World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sebaj, 1-2 kör KV-5.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Be tudod állítani hogy nézzen ki, ingyen 😄DAFDDdasfdasf
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
http://www.tenke.hu
Tényleg sokat bír amúgy, T-54 csak egy felderítõ ehhez képest...
1840-nél tartok átlagsebzésben, 1480-ról indultam a hosszú 88-assal 😊 A 105-ös kicsit megdobta. 2500 köré várom hogy beálljon.
20k XP már van DBn 😄
WoT: Nishizumi77
Tegyük fel hogy 55 tonnás lesz az új. Ennyivel még lazán kinyírod a T62-eseket, Bat-Chat-okat. Pattonnal vigyázni kell, az nehéz.
Nekem az a skill 78%-on van most, bár ritkán használom, néha jól jön azért...
Amiért tanulságos lehet a videó, hogy Erlenberg Assaulton a jobb oldali lemming rush eléggé jövedelmezõ, eddig még mindig bejött legalábbis. Bónusz poén a végén a kis M8A1, aki két másodperccel azután még lõtt egyet az utolsó ellenfél felé, hogy az már megsemmisült.
Nagyon durván néz ki...ettõl már akkor is menekülnék ha meglátom.
-9 fokot írnak...az nagyon jó 😊 Amúgy érdekes könyv, érdemes megnézni. Minden a Leo-1-esrõl.
Eladó wot account: hunycika
Garázsban:
Maus, E-100, Löwe, Typ E, Bat chat, 50B, Patton, T1 heavy, M3 Stuart, IS4, IS7, Obj. 261
Kredit: 8 millió
Premium account nincs, depóban kis javító csomag, tûzoltó + elsõ segély 100db
Szabad Tp: 36k
Érd.: [email protected]
www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos
Annyival már Tier 11-be is jó lenne 😊
Leo-1 nekem kelleni fog mindenképpen, 42 tonna, halálos ágyú, 70 km / óra, agilis...
Az a baj hogy nem tudom mennyi volt eredetileg az ágyú kitéríthetõsége lefelé...mert ha még az is jó lesz akkor <#eljen>#eljen>
Nem hiszem el! A hülyéjének 35% a gyõzelmi aránya! 35%! De persze most bejön neki a basecamp...ó már ezt a szart.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Ja régebben azt mondtam régi E-50 textúrájára hogy nagyon izés. Olyan mint amit 1 hétig kint hagytak az esõben, majd elástak és 1 hónap után kiásták. Ilyen egyszínû rozsda az egész, E-75nek is szebb a textúrája. Az új E-50ben meg az tetszik hogy kidolgozottabb, nem a fényes makett festés tetszik hanem a többi részlet, pl a görgõk is szebbek nem csak egy nagy sötét valami, hanem vannak benne lyukak meg mit tudom én.
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
E-50-es témához annyit fûznék hozzá, hogy a patch óta tényleg gyakrabban gyullad fel. Elõtte ~500 csata alatt szinte egyszer sem gyulladtam ki vele. Itt jegyezném meg, hogy szinte mindegyik tank könnyebben ég le a patch óta, szóval ebbõl a szempontból ez sem meglepõ.
Biztosan nem, 105-ös lesz rajta 390-es sebzéssel, csak lesz hozzá spéci ûrméret alatti lõszer, kreditért.
A páncélzat is ugyanannyi lesz mint a Tier 9-esnek most, kivéve egy részt ami kap + 20mm páncélt. Azt hiszem hogy talán a lánctalp mögötti rész az. nem biztos.
Ezenkívül annyit tudni hogy alacsonyabb lesz kicsivel, kap még HP-t, súlya csökkenni fog 50-60 tonna közé, ezért jobban fog gyorsulni is. Csúcssebesség marad 60 km / óra.
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Az E-50 a patch óta nekem egyszer sem gyulladt ki ~ 40 csata alatt, de a motor is csak egyszer ment tönkre frontális lövéstõl.
Elõbb az aljáról kétszer pattant egy top ágyús T-54 10m-rõl 😄 Be se volt forgatva és egy szinten voltunk...
A Batchat tényleg ég, nem sokszor, inkább a motor megy tönkre sûrûn, mert annak is elöl van a váltója.
T-54-nél meg az üzemanyagtartály lyukad ki frontális lövéstõl...
A másik motiválóbb ok meg a pénz, nagyon nagyon sok pénz fog kelleni.
JT az 100% hogy megmarad, T30 100% hogy repül, Pattonon még gondolkozok, ha nagyon nem nerfelik megtartom, mert tetszik kinézetre is.
Az E-50M úgy néz ki mintha most jött volna ki a gyárból...
Napi hülye.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Szpecnyaz: én egyszer próbáltam ki ezt Is-7-tel, elsõ lövéssel felgyújtottak 😊 Azóta inkább nem oldalazok vele...(pedig nem volt nagy a szög...)
Beálltam arl Td-ven 1 picsányi bokorba 2 szikla közé.
Erre jön 1 700 effes panther, és lekezd lökdösni, meg írja, hogy menjek onnan.
Mire írom, hogy tegye a dolgát, (mert én marha mertem azt gondolni, hogy a kempelés a td-k dolga)erre beáll full mögém, hogy mozdulni se bírjak. 1 Is szedett ki lövésbõl, ezután õ vígan odébbállt 4-5 métert.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle