World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Csata: Ensk 2012. július 4. 8:43:41
Jármû: PzKpfw VIB Tiger II
Szerzett tapasztalat: 2 792 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 38 201
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Adrenalin löket....t9-es csata volt, e-75 meg t25/2 nem volt hajlandó lepattanni , majdnem meghaltam 😄
I met God. She's black
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Jó a végsebessége és erõs az elején a páncél. Erre még nem kellett wet ammo rack és a kigyulladás sem volt sûrû. A legfejlettebb löveg viszonylag pontos és jó az átütése.
Hátránya a fordulás, kicsit sebez és nem lát valami messzire.
Ezt hoztam össze vele:
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Még tier alján is nagyon sokszor rajtad múlik a gyõzelem vagy vereség.
pl. sokszor csináltam hogy mikor arty betett himmi-be,fogtam magam td-mod egy lövés "vagy egysem" kampec. jöhet a következõ pálya.
Akkor esett le a tantusz, mikor komolyabra vettem a meccset "himmelsdorf arty-val, gyõzelem, 7kill".
vagy pl. kis szarral foglalsz vagy éppen resetelsz foglalást.
Nagyon sokszor múlik egyetlen tankon a gyõzelem vagy vereség! és ez sokszor te lehetsz csak nem tûnik fel "mert kicsi vagyok, rossz pálya nekem stb."
Épp annyi hülye van a másik oldalon mint veled, csak a te csapatod hülyé-i jobban feltûnnek neked!
Van meg egy olyan gondom hogy a Hellcatem kapott egy olyan kamuflazst amit meg se lehet venni, meg elvileg nem is letezik... 😄D
Saor Alba
Saor Alba
Most hülyézett le egy általam kilõtt VK4502P hogy "idiot camper T30" végül is mit kéne csinálnom egy 5% os TD vel??? Mindegy, ez volt a jubileumi 10. Billotte medálom. A kempelést meg úgy kell érteni hogy sigfried line -on én voltam az egyik ház sarkánál egy roncs mögé behúzodva õ meg a másik sarkon egy szemét kupac mögött.
azaz mikor tudom megcsinálni a kövi napi duplázót?
I never asked for this.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Saor Alba
Van pár verzió, hogy milyen tulajdonságú lövegek lehetnek. Jelenleg csak annyit tudunk, hogy lesz creditért vehetõ APDS/HEAT lõszerük.
Ez alapján számomra az egyetlen elfogadható verzió az, ha tier 9-es löveget kapnak, amelynek az alap AP lövedéke ~220 mm-es átütéssel rendelkezik és emellé van egy jóval nagyobb átütõ erejû és drágább APDS/HEAT.
Saor Alba
WoT: Nishizumi77
csak egy ujjat tobbi felmegy es akkor nem erhet meglepestes.
Ha meg nem igylesz akk boven joljarsz. Mondjuk engem azis csiklandozz,
hogy milyen adatokkal bir majd a batmobil uj 105os agyuja.
Irtak itt olyan felvetest is, hogy 6os helyett 4taras lez, de remelem nem.
Viszont a többieknél semmiféle új tank se lesz, csak ugranak 1 tiert feljebb. 100% hogy ez lesz már többször is kérdezték wot fórumon.
12t helyére kapjuk az új tier 5 lightot slottal, a 12t meg megmarad tier 6nak ennyi. Az összes többinek meg csak a tierje változik, 13 75nél 6ról 7re vált, 13 90nél 7rõl 8ra vált stb. Fölöslegesen nem adják oda az alatta lévõt ingyen.
Koszi a valaszt!
Csak a 12tnél jár új tank, mivel ott behoznak egy új tankot a játékba. Ez így logikus, és WG nyilván nem akarja túlbonyolítani a patchet azzal hogy mindenkinek dobáljanak 4-5 ingyen tankot.
Sõt elvileg az amerikai 105 mm T140 lövegek is voltak olyan erõsek APCBC-vel mint az M68/L7 APDS-el.
Az amerikai 105 mm T210 APFSDS-éhez képest meg egyenesen gyenge átütõ erejû volt az M68/L7 APDS-e.
Amúgy az összes akkori APDS lövedék penetrátora hasonló: 35-60 mm átmérõjû. Még a 152 mm M-69 "Taran-1"-nek is csak 50 mm-es.
Kíváncsi vagyok a játékba milyenek lesznek. Nyílván nem a penetrátor kalibere fogja adni a sebzés mértékét, mert fennt említett kaliberekkel akkor 50-80 között lenne az átlag sebzésük. A teljes lõszerkészlet elhogyna egy tier 9-10-es harcjármûre.
Arra számítok, hogy ezeket az új lövedékeket is jól elbasszák. Mintahogy a többi új dolgot szokták.
Sokkal egyszerûbb lenne kitalált APCBC lõszerekkel ellátni õket az ûrméret alattiakat meg aranyért elérhetõvé tenni, mint a többi lövegnél...
Hogy jobban kijon a jatekosok nemtudasa.
Esmivel csapatmunka kene...ilyen jatekosokkal nem lehet,
hiaba vagy te jo jatekos. 😊
Lehet mondani, hogy ez csapatjáték, de akkor pedig egy olyan rendszer kellene, amiben hasonló tudású játékosokkal kerülök össze, és hasonló tudású játékosok ellen játszom. Ha nincs jobb akkor az eff rating alapján.
De ilyen nincs. Tehát az egyén tudása sajnos vajmi kevés (mert csapatjáték), de a csapatjátékokhoz szükséges támogató rendszer meg nincs a játékhoz.
tegnap 250 meterrol 6 lovesbol 2szer is kigyujtottam szembol BattChettel...meg is halt..meg is koszonte szegeny...
Na jo nem... 😊 😛
Lenyeg, hogy te mindenkep csak jol jarhatsz. (: