World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem, megmarad neki mindkettõ, plusz kap egy T8-as AMX13-90-et. Nem túl bonyolult.
Hallod T8as francia arty engem mar szopatott ki nem 1x. :F
Legutobb ma korlatlan szazadba. -.- 😄
Am meg mondjon barki barmit, de 8as francia durva. Nem veletlenul
hoztak be javitoval mind2 lanctalp feltesz.
Gyors, revlover tar, forgotorny. Ezzel a 3mas komboval egy nagyon
sokoldalu artyva tettek. Sajnos szamolni kell vele.
kap egy amx 13-90et
es mi van azzzal akkinek van batmobilja es Lorija is, kap meg egy lorit?
Lehet, nem tudom. A jatekosok tudasa sokkal jobban kijon mint eddig.
Ha jo, ha rossz. Szoval ha butakkal kerulsz ossze bukta.
Es sajnos ezvan altalanosagba. Emelett uj jatekmodoknal meg tobb
csapatmnkat igenyelne. Sok kep kerult fel elmult napokba csata utkozotnel
1tank indult a zaszlo fele. Hat te egyedul nem leszel megvalto mindig.
Am meg uj jatekmodoknak uj palyakat kell volna hozni. Sajnos jelenlegi
palyak nem erre lettek tervezve. Itt is eleg sokan szidtak kempinovka, phorohvka(mit tom h irjak pontssan 😄) jogossan. Mikor kempin tamadas,
E100, Maus bemegy b2-3 (normal csata artys hely erdo) es levarja mig
lejar ido. Meg se probaljak. (Sokszor nem is lenne ertelme).
Az, nem is bántam meg, hogy még a patch elõtt eladtam az egyetlen T9 heavymet (E75). Remek tank, de már pöccs elõtt is élvezhetetlen volt a játék a rengeteg rohadék arty miatt, bele se merek gondolni, most milyenek lehetnek a hightier csaták.
Nem értek egyet. Az új játék módokkal sokkal inkább eltudsz dönteni csata sorsát, mint normál módban. Akár negatív vagy pozitív értelembe véve.
Huzzak is rendessen most sokan ezmiatt a francia med agat.
Na meg az artyt... xD
Igen tudom, de sajnos mar ense birtam magamba tartani. 😄
Sajnos ezekkel nem mondtál semmit, amit ne énekeltünk volna itt meg már rengetegen, számtalanszor a fórumon, de ez nem változtat rajta, hogy igazad van😊
Mellesleg ha jól emlékszem, valami fórumos Q&A-ban Batchatre kérdezték ezt, és ott azt mondták, hogy megkapják a Batchat tulajok a 9-es Lórit.
Ha mar igy irkalok (33fok szobanban ugyse tudok aludni) ez a 7.4-es pacht
egy nagy kaki. Ugy f.s az egesz ahogy van. Az uj jatekmodok vedes-tamadas random csataba egy remalom. Mipmap kicsit atszerkesztve meg az ora. Foglalkozhatnank alapveto problemakkal is bugokkal stb.
Nem, eddig ha egy tank feljebb ment, és megvolt a garázsban, megmaradt neked egy szinttel feljebb, plusz megkaptad azt, ami bejött helyette a régi tierjében. Volt, hogy meghatároztak feltételeket, pl. a KV-nál a KV2-es torony legyen kifejlesztve, de az alapelv ez volt.
Lehet igazad van. Azt telleg csak 12t helyett kapsz masik.
Aztirtak agu vegig jon. (Persze a valtoztatas jogat fenttartjak)
Tudod testserver1-2-3... 😊 Jo lesz az osz elejere hidd el. 😄
popey8
Sztem a 12t helyet kapjuk meg az új amxet. A 12t pedig megmarad és felmegy tier 6-ba. Az összes többi csak feljebb sorolódik. Ha most csak 1375-öd van, akkor az megmarad csak hetes szintû lesz. Szerintem így lesz. Az eddigieket nézve ez lenne a logikus, nem?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

bardocz
Na az tök jó, köszi.
Ha ugylesz, mar pedig ez lenne a logikus. Akkor nekem me'g a pacht bejotte elott. legy egy 12t,90,batmobil a garazsba. Igy kapok egy uj 5oset amit kiprobalok majd elis adhatom. 12t meg eladom. A 90es felmegy 8ba igy lesz egy jo kis bajnok tankom es helyette kapok 75 amit eladok. Batmobil megy fel 10be helyette kapok egy Lorraine amit eladok mert 9sel nem tok mit kezdeni. Szoval habejonne nagyot szakitok majd vele. 😛
HunAnFionn
Meglesz a nyári programunk:

http://www.youtube.com/watch?v=tqIIjwyaWjw&feature=relmfu

Nem hittem volna, hogy már ilyen korán kidobják a 10es közepes tankokat és páncélvadászokat.

Kissé elhamarkodottnak tûnik nekem, de nem nagyon zavar, legfeljebb hónapok múlva megbuherálják a tank paramétereit, már megszoktam.

Ha úgy csinálják ahogy eddig, akkor igen, márpedig nincs okuk pont most változtatni.
na akkor ilyenem se lesz😄

I never asked for this.

bardocz
Ha most amx13-75 áll a garázsban, akkor a patchnél kapok egy 12t-t, meg egy T7 13-75-öt? Mert akkor nem szenvedek azzal, hogy a 12t-t visszavegyem.
Nekem nem volt soha, az a néhány ember aki beszélt róla, papír páncélt, elégséges mozgékonyságot, és gyenge ágyúkat említett. Összességében senkit nem hallottam még dicsérni.
Ínyenceknek való inkább. Gyorsnak gyors, páncélja is átlag feletti, viszont nincs stoppolóereje és meghökkentõen lassan reagál sebességnél az irányváltásra. Folyton dobálja le a láncot.

Sztem felejthetõ cucc. VK DB ugyanezt a gyors flanker harcmodort jobban csinálja.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nem volt túl sokáig a garázsban, nagyon nem szerettem.
Mozgékonyság még csak-csak elfogadható volt. Nekem nem volt erre panaszom. A páncélzat pattogott jó párszor, ez olyan középerõs. Ami kiábrándító volt az a lövegek. Különösen a pontatlanságuk. Mondjuk csupa német géppel szaladgáltam akkor, azokhoz képest pedig nem csoda.<#idiota>
Összességében egy erõs közepes.
jah azt én is néztem, igazából azért kérdem, mert elég keveset látok belõlük, most volt egy csata amiben srác elég jól ment vele, megtetszett😊

I never asked for this.

Jobb a KV-1 ágáról kifejleszteni, T-34-85 ágáról sokkal több tapaszpont szükségeltetik hozzá.

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

kv13ról mi a véleményetek?😊

I never asked for this.

Eszemben sincs, már egyszer visszavettem, meg is bántam xD Nem jön be ez az ág, de talán az eladásokból meglesz a tõke elindulni a T29, vagy az új T7 francia heavy felé, azt majd még eldöntöm.
Így jó szerintem, csak akkor nem érné meg, hogyha vissza akarnád venni. Úgy hogy elõször van nálad teljesen ok.

WoT: Nishizumi77

Szívem szerint most adnám el. De megvárom míg kijön a peccs, így T7-ként adhatom el, többért mint most T6-ként. Plusz eladhatom a 12t-t is, amit akkor fogok kapni. Így nekem megfelel😊 Nem húzom tovább azt az ágat.
Pont úgy fog kinézni mint a legalsó, csak nem forog az a lavor a tetején, meg kerek a lövegpajzsa. Nagyon idiótán néz ki azzal a lövegpajzzsal...😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Persze akkor nem éri meg ezt csinálni, ha most akarod visszavenni pl úgy hogy már továbbhaladtál rajta és eladtad korábban azt és teszem azt most lórinál jársz.

Mert a tank árának a felét kapod vissza eladásnál.
875Kért megveszed az amx 13 75öt.
Jelenleg a 13 90 ára 1 345 000. Valószínûleg ugyanennyi lesz a 13 75 ára is ha felkerül T7be. És ennek a fele 672500, ennyit kapnál vissza.

Nekem nagyon bejön, szerintem messze a legszebb td, sõt, tank a játékben! Ennél csak egy szebb td van, 44m tas rohamlöveg!😊

Már várom az elsõ cw videót, ahogy 10 ilyen böszme fog rusholni, 2 t110-el a hátuk mögött - akik söprögetnek, meg védik õket tárazásnál. A t9-es is nagyon op, ennek meg a remek mozgékonyság és front mellett még elsöprõ tûzereje is lesz.😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Tényleg csak sok zárójel által közrefogva, de: származását tekintve már most olyan miniszterelnökünk van. Nézz utána.

- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!

Most miért?
Overlord írta hogy igy lesz, hivatalos még nincs. Csak azért mondom ilyen biztosra mert idáig az összes tank csere így zajlott. ( KV,IS-4,KV-3,T34,T110,Panther,Panther II, Patton )

Azt inkább ne tedd mert csak 672500 pénzt fogsz visszakapni. Buksz 200kt.

Jó én elhiszem neked (nem mintha lenne francia tankom) Csak eddig ezt még nem láttam írásban a WG-tõl vagy ha már írták akkor elnézést. 😊

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Én is ezt tervezem, csak 13-75-tel.
Ha van a garázsodban 12t patchnél akkor az felmegy T6ba, és a helyére megkapod a tier 5ös tankot slottal. Eddigi összes tankcsere így zajlott szóval jól írtam. 7.5ben eladom ezt a kettõt és nyerek rajta egy kis pénzt.

Az AMX 12t nem csak felkerül T6-ba és nem kapod meg a T5-t? Szerintem így lenne logikus.

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Ja meg visszaveszem amx 12tt és eladom az ingyen T5 tankot, + a 12tt tier 6 áron XD

Nekem jelenleg 3 millám van, majdnem vételárért el tudom adni a T30at meg az E-50et az equipmentek miatt, mivel nincs goldom leszedni ( és nem is lesz ). IS-8on még erõsen gondolkodok, hogy eladjam mert tetszik meg jó köröket megyek vele, de ha ki lesz fejlesztve az IS-7 akkor valószínûleg elveszíteném a motivációt hogy játsszak vele, nem nagyon lenne kedvem tolni, max néha néha venném elõ. Szóval még gondolkozok, hogy mi legyen a sorsa. IS-7 nem kell az biztos, továbbra is rondának tartom.

Szóval ha eladnám az E-50et, T30at, IS-8at akkor ( nincs kedvem bekapcsolni a játékot szóval fejbõl mondok egy számot ) kb összejönne belõlük durván 7,4 milla. ( E-50 eladási árának 2 millát tippeltem, mivel IS-8é 2,7 equipmentekkel ) Ez idáig 10,4 milla, és nekem kelleni fog kb 22 milla XD. ( 2 TD 6 millával számolva, és 2 med 5 millával számolva. )
T110 E4 érdekel a legkevésbé szóval az marad a végére.
Elõször jagdpanzer E-100at akarom megvenni utána M48 vagy E-50M majd eldöntöm.

Remélem kitudom fejleszteni a batmobilt még, és akkor lesz egy ingyen T10 tankom. alóla eladom a lórit, meg majd az E50-t és akkor már nem is kell olyan sokat gyûjteni, hoyg meglegyen a német T10med is.
Szerintem a sima AP mellett lehetne venni, kreditért, de többért. Lowtier artyknál van ilyen, azt hiszem.
Persze, ha jön egy batchat biztos hogy nem APDSel fogom lõni, mondjuk ha az van a csõben akkor nyilván azt kapja.

Eagle16
Én nem úgy képzeltem el hogy ezt az APDS-t kéne állandóan lövöldözni...olyasmi lenne minta gold ammo, szorult helyzetben jól jönne, ha nincs más lehetõség.

Gunslinger: 5 millió szerintem is pont jó lenne. Maradna még akkor 2 millióm 😊 Plusz a T-54 ára miután eladom. Közel meglenne az E-50 M ára is. Object 268-as meg annyira úgy se fontos, majd megveszem egyszer...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Szerintem is, medek mindig olcsóbbak a heavyknél és TDknél. T8as medek is kb 500kval kevesebbek.