World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
Ha pedig véletlenül mégis sikerülne begyûjtened minden skalpot idõben, majd közlik veled, hogy most épp bugos a kitüntetés, ezért nem kaphatod meg...
Ki van ez találva, saját tapasztalat 😄
(Master tankerhoz mar csak egy ST-I hianyzik, meg par darab az uj beka td-kbol/artikbol)
Saor Alba
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Saor Alba
Kész b+, kész mára elég volt.
Saor Alba
Saor Alba

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Rémálom szólóban. Harcértéke közelébe nincsen az M103-nak.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Gondolkodom hogy a leendõ Lórimhoz a 13-90en miket fejlesszek, konkrétan a hatodik érzék+pillanatkép+sima utazás kombót dobnám be a BIA-ért, a gyorsabb ágyú célzás érdekében. Viszont a Lórien stabilizátorral szépen mûködhetne a pillanatkép és sima utazás. Ez a dilemmám.
Bár mire én odáig eljutok, talán már tier11 is lesz 😊
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Azért platoonban és közelharcban még mindig megvan a szépsége, pár napja egy full hp-s e75-öt párologtattunk el, 2 t30-al egyszerre lõttünk rá, meg valami még besegített. Szerencsétlen még lõni se tudott.😄😄
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Nem lepne meg, ha az lenne a háttérben, hogy szivatósabb legyen a tier10 grind. Idõvel én is kénytelen leszek szembesülni vele...
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
En nem jatszom regota a jatekkal, de az utobbi ket honapban nagyon felhigult a mezony. Most, jhogy megvan az IS-7-em nezegetem mas IS-7-tel menok statjat es sokszor nem hiszek a szememnek milyen csapnivaloan mennek vele. Es rajtuk all vagy bukik a menet legtobbszor. Tegnap hatman voltak IS-4-gyel platoonban, de csak az egyiknek volt fent a tier 10-es agyu. A masik ketto a D-25T-vel nyomta <#conf>#conf> A marhak kill nelkul hullottak el persze el is lettunk picsazva rendesen.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
WoT: Nishizumi77
Emancipate yourself from mental slavement!