World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Patton: 23k a lánc, 68k az ágyú és 31k a motor. 23k freet összeszedtem a láncra de még ez a 100k hiányzó elrémiszt. Habár a láncal már tud annyit mint egy Pershing és az elég tûrhetõ állapot, pláne ha összehasonlítjuk más stock amcsi heavykkal.
Szerezz Te is magadnak! Csak hogy olyan különleges legyél mint mi <#nevetes1>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Höhö, két felkiáltójeles beszélget 😄

francia td?😄
meglátjuk szemezek velük csak hely nincs a garázsban:/

I never asked for this.

.. es mi elsz a kovetkezo ajanlat? egy francia spg??? 😄
Akkor miért nem mész rá a franciára? Ott aztán nem lehet panasz a sebességre<#eplus2>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

hát igazábol a t25, jp közül volt kérdés számomra, mert utána már mindkét vonalon elviselhetetlen számomra a sebesség:/
ferdinandot. próbáltam havernál, prohorovkán megõszültem mire egyáltalán fedezékbe értem. td vonal nekem tier 7ig tart ezért ezeket kérdeztem pont😊

I never asked for this.

"Csak" 23k-t kell kigrindelni, és ráteheted a Pershing top ágyúját. Más kérdés hogy azzal se lesz leányálom T10 heavyk ellen menni. 😄

Defeat
Battle: South Coast 2012. július 2. 14:42:49
Vehicle: AMX AC Mle.1946
Experience received: 826
Credits received: 37 920
Battle Achievements: Steel Wall

De bírom az ilyen vesztes köröket <#rinya>.

hát elõbb utóbb ki lesz fejlesztve, mert az m48 is biztos baba lesz😄
Az tény hogy most eléggé cumi kifejleszteni,de hidd el h megéri!
Nagyon szeretem a maga hibáival együtt is.Nem kap lángra a menetszéltõl a tornya,de jó puskája van és hihetetlen gyorsan megtud pördülni a tengelye körül.Elég pontosan lehet vele lõni menet közben, na meg ha a random is veled van 400 felett lehet sebezni,ami a csata végén elég szép summát hoz.

Akkor szerintem hanyagold a t95 ágat és vedd meg a jp-t, vagy menj át a t30 ágra! A németek sem egy forma1-es autó kategóriák, de lényegesen mozgékonyabb a t28/t95 18-12km/h-ás max sebességénél.😊)

Valaki korábban írta, hogy az egyik dev szerint kb 2-3 hét és kezdõdik a 7.5 tesztszervere. Szerintem várd meg és próbáld ki mit tud a jpz e100 meg a t110e3 (meg az odáig vezetõ tankok) és csak az után dönts!

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Én szeretem a T28-at,igaz csak a duplázókat csinálom meg vele,igaz mással is csak a duplázókat csinálom,ha felmegyek megcsinálom M18,T28,Is,T34,M12,T54 duplázóját oszt kész.Ha van kedvem megyek T14-el pár kört,vagy sluggerrel,ha sok szar köröm volt elõveszem valamelyik T50-et szórakozni és kész.Esetleg ha jó kedvem van megyek egy kört M41-el.Vagy valamelyik sörmennel.Ha nagyon jó kedvem van elõveszem amx13-at vagy a tigrist esetleg jpz4-et.Vagy 20 talicska áll a garázsban de már nem tud úgy lekötni a wot.Sok buzi pénz meg tank nerf elvette a kedvem.

A kivárós taktika csak jó csapattal mûködik. Most is szépen felmorzsoltak minket, ki kellett törni, eredmény: lelõve 2 TD és 1 Pz4 által.

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Nekem még szerencsére azelõtt lett Pattonom hogy növelték volna az XP költséget rajta. Meg szerencsére volt hozzá jó sok free XP-m. Így csak keveset kellett szenvednem vele.

már elõre félek pattontól, pershingnél járok, de az a 80k vagy mennyi durva lesz az m3 gunnal, legalább a pershing top ágyúját rá lehetne tenni egybõl, de e helyett valami ahhoz hasonló másnevû gun van amit még ki kéne grindelni vagy 20k-ért. Pattonnek a fejlesztési ága óriási szívás.
Én sokszor még a duplázókat se vagyok hajlandó megcsinálni vele. Ha eljutok oda hogy lesz benne 200k XP, pezsgõt bontok és eladom a francba. A múltkor nekem is volt egy hasonló csatám Ensk encounteren. Mire leértem a dombról a zászlóig, vége lett a csatának és még lõni se tudtam 😄. Egy T9-es tankkal sincs bajom, de ezt tiszta szívbõl rühellem.

Én is erre gyanakszom. Szerintem semmilyen high tier medje nem volt soha. Most kell összegrindelnem 60.000XPt egy 180 átütésû ágyúval a Tier10 heavyk ellen, hát eléggé jellemformáló tevékenység.

Jagdpantherem van, minden nap megyek vele pár kört. A másikat próbáltam, összesen nem mentem vele 6 kört. A tapasztalataim alapján én is a Jagdp-re szavazok.
1edül képes lehetsz rá,h megfordítsd a csata kimenetelét.Azt meg nagy ívben szard le,h az elsõ másodpercben elõre akarnak küldeni a halálba a többiek.Spec én mindig annak tudok örülni ha scout tankunk nem hal meg a legelején értelmetlenül.

Eagle16
A T28 még teljesen jó volt, a T95 meg eladtam kb. 30 csata után...én nem tudom hogy lehet élvezni azt a valamit, Malinovka-n mikor támadnunk kellett, akkor értem fel a hegyre mire lejárt az idõ...és ezt úgy hogy nem álltam meg egy percre sem. Távolról volt 1-2 találatom talán és ennyi...haszontalan vacak nagyrészt.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

offenzivan szoktam játszani, gyülölöm ha nem megy a tank (30km/h nálam a lélektani határ😄) sluggernél is az nem tetszik hogy piszok lassan fordul. nagyon sokszor megyek inkább az ellen bázisára még a lassabbakkal is. szal támadni kéne, meg támogatni a heavyket😊

I never asked for this.

Gyanítom nincs neki 9-es med. Mert akkor tuti nem akarná hogy még egy 8as is fingassa õket.

Köszi, legközelebb megpróbálom.

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Csak hogy legyen más vélemény, én a Jagdpantherra szavaznék. A képességeik eléggé hasonlóak, viszont T8-9ben egyértelmûen a németek a jobbak. A T28 még elmegy, viszont a T95 csak erõsen leszedálva élvezhetõ <#nevetes1>.

Ja, és hgy ne winrate, hanem eff alapján színezzen.

tigris2böl jo 60%ot szedtem le én, felgyujtottama motort egyszer, t34et 3an löttük, egyedül én hátulról. 4mp alatt tölt a 76millis ágyú, lövésenként olyan 100hp ment le, a végén mákkal de az en nevem mellé irta a killt.
nagyon sokan nem figyelnek t7töl fölfelé heavy tankban ülve a kicsikre, pedig párszor meg lehet lepni öket.

I never asked for this.

Hát tudod például Pattoban úgy néz ki a játék hogy jönnek szembe az IS-7esek meg E-100asok, azt harcoljál, 160-220 átütésû ágyúkkal. Már így is kutya nehéz, szerinted mit érnének ha még egy T8 heavy ellen se lenne esélyük?

Elég elfogult vagy, és nem látod át a rendszert.

Úgy már próbáltad,h csata feléig hátul rodeózol,és kivárod az összes tank véglegesen elfoglalja a helyét?Majd a minimapon megszámolod,h mennyi tank esztelenkedik a ti tankjaitokkal,és megkerülve õket elmész az artykért.

Tigris bigrist nem neked kell 1hitelni,azt majd megteszi más helyetted. 😊

Végre megy az XVM nálam is. Eddig kékhalállal elszállt. Az ok a NOD32. Ki kell kapcsolni a játék alatt.

Lenne is egy kérdésem így egybõl. Az XVM config file-ban mit kell átírni ahhoz, hogy az ALT lenyomáskor a hk-k felett ne Winrte-et, hanem az eff-et írja ki?

A t25 az támadó td, a német vonal, meg távolról lövöldözõ.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Na mivan ennyire nem bírta a kiképzést a napbarnított bõrû Hose Mario Arnoldo, hogy már fél3-ra fel is ébredrél... gondolom járni is tudsz rendesen, vagy szárazon csináltátok? XD

Melyik a jobb?
Mit vársz el 1 td-tõl?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

T25.Szerintem brutális.Nincs másik olyan tankom amivel 12 kill összejött volna,iszonyatosan jó ha fullos és megszereted.

hát akkor legyen az bár igazából m5tel volt egy kis xpm azért gondoltam hogy kezdek vele valamit😄
másik kérdésem az lenne, hogy t7 td-k közül melyiket tartjátok jobbnak a jagdpanther t25at közül? van sluggerem meg pár nap mulva meglesz a jgpanzer de midnkettö nem kell nekem egyszerre már:/

I never asked for this.

Hallgass Szpecnyazra, és told ki a 1390et.
Azzal azt csinálsz amit akarsz.
Eleinte spotolod az ellent, beleõrülnek, hogy nem tudják ki, és honnan lövi õket. Majd mész az ellen artikért, ezzel még jobban felidegesíted az ellent, és végül az ellen td-it, és nehéz tankjait szívatod.
Jó látótávolság, brutális tûzerõ, és az egyik leg mozgékonyabb tank a játékban.

az a baj, hogy a jelenlegi tier9es medekek toptier tankok, nekik még tier10ben is meg kell, hogy állják a helyüket, na már most ha egy szaros tier8 t32 ki tudná könnyedén szedni õket, akkor mi keresni valójuk lenne egyáltalán a játékban, mint már elõttem is mondták, CW-n is gyakorlatilag kizárólag spotolásra használják õket, mert így is erõfölényben vannak a heavyk jócskán pl a medekkel vagy a tdkkel szemben. Azért az az 1 tier sokat számít, hpban is meg sok minden másban.
Folyamatos mozgás közben, házak közt lavírozással is egy lövésbõl kiszednek a E-50bõl. Nevetséges, hogy médiummal sem lehet már rendesen játszani. Két hevyt is forgatok az egyik kilövi a társát a másikat én majd bumm arty. Ilyenkor megy el a kedvem az egész játéktól. Hiába vagyok jó, hiába bravúrozok nem lehet elõlük elbújni.
Nem tudom mi féle balféket fogtál ki,vagy lehet hogy csapat lelõtte lowra és te végezted ki,de hogy egy t5 kis szutyok egy maga kinyírjon egy t34-et az vicc.Vagy arty sebezte le neked,de van tapasztalatom T34-el,bepróbálkozott már nálam 3 lemming,mégsem haltam meg.Lapozz vissza szerintem múltkor tettem be képet,mert t34-el egymás után két olyan köröm volt ahol pont lemmingek próbálkoztak,chaffe-ba szembõl simán 500 bele megy.Kettõnél többet nem nagyon bírnak ki.

Miért, a T-50 még mire jó, mikor Tigrisek ellen kell kiállni (legtöbbször)?

Basznászájbaajókurvaanyját a WG-nél aki kitalálta az E sorozat nerfet.
Mentem több mint 500 kört az E-75-el a pöccs elõtt és egy kezemen meg tudom számolni hányszor gyulladt ki.
Na mondom ma leduplázom erre elõször oldalról gyújt ki egy IS-8, majd éppen eloltom amikor meg szembõl egy T32. Nagyjából semmi nem maradt épen a tankba a HP-ról nem is beszélve és még le is lettem noobozva.

Remélem az IS-4-rõl még nem tartottál elõadást....
Egyébként fejezd be szépen a beszélgetést a barátaiddal, gyere szépen ebédelni és veedd be szépen a finom gyógyszereket!
Mondom én hogy AMX 13-90.....

Ha nem akarsz magas osztályban játszani gyorsan felejtsd el õket!
Mivel light tankok, a besorolásuk magasabb a T6-os medeknél.
T5be soha nam fogsz velük kerülni.
Inkább T8-ba, 9-be.

Szerintem a fejüket fogják kínjukban, vagy facepalmot csinálnak, aközben meg nehéz fogni az egeret.
Gondolkozzál már egy kicsit. Esélyük nincs segíteni, mivel 1 percen belül nem helyezkednek el, de a betöltésük is minimum fél perc. Szóval értelmetlenül leöleted magad és kiszúrsz a csapatoddal.

Szerintem csak ti nem akarjátok megérteni, hogy mit próbálok itt sugallni, de végül is mindegy, mert a WG-re egyikünk sincs hatással, szóval írhatunk mi itt akármit csak arra jó, hogy széttoljuk itt a fórumot... és mint tudjuk a WG-nek az arti a szívügye, szóval valószínû a medium rebalance is kb az lesz, hogy a HE sebzés hatékonyságát fogják rajtuk növelni és kész...

nem is az lenne a célom vele, hogy 1v1ben kv2-t meg is-t szedjek le vele (bár az elsõre láttam példát)
inkább zavarás, arty vadászat lenne vele a cél, shermannel játszom most igy és nagyon bejön (meg a játéknak is tetszik, mert osztja a pénzt rendesen😄)
városos pályán megkerülöm az ellen heavyjét vagy többet ha kupacba vannak, és onnan csesztetem öket. ha rámfordulnak a mi bandánk leszedi öket (ha kicsit is figyelnek a játékra) ha nem, akkor lecsipegetem öket lassan. tigris 2, is, t34 is volt már meg igy.
chaffeenek a top ágyuja tetszetös ebböl a szempontból, papiron hasonló az m1a1hez (talán jobb is, nemtudom, mobilról vagyok😊
szoval csak ezért kérdeztem, kis agilis tank kéne nem túl magas osztályban ezért néztem ki ezeket😊

I never asked for this.

Jól lehet vele szórakozni,de én inkább próbálok életben maradni.Nincs annál nagyobb móka mikor hosszú ideig hülyére tudod venni az ellenfél csapatát a saját bázisán.Az még jobb poén ha nagy igyekezetükben egymást lövik ki.

Meglehet. Bár volt már olyan, hogy vissza tudtam térni a bázisunkra ilyen "mélyinterjú" után.

Ha harcra kellenek akkor felejsd el õket. No.1 célpontnak számítanak, mivel veszélyesek az artykra, szóval amint felbukkannak össztüzet fognak kapni. Ha harcra is alkalmas scoutot akarsz akkor ott az AMX 13-90. Igaz hogy az tier 7, de tökéletes scoutra és harcra is. Ráadásul simán kijön pluszba, nem úgy mint az 5-ös scoutok, amik sokszor minuszosok.