World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Baromi ritkán van hasonló csatám vele ésfolymatosan tier IX VIII retardáltak között vagyok az alsó harmadban.
Gyõzelem!
Csata: Murovanka 2012. június 30. 20:13:06
Jármû: KV-3
Szerzett tapasztalat: 3 132 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 30 383
Csatában elért Achievement: Billotte Kitüntetés, Kolobanov Kitüntetés, Acélfal, Top Gun, Mesterlövész
BOMBEL10 a neve es 492-es az effije. Csak azt nem tudom, hogy hozta ossze a Kolobanov-ot mert van neki egy.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Faszomelverem...
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Sajnos nem az az ágyú van rajta, mint a T25AT-n, és még csak nem is igazán pontos.
Hellcatem van, már rég kifarmoltam vele a a T25/2. Hasonló lehet akkor a Hellcathez, csak 2 lövéssel többet bír.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Jól lát, de szar az ágyúja.
Felgyorsul egyszer, de mire eléred...
Forog a tornya, de lassan mint a rohadás.
Ha jól használod, minden tank plusszos.
Szeretném megkérdezni, hogy a T25/2 ami vadász mennyire használható gép? Prém nélküli vagyok.
Mennyire gyors és fordulékony, félelmetes-e, milyen a tûzereje? Nem utolsó sorban mennyire plusszos vagy minuszos.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Nem tudom mi lehet ez, de nagyon beteg egy dög. Kb 1 mp voltam neki...
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Elõtte meg T30-al 9 lövésem volt, nem adott átlag (750), sõt, 900 felett volt 4 lövésem is!
Hát igen, tetû random nem kedvezhet mindig.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Emancipate yourself from mental slavement!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Van akinél egy ati alkalmazás miatt nem müködött. De lehet hogy kikapcsoltad az advanced post processing dolgot.
ARL V39
Francia páncélvadász. Furcsának tûnõ kinézete ne tévesszen meg senkit, összességében egy nagyon szerethetõ jármûvet kapunk vele. A bemutatásánál szándékosan kerültem az amerikai tankcsaládot, lévén ebben a tierben csak forgatható tornyú páncélvadászaik vannak, így nem lenne korrekt az összehasonlítás velük.
Fordulékonyság: A lánctalp fordulékonysága saját kategóriájában messze a legrosszabb. Nem kicsit, d/s érték majdnem harmada a Su-100 és Jagdpanzer IV-esének. Ezért lehetõleg kerüljük az olyan helyeket, ahol a hátunkat nem tudjuk neki vetni semminek, enyhe túlzással még egy KV 2 is oldalba kerül minket nyílt területen. Azonban ez még nem minden, a leleményes francia mérnökök erre a bûnrossz lánctalpra terveztek egy olyan felépítményt, amelynek hála az ágyúnkat csupán 7 fokra tudjuk kitéríteni jobbra és balra egyaránt.(Su-100 -14 fok, Jagdpanzer IV – 10 fok). E kettõ találkozásának hála a csatatéren meglehetõsen korlátozva van azon helyek száma, amit eredményesen tudunk védeni anélkül, hogy mozognunk kelljen.
Motor: 1 tonnára jut 18 lóerõ. Ennél jobb arányt (1 tonna/18,33 LE) csak a Jagdpanzer IV tud felmutatni, de ez elhanyagolható különbség. Ez elégséges gyorsulást tesz lehetõvé, biztos nem mi leszünk az utolsók a csatában, akik elfoglalhatják a helyüket. Végsebesség tekintetében a Su 100 megelõzi, de a 42 km/óra, amit a ménesünk a motortérben tud, elégséges.
Páncélzat: A leggyengébben páncélozott jármû a három vetélytárs között, és nem sok döntött felület található tankunkon, így a lepattanó lövések száma meg fog egyezni egy árvaházban tartott szülõi értekezletek számával. S ez nem minden. A parancsnoki kilátást nem egy periszkóppal oldották meg kedves csigaevõ barátaink, hanem a tank tetejére ráillesztettek egy hátrafelé irányzott géppuskával felszerelt „madáretetõt”, ahol a parancsnok is helyett foglal. Nos, ez a felépítmény egy sátorlappal védelmével megegyezõ páncélzattal bír, amit elég, ha egy nyállal meggyúrt, fúvócsõbe való papírlövedékkel eltalálnak, és szegény parancsnokunk már nem rádiózik többé. Viszont a mi tankunk a legéleterõsebb TD ebben a tierben.
Látótávolság: 350 méter, ezzel holtversenyben áll a Su-100-al. Periszkóppal, ventilátorral, legénységi skilekkel ez 553 méterre növelhetõ, ez elég ahhoz, hogy mi lássuk meg hamarabb ez ellent.
Rejtõzés: A tankunk kicsi, de magasabb a többi vetélytársnál. Álcahálóval, és álca skillel általánosságban 120-150 méterig biztonságban vagyunk a bokorban, viszont a fent leírtak miatt gyakran kell pozicíót váltsunk.
Rádió: A legjobb rádió a miénk, 710 méteres rádiusszal lefedjük az egész pályát.
Fegyverzet. Ezennel el is értünk ahhoz a ponthoz, amiben ez a tank unicumnak számít. Meglehetõsen széles az ágyúpalettánk. Igazából csak 2 ágyú jöhet szóba, ez pedig a Canon de 105 mle 1930 Schneider Ac és a 90 mm canon DCA 45 AC. S jön az örök kérdés. Alacsonyabb penetration magasabb sebzéssel, vagy az ebben a tierben egyészen hihetetlenül hangzó 212-es penetration alacsonyabb sebzéssel? Ez döntse el mindenki saját maga, én DCA 45-öt ajánlanám, gyorsabban tölt, pontosabb, és a nagy átütés miatt egy rosszabbul eleresztett lövés is átmehet. Illetve ennek az ágyúnak hála, hogy szinte bármelyik tankot át tudjuk vele ütni akivel a gép összesorsol, akár elõröl is. S még valami, amit szinte egyetlen páncélvadász sem tud felmutatni. Talán a Somua S 40 és S-35 CA bír hasonló értékekkel, nevezetesen az ágyú függõleges (pozitív - fel, negatív - le) kitéríthetõsége. Ez esetünkben -10 + 30. A + 30-as érték azt jelenti, hogy gyakorlatilag semmi sem lehet annyira felettünk, hogy ne tudjuk meglõni.
Javasolt felszerelés: javallott felszerelni rá a Periszkóp/Álcaháló/Ventilátor hármast. Töltésgyorsító felszerelhetõ a Periszkóp, vagy Álcaháló helyett, ha a legénységi skillek ezt indokoltá teszik.
Elõnyök: Hihetetlenül jó ágyú, ritka modulsérülés, az ágyú remek vertikális kitéríthetõsége
Hátrányok: A döntött páncélzat hiánya, az ágyú nagyon rossz horizontális kitéríthetõsége, a lánctalp elégtelen d/s értéke
Értékelés:
Védettség: gyenge
Tûzerõ: kiváló
Mozgékonyság: közepes
Álcázás: Jó
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Csatában nem látszanak a tankok körvonalai miota ujraraktam a gépet. mit lehet ezzel csinálni mert igy nem lehet játszani vele rendessen.
A második szovjet med ág is már egy éve be van jelentve és még screenshot sem volt róluk, sõt, azt csak t8-ig tervezik, csalódott leszek, ha pont õk nem kapnak második t9-10-et.
Amúgy most nézem hogy a Leo-1 legénysége részben már megvan nekem, a barakkban ott csücsül 3 100%-os francia emberke, 60-70%-os javítás skillel 😊 Megmaradt AMX-13-ról.
Anno reménykedtem, hogy az AMX-30 valamelyik korai protója is be fog kerülni, de hogy a végleges változat bekerül, ami már keményen 60-as évek közepe, az már picit durva azért. Így már a t1 és t10 között a franciák esetében közel 50 év különbség lesz!
Az AMX-30 is koncepciójában a Leo-1-hez hasonlatos, bár nem annyira papír, de hasonlóan mozgékony.