World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trucker39
Olyan 2-3 sec után engedi el a következõ malacot és ha jól láttam, valóban olyan 30 sec alatt tölti újra a tárat.

Itt egy újabb durva példa. Replay

hát nekem nem😛 Én jobban örülök, hogy így van és a maust is be tudom ütni😄 Én ezért szeretem igazán a t34et tudom, hogy bármelyik tankot be tudom vele ütni, akármilyen fos MMje is lesz😄
"Akkor a jgt8.8 az off. 200 pen az semmire sem elég."

Ezzel vitába szálnék. Elõször is nagyon nem mindegy, mire lõsz azzal a 200 penû ágyúval. Ha tényleg tier limites a prém JT, ahogy mondják, akkor bizony a T8 és kissebb célok ellen bõségesen elég az a 200 pen.

Másrészrõl én kábé négy hónapja fejeztem be a TigerII-õt, és azt tapasztaltam, hogy gond nélkül elvagyok a 88-as L/71el Tier8ban, teljesen jó ágyú, pedig az a tank ugye nem tierlimites, hanem bárkivel szembekerülhet. Ha jól játszol és tudod, hová kell lõnöd, akkor legtöbbször teljesen elég az a 200 pen, szinte bárki ellen. Ráadásul a prém JT 88-as lövege egy hihetetlenül felturbósított változata ennek a lövegnek, brutális pontossággal és tûzgyorsasággal. Ez a löveg a játék második legpontosabb lövege jelenleg a maga 0,31-es pontosságával(az elsõ az E-50 88 L/100 a 0,3 ponotssággal) Másszóval ha tudod hová kell lõnöd, akkor ezzel az ágyúval aratni fogsz mert minden lövés találni fog és nagyon nagy a tûzgyorsaság. Így gyorsan el lehet intézni szinte bármilyen ellenfelet. És ugye ne feledjük, mert a profit szempontjából nagyon nem mindegy, hogy a 88-as ágyúba filléres (250 cr) a lõszer. Negyedakkora lõszerköltségeid lesznek, mint T34/Löwe/IS-6. Nem mindegy hogy egy átlagos, húsz darab lõszert elhasználó csata végén 20.000-et kell fizetned a lõszerutánpótlásért vagy csak 5.000-et.

Természetesen nem vitás hogy a lower front hull, mint gyenge pont a prém JT-n is ott van akár a simán, de ugyanúgy el lehet rejteni mint amikor sima JT-vel mész.

Egy másikkal ketten lezúztátok a dombot.
Ez ugyanúgy érvényes a T34re is, neki ráadásul gyengébb a frontja. Mind a kettõ hull downban nagyon jó.
Amúgy nem olyan rossz a löwe T34hez képest. T34nek az átütése meg az alphája nagyobb, de pontatlanabb és nagy a célzásidõ, míg löwével akár 600 méterre lévõ tankot is el lehet találni. ( Szegény ISt 630mrõl lõttem ki és az 1. lövés eltalálta ). T34 mozgékonyságban nem valami jó, olyan mint egy hajó a Löwe sokkal gyorsabban fordul egy helyben ami azért elég nagy elõny, és sebességben se marad el, mert ez is megy egyenes úton kb 26-27el mint a KT, egy pici leejtõ meg 35km/hra gyorsítja azonnal, meg ott van a 90 tonnás súly ami rammoláshoz ideális.

T34nek jól elintézték a mozgékonyságát, top sebességet leejtõ nélkül nehezen éri el, ez is kb 27-30al megy egyenes úton.

Összegezve mind a két tanknak vannak jó és rossz tulajdonságaik amiben rossz a T34 abban jó a löwe és fordítva. Nem lehet csak úgy simán kijelenteni hogy a T34 jobb nála. Szerintem mind a kettõ azonosan jó, csak más stílust igényelnek mind a kettõt szeretem, löwét a kinézete miatt jobban. Meg azért 1000+ csata alatt kitapasztaltam már.

WoT: Nishizumi77

Ó, pont ezért lövi mindenki a testét a Löwének. Simán lõhetõ a test szembõl is, oldalról pláne, szép nagy célpont, minek célozna bárki is a tornyára?

Utóbbi 10-12 csatából 1 gyõzelem. Este a T28, IS-8 párost 5 csatából nem tudtam le triplázni. Volt olyan csatám ahol 2-2 9. tierû volt én IS-8-al. Az elsõ aki kinyiffant a T30-asunk. "Egyedül" maradtam két E-75-el szemben. Csináltam 3 killt 7 másikba belesebeztem mire kilõtt az a rohadt 5. tierû francia arty. Elõtte persze szembõl lepattantam róla. 10 másodpercel a vége elõtt kilõtték az utolsó tankunkat és vesztettünk.
Ma reggel a T30 triplázás másodjára elég jól ment. Himmelsdorfon átmentünk a hegyen és szétlõttük az ellent. Csomó meddel mentem de a T30-ammal én értem elõsször az állomásra resetelni (43% védés), már majdnem elfoglalták. No ezt megnyertük.
Három kör Pattonnal (még csak Preshing fegyverzet) mind bukó. Himmelsdorfon megint csata mindenki a dombon csak a két artynk le a vasút sarkába. Megyek velük hogy védjem õket és nyomogatom az F7-et sûrûn mert úgy saccolom kevesen leszünk. Egy T110 jön még oda segíteni. Az artykat gyorsan kiszedik engem meg kétszer meglõ egy arty. Szomorú vagyok és narancssárga tisztára mint a hollandok az eb-n. Simán szétlõttek minket. Minek megy az arty olyan helyre ahova rajta kívül senki sem, meghalni? A Sok barom meg miért nem jött le segíteni a hegyrõl.
Solten
<#eljen>

Saor Alba

Én inkább a felhevített vasrúd + análszex kombón elmélkedtem az alatt a pár másodperc alatt amíg ez lezajlott<#eplus2>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Solten
Ugy latszik nyitvahagytak megint a ketrec-ajtokat, ez a joszag azzal volt elfoglalva hogy engem uldozzon, kovetett mint egy huseges kutyus beallt mogem aztan kilottek az istenbarmat 😄

Nem tudom mit vetettem, csata kezdete ota ramtapadt, mar gondoltam hogy kilovom de megtettek helyettem. Zsinorban vereseg ilyen vegetativ lenyek miatt.

Saor Alba

kihívtad volna a hóra, de az egyenlõ feltételek végett bekötnéd a szemét, hátrakötnéd a kezét és egy távolugró rúddal inzultálnád a valagát amíg azt nem ordítja minden artista homokozsó?😊
Engem a T95-ben ülve ért hasonló inzultus egy batszemét arty részérõl ma. Szerinted mit érezhettem? 😊

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Háááát... a hull downt el tudom képzelni....

ez a beccset arty hány másodpercenként lõ ha betölt? az elõbb proharovka támadás volt és normális játékos ült a batmobilban (nem spawnhelyen cövekelt le😊, mondtam ha kilövi a t32-t a túloldalt rárusholok az is4-re válasz 30 sec. betöltött és csak annyit láttam 600hp 2 lánc -, még fel sem tette 560 majd a harmadikra kivégezte a még mindig lánctalan kóbort... nem ültem volna benne ...😊
Másik mai érdekesség: Himmelsdorfon felmentem amx12t-vel a dombra és összefutottam egy tigrispajtással,akibe miután beleeresztettem 5 lövést 1200 hp-ja maradt,majd mielõtt kilõtt volna, a tárban lévõ utolsó lõszerrel kapott egy blow up-ot. 😄 Visítottam a röhögéstõl.Már csak az tetszett volna jobban,ha mátyáshun ült volna benne. 😄

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Nekem is 😊 (prémiummal)

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Solten
Ezen a tanacson mindig mosolygok hogy "rejtsd el az R2D2-t es minden oke" 😊) Hova a bubanatba rejted el azt a kapitalis tumort? 😊)) Amugy eleg komotos gepezet, megkerulni is egyszeru - a hatulja ennek is papir.

Saor Alba

Solten
Egyik kedvenc troll tankom, imadnivalo kis joszag 😊

Victory!
Battle: Sand River 03 July 2012 00:35:53
Vehicle: M24 Chaffee
Experience received: 4,245 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 21,562
Battle Achievements: Mastery Badge: "Ace Tanker"

Saor Alba

t34-et bedobálja t9-10-be is és jó érzés átdurrogtatni õket. t32-es ágyújával édeskevés lenne a mozgékonysága szerintem. t32 azért az egyik kedvenc azok közül amikkel játszottam mert jól gyorsul, fordulékony és hulldownban adja az ívet hiába a kis pen.
Pales27
IS-4 féle kitólatós taktikát már átrágtuk párszor itt a fórumon, így el lehet rejteni az R2D2-t is. És mivel már mentem vele pár csatát hidd el hogy a játékosok fele nem ismeri ezt a gyenge pontot.

@nemtudommivan
4 védett oldala van ennek a tanknak, sztem elégséges. Persze mint minden tankon vannak gyenge pontok. Tier 9es csatába nem az E-75öt kell szembõl lõni vele, habár a kupoláját közelrõl átviszi. Hiába a többi T8 prémium ha azoknak t10 ellen kell menniük, az se jobb mint a KV-5nek T9 ellen menni. Ellenben a t7 és alatta levõ tankokat, amikkel 70%ban találkozik könnyebben végzi ki mint bármely t8.

Nekem megérné a nagyobb ROF, mert ugye nem mindig E100-ra lövök vele. 😊
Egy T32 prémium szorzóval zsír lenne 😄

Nohab
Aki régen még kifejlesztette a T34-et, annak ingyen volt.
hawken
Ingyen prémtank???????????
Hol?

t32 ágyú? t34ben pont az ágyú a jó. 248 avg pen+ 400 avg dmg. Én is nagyon szeretem, de csak a jó gun miatt ilyen jó a tank, amúgy kalap szar lenne😄
Ha T8-nál nem rakja nagyobba, márpedig állítólag nem nagyon rakja, akkor a veszett rof-ot figyelembe véve nem vészes. KV5-tel is lehet érvényesülni, a maga 167-es penjével.
8.8 cm PaK 43 L/71 Ausf. A
68
240/240/295 HP
203/237/44 mm
11.11
0.31
2
-7°/+15°

Valóban... ^^
Akkor a jgt8.8 az off. 200 pen az semmire sem elég.

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Most mi? A penje 203mm, nem?
???
Mit csináltam?

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Délután jó voltál az IS-8-al Malinovkán.
Amúgy nekem most az a kép lebeg a szemem elõtt, hogy megveszem a Jtg8.8ra a töltésgyorsítót, ventilátort, ráhúzom a legénységre az elit alakulatot, és kapok egy meggymagozó ágyút, ami bizony odabasz rendesen.

Szivmelengetõ olvasni hogy az ingyen prémtank a legjobb 😊

Mondjuk nekem nincs összehasonlítási alapom, de mivel a T29-T32 nagyon bejött, ezért kedvelem a T34-et is. Mondjuk jobban örültem volna egy T32 ágyúval felszerelt verziónak, de igy se rossz.

Az új Jagdtigernél szerintem a legnagyobb kérdés az, hogy a 250mm pen (riválisoknak 300) mire elég? Ha valamit nem tudok átlõni arra elég érzékeny tudok lenni, és azért jó lenne tudni mennyire pattog, mit visz át. Amúgy a tûzgyorsasága übercool.

Na elteszem magam holnapra.
Legközelebb írd bele, hogy ne kérdezzem meg 😊

Már kitárgyaltuk egy párszor hogy igen.
Azért a Löwe tornyát átlõni is problémás tud lenni. A JT-nek megy ugye csak a felépítménye 250mm, az alját T8-ban már csak az nem lövi át, ami nem akarja.
Löwe semmiképpen se a legjobb a T34 érkezése óta, mert amiben a Löwe jó volt, abban a T34 jobb nála. És ez a jó löveg. Nagy penetration, nagy sebzés = sok pénz.
Plusz a T34-nél ott vannak még ugye a T29 széria egyéb elõnyei is, az átlõhetetlen torony és a lefelé jól kitéríthatõ ágyú. Ha megfelelõ hull down pozícióba manõverezed magad vele akkor az artyn kívül senki se fog tudni kilõni, még a Maus sem. Löwe ilyet nem tud, az totál papír mindenhol, ráadásul lassabb is a T34-nél. A lövege meg rosszabb. A lõszerár viszont ugyanakkora.

KV-5 felejtõs, IS-6 a kirikán aluli löveg miatt szintén.

Az új Jagdtiger 88 egy érdekes kérdés, filléres lõszerár mellé nagy ponotsságú és tûzgyorsaságú löveg jár, és ugye 250mm frontpáncél. Szerintem egy profi nagyon tudna aprítani vele.

A jelenlegi legobb prém tank tehát a T34 és a JT 88mm. Ezek közül válassz. A JT olcsóbb és exkluzívabb.

Van ilyen tankod?

Nem találkoztam még közismertebb gyenge pontal a játékban, mint a KV-5 géppuskatornya. Mindenki ismeri, mindenki azt lövi rajta. Méreébõl és elhelyezésébõl eredõen nem lehet elrejteni, max ha fenékkel elõre mész.

Nem jó tank. Pedig a filléres lõszerár és a Tier limit nagy elõnye lenne.
Az egyik legjobb pénznyomda lehetne, ha nem lenne ott az elején a bazinagy és közismert páncélozatlan torony.

Piszkos  Fred
én ma toltam egy 80%-osat
azt hiszem ezt hívják imponáló fölénynek

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Az a tier limit megengedi hogy 9-es szintûekkel is összekerüljön. Az a pen meg szánalmas. Javítása 9000 körül. Hatalmas test nincs védett oldala. Tehát szembõl is belõhetõ. Az R2D2 elrejteni mûvészet.
Messzirõl pattogós páncél. Mondjuk.
Én elfogadom hogy valakinek bejön, de azért ne adjunk nagyon pozitív infot egy olyan tankról amit 10 emberbõl 8 sz@rba sem néz.
Pales27
KV-5 a tier limit miatt elég a 167 pen is. Gyorsan tölt viszonylag pontos.
Páncélja a legjobb tier8ban mozgékonysága elfogadható. Ha R2D2-t el tudod rejteni sokat pattognak, de amúgy is a játékosok fele nem ismeri.
Lõszer ár olcsó és csak 7,5 k arany.

flashpointer
szerintem a type a legszórakoztatóbb 😊

Emancipate yourself from mental slavement!

Melyik a legjobb prémtank jelenleg? Fõleg arra vagyok kíváncsi melyikkel lehet legjobban farmolni a pénzt, másodsorban a fizikai dolgokra.

A Löwét hallom, hogy a legjobb farmtank jelenleg, de az új Jagtigeren is gondolkozok erõsen, bár nem sok mindent tudok róla, csak száraz adataim vannak. Jó vas? ÉS a T-34?

jó inkább ne fárassz xd megyek ki a sátorba dögleni a g*cbe 😊
kiépített védelmi állás ellen.
Hát a béta óta játszom, de mostanra megérett az elsõ direkt TK-m. Nem vagyok rá büszke, de elszakadt a cérna nálam, amikor 10 meccs óta folyamatosan megakasztanak az idióták a játék elején, és nem tudok elindulni a fontos ponthoz az AMX 13-75tel. Persze utána én vagyok a debil, mert nem megyek elõre a kiépített védelmi állásba. NA ezt elégeltem meg amikor egy Jp felkent a domboldalra, úgy hogy egy percig tartott lemászni róla. És még mikor megjegyeztem, hogy idióta, és akkor induljon el õ, ha már annyira sietett egy 10 méterre álló bokorba még anyázott is egyet. Na itt betelt a pohár. Sikerült egy ideig csalingáznom a csapatom lövedékei elõl, pont addig, míg kilõttem az ellenfél egyik tankját.
Amikor jó kedvre (vagy sok fragre) vágyok, elõveszem az MS-1-est. Most is bejött, Kempinovkán 8 megsemmisítés.

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

"учиться, учиться, учиться"
6. Lenin <#eplus2>
Tele van profikkal, elõzõ körben is kiszambázik egy lorainne és egy type az artiuk elé, hogy ne találjanak el egy batchatet és lepattanjanak egy e50 frontjáról miközben mindegyik õket lövi. Eközben a másik szálon futó cselekmény fõhõse a mi e50-ünk elszalad heavi útvonalon és beáll szétlövetni magát... ezt az elsõ percben(first frag e50), a másodikban megrapelt a bat és az e50 együttes erõvel amíg az artink a tökét vakarászta. Miért mentem oda? Mert azt hittem mivel nálunk 4 med van cliffen míg náluk csak két említésre méltó szétalázzuk õket, ha meg nem mernek ránk törni ami elég valószínû (mert az artink és 3 med csöve elé szaladnának be) Vígan spotolom és sebzem a hegy felé menõket. Az én hibám noob vagyok szégyellem is magam mert elrontottam a prok játékát és buktuk miattam a kört!😞 Ráadásul t9 volt a max és nem volt t9 heavy)