõrébb olvasni már derogál...

kösz, utánakeresek akkor...

War. War never changes...

Nem feleslegesen, ha kell a Jagdpanzer E-100. Ferdirõl átmegy az xp Jagdtigerre, de ezt már leírták legalább 3x elõttem.

Hú de gyenge kifogás...

Ebben a játékban minden pontosan annyira OP, amennyire azzá teszik!
Nem egy esetben eltértek a valóságtól még a páncélzat esetében is, nem hogy a fegyverzetnél, a motorizáltságnál, vagy a mozgékonyságnál... hogy a teljesen fantázia tankokról már ne is beszéljünk!

Olyan dolgokat meg, mint a RoF, látótáv, láthatóság, modulsérülési hajlam vagy a hp, teljesen kedvük szerint állítgathatnak. Most csak hirtelen ennyi jutott eszembe, de ennyivel is bõven lehetne balancolni akármit, ha tényleg be akarnák tenni a játékba.

De a krokodil sok embernek tetszik, sokan várják és még a végén teljesülne a vágya a sok "németfannak". Azt pedig ugye mégsem lehet hagyni...
Úgyhogy az esztétikus Krokodil helyett beraknak inkább egy lánctalpakon gördülõ ágyúcsövet, nesztek parasztok, még véletlenül sem lesz az, amit szeretnétek...

......deee akkorr.. én most feleslegesen gyûjtöttem 300000 xp-t ferdin?
OMG...

War. War never changes...

Azt mondták, hogy a krokodil túlságosan op lenne.
Periszkóp helyett mehet a vizes láda 😊

Amúgy sem egy scout tank.

Eddig nem használtam, mert nem fordult még elõ ilyen hogy sorozatban kilõnek de ezek után meggondolandó.
Fokozott szellõzés, töltés gyorsító, meg periszkóp van fent. Volt célzásgyorsító is de a fullos ágyúnál leszereltem.
Akkor ez azt jelenti hogy nem lesz Krokodil, csak fostos Waffantróger <#rinya><#rinya><#rinya>.

A libasor az tényleg gáz, mindig, minden körülmények között.
Wet ammo racket-et használsz a T-44-en?

A Leo 1 tartja a "szabad repülés" (harckocsi)-rekordot, ha minden igaz, kb. 15 m-el.
Egyre több olyan képet látok róla, ami szerint lényegében csak egy alvázra szerelt ágyúból álló förtelem <#wilting>
Valóban úgy néz ki, mint egy arty <#confused>
Ha tényleg ilyen lesz, nem tud annyira jó lenni, ami ezt a rondaságot kompenzálni tudná...

Nem hatot lõtt, csak egyet. Elsõre kilõtt 100-ól.
Nem egyrõl beszélünk. Nem a felderítéssel van bajom, nyilván idomulni kell a csatához, helyezkedni ha épp a másik irányból jön az ellen.
De védõként lerohanni a hegyrõl a hét legerõsebb tanknak libasorban a falu felé, ahol egyértelmûen a támadóknak van fedezék...inkább ne elemezzük mi lett a végeredmény.
A gift-shoppos mellé kapod a slotot,a játékban vettet meg csak saját meglévõ slotra veheted.

Nincs valakinek valami értelmes képe errõl a Waffentróger E-100-ról, ami nem békás?
Google leginkább csak WoT-os utalásokat talál, de a játékosok meg csak találgatnak, toltak fel képet a Crocodile-ról is, meg mindenféle korcs ocsmányságokról...

Solten
Lorainne-nek 232-es penes 6 taras csuzlija van, nem ertem a felhaborodasod 😊 Vedokent ugy lerusholtuk multkor az ellenfelet hogy csak pislogtak. Kb csak arra volt idejuk.

Saor Alba

annak van valamilyen jelentõsége árkülönbségei hogy a gift shopból veszek meg egy prém tankot vagy a játékban választom aranyért?
Solten
Az amcsi oldalon vannak a media reszben (ja mar linkeltek).

Saor Alba

Szerintem az egyik legrosszabb dolog amit védõként tehetsz, hogy nem mozogsz. Minimum az egyik szárnyon pressingelni kell, fõleg ha van arty.

Olvasok egy könyvet a Don-kanyarról, ott van egy ilyen helység: Marinovka.
Elmennek ezek a tetves kurva anyjukba!
Nem elég ez 2 rakás szar fostalicska játékmód, alkalmanként szuper erõvel ruháznak fel tankokat.
Most lõtték ki a t44-emet egymás után 3x 100%-ról egy lövéssel nálam 2 szinttel gyengébb tankok (KV1S, 3601h) meg egy lorriane!
A másik meg hogy fogja már fel a sok büdös elõrerohanó gyökér, ha védõk vagyunk, nyert ügyünk van.
Nem kell elõrerohanni libasorban basszák meg, mert csak a támadóknak tesznek jót!
Malinovkán védõként veszíteni, na az azért már mûvészet!
Most asszem félre teszem kicsit ezt a szemetet.
Le kell higgadni.
Csak az a baj ezzel az új treekkel hogy most jól felizgatták a playereket, azt megint lesz minimum fél év mire bejön valami új ezek közül. 7.5öt leszámítva.

Eagle16
Ezzel már a WOWP repülõit is le lehet majd szedni 😊

Leo-1

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Tier 5ös új német TD:
88 L/56 top gunnal valószínûleg

Meg ezen is lehet majd jól ammorack-et lõni a jobb oldalán elöl 😄

Na viszont úgy látom megint tolni kell majd az AMX 12tvel, mivel abból át lehet menni arra az amx chaffeera, na nem baj 7.5 elõtt úgyis vissza akartam venni, hogy megkapjam az ingyen tier 5ös tankot.

Van ám csõmozgatása 😄

Eagle16
Tier 7-es francia közepes 😊

link

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Amúgy lehet a sturmtigerbõl meg brummbarból késõbb csinálnak egy új SPG ágat.

Imageshackrõl nem mûködnek a képek itt, csak békákat látunk.

TOMSILENT

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |