World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legutobb ma korlatlan szazadba. -.- 😄
Am meg mondjon barki barmit, de 8as francia durva. Nem veletlenul
hoztak be javitoval mind2 lanctalp feltesz.
Gyors, revlover tar, forgotorny. Ezzel a 3mas komboval egy nagyon
sokoldalu artyva tettek. Sajnos szamolni kell vele.
Ha jo, ha rossz. Szoval ha butakkal kerulsz ossze bukta.
Es sajnos ezvan altalanosagba. Emelett uj jatekmodoknal meg tobb
csapatmnkat igenyelne. Sok kep kerult fel elmult napokba csata utkozotnel
1tank indult a zaszlo fele. Hat te egyedul nem leszel megvalto mindig.
Am meg uj jatekmodoknak uj palyakat kell volna hozni. Sajnos jelenlegi
palyak nem erre lettek tervezve. Itt is eleg sokan szidtak kempinovka, phorohvka(mit tom h irjak pontssan 😄) jogossan. Mikor kempin tamadas,
E100, Maus bemegy b2-3 (normal csata artys hely erdo) es levarja mig
lejar ido. Meg se probaljak. (Sokszor nem is lenne ertelme).
Na meg az artyt... xD
egy nagy kaki. Ugy f.s az egesz ahogy van. Az uj jatekmodok vedes-tamadas random csataba egy remalom. Mipmap kicsit atszerkesztve meg az ora. Foglalkozhatnank alapveto problemakkal is bugokkal stb.
Tudod testserver1-2-3... 😊 Jo lesz az osz elejere hidd el. 😄
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
http://www.youtube.com/watch?v=tqIIjwyaWjw&feature=relmfu
Nem hittem volna, hogy már ilyen korán kidobják a 10es közepes tankokat és páncélvadászokat.
Kissé elhamarkodottnak tûnik nekem, de nem nagyon zavar, legfeljebb hónapok múlva megbuherálják a tank paramétereit, már megszoktam.
I never asked for this.
Sztem felejthetõ cucc. VK DB ugyanezt a gyors flanker harcmodort jobban csinálja.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Mozgékonyság még csak-csak elfogadható volt. Nekem nem volt erre panaszom. A páncélzat pattogott jó párszor, ez olyan középerõs. Ami kiábrándító volt az a lövegek. Különösen a pontatlanságuk. Mondjuk csupa német géppel szaladgáltam akkor, azokhoz képest pedig nem csoda.<#idiota>#idiota>
Összességében egy erõs közepes.
I never asked for this.
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
I never asked for this.
WoT: Nishizumi77
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
875Kért megveszed az amx 13 75öt.
Jelenleg a 13 90 ára 1 345 000. Valószínûleg ugyanennyi lesz a 13 75 ára is ha felkerül T7be. És ennek a fele 672500, ennyit kapnál vissza.
Már várom az elsõ cw videót, ahogy 10 ilyen böszme fog rusholni, 2 t110-el a hátuk mögött - akik söprögetnek, meg védik õket tárazásnál. A t9-es is nagyon op, ennek meg a remek mozgékonyság és front mellett még elsöprõ tûzereje is lesz.😄
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Szóval ha eladnám az E-50et, T30at, IS-8at akkor ( nincs kedvem bekapcsolni a játékot szóval fejbõl mondok egy számot ) kb összejönne belõlük durván 7,4 milla. ( E-50 eladási árának 2 millát tippeltem, mivel IS-8é 2,7 equipmentekkel ) Ez idáig 10,4 milla, és nekem kelleni fog kb 22 milla XD. ( 2 TD 6 millával számolva, és 2 med 5 millával számolva. )
T110 E4 érdekel a legkevésbé szóval az marad a végére.
Elõször jagdpanzer E-100at akarom megvenni utána M48 vagy E-50M majd eldöntöm.
Gunslinger: 5 millió szerintem is pont jó lenne. Maradna még akkor 2 millióm 😊 Plusz a T-54 ára miután eladom. Közel meglenne az E-50 M ára is. Object 268-as meg annyira úgy se fontos, majd megveszem egyszer...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius