World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudsz annál jobbat? Nincs nagyobb penû ágyúja.
szerintetek kv-3ra sem való a D-25T? szal gyakrabban dobálja olyan csatákba ahol pattog minthogy mutatná az elõnyét hogy neki ez a top ágyú?
Ha száguldani akarsz, a BT2-t nagyon jó szívvel tudom ajánlani. Ja és bele tudod látni az Enzót is, ha autókedvelõ vagy. <#integet2>

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Gondolom a többség a BT2-re fog szavazni, szerintem meg a pzkpfw 35t
Mire ezek meglesznek pont megjönnek a tier10 medek és TD-k, mire azokat is begyûjtenéd, addigra az angolok 😄
Ha pedig véletlenül mégis sikerülne begyûjtened minden skalpot idõben, majd közlik veled, hogy most épp bugos a kitüntetés, ezért nem kaphatod meg...
Ki van ez találva, saját tapasztalat 😄

Doc Hooliday
Rájöttem hogy lehet nagyon ütõs csatákat menni a kis AMX 13 90-emmel<#eplus2> Most egy pér meccsen hozzá csapódtam nagyobb lomhább de nagy tûzerejû vasakhoz mint például...E-100...MAUS...IS 4 s.t.b. és õk is szivesen veszik ahogy észre vettem mert védem a hátukat meg az oldalukat mert én sokkal gyorsabb vagyok náluk és így ketten elég tisztességes tûzerõt képviselünk!<#eljen> A nagy dögök kilõnek mindent ami szembe jön, én meg szét darálom ami hátulról próbálkozik!<#vigyor1>

Solten
Jaja amugy sem ez a lenyeg (aka ki nem sz@rja le az xp-t, kovetkezo korben 4 killel szepen leduplaztam a Lorit), ezt a r*hadt egeret mar honapok ota uldozom, rendre kilottek elolem... <#alien>

(Master tankerhoz mar csak egy ST-I hianyzik, meg par darab az uj beka td-kbol/artikbol)

Saor Alba

beszarás, feltünt egy úgy hullámos õrület (ok, hihetetlenül ritkán játszom): gyerekek medben végig kempelik a csatát és miután meghal elkezdi oltani a csapatot, hogy camper idióták, ilyen nincs, nem hittem el :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

toocha
Tier II tankok közül melyiket tartjátok a legjobbnak? Gondolkodom rajta, hogy visszavegyek egyet "funolásra". Ezt a szép magyar szót is a minap hallottam.😊

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Prémium nélkül még szódával elmegy.

Vajon lõtt már top gunt? Ha igen, akkor mennyire kell ahhoz szerencsétlennek lenni, hogy azok között legyél, akiket kiszedett? 😊

Solten
Igaz, volt vagy 200 hp-ja (nem afk volt, ne trollkodjá) 😊 A "hatalmas" xp-t en nem ertem, ennyire faszat hoz premium nelkul... Loszerre elment vagy 15k kredit ez saccperkb 15 loves ebbol kettot hibaztam es kapdostam le 300 hp-ket. Valoszinuleg az all a hatterben hogy a csapatom szokasosan hulla volt 5 perc utan. Meg majdnem megvolt a Betmobil arty csak 6-an eroszakoltak meg egyszerre a vegen.

Saor Alba

Ül a barom az E-100-ban 420 eff értékkel és bázisvédõs csatában megy elõre mert szerinte kell lennie egy másik zászlónak is a szokásos helyen....
Kész b+, kész mára elég volt.

Solten
Sajnos itt a nyari szunet... Felhigult a jatek mint a f** 😊 Iskola-idon kivul eddig is eszreveheto volt hogy mennyi vegetativ leny lepi el a szervert.

Saor Alba

Solten
"pillanatkép" "sima utazás" 😄DDD Ezek a magyar ferditesek frenetikusak... 😄 A 13 90-nel en a scout skillekre/perkekre gyurtam ra (meg a latotavra), elegge bevalt. A Lorainne-k meg mas a szerepkore (amugy mindket tank a garazsomban van, szoval a Lori-legenyseg BIA-s). A Batmobile viszont hasonlo a 13-90 hez.

Saor Alba

Bugi Misi
<#eplus2><#hehe>

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Én a Deadeye (nem tudom minek fordítják magyarul ezek a kontárok) perket javasolnám még. Mivel sokat lõsz egymás után + még a Deadeye, jó esélyed lesz vele kritikusat sebezni. Nekem minden gyorsan lövõ tankon alap cucc.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

De nerfeltek, úgy fordul, mint a T34.

Rémálom szólóban. Harcértéke közelébe nincsen az M103-nak.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

szvsz kevesebbet, mert míg a venti miatt a commander bónusz 11%-ra változik 10-rõl, addig a BIA csak 5 %-ot ad, persze a különbség nem releváns :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Nem tudjátok, hogy az Elit Alakulat(BIA) perk számszerûleg mennyit javít a célzási idõn? 0,3 mp? Onnan gondolom hogy a vetillátor is ennyit javít, és az is 5%-ot ad a legénység képességeihez.

Gondolkodom hogy a leendõ Lórimhoz a 13-90en miket fejlesszek, konkrétan a hatodik érzék+pillanatkép+sima utazás kombót dobnám be a BIA-ért, a gyorsabb ágyú célzás érdekében. Viszont a Lórien stabilizátorral szépen mûködhetne a pillanatkép és sima utazás. Ez a dilemmám.

Úgyis csak szakaszban használom a T34-et is, remélem a T30-at is fogom tudni együtt tologatni valakivel.
Bár mire én odáig eljutok, talán már tier11 is lesz 😊

Tavaly is ott voltank és ez bovingtonnak is bevétel... Más kérdés, hogy a játék egy fostalicska, de attól még nyugodtan kijelenthetjük, hogy sikeres.😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Valamiért azt gondoltam, hogy lehet rá stabot tenni... érdekes dolgok tudnak kipattanni néha az én fejembõl is, elvégre semelyik másik TD-re sem lehet.

Kb. Szerencsére a mozgékonyságán nem nerfeltek, de ez a "20%-al nagyobb célkör toronyforgatás közben" valami brutális nerf lett neki. Távoli mozgó célpontra most már nincs is értelme tüzelni vele, mert szinte biztos, hogy nem fogja eltalálni...

Azért platoonban és közelharcban még mindig megvan a szépsége, pár napja egy full hp-s e75-öt párologtattunk el, 2 t30-al egyszerre lõttünk rá, meg valami még besegített. Szerencsétlen még lõni se tudott.😄😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Uhh, ennyire drasztikus "minõségromlásra" nem számítottam. Mármint százalékosan, mert azzal persze mindannyian nap mint nap szembesülünk, hogy micsoda észlények vegetálnak a játékban 😊

Jobban gyorsul, 120-assal gyorsabban lõ, de nincs hozzá stab és pontatlanabb. Ennyi a különbség.

Akkor kb T34 lett egy szinttel feljebb?
Nem lepne meg, ha az lenne a háttérben, hogy szivatósabb legyen a tier10 grind. Idõvel én is kénytelen leszek szembesülni vele...

Alien69
Írd alá, az eleje VALÓS! Azaz, VAN olyan tankom, amellyel aránylag qrva jó a win ratem. Van olyan, amellyel már csak akkor kezdtem el élvezni is a játékot, amikor már ki lett fejlesztve minden modul (pl Tiger, USA T20). A "rohadt WG..." is valós lehet, ha pl peccs elõtt az a tank jó volt, aztán a WG bele babrált, akkor ebben az esetben lehet szidni a WG-t. <#vigyor1>

Úgy látszik ma van a szívás és balek vagy napja. A PzIV-en és a KV-1-en kívül minden meccs bukta. Fél hattól mostanáig. Mára elég volt. Még jó, hogy 1 óra múlva irány a meló. Még olyan meccset is sikerült bebukni, ami már nyerõ helyzet volt.
Pedig papíron annyira nem is tûnik pontatlannak. Az E100 ágyúja elvileg pontatlanabb

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Patch elõtt tök nyugodtan eljátszogattam vele, viszont azóta csak a hajam fehéredik tõle, olyan triviális célpontokat hibázik el. A 155-öst undorodva dobtam el, a másik is pontatlan, de gyorsabban ismétel.

szabii98
Jövõre . a hibahatár 50 év😄

I met God. She's black

Harman voltak, bocs az elirasert. Miert nem lehet szerkeszteni?

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

A good players 22% volt a great az 3% a unique meg 0.5
En nem jatszom regota a jatekkal, de az utobbi ket honapban nagyon felhigult a mezony. Most, jhogy megvan az IS-7-em nezegetem mas IS-7-tel menok statjat es sokszor nem hiszek a szememnek milyen csapnivaloan mennek vele. Es rajtuk all vagy bukik a menet legtobbszor. Tegnap hatman voltak IS-4-gyel platoonban, de csak az egyiknek volt fent a tier 10-es agyu. A masik ketto a D-25T-vel nyomta <#conf> A marhak kill nelkul hullottak el persze el is lettunk picsazva rendesen.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Ha megbízhatatlanság alatt a 0 sebzéseket, lepattanókat és indokolatlan mellélövéseket érted, akkor nem gondolom, hogy ezek csak a T30 sajátosságai lennének.

Nem igaz, hogy nincs egy normális ágyú erre a kib@szott T30-ra. Egyik szarabb, mint a másik. Megbízhatatlan hulladék mind a kettõ.

Tegyük hozzá, azt még mindíg nem írom alá amikor valaki jön hogy egytank azért jó mert jó a winrateje vele. Fõleg kevés meccs esetén és azon siránkozik utána hogy rohadt WG, megy le a winrate 😊

Akkor jó 😄

Master91
Ki mit tud mikor jönnek be a Német 2. TD tankjai?
tudom, de én még mindig tudok neki örülni :-)

Renegade, kár hogy nagyon régen elismertem ezt már, publikusan is.

505thZajcev[PT]
En ma egy ilyet lottem:

Amugy ma lattam egy Superpershinget is! Szintem EU eventes volt.

amikor ilyet írsz, akkor mindíg elmorzsolok egy könnycseppet, mr "awinratenemszámít" :-)

Az eff értékek és a winrate az esetek jelentõs többségében arányos.

Alien69
Az adott eff érték az összesített(nek) KELL lennie, mert totál más egy artynál, és a többinél. Az xvm módból CSAK az eff értéket felesleges figyelni! Sokkal jobb képet kapsz akkor, ha figyelembe veszed a nyert csatákat IS. De igaziból még ez se teljesen, mert ugye, ha valaki csak egy ágnak ugrik neki, azt aránylag 1-2 ezer körbõl már tier 8-9-re tud húzni. Csakhogy, ebben az esetben benne van az MM szopatása, hiszen ez nagyon le tudja rontani a statisztikát. De, aki artyzik, annak még rosszabb az eff értéke. de annak is, aki NEM olvassa az SG (vagy másik pl PH) fórumát. <#vigyor5><#idiota>

Valószínûleg a vezeték nélküli hálózat routere tilthatja pl azokat a portokat amik a wothoz kell.

WoT: Nishizumi77

flashpointer
Az mitõl lehet, hogy a szomszéd wifijével megy a net, de a wot meg nem és kiírja hogy nem tud csatlakozni? Azt csak akkor tudom nyomni ha benyomom a vezetékes netet. valamelyik típusú adatforgalom lehet letiltva?

Emancipate yourself from mental slavement!

Biztos nem volt kill steal ennyi XPért 😊 Kb afkért jár ennyi 😄

Solten
Na vegre sikerult elkapni egy Maus tok*t... 😄

Defeat
Battle: Fjords 29 June 2012 16:58:07
Vehicle: Lorraine 40 t
Experience received: 360
Credits received: 15,007
Battle Achievements: Expert: Germany

Saor Alba