World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na látod, ez eszembe se jutott .. 😊
sebaj, 1-2 kör KV-5.

Eagle16
A képcsere az 10 goldba kerül nem?

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

I.C.ram
Te se vagy okosabb egy "niggernél" 😛 50%-ost kell venni, és ha olyan a feje, ami megfelel, akkor 75%os tréninget nyomni rá. Használd picit a fejedet.
de minden hókuszpókusz nélkül generálsz ingyen 50%os csókát amíg nem tetszik és utána átképzed 20k ezüstért 75%-ra 😄
És mi a baj a csoki csávóval?
bujcsik555
😄DAASADASDAS😄AS:dAS.dAS😄.asD:AS
Be tudod állítani hogy nézzen ki, ingyen 😄DAFDDdasfdasf
<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

tenkenorman
Szasztok. Kicsit ráuntam a heavy-re és félbehagytam az e--75 -öt mert 60k kell az ágyúhoz és csak 26-am van 😞 szerintetek melyik med ágat érdemes húzni? a t20 at ma fejlesztettem ki a t-34-85 meg már ki van egy ideje.

http://www.tenke.hu

mert akár hányszor vettem egy 75%-osat, mindig azt dobott ..

Vut?😄
Eagle16
Jah én is így szoktam menni...5-6 percig tartogatom a HP-mat aztán õrült módon bemegyek a közepébe mindennek és a HP 90% elúszik 😄

Tényleg sokat bír amúgy, T-54 csak egy felderítõ ehhez képest...

1840-nél tartok átlagsebzésben, 1480-ról indultam a hosszú 88-assal 😊 A 105-ös kicsit megdobta. 2500 köré várom hogy beálljon.

I.C.ram
miért került annyiba?
Leo 1et én is nagyon várom már, de gondolom örülhetünk ha 2012ben kijön.
20k XP már van DBn 😄

WoT: Nishizumi77

faszba .. 100ezerbe került hogy ne nigger legyen a loader szegény USA tankomban .. nem akartam kibaszni a többi legényemmel ..

Eagle16
Hát mindenbe most se lehet 😊

Tegyük fel hogy 55 tonnás lesz az új. Ennyivel még lazán kinyírod a T62-eseket, Bat-Chat-okat. Pattonnal vigyázni kell, az nehéz.

Nekem az a skill 78%-on van most, bár ritkán használom, néha jól jön azért...

Ha már E-50, itt egy kis videó részlet egy tegnapi mókából, jó sokat kibírt a kis dög modul sérülés nélkül (najó, artyt nem kaptam be), pedig elég kétes szituba ugrottam bele, mikor rámentem az M103-ra és utána elkezdtem körözni a VK45B körül, amire egyáltalán nem való az E-50, de legalább magamra vontam a tüzet. :-D

Amiért tanulságos lehet a videó, hogy Erlenberg Assaulton a jobb oldali lemming rush eléggé jövedelmezõ, eddig még mindig bejött legalábbis. Bónusz poén a végén a kis M8A1, aki két másodperccel azután még lõtt egyet az utolsó ellenfél felé, hogy az már megsemmisült.

Még jó hogy nem fejlesztettem ki a rammolós skillt, mert ha csökken a súlya akkor nem lehet már belerohanni mindenbe.
Eagle16
Az AMX50 Foch (155) csak szerintem ijesztõ? 😊
Nagyon durván néz ki...ettõl már akkor is menekülnék ha meglátom.

Wow, az atomzsír lenne, majdnem Patton szint.

A többi kép meg lemaradt.😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Eagle16
Itt: link

-9 fokot írnak...az nagyon jó 😊 Amúgy érdekes könyv, érdemes megnézni. Minden a Leo-1-esrõl.

iLoveSmileyz
Sziasztok!
Eladó wot account: hunycika
Garázsban:
Maus, E-100, Löwe, Typ E, Bat chat, 50B, Patton, T1 heavy, M3 Stuart, IS4, IS7, Obj. 261
Kredit: 8 millió
Premium account nincs, depóban kis javító csomag, tûzoltó + elsõ segély 100db
Szabad Tp: 36k
Érd.: [email protected]

www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos

Eagle16
150 mm-t? O_o

Annyival már Tier 11-be is jó lenne 😊

Leo-1 nekem kelleni fog mindenképpen, 42 tonna, halálos ágyú, 70 km / óra, agilis...

Az a baj hogy nem tudom mennyi volt eredetileg az ágyú kitéríthetõsége lefelé...mert ha még az is jó lesz akkor <#eljen>

Áh nem hiszem el! Idegbajt kapok. Két Tiger 2 platoon-ban basecamp-elnek és be is jön nekik! Szépen ki is szednek!

Nem hiszem el! A hülyéjének 35% a gyõzelmi aránya! 35%! De persze most bejön neki a basecamp...ó már ezt a szart.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Meg az egész motor ott van a batchat elejében 😄

Ja régebben azt mondtam régi E-50 textúrájára hogy nagyon izés. Olyan mint amit 1 hétig kint hagytak az esõben, majd elástak és 1 hónap után kiásták. Ilyen egyszínû rozsda az egész, E-75nek is szebb a textúrája. Az új E-50ben meg az tetszik hogy kidolgozottabb, nem a fényes makett festés tetszik hanem a többi részlet, pl a görgõk is szebbek nem csak egy nagy sötét valami, hanem vannak benne lyukak meg mit tudom én.

150mm frontot? Minek? Így is a legdurvábban páncélozott t9 med jelenleg és így is dögnehéz. Leo1-nek 70mm a frontpáncélja, AMX-30-nak meg 80.

Cukii
Kár, reménykedtem hogy 150milis frontot kap. Akkor Leo1 és az amx-30 még várat magára.

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

flashpointer
hogy összegyûltünk

Emancipate yourself from mental slavement!

Bizony; a kivonás és az összeadás komoly és megerõltetõ feladat - fõleg, ha még váltogatják is egymást.

E-50-es témához annyit fûznék hozzá, hogy a patch óta tényleg gyakrabban gyullad fel. Elõtte ~500 csata alatt szinte egyszer sem gyulladtam ki vele. Itt jegyezném meg, hogy szinte mindegyik tank könnyebben ég le a patch óta, szóval ebbõl a szempontból ez sem meglepõ.

én jobban örülnék ha a patton lenne a t10 és az új a t9. legtetszetõsebb tank számomra a játékban és az új a közelébe nem ér képek alapján(t10-ek közül az orosz tetszik a legjobban) helyben forgás és ágyúkitéríthetõség miatt az usa med playstyle lesz számomra továbbra is a favorit, de már nem lesz szépségdíjas brühühü😊
Eagle16
Mi, az E-50 M?

Biztosan nem, 105-ös lesz rajta 390-es sebzéssel, csak lesz hozzá spéci ûrméret alatti lõszer, kreditért.

A páncélzat is ugyanannyi lesz mint a Tier 9-esnek most, kivéve egy részt ami kap + 20mm páncélt. Azt hiszem hogy talán a lánctalp mögötti rész az. nem biztos.

Ezenkívül annyit tudni hogy alacsonyabb lesz kicsivel, kap még HP-t, súlya csökkenni fog 50-60 tonna közé, ezért jobban fog gyorsulni is. Csúcssebesség marad 60 km / óra.

Cukii
A nagy kérdés, vajon megkapja a 128milis ágyút?

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Eagle16
Múltkor valami olyasmit írtál hogy az E-50-es összecsapott a textúra vagy mi...nekem jobban tetszik a mostani, ez az E-50M olyan mintha valami makett lenne.

Az E-50 a patch óta nekem egyszer sem gyulladt ki ~ 40 csata alatt, de a motor is csak egyszer ment tönkre frontális lövéstõl.

Elõbb az aljáról kétszer pattant egy top ágyús T-54 10m-rõl 😄 Be se volt forgatva és egy szinten voltunk...

A Batchat tényleg ég, nem sokszor, inkább a motor megy tönkre sûrûn, mert annak is elöl van a váltója.

T-54-nél meg az üzemanyagtartály lyukad ki frontális lövéstõl...

Na nekem meg azon nem nagyon volt 😛

Nekem ez a motor meghal + tank kigyullad jelenet t9 medek közül a Batchatnél jellemzõ, a kigyulladás szerencsére nem annyira sûrû, de a motorom 4-5 csatánként elszáll. Ami még gyakran elszáll a Batnél az a torony. Egyébként is lassan fordul, de kilõtt toronnyal már igen csak nehéz vele a hit&run.

Nálam elõfordulgat, nem ritka és nem is gyakori eset. De tegnap pl egy IS-7 meglõtt és egybõl szétment a motor meg ki is gyulladtam, azt egybõl 2 consumeablet kellett elhasználni. Legjobb mikor megint szétlövik aztán már nincs több repair kited és mehetsz 20km/hval. Ez megtörtént velem airfilden ( ami egyébként jó pálya ), egy T110 csapta szét a motort, utána örültem hogy 20al bírtam menni.

Meg mivel ugyanúgy néz ki majdnem mint a sima E-50 ezért is adnám el a régit. Minek 2 majdnem ugyanolyan tank?
A másik motiválóbb ok meg a pénz, nagyon nagyon sok pénz fog kelleni.
JT az 100% hogy megmarad, T30 100% hogy repül, Pattonon még gondolkozok, ha nagyon nem nerfelik megtartom, mert tetszik kinézetre is.

Hát nem tudom, az E-75-öt már nem hajtom, de az E-50-et még elõ szoktam venni, tegnap is mentem vele pár karikát és amióta kint van a 7.4 egyszer sem gyulladtam ki, motor sem szállt el emlékeim szerint, szal semmilyen hátrányát nem tapasztaltam még a frontra szerelt váltónak.

Tehát mégse ugyanaz a textúra 😛

Azért ehhez nem kell matek zseninek lenni szvsz.
Szerencse hogy te MATEK ZSENI vagy és nincs ilyen gondod.De azért neked is további szép napot.<#mf1>
Eagle16
A textúra az ugyanaz, csak az egyik koszos a másik meg nem.

Az E-50M úgy néz ki mintha most jött volna ki a gyárból...

Köszi a gyors segitséget.
JAA, én vagyok a marha, hogy vele álltam le vitatkozni.
Napi hülye.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

randomban ha nem kapok arty találatot is-4el rendre úgy fejezem be a csatát, hogy nem tudtak sebezni😄
Artman
Mi van a WOT Info g-portállal??? Nektek mûködik???

Ezért is fogom tutira eladni az E-50et majd, ennek sokkal sokkal szebb a textúrája, meg legalább nincs váltó a frontba.

Sippie
nehéz dolog is a matek, fõleg a kivonás 😄
Eagle16
Fel.

Szpecnyaz: én egyszer próbáltam ki ezt Is-7-tel, elsõ lövéssel felgyújtottak 😊 Azóta inkább nem oldalazok vele...(pedig nem volt nagy a szög...)

hogy ez mekkora szemét volt.
Beálltam arl Td-ven 1 picsányi bokorba 2 szikla közé.
Erre jön 1 700 effes panther, és lekezd lökdösni, meg írja, hogy menjek onnan.
Mire írom, hogy tegye a dolgát, (mert én marha mertem azt gondolni, hogy a kempelés a td-k dolga)erre beáll full mögém, hogy mozdulni se bírjak. 1 Is szedett ki lövésbõl, ezután õ vígan odébbállt 4-5 métert.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Hali srácok lenne egy kérdésem. Ha megveszem az obj.704-et de nincs meg a felfüggesztés azért még felmegy rá a bl-10 ? A segítségeteket elõre is kõszi.<#wave>