World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az Löwével 300 jó kör nem is sok 😊
T9 medek a Batchatet kivéve pucéron nem érik el a 3 millát, fullosan felszerelve még több is mint 3.5, sztem olyan 5 körül lesznek a t10 medek, a TD-k meg heavy árban.

lehet igazad van akkor tényleg 20 milla kell felszereléssel együtt
Viszont ez az ingatag elmélet ott dõl meg, hogy akkor erõsen DPM csökkenés lenne ha pl AP felét sebezné.

WoT: Nishizumi77

Mondjuk az nem tudom hogy lesz, hogy most 4 fajta lõszer lesz a t10 medekhez? Vagy kimarad a HE? Nem hinném. Simán el tudom képzelni, hogy nem is lesz hozzájuk AP, csak ez az ûrméret alatti 2k kreditért, 150 méterig 260-270-es átütéssel, utána 5 méterenként ez 1-2%-ot romlik és nesze, játsszál.

Hujjuj, guruljunk vissza WoT-os témára szerintem, mert irtózatos ereszdelahajam lesz pillanatokon belül.
Eagle16
Nem igazán...akár mûködhetne úgy is, és akkor a nagy átütést ellensúlyozná a kis sebzés, nem lenne OP 😊

nobodyattis: E-50-re inkább 5-6 milliót számolj, a Tier 9-es 3,5 millió...nem fogják azt olyan olcsón adni.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

flashpointer
Még pár év és ha még a többségi voksok fognak dönteni akkor lesz!

Emancipate yourself from mental slavement!

az a 6db csillag akár jogász is lehet .. rossz az aki rosszra gondol.

rég nevettem ennyit mint ezzel az e2es shermannel😄 mondjuk tier 7 fölött sebezni csak ügyes helyre gurulva tud szegény de mindent benyel, m103 pattant le róla 3x egymás utána (utána egy lövés voltam neki, csak hogy vigasztalja a tudat😄)

I never asked for this.

Áráról van valami pletyka? Mi van ha pont fordítva fog mûködni? Olcsóbb lesz, kb 150et sebez, és nagy átütése lesz. Mint egy 57mmes ágyú, nagy átütés alacsony sebzés. Mondjuk ez a verzió szerintem kizárt, de ha már eszembe jutott leírtam 😄

ez egy játék topikja és az effajta "fehér erõ" baromságok erõsen nem ide tartoznak. Pláne nem úgy, hogy gyakorlatilag magadat égetted le vele...ne de elég az offolásból 😊

meg teszem hozzá nem kevés lóvét kell összekalapálni addig mert az új e 50 is lesz vagy 4 milla a jagdpanzer E 100 vagy 6 milla közbe 3 t5 artym van addigra meglesz a t 6 mind 3 om az is a három vagy 4-5 milla ez egy baráti 20 as úgy látom le kell vakarni a rozsdát a Löwéröl ki kell vinni levegõzni pár száz körre 😄
Olyanok mint itthon a cigányok? Zsíííííííííííír.

Akkor lehet vége cigány miniszterelnökünk? Nekik Obama Barack, nekünk meg mondjuk Lakatos Alejandro?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

sajnos volt szerencsém néhányhoz, kis idõt eltöltöttem a zUSÁban' .. pont mint itthon a ******ok ..
de te már csak tudod, látom fekete pákó hatással volt rád, hogy a niggerrõl egybõl az ilyen buzis dolgok jutnak eszedbe .. <#law>
vagy csak simán közéjük tartozol?! te vagy az Cheeta? <#buck>

na jó, elég az offolásból.
ezt se vedd magadra, csak ha igaz.

on:
Quickybaby Super Pershing-es videójához volt már szerencsétek?

eléggé csigusz lesz a szentem, és a 170 pen sem valami bíztató ..
mondjuk a spaced armor szépen megfogta tornyon a BL-10-et ..

nekem 60 k van akkor nekem is bele kell húzni nem elég leduplázgatni mindennap
Hát persze. Working as intented, tegyük hozzá.
Eagle16
Az a Patton III. T110-rõl nincs kép azok között.

Eagle16
Hát muszáj lesz neki, mert ha ilyen 150-eket fog sebezni akkor totál anyagi csõd lesz 😄

nobodyattis: nem, kb. 200k xp kell rá, de nekem már van 40k.

Gunslinger: ja...úgy érzem ez is valami nagy lehúzás lesz. Vajon hány ilyen méregdrága APDS lövedék fog csak trackelni? 😄 Olyan mínuszos körök lesznek itt hogy csak na 😊

7.5

War. War never changes...

Úgy is össze-vissza fogják ezt állítgatni, újabb lehetõség lesz a "finom" balanceozásra. 3k pénzért azért mondjuk durva lenne, mert tuti nem fog annyit ütni, mint a normál APCR aranyért és az sem olyan eget verõen brutális átütés, csak 270mm E-50 esetében.

Mivel most csak a T30 al leszek érintve, nagyon kíváncsi vagyok hogyan alakul majd a ROF T10 ben a 155 ös ágyúnál
mert 160 k xp elég lesz rá??
Jaja én is kíváncsi vagyok rá, meg hogy a sebzése ugyanakkora lesz e mint a sima apnak?

Eagle16
Kíváncsi leszek hogy fog ez mûködni...100m-rõl átlövi a Maust is szembõl, de 400m-en már lepattan egy Tigris oldaláról 😄 És persze lesz vagy 3k kredit darabja...

Jöhetne már a tesztszerver, sok a kérdés. Mondjuk még össze kell szednem E-50-el 160 ezer xp-t is, szóval olyan gyorsan azért ne jöjjön 😊

Az ötödik képen szerintem az van
Az álcázás szempont sem lehet utolsó, amit a sok spangli-szívás során generálnak.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Hehe, pedig ki lehet hozni belõle poénokat is, egyik volt klántársam elköltött pár aranyat csak azért, hogy az egyik tankban az összes csóka néger legyen és ugyanaz legyen a vezetéknevük. :-D Asszem alapból úgy dobta neki a random, hogy az 5 csókából 3 néger lett, akkor már miért ne legyen az összes az. :-D

Az ostobaságnak nincs határa, a cigányos sztereotípiák mondjuk más tészták, de mikor valaki a fekákra anyázik, akikbõl valszleg látott vagy hármat életében, öt percre, akkor az ember tényleg csak a fejét fogja.
tõlem most kaptál egy nagy pluszt 😊

lol 😄

Biztos csak egyhez amikor épp lehajolt a szappanért 😄
És akkor még csodálkozunk a sok kreténen a játékban amikor ilyen problémákkal küzdenek egyesek.

Eagle16
Valaki szemfüles volt és megtalálta az L7-es ágyú adatait amit még be se raktak a játékba 😊

50mm-es APDS-t fog kilõni.

Overlord azt mondogatta hogy valamelyik 7.x verzióban. De mivel múltkor megerõsítette a pletykát hogy 7.5 után 8.0 jön, ezért ezt benézték.
Amúgy szerintem már nem húzzák sokáig 8.0 vagy 8.1re tippelném.

Arra egyébként volt már utalás, hogy kb. mikor fog megjelenni az új fizika?

nem

Doc Hooliday
Skacok...most akkor a 7.5-ös pöcsben lesz fizikai motor átalakítás vagy nem?<#fejvakaras>

Miért, tankot vezetni olyan jó? Én fosnék egy bádogkasztniban, amit mindenki elsõnek akar kiszedni, ha már utálod õket, akkor dugd csak õket bele.
Hány csokihoz volt eddig szerencséd, hmm?😊
Eagle16
Maus w/ fuel tank at rear

<#eljen>

pointer4
T95 utódjáról nincs ilyen jó fotó ?
Nekem saját készítésû crew icon módom van, ideges is lettem mikor 7.4ben .tgaról .pngre cserélték a képformátumot, alakíthattam át mindet.

Azért az vicc, hogy 50 gold-ot elkérnek ilyen hülyeségért...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

TOMSILENT
Nézegessétek csak 😄 vannak szép német skinek de még milyenek 😛
Katt rám!
Egy kis ízelítõ:

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

csokinak nincs helye a tankban. max a gazdájának.
ha egyszer lesznek magyar tankok a játékban, abban sem fog gypsy ülni, ha véletlenül betennék azt a rasszt is 😊

Eagle16
Úgy is lehet 😊

Nekem ilyenekkel sosem volt bajom, nekem aztán tökmindegy hogy néznek ki...

50gold, de egyszerûbb belepiszkálni a képfileokba, és mondjuk felülírni a négereket simára 😄

nekem dobott egyszer egy bird közlegényt és eladtam , pedig õ volt a favourite 😄😄
Bocsi de valaki dobna egy linket hogy legyen óra a garázsban és a csata alatt is .THX elõre is.
.. csoda matchmaker.. koszonjuk ezt a szart..