418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ROMOTO
    Uborka szezon van vagy mi? Úgy látszik van hova zuhanni annak a béka segge alá belőtt cikkíró szintnek is...
    Type5 ben ülve rögtön kiderül hogy mennyire nem op amikor mindenki arcon fos golddal, mellesleg Maus miért nem pay to win? hiszen párban 2 Maus kifiléz 2 Type 5 öt ahogy ezt ilyen ligás meccseken látni is lehetett.
  • Megamax
    Na igen de tul nagy a random benne, eleinte nagyon élvezetes volt számomra is de csak a hulyék ellen, akibe szorult egy kis értelem az vagy goldot tolt rá vagy otthadja a fenébe. Annyira lassú és bárhol van a maponn az világítt. Azért hébe hoba eloveszem én is de az elso meccs utánn mikor szembol kifiléz egy Obj 140 na akkor megint elteszem pár hétre és eloveszek egy medet vagy light ot. csuszakopkodo
  • Scheff
    Egyre többen játszanak a nehéz tankok koronázatlan királyával, a Type 5 Heavy-vel, de vajon mi olyan jó benne?
  • Megamax
    Arty már csak idegesíto tud lenni , régen féltem volna a végénn rámenni az artyra de most rohelyes amit sebeznek még telitaláltanál is.
    E50 szerencse
  • Megamax
    add el és vedd vissza a Type 4 et, na az fun tank a kissebb tankok még goldal sem tudják beloni , vicces tud lenni mikor a kis 7 es csuszakopkodok pattogna róla. A type 5 ot már meg sem probálják gold nélkul loni , semmi értelme annak a tanknak amíg ott a gold ammo amit a medek 5 sec enként kopkodnek.
  • Sherman0070
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Artyba ülni is ilyen szar. Semmit nem lehet a meccshez hozzátenni kb. Amikor artyzok nagyjából biztos vereség, mivel senki sincs így, aki tudna játszani HT-ben, med-ben. (nagyképűnek hangzik de ha én nem vagyok ott, akkor tényleg semmire sem jut a csapat legtöbbször)
    Ezzel a stun-os szarsággal meg sebzés, átütés nerffel jól szétkúrták az egész osztályt. Misszión kívül másra szerintem már senki sem használ artyt akkora egy hulladék semmitérő osztály lett.
  • R3nton
    OMG ez a type5 mekkora pénztemető. Ha akarsz vele kaszálni goldot kell használni, nincs olyan meccsem vele, ami nem úgy kezdődik, hogy még a map negyedéig nem értem fel, de már 0-5. Szóval a loose boritékolva folyamatosan a tankkal 3-4k sebzés össze szokott jönni vele, de a csata utáni értesítőt úgy szoktam nézegetni, mint a gáz számlát :D Brutál. Nem nagyon fogok én ezzel játszani.
  • Angelus1991ster
    Egy Mutz-ot vagy Párduc II-est adhatnának 1 nap rentálba, mert az 50 ezer xp nem mehet T-55A-ra. :(

#397148 angucs-nak: Kitöltve!
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.10.23. 09:41:46
  • Sir Charles
    A vége tényleg elég viccesre sikeredett.
    Egyébként profi játék volt, gratula.
  • WR104
    A vege eleg szorosra sikeredett. Erdemes megnezni.
    REPLAY
  • suba53
    Kaptam a WG-től egy hétre használatra egy AMX-CDC tankot a garázsba. 50% legénységgel. Nem igazán értettem, hogy mi ez, és úgy voltam vele, hogy nem szenvedek vele, majd elmúlik.
    Most hétvégén viszont a prém nyolcasok XP eventje alkalmával, gondoltam kipróbálom.
    Mit mondjak, nagyon megérte. A nyolcas prém medekkel toltam egész nap, és ma több mint 3 milla plusz kredit termelődött.
    A CDC-vel meg meglett a tank ász is, és elképesztően jó köröket futottam vele. Valamint az OBJ260 MT1 is beköszönt. 450000 kredittel.
    Lehet hogy ez csak a mézesmadzag? Nem fogom megvenni, mert van elég prém tankom, de ez most jól esett.
    Utoljára szerkesztette: suba53, 2017.10.23. 00:47:12
  • ROMOTO
    A francia alternatív med ág semmilyen, hiába kaptak toronypáncél buffot, kb. ugyanolyan jellegtelen, a kelleténél nagyobb, parancsnoki kupolás papír tankok, amik ugyanazt tudják mint az oroszok csak rosszabbul, alter. német leopard vonal detto ettől szenved. Az új amcsi top patton buff más tészta, az most 1 szinten van az oroszokkal.
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.10.22. 23:17:52
  • Sherman0070
    jaja de a német jól néz ki
  • Angelus1991ster
    Az adott jutalomtank összes küldetését tökéletesre megcsinálom, akkor a téli+nyári+sivatagi álcát nem kapom meg végleg az összes többi azonos nemzetű tankra 1 de levehető felhasználásra, hanem csak lehetőséget, hogy megvehetem. Ki van ez találva :D
  • Sherman0070
    Ja hogy az sem jó...
  • Sherman0070
    klánból
  • Lokker
    Hogy lehet platoon-ba barátot invelni ha a Contacts list nem működik?
  • Sherman0070
    Hát nem is arra van. :D
    Most 2 nap alatt semmiből idáig jutottam francia ágon.
    Kell az a BC 25t.
  • Plata
    Nem sok.
  • Sherman0070
    Nem igazán. Elég keveset hoznak szerintem a normál tankok.
    2k sebzéssel is csak 30ezer körül hoz. Abból levonódik a lőszer, sebződés, tartozékok és már nem annyi.
    Általában már az 6000-be kerül, hogy visszategyem a láncot, stun alól feloldjam a legénységet. Az meg minden meccsben van kb.

WoT replay analyzerrel pár meccs kredithasznát ideteszem
  • Plata
    De a képen meg az volt hogy -6k prémmel.ebből gondoltam gold,különben plussz lenne.
  • Sherman0070
    azthiszem 36 - 16-os elosztással használom
    csak akkor töltöm rá, amikor tier10 és látom, hogy másképp nem menne át

amúgy 20k crediteket hoz prémmel
    Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.10.22. 19:43:50
  • Plata
    Bakker ha nem golddal lőnél szépen hozna a konyhára.
  • Plata
    Fv 4202 tényleg jobban mozog mint előtte,az előbb swamp-on megleptem az ellenséget a bázisán,Fos B tortoise rhm és strv 103-0 dekkolt ott,meglepődtem én is így maradt a kamikaze.Fost meglepte a fürgeségem oldalról úgy belementem hogy kaptam szép kamikazet,de túléltem.
  • Sherman0070
    Működik együtt.
  • kabel15
    A férfi és a női legénységi tagok elit alakulat skillje össze adódik? Maradt 2 svéd női legénységi tagom, viszont van még egy férfi parancsnokom elég jó skillekkel. Ha átképzem őket ugyan abba a tankba, akkor az működhet?
  • diegho™
    Érdekes, hogy a Revo-val sokkal nagyobb kínlódás lámpa nélkül és szar legénységgel játszani, mint a CDC-vel. Most mentem 4-5 kört CDC-vel és mindegyik elég korrekt lett - ezért lett meg a 3rd mark is, Revo-val azért gyakran becsúszott 1k sebzés alatti a szar legénységgel. Most már csak azt kell eldönteni mit csináljak a legénységgel... 13 105 ott a garázsban legénység nélkül, 30B szintén, 30-at szívesen visszavenném, mert elég jónak tűnik, de azért ennyi legénységet nem biztos, hogy ki akarok húzni.
  • barret
    Nem esett le a szint,csak nem hozzád van kalibrálva :D
  • diegho™
    lol... 3rd markoltam a cdc-t 75%-ról indított legénységgel... lámpám se volt. Ennyire leesett a szint ezzel a tankkal? Replay az utolsó körről
  • diegho™
    Buff óta milyen lett az AMX 30? Lassan megvan a lámpa a Revo-ban húzott új legényeknek, így mehetnének 30B-be, de inkább valami T9-es kellene. Sőt igazából kellene még 2-3 másik T9-es, mert csak a T49 1390 páros van, pedig az a legjobb tier. Valamilyen heavy is kellene majd, de azt még nehezebb lesz választani.
  • joe662
    Grat!Làtom gyepàlod öket rendesen:-DD
  • Sherman0070
    én besírok ezeken a francia lightokon.

Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.10.22. 13:08:03
  • bekescsaba
    Azért ez már vérlázító.
    6 meccs egy tier 6-os tankkal, és mind a 6 tier 8-ban.

Ezután 3 meccs egy tier 7-es tankkal, mind tier 9-ben.

A kurva anyjukat már...
  • Myke28
    Bevátod a freeXP-t aranyért? :)
  • R3nton
    Azért nekem nagyon bejön ez a tank. Jobb páncélja van, mint a 113-nak meg a WZ-111-5 és gyorsabb is náluk. 2 ram kill egy meccsben. Ezzel lehet rammolni mint az állat :D Tiszta E-50M.
  • Still_I_Rise
    Még egy utolsó:
    "Honzik/Bogus te szerencsétlen az rendben van, hogy mindenkit próbálsz blokkolni/akadályozni de legalább a teamkill-hez ne arany lőszert használj te állat!"
  • Still_I_Rise
    Hogy van az polákul esetleg ékes cseh nyelven, hogy "géniusz Vaclaw/Pavel esetleg Gustik/Honza lőjed már a spotot hogy anyádat bsznád szájba"
    vagy
    "polák/cseh mágus mi a fszomért mész be light/top heavy tankkal a sarokba?"
    Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.10.21. 21:11:36
  • Userx2
    Tank cserénél is működik a kupon kedvezményem, vagy csak sima vásárlásnál?
  • Plata
    De lehet.
    Nekem legalább is sikerült.
  • Userx2
    Ok, egy ahhoz közeli eredmény. Bár sok minden számít a kredit hozamnál, átalánosságban a TD-k hátrányban lesznek mindig.

Utoljára szerkesztette: Userx2, 2017.10.21. 20:35:11