World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálam crash van csatából kilépésnél, de ez azt hiszem mindenkinél van, overlord írta is hogy tudnak errõl a bugról. ( ami egyébként nem volt 7.4 teszten... )

WoT: Nishizumi77

Master91
Áhá! Így már össze állt a kép, köszi!
Sippie
Miért ne ítélkezzek? 1 csata volt, minden átlõtt. Azt írtam hogy nekem nem jött be, márpedig azt had döntsem már el én hogy nekem mi jön be 😄
engem nem dobál ki, azt tuti valami mod okozza szerintem, mondjuk a német tankok sunyi nerfelés már tényleg gáz, folyamatosan nerfelik õket, igazából a játékmegjelenése óta csak nerfet kapnak, és most már elõ állt az a helyzet, hogy egy e-100-asnak nincs esélye a tier6-os t-150 ellen, mert ugye a szovjeteket csak buffolják, és most már egálba jött az orosz tier6 és a német tier10 :/

Master91
Ó franc! Köszi! De hát a videóba most nem mutatták a Jagdpanzer E-100-at?
Nem, épp azt írtam, hogy késõbb jönnek. Ez egyébként elavult kép.
Itt az új

Ha egy csatát mentél vele, inkább ne ítélkezz <#hehe>
m103nál sokkal jobb t110
Sippie
nekem az m103 nagyon nem jött be. Egy csatát mentem vele kb, minden átlõtt, úgyhogy el is adtam a picsába 😄
Doc Hooliday
Hát ez nagyon derék!...Azzal mi újság például hogy bugokat fognak-e javítani, vagy peccsrõl peccsre egyre szarabb lesz a játék és 1-1.5-óránként kidob a deszkára?? vagy például abba hagyhatnák már végre a német tankok sunyi nerfelését! Vagy hol van a fizikai és grafikai motor tuningolása??? le szeretném már lökni a tankokat a szakadékba ha már ennyit ígérgették! Ebbõl sem lesz semmi! Vagy sorolhatnám még, de ti is ismeritek a dörgést!! s.t.b. s.t.b. s.t.b...<#levele><#szomoru2>

Sippie
nem is mentem 7.4 óta vele szerintem, átraktam a legénységet T34-be azt azzal tolom 😄
Kiegyeznék azzal is, ha "csak" annyit tud, mint az M103 csak több hp-val.

Nekem amióta felraktam az effet mutató modot és amióta bejöttek az új játékstílusok nekem ez jut eszembe a játékról.
Plants vs. zombies

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Hát sztem a t110 jobb. IS-7 egy dologra jó, de arra nagyon, CW-n másik IS-7esekkel vagy t110el vegyítve áttörni. Gyakorlatilag arra jó a tank, hogy menjen elõrefelé, másra nem igazán. t110 sztem sok oldalúbb, hiába a papíron gyengébb páncélzat, az ágyú miatt csiki-csukira is remekül használható a tank, sokkal jobban, mint is-7 esetében, illetve én a közelharcot is ajánlom, mert hiába a weakspotok, gyakorlatilag lehet úgy harcolni vele majdnem mint egy meddel, pörögni, forogni az ellen körül, leláncolni az ellend, a lényeg, hogy mindig mozgásban legyél, így még közelrõl sincs esélye eltalálni a weakspotokat.
Master91
Tehát jönnek a 0.7.5-be a 2. német TD ág?
Nem azok majd valamikor jönnek. 7.5 után elvileg 8.0ra váltanak, ami azt jelenti nagyon közel vannak az angolok, mert új nemzetnél van verzió szám ugrás. Franciák is azért csak 7.1ben jöttek mert bénázott a WG. De ha nem 8.0ban akkor 8.1ben jönnek az angolok.

Amúgy egy jó kis fail a fizikával kapcsolatban. Overlord folyton azt hangoztatta hogy majd valamelyik 7.x verzióban jönnek. Ezt benézték.

Lehet gyorsítva van, mert egy késõbbi jelenetben mikor egy T-62 lõtte oldalról már lassabb volt. Amúgy németek mindig is jók voltak az egy helyben forgásban pl JT,E-75,KT stb. Ezek mind kategóriájukban a legjobb 1 helyben forgók.

Én nem igazán észleltem hogy gyengébb lett volna a nerftõl. Szerintem az ezután érkezõ patchekben fognak neki igazán odaverni rejtett nerf formájában.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

A waffentróger szál akkor még nem jön ?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Egyébként mennyire lehet észrevenni rajta a 7.4-es nerfet? Tapasztaltál teljesítményromlást azóta?

valamint az új játékmódok miatt elég sokan zombiként állnak helyt és nem figyelnek zászlókra stb ami szintén a fejlõdést nehezíti meg, ha mondjuk egyedül találod szembe magad az ellen medjeivel mert a többiek lemming mód kolbászolnak elõsegítve a vereséget.
..csak szerintem mozog meglepoen gyorsan a Jagdpanzer E-100?
I.C.ram
Értem, köszi.
jogosan rémiszt meg😊 még a pershingel nem nagyon láttam t10-et és sokat voltam t8 csatában, túl sok t9 sem volt 1-2.. addig a pattont folyamat t9 medek ellen (elég sok játékos tolja a t10 medek miatt az xp-t bele) és t10 nehéz tankok ellen kell helytállni a 180 penes ágyúval. a t54-et és e50-et szembõl a 180-al csak karcolgattam gyenge pontokon is elég sokat pattogott, és mikor 200-at sikerült sebezni beléjük kiröhögtek kb😊 43%win és 1 alatti k/b-m lett vele mire meglett az ágyú még pershing-el 65% volt mire végeztem vele és bõven 1 feletti k/b. viszont jó hír ahogy megvan a top ágyú elkezdi fosni az xp-t és elég hamar összejött a motor a win is már 48% a k/b folyamat javul és még a torony meg sincs. (lehet üldözési mánia, de mintha az mm is jobban szeretné mióta megvan a gun😊
Pofás, de azért jobb lenne ha leszoknának arról, hogy agyon camozzák a tankokat, tudom hogy kell reklámozni mert nagyon kevesen használják, de egy bemutató videóban nem kéne rápakolni a tankokra,mert pl Jagdpanzer E-100at alig lehet megnézni a pöttyös festés miatt.

Eagle16

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Sippie
T110 fürgébb, és a frontja elég kemény nem közelharcban (a gyengepontokat tier7 is viszi ha eltalálja) oldalról papír a torony, a test meg lutri hogy a lánc éppen benyeli-e a lövést. Az ágyúja gyors és pontos, nagy átütéssel.
Az is7 lassabb, de még mindig egész gyors, szembõl szintén kemény kisebb gyengepontok vannak rajta mint a T110-en szembõl, a tornya pedig oldalról és hátulról is pattogós. Az ágyúját nem ismerem, de elvileg nem olyan jó mint a T110-é. Viszont mivel orosz, ezért egy biztonságot nyújt ebben a játékban hogy valószínûleg nem kap rejtett nerfet, ami a T110-rõl nem mondható el. CW-re mind a kettõ kell, nekem T110 van, és elég fasza csak közelre nem szabad menni mert a budit a tetején bármi átlövi.
Check out the new calandar! - még mindig csak Június!
Trabant93
Hát tud érdekes dolgokat produkálni,volt hogy 1 lövéseztem vele,máskor meg ahogy indultam a kezdõkörbõl,már ki is lõtt az ellen 😄

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Nem is emlegesd a somát. Kiver a víz ha eszembe jut <#nevetes1>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Trabant93
Hmm akkor biza érdemes lesz nekirugaszkodni,kár hogy még a somuas40-nél tartok 😄 De most venném meg a t28at,szval egyelõre csak távoli álmokat szõhetek 😊(Mivel csak annyira van zsetonom)

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Pont õkelmére hajtok most nagyban. Talán a legjobb TD per pill (persze csak a JT után<#nevetes1>). Gyors mint az isten nyila, jó löveg (gyors és pontos nagy átütéssel). Jó páncél, a T95 után a legjobb ebben. Egyedül a kicsi alfa sebzés és a gyenge oldalak ami hátrány nála.

I.C.ram
Lassan kifarmolom a T110-et meg az IS-7-et is. Melyiket éri megvenni? Csak az egyikre lesz pénzem 😞
Trabant93
Mik a vélemények az amx 50 Fosról?Ma Jumbóval egyik meccsen összerakott vele és mit ne mondjak,fürge jószág 😊

Ez majdnem olyan jó mint az én felkiáltó jelem <#nevetes1> (de csak majdnem! <#nevetes1>).

Ott a pont!

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Figyelem figyelem SzolgÁllati közlemény

Ismét bõvült a FAQ tankismertetõ szekciója, de még rengeteg lehetõség van az írói vénával rendelkezõ embereknek az írásra. Válasszatok tankot azt hajrá, jöjjön még ismertetõ!

Trabant93
Hát nem azért mondom,de jah jah jah jah <#taps>

Pechem volt, két modi is kiszûrt magának 😄. De így legalább elég feltûnõ a nevem és tuti elolvassák a posztjaimat 😄.

Még ha nem a mezõ közepére küldte volna hanem valami adekvátabb helyre akkor lehet hogy kettõt érne de így nem.
Az már megvolt! <#hehe>

Úgy látom Szpecnyaz ugyanazért kapott kettõt. Mint mikor iskolában adnak egy egyest, mert nem hoztad a könyvet, majd egyet, mert a füzetet is otthon hagytad. Miközben simán a táskád maradt otthon.

Érezd hogy nem vagy egyedül, kb ugyanitt tartok én is, csak még free XPt se költöttem a láncra, szóval még az sincs meg.

Hál a égnek lehet vele hulldownos szemétkedõset játszani, meg steelwallt csinálni az ellenfélnek 😄

Be kell szólni érte Matykóhun-nak.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Kattints rá a nevükre... két kezdõ troll 😄

Én múltkor kérdeztem, mit kell tegyek, 1 ilyen felkiáltójelért, de senki nem válaszolt. pedig jól néz ki. <#banplz>

Engem csak figyel kedvenc modink, de síkos vagyok mint egy angolna, nem tud elkapni 😄

..szerintem ne is alljunk szoba vele, hiszen neki egy sincsen.. bahh..
Hogy lehet büntetõpontot szerezni?
Nem kötöttétek be a biztonsági övet?
😄DDDD