World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pluskast
Az ilyenekkel nem kell foglalkozni. Persze neki az lett volna a jó, ha 1vs3-ba kiállsz ellenük a nyílt terepre és megölöd magad. Persze akkor meg te lettél volna az idiotic noob mert milyen hülye vagy hogy 3 tanknak akarsz neki menni egyedül. Ez egy ilyen kis balfasz volt aki mérgében nem tudott mit mondani mert jaj istenem kilõtték. A baj az, hogy sok ilyen kis balfasz van a játékban akik még a noob szó megfelelõ használatát sem képesek a megfelelõ idõben "elsütni". Na ilyen emberekkel van tele a játék.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

szabii98
Gyõzelem!
Csata: Ensk 2012. július 4. 8:43:41
Jármû: PzKpfw VIB Tiger II
Szerzett tapasztalat: 2 792 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 38 201
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

Adrenalin löket....t9-es csata volt, e-75 meg t25/2 nem volt hajlandó lepattanni , majdnem meghaltam 😄

I met God. She's black

Ja és a KV-1S-t is szerettem.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Én megvédeném a KV-13 csodát. Nekem nagyon élvezetes volt ez a gép.

Jó a végsebessége és erõs az elején a páncél. Erre még nem kellett wet ammo rack és a kigyulladás sem volt sûrû. A legfejlettebb löveg viszonylag pontos és jó az átütése.

Hátránya a fordulás, kicsit sebez és nem lát valami messzire.

Ezt hoztam össze vele:

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Tehát azt állítod akinek pozitív a win-rate az csak mázli lehet 😊
Még tier alján is nagyon sokszor rajtad múlik a gyõzelem vagy vereség.
pl. sokszor csináltam hogy mikor arty betett himmi-be,fogtam magam td-mod egy lövés "vagy egysem" kampec. jöhet a következõ pálya.
Akkor esett le a tantusz, mikor komolyabra vettem a meccset "himmelsdorf arty-val, gyõzelem, 7kill".
vagy pl. kis szarral foglalsz vagy éppen resetelsz foglalást.
Nagyon sokszor múlik egyetlen tankon a gyõzelem vagy vereség! és ez sokszor te lehetsz csak nem tûnik fel "mert kicsi vagyok, rossz pálya nekem stb."
Épp annyi hülye van a másik oldalon mint veled, csak a te csapatod hülyé-i jobban feltûnnek neked!
Solten
Amugy klan logot a tankokon mikor hajlandoak fixalni?

Van meg egy olyan gondom hogy a Hellcatem kapott egy olyan kamuflazst amit meg se lehet venni, meg elvileg nem is letezik... 😄D

Saor Alba

Solten
En mar majdnem az ellenfel bazisanal jartam mikor is 3-an tortek ram, behuzodtam szepen egy beszogellesbe majd voltak olyan hulyek meg beszariak hogy egyesevel jojjenek a vagohidra. Miutan vegeztem a harmadikkal is dobott egy uzit: "camper noob". 😄D Azt hittem betojok... 😄

Saor Alba

Ma tényleg kirajzása van az idiótáknak, tényleg elegem van!!!
Most hülyézett le egy általam kilõtt VK4502P hogy "idiot camper T30" végül is mit kéne csinálnom egy 5% os TD vel??? Mindegy, ez volt a jubileumi 10. Billotte medálom. A kempelést meg úgy kell érteni hogy sigfried line -on én voltam az egyik ház sarkánál egy roncs mögé behúzodva õ meg a másik sarkon egy szemét kupac mögött.
I.C.ram
hajnali 2.
magyar idõ szerint hánykor kezdõdik egy új nap?😮
azaz mikor tudom megcsinálni a kövi napi duplázót?

I never asked for this.

0:15-nél látható.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Csak nekem tûnik úgy hogy a videóban és az Eagle által betett képeken ott van a Jagdpanther II is? Bocs, ha valaki már írta a dolgot.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Solten
Egyetertek vele.

Saor Alba

Solten
Na igen, multifunkcios szerepkorebol adodoan rengeteg ember kedvenc troll tankja... <#alien> Qrvajo hogy felmegy 8-ba, jo lesz szazadba, a Loriert igy majd nem faj a szivem ha el kell adni a Batmobil miatt.

Saor Alba

Elméletileg igen, de ezt Nazarov már megcáfolta.
Solten
Es akinek van Batmobilja, Lorija, AMX13-90-e, kap egy 13-75-ost?? 😊)

Saor Alba

Ezzel kapcsolatban még semmit nem tudunk. De ezt azért nem jelenteném ki.

Van pár verzió, hogy milyen tulajdonságú lövegek lehetnek. Jelenleg csak annyit tudunk, hogy lesz creditért vehetõ APDS/HEAT lõszerük.
Ez alapján számomra az egyetlen elfogadható verzió az, ha tier 9-es löveget kapnak, amelynek az alap AP lövedéke ~220 mm-es átütéssel rendelkezik és emellé van egy jóval nagyobb átütõ erejû és drágább APDS/HEAT.
Solten
Eszrevettem anno hogy meg nem mentem a Tier 1 jenki tankkal, ket feka volt a crew (50%-osak), es jol toltak, ace tankerem is lett vele... 😄D

Saor Alba

Igaz.
Még 75 milis változatával játszom, de panaszom nem lehet a tankra. Ha jó a csapat, és rá tudok ugrani a tankokra, akiket lekötnek a társak, akkor simán megvan a 4-5 kill+ sebzés. Szerintem is istentelen a kis gép. Viszont, ha nyomorult a csapat, csak kempel, vagy lemingeznek, akkor egyedül nem jön ki úgy az elõnye, fõleg ha nincs magányos ellenfél.
Ehhez nem tudok hozzászólni, nincs Batchatem, és valszleg nem is lesz soha😊 A 4-es tár viszont elég kicseszés lenne, tekintve hogy már a 6-osokkal is lehet fejfalbaverõs dolgokat produkálni, a nullasebzéses criticalok, rejtélyes mellélövések, láncolások és eltûnõ lövedékek fényében.
Teszt szerveren úgyis kiderül, hogy lesz no para 😊

WoT: Nishizumi77

Ha ez már biztos, akkor a franc essen bele. Sebaj, még mindig drágábban lehet eladni egy T7 AMX13-75-öt mint egy T6-ot <#nevetes1>
Hat en mar nem is tudom. Majd kiderul. Vedd ugy, hogy 12 helyett kapsz
csak egy ujjat tobbi felmegy es akkor nem erhet meglepestes.
Ha meg nem igylesz akk boven joljarsz. Mondjuk engem azis csiklandozz,
hogy milyen adatokkal bir majd a batmobil uj 105os agyuja.
Irtak itt olyan felvetest is, hogy 6os helyett 4taras lez, de remelem nem.
Doc Hooliday
Az gas!<#szomoru1>...õszinte részvétem!! Viszont én meg aratok a kis 13 90-el!<#eljen> Megvannak hozzá a legjobb modulok. Plusz a legénységen kifejlesztve a kuplung égetõ...hatodik érzék...és pillanatkép. Azonkívül töltés gyorsító, gyorsabb javítás, meg szellõzés!<#vigyor1><#hehe> Azt kell hogy mondjam hogy már néha szégyellem magam mit mûvelek néhány tankkal!<#eplus2> Macska-egér harc! Én azt mondom hogy ha valakinek van türelme fullosra kifarmolni ezt kis tankot az kábé olyan mintha beirnád a "god-módot! Az elõzõ meccsen készítettem ki vele egy T 110E5-öt!<#vigyor> Tudni kell vele játszani, van aki csak rohangál vele össze-vissza mint egy õrült, amíg ki nem löveti magát! Ha ráérzel és fel fullozod, akkor hidd el hogy a legnagyobb vasaknak is fogsz tudni okozni nagyon kellemetlen meglepetéseket!<#wink>

Nem változtatnak, azt teszik mint eddig is. Jön az új tank egy adott tank helyére, ha megvan az adott tank, megkapod az újat slottal és a régi is megmarad. Pontosan ez lesz most is.
Viszont a többieknél semmiféle új tank se lesz, csak ugranak 1 tiert feljebb. 100% hogy ez lesz már többször is kérdezték wot fórumon.

Eddig is ezt tették. Miért most változtatnának?
Biztos, hogy nem lesz ilyen. Egy kicsit túl nagy variálás lenne ha 12ttõl kezdve batig, az összesnél odaadnák az eggyel alatta lévõt.
12t helyére kapjuk az új tier 5 lightot slottal, a 12t meg megmarad tier 6nak ennyi. Az összes többinek meg csak a tierje változik, 13 75nél 6ról 7re vált, 13 90nél 7rõl 8ra vált stb. Fölöslegesen nem adják oda az alatta lévõt ingyen.

Ne add fel. Megeri majd az a 90-es meglatd. 😉
Én úgy emlékszem azt írták, hogy akinek van Batchet, az kap T9 Lórit patchnél.
De mire fel kéne adni batchat mellé 13 90et? Simán csak tier 9 helyett tier 10es lesz. Q&A topikban volt róla szó régebben, ott írta overlord.

ennek azert nagyon orulok so akkor nem buktam 180 ezer XP, mar igy is van 360 ezer felesleges XP amit csak aranyert tudok atkonvertalni de en azt nem teszem meg.
Koszi a valaszt!
Nem kap 13 90et. ha patch elõtt van a garázsában tier 8 Lóri és Tier 9 bat, akkor 7.5ben tier 9 lóri és tier 10 bat lesz a garázsban.

Csak a 12tnél jár új tank, mivel ott behoznak egy új tankot a játékba. Ez így logikus, és WG nyilván nem akarja túlbonyolítani a patchet azzal hogy mindenkinek dobáljanak 4-5 ingyen tankot.

Ezt biztosan tudod? Mert Batchatre nem ezt mondták.
JT-bõl lesz kifejlesztve, ami xpd a Ferdin van, átmegy JT-re mikor kijön a peccs.
nezzetek el nekem ha tudatlan vagyok de hat ez egy forum...so mit lehet tudni a Német JagdPz E-100rol melyik tankbol kell majd kifejleszteni, nekem meg anno azt mondtak, hogy ferdibol so en ossze is szedtem 180ezer XP vele...ha nem a Ferdibol lesz akkor ezt az XP menyiseget buktam, azert kerdem mert olvastam talan olyant is hogy atviheto lesz az XP menyiseg a masik tankra amibol nyilik majd az E100 TD.
Csak az amx 12tnél lesz az hogy jár másik tank is ingyen. Ha 13 75 van a garázsodban akkor szimplán csak tier 7 lesz 6 helyett.

Nézd el nekem fáradt vagyok, de még kifarmolom az amx 13 90-t. Sajnos nem sok sikerrel, mert rendre idiótákat kapok. A francia medekhez amúgy is jó csapat kell, hoyg igazán kijöjjön az elõnyük. Sajnos az ötödik meccse három perc alatt elhullik a 2-3 toptankunk úgy, hoyg nem is sebeztek.
Az kizárt, hogy az alap AP szerepét fogják betölteni, APDS megjelöléssel, valamivel drágábban, ugyanakkora sebzéssel, és nagyobb átütéssel, mint a T9-esek AP-ja? Ez tûnik a legegyszerûbb megoldásnak.
Ez mindenhol így van, egy Battlefieldben, CoD-ban is vegyesek a csapatok, és ez így van jól. A kezdõk így tanulhatnak a jobbaktól, a jobbak meg kihasználhatják hogy jobbak, a kezdõk ellen. Mûködõ egyenlet, egyetlen dolog borítja fel, mégpedig a javíthatatlan hülyék. Õket viszont sajnos nem lehet kigyomlálni.
Nem egy nagy durranás ez az M392A2 APDS. Átütõerõre ugyanazt tudja mint a 120 mm M58 M358 jelû APCBC-je.
Sõt elvileg az amerikai 105 mm T140 lövegek is voltak olyan erõsek APCBC-vel mint az M68/L7 APDS-el.
Az amerikai 105 mm T210 APFSDS-éhez képest meg egyenesen gyenge átütõ erejû volt az M68/L7 APDS-e.

Amúgy az összes akkori APDS lövedék penetrátora hasonló: 35-60 mm átmérõjû. Még a 152 mm M-69 "Taran-1"-nek is csak 50 mm-es.

Kíváncsi vagyok a játékba milyenek lesznek. Nyílván nem a penetrátor kalibere fogja adni a sebzés mértékét, mert fennt említett kaliberekkel akkor 50-80 között lenne az átlag sebzésük. A teljes lõszerkészlet elhogyna egy tier 9-10-es harcjármûre.
Arra számítok, hogy ezeket az új lövedékeket is jól elbasszák. Mintahogy a többi új dolgot szokták.
Sokkal egyszerûbb lenne kitalált APCBC lõszerekkel ellátni õket az ûrméret alattiakat meg aranyért elérhetõvé tenni, mint a többi lövegnél...
Nem igaz? 😮 Most ugyan azt irtad kb le mint en. 😄
Hogy jobban kijon a jatekosok nemtudasa.
Esmivel csapatmunka kene...ilyen jatekosokkal nem lehet,
hiaba vagy te jo jatekos. 😊
Ez nem igaz, a csapat debiljeinek nemtudása az ami kijön. Ütközet formátumban 7 tank kempel a kezdõhelyen. Elég idegesítõ, hogy sorra bukom a meccseket a Taigetos-szökevények miatt. Én hiába vagyok bármilyen jó játékos is, ha nincs két jó ismerõsöm, aki mindig tud velem jönni akkor szart sem számít a tudás.
Lehet mondani, hogy ez csapatjáték, de akkor pedig egy olyan rendszer kellene, amiben hasonló tudású játékosokkal kerülök össze, és hasonló tudású játékosok ellen játszom. Ha nincs jobb akkor az eff rating alapján.
De ilyen nincs. Tehát az egyén tudása sajnos vajmi kevés (mert csapatjáték), de a csapatjátékokhoz szükséges támogató rendszer meg nincs a játékhoz.
Egy okkal több, hogy eladtam. Igazából per pillanat egy T29 álmaim netovábbja, meg is venném az M6-ot, hogy kigrindelhessem, de le vagyok égve, úgyhogy inkább megvárnám, amíg esetleg féláron lehet majd kapni valami event keretében. És kíváncsi vagyok még az új T7 franszia heavyre, amennyit tudok róla, egy T7 AMX 50-100-szerû dolgot kell elképzelni, mindenesetre mindenképp jobb alternatíva a borzalmas AMX M4 1945-nél, márpedig ARL után nálam az tette be az ajtót.
Viccen kívül. Felfigyeltem rá.
😮 Oksa matol csak veled szakaszozok. xD
az E75 nagyon jo tank volt valaha de most a patch utan sajna mar kaki...
tegnap 250 meterrol 6 lovesbol 2szer is kigyujtottam szembol BattChettel...meg is halt..meg is koszonte szegeny...
Lehet, de nem nekem, én most jó ideig nem megyek T9 csata közelébe, de még T8-ba se <#eplus2>
Egy mar nem is eleg neked, egybol ketott akarsz? 😄
Na jo nem... 😊 😛
Lenyeg, hogy te mindenkep csak jol jarhatsz. (:
Nekem ellenkezõek a tapasztalataim. Ma volt a patch óta az elsõ olyan meccsem, ami 15-3-as megalázó volt. Elég szoros csaták vannak most.