World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
pedal to the metal...
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
angelus1991ster.blogspot.hu
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nekem is a med kellene tókéletesre,de ezzel az uj mm el.Ehh..
Eddig sem àlltak halmokban a td-k,viszont most majdnem mindig top tiernek rak be ha meddel megyek.Úgy meg nehéz lesz:-/
Ezért nekiestem az Lt vonalnak,màr 5 meg van.De ott is sz..pàs lesz a sebez meg 3 artyt küldivel:-((
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Felderítő medált kaptam vele T9 csatában,vicc hogy lövöldöztem rendesen még is több lett a spot sebzésem.<#fogmosas>#fogmosas>
Meg mázlim is volt,még T-10 sem tudott belőni,így nulla sebzéssel túléltem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.09. 20:25:01
Ha valami korábbi tankkal akarsz menni, akkor vedd vissza, ha meg nincs kifejlesztve akkor miért kell nullázni az accot??????
Eszembe nem jutna kitöröltetni azt a több ezer óra "munkát", ami benne van a játékban.
Ha nulláról akarom kezdeni, kezdek egy új accot, bár nem értem miért tenném?
Ha meg WN8 húzás miatt kell, akkor az elég szánalmas szerintem.
Utoljára szerkesztette: Sir Charles, 2017.05.09. 20:06:29
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.05.09. 15:38:51
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.05.09. 15:34:56
Én valami 3 csillagos plecsni-ig jutottam,erre kaptam 300db kötvényt<#duhos2>#duhos2> 5k 1db felszerelés<#hehe>#hehe>
Szerintem ez a játékmod,nem biztos,hogy ilyen formában bekerül.Mert a sok botsáska nem fog tudni majd itt érvényesülni.Ráadásul ahogy említették,kötvényt nem lehet venni semmilyen formában.
Nem úgy ahogy pl. az emblémák esetében,ahol creditért,vagy aranyért is vahettél volna,de mégis kisírták hogy ne legyen.
+Nincsen kreditbónusz,ezt nem kell részletezni.Bár biztos van aki megoldja paypal-al<#taps>#taps>
És akkor ott vannak a felszerelések,szerintem elég nagy előnyt ad egynémelyeik tanknak.Pl a T62a dpm-jét majdnem fel lehet tornázni 3800ra. Úgy hogy csak rammert raktam rá,az alap dolgokon kivül. A +1 slotba berakott rammert valami miatt nem számolja bele,
Ugyan annyi a dpm,ha rajta van ha nincs,ez lehet vmi bug?+ még ehhez jönne az improved vetni,+2.5% csak hát nincsen rá kötvény.
Szóval amikor átlagJoska találkozik Pro Dezsökével,akkor rögtön 1 lövés minuszban lesz.<#hehe>#hehe>Vagy sokkal többen.
+Nagy élmény lesz randomban is stock tankal küzdeni ezekkel a kötvénytápos szarok ellen.
Nekem mondjuk mind1,én kíváncsian várom ezt is és a Frontliné-t is
Szarok a gunmarkra.<#vigyor5>#vigyor5>
De ha van rajta camo és szép embléma,meg cuki felirat akkor már lehet róla szó.<#beka3>#beka3>