World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet szegényített urán lövedék van benne <#eplus2>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Szerinted miért van Tetrarch-om meg T-127-em? 😄
ha felb* a nagy tier akkor elõveszem azokat 😄
prém nélkül:

Vereség
Csata: Siegfried Line 2012. július 2. 18:08:25
Jármû: T-54
Szerzett tapasztalat: 873
Szerzett kredit: 49 242 (kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 770)
Csatában elért Achievement: Védõ
mondjuk én örülnék ha a 62esen ilyen ágyú lenne, de hát úgysem😄
Ahogy elnézem freebõl húzta ki õket, szóval nem meglepõ, mivel nem járta végig a tanuló utat azon az ágon.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

ja és még az ellenfél artyjait és én intéztem el😄 de õ bazdmeg nem noob hogy 4 perc alatt hallott volt a batchattel
Eagle16
HE...az is ilyen nyomot hagy. A videóban akármivel lõhették egymást.

ÉS mi van ha a T62A új, ûrméret alatti lõszere okozta a nyomot? <#ravasz1>

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

ekkora idiótát még õ nooboz le😄 t-54el kiszedtem a 2 másik 54est akik az artyjainkért jöttek, csomót spotoltam, a végén meg egy maus maradt meg én és egy arty amx13as. rámentem mausra, de nagyon kevés hp maradt és be akartam mellé állni, de neki mentem és felrobbantam. Szerinte csak világítani kellett volna az artynak, aha 90eekt sebeztt az az arty a mausba annak meg volt vagy 1500HP ja
I have a bad feeling about this:
Miféle ágyúnak a gold ammoja képes átütni 400mm effektív páncélt?

WoT: Nishizumi77

Pontosabban velük. Továbbá az is valószínû, hogy free expbõl húzta ki õket, szóval így még érdekesebb. 😊

Van top artyja és tankja is. Elég siralmasan teljesít vele.

Szu-100-al ha elkezdek unalmamban játszogatni, fél óra alatt rendre összejön átlag 2 Top Gun, vagy legalább 5-ös.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Trabant93
Ezért a sok hatásért vettem vissza a panzerjager 1-et,azt nem baszatja a gép,feltuningolva ki tudja mit fog mûvelni 😊

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Igazából tényleg van benne valami. De szerintem a játékosok 95%-át hajtja a becsvágy hogy top tierben harcoljon. Modjuk az érdekelne hogy fentabb hogy állná meg a helyét.

Mondjuk lehet, õ csinálna jól. Kiválasztja a legerõsebb low tier tankokat, majd tonnaszám lövi a top gunokat és folyamatosan nyeri a csatákat stb.

Mi meg szenvedünk a top vasakkal, szidjuk az artyt, az MM-et, meg ilyenek. 😊

Nálam meg pl a Su-100 csinált olyanokat, hogy 3-ból 2-szer mellélõtt 100 méterrõl az álló célpontnak. Bár az álcájára nem volt panaszom.

Egyébként mikor ennyire különbözõ véleményekkel lehet találkozni 1-1 jármûvel kapcsolatban, néha már arra gondolok, hogy nem csak a csatákban vannak csatánként változó random tényezõk, hanem játékosonként és jármûvenként is van valamiféle random állandó, pl a hivatalosan megadotthoz képest pár százalékkal nagyobb szórás vagy modulsérülési hajlam, esetleg álcázasi faktor, aminek a különbségeirõl a játékosoknak úgysem lenne lehetõsége megbizonyosodni...

Bár bennem mindig is túltengett a hajlam összeesküvés elméletek gyártására 😊

Errõl a "Zimmer Feri" 1ik részlete jut eszembe

Pista fiam mondá:"Akkor most bémegy a farkas a tyúkolba"

Õ tud valamit.
Nincs ideg, csak szobanövények ellen játszik, és a meccsek nagy részét egyedül is behozza.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

mielõtt visszavették a credithozatalát régebben többe került a KV-5?
Csak éppen kis tierben nyomul- Alig van nagy tankja.

Mi a tosz?!!

2,5 kill/csata
19 csatánként 1 Topgun

derék

El nem tudom képzelni, hogyan lehet jó. A Szu-100/122-õt távcsõ és álca nélkül roham TD-nek használom és aratja a killeket. Míg a JP-vel csak kínlódom, hogy melyik pályán hova álljak. Elsõ gyors tank letrackeli és kicsinálja.

Én is most kezdetem el a TD-zni.
A t3as francia 1 rohadt kis dög, a jó értelemben. 1. csatám a top ágyújával: topgun.
A t4es, az borzalmas. Nagyobb mennyiségû free xp-t igényel.
A T5ös eddig a kedvencem. Már alap ágyúval is vigyorogtam T7ig. + az ágyú brutális kitéríthetõsége.
A t6ra meg megint tartogass 5500 freet, ha nem akarod 1 T3as ágyúval kezdeni.
1 bajom van csak velük, hogy valamiért mindig az elsõ sorban kell velük harcolni, és az ezeknél a gépeknél nem egészséges.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Én is nagyon szerettem.

Abban kiemelkedõ, hogy láthatatlan ellenfelek cincálják szét 10 mp alatt, bokor mögül, távcsõvel.

Valaki árulja már el, hogy hogyan lehet ide képet betenni?

Tényleg fura, hogy mennyire eltérõ benyomás tud kialakulni az emberekben ugyanarról a tankról is akár 😊
Nekem a JP eddig talán a kedvenc TD-m, a gyõzelmi arány 60% környékén, az átlag kill pedig 2 egész környékén mozog vele, pedig mostanában kicsit romlott is, mióta az asztali gépem helyett laptopról vagyok kénytelen játszani...

Érdemes megnézni ezt az állatot 😄
A majdnem 3000 csata SU-26al súlyos autizmusra vall szerintem 😄.

áh én még csak tier3nál járok, artyban is csak tier4. Most az 54-esre húzom az xp-t, e-50, batre van elég. T30ra kéne még dobni, meg ott van még a pershing is, nekem sokára lesz francia tdm. Bár már azon is csodálkozok, hogy elindultam egy TD vonalon😄
Tényleg nem egy kiemelkedõ cucc. Olyan mint a bárányhimlõ, gyorsan túl kell esni rajta.

Nem tudok

Se hull down, se álcázás, sem elegendõ mozgékonyság.

Nem bírom életben tartani, messze a legrosszabb túlélési arányú tankom, kempelni tudok 30 mp-nél tovább helyben.

"elégtelen taktikai repertoár"?

Tank kiselejtezve: Jagdpanther

Indok: elégtelen taktikai repertoár.

Ne is lássam többet, sehol nincs ez a t25-höz képest.

Ha minden jól megy akkor 1 hét és meg lesz a fos marsall, szóval szerintem a foch 155 is meglesz amikor kijön <#hamm>.

Master91
Ez a rebalanc ez a medekre fog vonatkozni? T8-9?
mondjuk ja lehet a megnövelt páncélzat miatt lassabb lesz, az a 155 foch dobtáras azért durci lesz sztem😄
Kétlem, annyi páncéllal nem tud majd úgy szaladni. Én ilyen 25-re tippelek.

A legénység nálam is költözni fog, szóval képezhetek új jobbágyokat a JT-be <#szomoru1>. Remélem a nagy rebalansz közepette nem fognak hozzápiszkálni a lövegéhez.

Meg amúgy a vk45 ausf. B extra ammo rack hitbox berakása a farba az is hidden nerf volt mert nem szóltak róla. És mi szükség volt rá?
Tiger 2nek is kb 100%al növelték a váltó hitboxát. Épp most lõtte ki 1. lövésre az E-50em motorját egy is-7 azt égtem mint a Reichstag.

komolyabb és szükségtelen E-50 nerf volt, de ha tovább nerfelik 7.5ben az a pofátlanság netovábbja lesz. Mindegyik med kap nerfet az E-50 meg kettõt beleértve 7.4el együtt? na ne
Max egy kis rof csökkenésbe beleegyezek de más ne legyen.

ironikusan gondoltam amúgy😛 Nem tudom el van ez túlozva ez a nerfelgetés téma. Sztem nagyjából el van találva a balance. Jó ez most egy komolyabb nerf volt az e-50nél, mert tényleg van hogy kigyullad, de igazából még így se vészes a tank.
sztem 37el fog menni, mint a t110
Akkor mégiscsak van rejtett német nerf, nem csak beképzelem? Mert amikor szóbahoztam egy fórumtárssal egyetemben most a 7.4 kijövetelekor, hogy pl. sunyiban nerfelték pl. a Ferdi kigyulladási esélyeit negatív irányba, le lettünk ugatva...

ja, JTnek az über ágyúja hiányozna. Viszont a legénysége megy át Jgpz E-100ba.

Vajon júliusban kiadják még a 7.5-öt vagy átcsúsznak augusztusra? Errõl nincs valakinek információja?

Én eladom a Pattont meg az E-50et is. Elvégre a 10-es verziójuk csak jobb lehet. Viszont a JT az maradni fog szerintem, mert ahogy elnézem, az egy más játékstílus lesz mint a JPZ E-100. Legnagyobb örömmel a T95 fog a kukába menni, viszont ha az utódja nem megy majd legalább 20-at, akkor azt már meg se fogom venni.

Amúgy ha jól láttam nem volt benne a trailer videóban a T30 után következõ T10 TD a T110E4, csak a T110E3 volt.

Kicsit bele kéne húznom a T10ek XP farmolására, JT,E-50,Patton 90k xpnél tart, T30 meg kicsit le van maradva az 65Knál tart. Meg ráadásul 2 hétig nem leszek majd.
Pénz se ártana, de majd meglátom, hogy jövök ki anyagilag.
Pattont és JTt megtartom szerintem. JTt tutira mivel majd 2 év múlva history battleban használnám. Pattont meg akkor tartom meg ha nagyon nem vágják tönkre a 7.5ös nagy rebalancenál.
E-50et meg eladom, mert ott lesz az ausf. M ami majdnem ugyanúgy néz ki, és annak legalább nincs gáztûzhely elrejtve a frontjában, meg normális textúrája van, nem 5 perc alatt összecsapott okádék.
T30at is eladom szerintem, ott lesz a T34 pénzfarmra szóval ezt a fajta kinézetû tankot sokat fogom látni, nem sok motivációm lenne T30at tolni ha ott a T34.

Pedig nálam az M103 is benne van a 3 kedvenc tankom között 😊
Akkor biztos jóban leszünk majd a T110-zel, csak sajnos kicsit el lett napolva az a project a 7.5 miatt.