World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
meglátjuk szemezek velük csak hely nincs a garázsban:/
I never asked for this.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
ferdinandot. próbáltam havernál, prohorovkán megõszültem mire egyáltalán fedezékbe értem. td vonal nekem tier 7ig tart ezért ezeket kérdeztem pont😊
I never asked for this.
Battle: South Coast 2012. július 2. 14:42:49
Vehicle: AMX AC Mle.1946
Experience received: 826
Credits received: 37 920
Battle Achievements: Steel Wall
De bírom az ilyen vesztes köröket <#rinya>#rinya>.
Nagyon szeretem a maga hibáival együtt is.Nem kap lángra a menetszéltõl a tornya,de jó puskája van és hihetetlen gyorsan megtud pördülni a tengelye körül.Elég pontosan lehet vele lõni menet közben, na meg ha a random is veled van 400 felett lehet sebezni,ami a csata végén elég szép summát hoz.
Valaki korábban írta, hogy az egyik dev szerint kb 2-3 hét és kezdõdik a 7.5 tesztszervere. Szerintem várd meg és próbáld ki mit tud a jpz e100 meg a t110e3 (meg az odáig vezetõ tankok) és csak az után dönts!
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
I never asked for this.
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
nagyon sokan nem figyelnek t7töl fölfelé heavy tankban ülve a kicsikre, pedig párszor meg lehet lepni öket.
I never asked for this.
Elég elfogult vagy, és nem látod át a rendszert.
Tigris bigrist nem neked kell 1hitelni,azt majd megteszi más helyetted. 😊
Lenne is egy kérdésem így egybõl. Az XVM config file-ban mit kell átírni ahhoz, hogy az ALT lenyomáskor a hk-k felett ne Winrte-et, hanem az eff-et írja ki?
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Mit vársz el 1 td-tõl?
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
másik kérdésem az lenne, hogy t7 td-k közül melyiket tartjátok jobbnak a jagdpanther t25at közül? van sluggerem meg pár nap mulva meglesz a jgpanzer de midnkettö nem kell nekem egyszerre már:/
I never asked for this.
Azzal azt csinálsz amit akarsz.
Eleinte spotolod az ellent, beleõrülnek, hogy nem tudják ki, és honnan lövi õket. Majd mész az ellen artikért, ezzel még jobban felidegesíted az ellent, és végül az ellen td-it, és nehéz tankjait szívatod.
Jó látótávolság, brutális tûzerõ, és az egyik leg mozgékonyabb tank a játékban.
Mentem több mint 500 kört az E-75-el a pöccs elõtt és egy kezemen meg tudom számolni hányszor gyulladt ki.
Na mondom ma leduplázom erre elõször oldalról gyújt ki egy IS-8, majd éppen eloltom amikor meg szembõl egy T32. Nagyjából semmi nem maradt épen a tankba a HP-ról nem is beszélve és még le is lettem noobozva.
Egyébként fejezd be szépen a beszélgetést a barátaiddal, gyere szépen ebédelni és veedd be szépen a finom gyógyszereket!
Mivel light tankok, a besorolásuk magasabb a T6-os medeknél.
T5be soha nam fogsz velük kerülni.
Inkább T8-ba, 9-be.
Gondolkozzál már egy kicsit. Esélyük nincs segíteni, mivel 1 percen belül nem helyezkednek el, de a betöltésük is minimum fél perc. Szóval értelmetlenül leöleted magad és kiszúrsz a csapatoddal.
inkább zavarás, arty vadászat lenne vele a cél, shermannel játszom most igy és nagyon bejön (meg a játéknak is tetszik, mert osztja a pénzt rendesen😄)
városos pályán megkerülöm az ellen heavyjét vagy többet ha kupacba vannak, és onnan csesztetem öket. ha rámfordulnak a mi bandánk leszedi öket (ha kicsit is figyelnek a játékra) ha nem, akkor lecsipegetem öket lassan. tigris 2, is, t34 is volt már meg igy.
chaffeenek a top ágyuja tetszetös ebböl a szempontból, papiron hasonló az m1a1hez (talán jobb is, nemtudom, mobilról vagyok😊
szoval csak ezért kérdeztem, kis agilis tank kéne nem túl magas osztályban ezért néztem ki ezeket😊
I never asked for this.