World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt egy újabb durva példa. Replay
Ezzel vitába szálnék. Elõször is nagyon nem mindegy, mire lõsz azzal a 200 penû ágyúval. Ha tényleg tier limites a prém JT, ahogy mondják, akkor bizony a T8 és kissebb célok ellen bõségesen elég az a 200 pen.
Másrészrõl én kábé négy hónapja fejeztem be a TigerII-õt, és azt tapasztaltam, hogy gond nélkül elvagyok a 88-as L/71el Tier8ban, teljesen jó ágyú, pedig az a tank ugye nem tierlimites, hanem bárkivel szembekerülhet. Ha jól játszol és tudod, hová kell lõnöd, akkor legtöbbször teljesen elég az a 200 pen, szinte bárki ellen. Ráadásul a prém JT 88-as lövege egy hihetetlenül felturbósított változata ennek a lövegnek, brutális pontossággal és tûzgyorsasággal. Ez a löveg a játék második legpontosabb lövege jelenleg a maga 0,31-es pontosságával(az elsõ az E-50 88 L/100 a 0,3 ponotssággal) Másszóval ha tudod hová kell lõnöd, akkor ezzel az ágyúval aratni fogsz mert minden lövés találni fog és nagyon nagy a tûzgyorsaság. Így gyorsan el lehet intézni szinte bármilyen ellenfelet. És ugye ne feledjük, mert a profit szempontjából nagyon nem mindegy, hogy a 88-as ágyúba filléres (250 cr) a lõszer. Negyedakkora lõszerköltségeid lesznek, mint T34/Löwe/IS-6. Nem mindegy hogy egy átlagos, húsz darab lõszert elhasználó csata végén 20.000-et kell fizetned a lõszerutánpótlásért vagy csak 5.000-et.
Természetesen nem vitás hogy a lower front hull, mint gyenge pont a prém JT-n is ott van akár a simán, de ugyanúgy el lehet rejteni mint amikor sima JT-vel mész.
Amúgy nem olyan rossz a löwe T34hez képest. T34nek az átütése meg az alphája nagyobb, de pontatlanabb és nagy a célzásidõ, míg löwével akár 600 méterre lévõ tankot is el lehet találni. ( Szegény ISt 630mrõl lõttem ki és az 1. lövés eltalálta ). T34 mozgékonyságban nem valami jó, olyan mint egy hajó a Löwe sokkal gyorsabban fordul egy helyben ami azért elég nagy elõny, és sebességben se marad el, mert ez is megy egyenes úton kb 26-27el mint a KT, egy pici leejtõ meg 35km/hra gyorsítja azonnal, meg ott van a 90 tonnás súly ami rammoláshoz ideális.
T34nek jól elintézték a mozgékonyságát, top sebességet leejtõ nélkül nehezen éri el, ez is kb 27-30al megy egyenes úton.
Összegezve mind a két tanknak vannak jó és rossz tulajdonságaik amiben rossz a T34 abban jó a löwe és fordítva. Nem lehet csak úgy simán kijelenteni hogy a T34 jobb nála. Szerintem mind a kettõ azonosan jó, csak más stílust igényelnek mind a kettõt szeretem, löwét a kinézete miatt jobban. Meg azért 1000+ csata alatt kitapasztaltam már.
WoT: Nishizumi77
Ma reggel a T30 triplázás másodjára elég jól ment. Himmelsdorfon átmentünk a hegyen és szétlõttük az ellent. Csomó meddel mentem de a T30-ammal én értem elõsször az állomásra resetelni (43% védés), már majdnem elfoglalták. No ezt megnyertük.
Három kör Pattonnal (még csak Preshing fegyverzet) mind bukó. Himmelsdorfon megint csata mindenki a dombon csak a két artynk le a vasút sarkába. Megyek velük hogy védjem õket és nyomogatom az F7-et sûrûn mert úgy saccolom kevesen leszünk. Egy T110 jön még oda segíteni. Az artykat gyorsan kiszedik engem meg kétszer meglõ egy arty. Szomorú vagyok és narancssárga tisztára mint a hollandok az eb-n. Simán szétlõttek minket. Minek megy az arty olyan helyre ahova rajta kívül senki sem, meghalni? A Sok barom meg miért nem jött le segíteni a hegyrõl.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Nem tudom mit vetettem, csata kezdete ota ramtapadt, mar gondoltam hogy kilovom de megtettek helyettem. Zsinorban vereseg ilyen vegetativ lenyek miatt.
Saor Alba
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Saor Alba
Victory!
Battle: Sand River 03 July 2012 00:35:53
Vehicle: M24 Chaffee
Experience received: 4,245 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 21,562
Battle Achievements: Mastery Badge: "Ace Tanker"
Saor Alba
@nemtudommivan
4 védett oldala van ennek a tanknak, sztem elégséges. Persze mint minden tankon vannak gyenge pontok. Tier 9es csatába nem az E-75öt kell szembõl lõni vele, habár a kupoláját közelrõl átviszi. Hiába a többi T8 prémium ha azoknak t10 ellen kell menniük, az se jobb mint a KV-5nek T9 ellen menni. Ellenben a t7 és alatta levõ tankokat, amikkel 70%ban találkozik könnyebben végzi ki mint bármely t8.
Egy T32 prémium szorzóval zsír lenne 😄
68
240/240/295 HP
203/237/44 mm
11.11
0.31
2
-7°/+15°
Valóban... ^^
Akkor a jgt8.8 az off. 200 pen az semmire sem elég.
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
Mit csináltam?
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
Mondjuk nekem nincs összehasonlítási alapom, de mivel a T29-T32 nagyon bejött, ezért kedvelem a T34-et is. Mondjuk jobban örültem volna egy T32 ágyúval felszerelt verziónak, de igy se rossz.
Plusz a T34-nél ott vannak még ugye a T29 széria egyéb elõnyei is, az átlõhetetlen torony és a lefelé jól kitéríthatõ ágyú. Ha megfelelõ hull down pozícióba manõverezed magad vele akkor az artyn kívül senki se fog tudni kilõni, még a Maus sem. Löwe ilyet nem tud, az totál papír mindenhol, ráadásul lassabb is a T34-nél. A lövege meg rosszabb. A lõszerár viszont ugyanakkora.
KV-5 felejtõs, IS-6 a kirikán aluli löveg miatt szintén.
Az új Jagdtiger 88 egy érdekes kérdés, filléres lõszerár mellé nagy ponotsságú és tûzgyorsaságú löveg jár, és ugye 250mm frontpáncél. Szerintem egy profi nagyon tudna aprítani vele.
A jelenlegi legobb prém tank tehát a T34 és a JT 88mm. Ezek közül válassz. A JT olcsóbb és exkluzívabb.
Nem jó tank. Pedig a filléres lõszerár és a Tier limit nagy elõnye lenne.
Az egyik legjobb pénznyomda lehetne, ha nem lenne ott az elején a bazinagy és közismert páncélozatlan torony.
azt hiszem ezt hívják imponáló fölénynek

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Messzirõl pattogós páncél. Mondjuk.
Én elfogadom hogy valakinek bejön, de azért ne adjunk nagyon pozitív infot egy olyan tankról amit 10 emberbõl 8 sz@rba sem néz.
Páncélja a legjobb tier8ban mozgékonysága elfogadható. Ha R2D2-t el tudod rejteni sokat pattognak, de amúgy is a játékosok fele nem ismeri.
Lõszer ár olcsó és csak 7,5 k arany.
A Löwét hallom, hogy a legjobb farmtank jelenleg, de az új Jagtigeren is gondolkozok erõsen, bár nem sok mindent tudok róla, csak száraz adataim vannak. Jó vas? ÉS a T-34?
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
6. Lenin <#eplus2>#eplus2>