World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eagle16
Nem.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

ez most vicc?
Gondolom a T95 utáni TDnek lesz brutkó felépítménye, viszont a lower hull ugyan az mint a T110nek szóval annyira nem lesz veszedelmes csak hull downban.

WoT: Nishizumi77

köszi de már megtaláltam hogy a JT böl de legalább átteszik az XP t a ferdiröl a JT re elvileg
Szerintem 2 hét múlva, mert 15tõl kezdve 2 hétig nem leszek.

WoT: Nishizumi77

szabii98
JT

I met God. She's black

valaki árulja el már nekem, hogy a Jagdpanzer E 100 akkor most melyik Td böl lesz majd kifejleszthetõ? ferdi vagy Jagdtiger?
szabii98

annyira szép...

I met God. She's black

szerintem mind2 TD hozni fogja a t110 mozgékonyságát nagyjából, nem hinném, hogy dög lassú lesz majd a felépítményes. Hát majd meglátjuk, a tornyos sztem annyiból lesz szarabb, hogy kisebb ROF-ja lesz.
Riadó kürt

Innét töltsd le a "riadó kürt" 0,6MB os hang filet.Nekem azóta nincs pittyegõ hang,ellenben többször megyek vissza bázist védeni mert nem feledkezem bele annyira a csatába a jelzõhang miatt.
Csak ajánlani tudom.

gondolom a standard 18 km/h -s jenki sebességgel lesz megáldva.

remélem azért a T110 E4 a másik ágon gyors lesz...

War. War never changes...

az úgy azért gonosz lesz, bár az alja az t110 alváz, azon meg azért csak van gyenge pont hiába erõs. Hát a felépítmény meg átüthetetlen lesz valószínûleg.
Nem tudja valaki, hpgy a mostani renszerben hogyan lehet kiszedni a térképpittyegés hangját? Honnan, melyik filet kell kitörölni?

Az elõbb élveztem végig egy meccsben, hogy egy Mátyáshun-osztályú retardált barom 50+ alkalommal pittyegtette mep a térképet.

Eagle16
T-110E3-ról azt írták hogy a frontpáncélja hasonló lesz a T95-öséhez.

És hogy valamelyik Tier 10-es TD-nek ami 152-155-ös ágyúval lesz szerelve, 750-ról 850-re emelik az átlag sebzését. Még nem tudni hogy melyiknek.

Nemsokára kezdõdik a 0.7.5 teszt. (2-3 hét?)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ha goldot akarok venni, akkor a hivatalos honlapon a gold vásárlása menüpont alatt a legelsõ lehetõségnél lehet sima bankkártyával is fizetni?

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

Solten
Jaja, 20 millio regisztralt felhasznalo van, ebbol 2000 jatszik, a tobbiek cenzurazva vannak. 😄

Saor Alba

Többször nekifutottam az írásnak és ez is eszembe jutott, fõleg, hogy álltak a tankok, de olyan meggyõzõ volt. 😊
SZerintem a bal gombra gondolt csak jobb kezzel nyomkodja <#violent>

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Úgy sejtem a 17 lövésbõl nem sok minden találta el az álló Type-ot. Miért használsz automata célzást? Ugyan nem néztem, de Typenál lehet, hogy a toronyra céloz.
Annyira felesleges volt ez a két új mod. A játékosok 70%-a azt se tudja mit kell csinálni, csak kempel a bázison.
Most mentem egy csatát PzIV-el, KV-5 volt a toptankunk az ellennél meg egy Type-59. 17 lövést adtam le folyamatosan (szemem a pályán odateszem a vasat nem szarozok) mert az ellen Type-ja volt és küzdött a KV-5-el, nem rám figyelt, állt mindkettõ, mozgás sem volt, én egy kõ mögül, szóval egyfolytában nyomtam a jobb egérgombot (célpontot kikeresem aztán megszórom). A 17. lövés után felnéztem, 1-6.
Errõl a VN (vietnámi) szerverrõl még én sem hallottam eddig, most megnéztem õket, a honlapjukat is több, mint egy percig töltötte, õk vannak a legjobban elmaradva, még mindig csak 7.3 van náluk, pedig majdnem egy idõben indult a SEA-val.

Nem, az az NA. A SEA a South-East Asia régió, Szingapúrban van a szerver.

Ugye van a Földnek egy másik fele is, ami eddig WOT ügyileg nagyon nem volt lefedve, az ausztrál, ázsiai és óceániai játékosok is az NA szerverre jártak, ezért is van ott rengeteg regisztrált játékos, alig marad el az NA szerveren regisztráltak száma az EU-tól, de mégsem voltak egyszerre online többen 30 ezernél az idõeltolódások miatt, még az USA-n belül is számít a keleti és nyugati part között az a pár óra.

Solten
Bar en az aktiv, a szerveren levo jatekosallomanyra gondoltam (csucsidoben), lehet hogy ebben nem maradunk el a ruszkitol, sot...

#145790: South East Asia.

Saor Alba

"the number of accounts on the Chinese servers exceeds that of all other regions combined."

Na ez a dúrva.... örüljünk hogy alapból mondjuk nem mandarin nyelvû a játék 😄

Az viszont érdekes hogy az NA nincs is annyira lemaradva az EUtól.

a SEA az az usákok?

Solten
True, legutobbi stat.:

- The EU server has 3.68 million accounts, that's 160k new accounts since the last snapshot.
- The NA server has over 2.23 million accounts, that's a 100k new accounts since the last snapshot.
- The Russian server has 7 million accounts, that's nearly 200k new accounts since the last snapshot.
- The SEA server growth finally seems to be picking up speed with now nearly 173k accounts, nearly 52k more than last snapshot.
- The VN server, that I didn't know existed, has 141k accounts.
- I have no information about the 2 Chinese servers, but calculating based on total account numbers released by Wargaming in early 2012 the number of accounts on the Chinese servers exceeds that of all other regions combined.

Saor Alba

Bõven a kínain vannak a legtöbben, de ott is két külön szerver van és egyik sem a WG-jé. A legkevesebben meg a SEA szerveren vannak, de az nem rég indult, asszem két napja kapták csak meg a 7.4-et és mi már rég élveztük a 7.3-at, mikor náluk frissnek számított a 7.2, még CW sincs, március körül léptek át bétából live-ba és velük tök rendes volt a WG, mert egy csomó mindent megtarthattak a béta accról.

"de nyilvanvalo hogy az EU-n van a legtobb jatekos"

Ez sehogy sem állja meg a helyét sztem. A legtöbb a ruszkin van, de az is lehet hogy már a kínain.

Persze ha az oroszt meg a kínait kizárod a versenybõl (és az US meg az EU marad), akkor valóban a legtöbb az EUn van, bár ebben az esetben a több kifejezés a helyénvaló 😊

Felraktam végre a nagy motort az E50 re. Hát nem tudom valahogy még így sem érzem ezt a gépet. Tisztára esetlen béna vagyok vele, nem igazán találom a helyem a pályán. Most már minden bizalmam az ami vonalban van, a T20-t nagyon szeretem remélem így leszek a nagyobbakkal is.
Solten
Pointer ratapintott a lenyegre - a forumukat bongeszve kiderult hogy az atlag jatekosallomany jobb napokon atlag 10-14 k koruli a jenki szerveren. Nalunk meg min. 10x tobb. Bar lathatolag sz@rnak ott a jatekra, kell nyalniuk a popot hogy ne csokkenjen meg jobban le a jatekosallomany. A ruszki szerveren gondolom jobb a helyzet de nyilvanvalo hogy az EU-n van a legtobb jatekos. Ezert kapjuk a legsz@rabb eventeket bar ez amolyan harmadik-vilagbeli uzletpolitika az EU-alvegerol, ne keressunk benne logikat.

Saor Alba

Ha megmondod a kártyaszámodat, a kártyán lévõ nevet, a 3 jegyû CVC kódot és egy lejárati dátumot, talán meg is tudjuk mondani mi lehet a baj... 😊

Most komolyan, honnan kéne tudjuk miért nem fogadja el a kártyádat a WG? Esetleg a bankodat kéne felhívni, õk tán meg is tudnák mondani miért utasították vissza a tranzakciót.

Új ágyúval kicsit más a játékélmény 😄
flashpointer
lehet nem engedélyezett vele a netes fizetés, mert nincs benne a csomagodba

Emancipate yourself from mental slavement!

Oh, csak nem egy letiltott bankkártya? xD

- WoT: Rogerius -

Kifejlesztve:
A következõ modul kifejlesztve: Löveg '105 mm Gun T5E1M2'. Elköltött XP: 63 151. Elköltött szabad XP: 4 849.
A(z) Löveg '105 mm Gun T5E1M2' modul felszerelve a tankra.
Elszívok egy cigit és megiszok rá valamit komolyan mondom😄
Végre nem 200-240-et fogok lõni t9-10 oldalába, seggébe és medekbe(megõszültem mire egy tiger2-õt lepörögtem) ^^
valaki nem tudja mit ronthatok el? ez fogad: We're sorry but your credit card was declined. If you think this is in error, please call the phone number on the back of your card.
Köszönöm , és örömmel figyelem hogy napról napra egyre feljebb megy ez az érték nálam 😄

Ha olvasod a híreket rájössz hogy nagyon sokszor van akció 😄

http://wot-news.com/index.php/stat/single/eu
Itt beírod a neved és kiadja.

ja de bocsi igen amerikai szerveren...nem olvastam hireket....de nem is szoktam meg az ilyen akciokat
Legegyszerûbb ha indítod a játékot akkor vigyázó szemeidet ráveted a launcherben a hírekre, és akkor fel fog tûnni hogy van e valami akció...

Valaki megtudná mondani hogy effy értéket hogy hol lehet kiszámíttatni ? és hogy a SU-152es tankra milyen modulokat érdemes felrakni? és milyen képzetségek ajánlottak a személyzetnek?

Biztos, hogy ott nyomja mert azoknak hoz 2x creditet ezek a tankok.

Nu, ma is volt egy igencsak sikeres 3-as platoon estém, a mérleg 21 csatából 17 gyõzelem, 3 bukó, egy döntetlen, az uccsó 11 csata végig win lett és végre most elõször sikerült megnyerni egy Prokhorovka Assaultot támadóként, rendesen meg is meglepõdtem.

Nem amcsi szerveren vagy véletlenül?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

van valamilyen akcio a WOT-nal ma, vagy mindig ilyen jol lehet keresni nem prem tankokkal?

Victory!
Battle: Erlenberg 2012. június 30. 16:45:20
Vehicle: M4 Sherman
Experience received: 1 914 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 46 442
Battle Achievements: Confederate

itt a masik...
ictory!
Battle: Fjords 2012. június 30. 16:22:51
Vehicle: AMX M4(1945)
Experience received: 3 104 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 84 606
Battle Achievements: Sniper, Mastery Badge: "I Class"

mikozben T34 premium tankkal meg 60 ezret kapok...
Mindjárt hozom a kukoricát, hogy legyen min térdepelned <#nevetes1>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"