World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez most vicc?
WoT: Nishizumi77
WoT: Nishizumi77
Innét töltsd le a "riadó kürt" 0,6MB os hang filet.Nekem azóta nincs pittyegõ hang,ellenben többször megyek vissza bázist védeni mert nem feledkezem bele annyira a csatába a jelzõhang miatt.
Csak ajánlani tudom.
remélem azért a T110 E4 a másik ágon gyors lesz...
War. War never changes...
Az elõbb élveztem végig egy meccsben, hogy egy Mátyáshun-osztályú retardált barom 50+ alkalommal pittyegtette mep a térképet.
És hogy valamelyik Tier 10-es TD-nek ami 152-155-ös ágyúval lesz szerelve, 750-ról 850-re emelik az átlag sebzését. Még nem tudni hogy melyiknek.
Nemsokára kezdõdik a 0.7.5 teszt. (2-3 hét?)
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Saor Alba
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Ugye van a Földnek egy másik fele is, ami eddig WOT ügyileg nagyon nem volt lefedve, az ausztrál, ázsiai és óceániai játékosok is az NA szerverre jártak, ezért is van ott rengeteg regisztrált játékos, alig marad el az NA szerveren regisztráltak száma az EU-tól, de mégsem voltak egyszerre online többen 30 ezernél az idõeltolódások miatt, még az USA-n belül is számít a keleti és nyugati part között az a pár óra.
#145790: South East Asia.
Saor Alba
Na ez a dúrva.... örüljünk hogy alapból mondjuk nem mandarin nyelvû a játék 😄
Az viszont érdekes hogy az NA nincs is annyira lemaradva az EUtól.
- The EU server has 3.68 million accounts, that's 160k new accounts since the last snapshot.
- The NA server has over 2.23 million accounts, that's a 100k new accounts since the last snapshot.
- The Russian server has 7 million accounts, that's nearly 200k new accounts since the last snapshot.
- The SEA server growth finally seems to be picking up speed with now nearly 173k accounts, nearly 52k more than last snapshot.
- The VN server, that I didn't know existed, has 141k accounts.
- I have no information about the 2 Chinese servers, but calculating based on total account numbers released by Wargaming in early 2012 the number of accounts on the Chinese servers exceeds that of all other regions combined.
Saor Alba
Ez sehogy sem állja meg a helyét sztem. A legtöbb a ruszkin van, de az is lehet hogy már a kínain.
Persze ha az oroszt meg a kínait kizárod a versenybõl (és az US meg az EU marad), akkor valóban a legtöbb az EUn van, bár ebben az esetben a több kifejezés a helyénvaló 😊
Saor Alba
Most komolyan, honnan kéne tudjuk miért nem fogadja el a kártyádat a WG? Esetleg a bankodat kéne felhívni, õk tán meg is tudnák mondani miért utasították vissza a tranzakciót.
Emancipate yourself from mental slavement!
- WoT: Rogerius -
A következõ modul kifejlesztve: Löveg '105 mm Gun T5E1M2'. Elköltött XP: 63 151. Elköltött szabad XP: 4 849.
A(z) Löveg '105 mm Gun T5E1M2' modul felszerelve a tankra.
Elszívok egy cigit és megiszok rá valamit komolyan mondom😄
Végre nem 200-240-et fogok lõni t9-10 oldalába, seggébe és medekbe(megõszültem mire egy tiger2-õt lepörögtem) ^^
Itt beírod a neved és kiadja.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Victory!
Battle: Erlenberg 2012. június 30. 16:45:20
Vehicle: M4 Sherman
Experience received: 1 914 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 46 442
Battle Achievements: Confederate
itt a masik...
ictory!
Battle: Fjords 2012. június 30. 16:22:51
Vehicle: AMX M4(1945)
Experience received: 3 104 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 84 606
Battle Achievements: Sniper, Mastery Badge: "I Class"
mikozben T34 premium tankkal meg 60 ezret kapok...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"