World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem azóta már írtl be róla eredményt én meg tesztként belökhettem egyet.

Klikk a bannerben futó csíkra azt keresd meg ezt a JT-t, te prémnoob 😄

Mégiscsak német tankokról van szó, hogyan is kaphatnád meg ingyen (mai napi dekadens hsz-em 😊 )

A bõr hûljön rájuk 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Tudtommal ebben nincs különbség, ha van akkor bajban leszek 😊

A jp2 sebességérõl lehet valamit tudni? Mert nagy és egyenes lesz, tehát igazából maximu ma sebessége ami védelme lesz.
Master91
Magyarul - angolul !
Még tesztelem. 😄

Ja, egyébként ha csinálsz nekem egy CSV-t a tankok neveivel (pontosan azzal a névvel ahogy szerepelnek a WOtban az eredmény kiirásakor) azt megköszönném. Akkor majd kiiktatom az új tankok felvitele részt 😊

A mozgó fejléc adatbázisból jön, csak nem tudod pontosan hogyan ezért nem kerültél be a csíkba 😄

A tankok beírása valóban lustaság, 200 tankot nem volt kedvem betölteni a DB-be, fõleg hogy játszani kéne mindegyikkel egy meccset hogy tudjam melyiknek mi a neve.

A validáció leimplementálása pedig folyamatbnan van.

Konstruktív hangnemû kritikát továbbra is szívesen látok 😄

Storm azt mondta, hogy nem kapják meg.

És jelenleg át lehe menni a jp-rõl a ferdire (szaggatot vonal jelzi), ez a 7.5 után következõ pecsben megszûnik serb szerint, tehát a ferdi csak a tiger p-rõl lesz elérhetõ. Legalábbis én így vettem ki az orosz fúrumból...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Eagle16
El lehet azt, ha BatChat-tel is el lehet 😄 link

Na jó, mázlim is volt, ha sok az ellenséges közepes és egymagam vagyok akkor én se szoktam fölmenni.

Amúgy írták az oroszok hogy a JP-bõl a Ferdi-t csak 8.0-ig lehet majd kifejleszteni, utána azt az ideiglenes összeköttetést törlik majd.(azért szaggatott a vonal)

Szpecnyaz: nem hinném, hiszem a Ferdi-t nem törlik a játékból...lesz majd ott egy lyuk, de ezért nem osztanak ingyen tankot szerintem.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ez nagyon gáz, ez az adatfeltöltés. Semmi ellenõrzés az adatokra. Ráadásul a mozgó fejléc sem adatbázisból jön...
A tankok nevének feltöltése a játékosok által, pedig egy tervezési hiba, amit a lustaság szült, ahogy elnézem.

Viccet félre téve. Tényleg marha jó lett a prém JT. Csak meg kellene tanulnom játszani vele. Nem mint ha mással tudnák. 😊

Hol voltam? Mi????? Csak tegnap délben vettem. 😊

..jol latom h semmi atjaras nincs a ket nemet td ag kozott?
Mármint akkor lennék mérges hogyha összeszedek vele 80k XPt fölöslegesen. Egyenlõre befagyasztom a JPt, azt majd teszten kiderül mi lesz.

WoT: Nishizumi77

Nekem az lenne a logikus ha megkapnánk ingyen. Elvégre elég hülyén nézne ki úgy a fricc TD águnk.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ja, voltál is vele a bannerben nemrég 😊 Akit érdekel mennyit is keresett crossy, mehet leskelõdni a WOT result trackerre 😄

Ez engem is érdekelne, mert akkor nem tolom a JPt fölöslegesen. 20k xp van rajta de biztos mérges lennék ha ingyen megkapnám 😄

WoT: Nishizumi77

Arról van valami infó, hogy ha jön a JAgdpanther II, akkor a Ferdi tulajok meg fogják e kapni ingyen?

Én tegnap vettem.Marha jó. Iszonyat gyorsan tölt, és halál pontos.Nem vagyok egy jó játékos, ráadásul szoknom kell a kempelõs mókát de rendszeresen kapok 80-100 ezer között. Elég sok minden pattog róla.
Nappal rendszeresen a felsõ 3-4-be tesz be, de este már 10 csatából kettõnél vannak tier 10-ek is. Az ágyú jobb mint amire számitottam.
Én azért vettem mert elegem van a sok kempelõ idiótából. Igy én is nyugodtan kempelhetek hátul és nem is szólhatnak érte. Nagyon kevéssel találkoztam eddig.
Ammo rack, ágyú kilövés soha sincs. Viszont ha oldalról meglõnek akkor a motornak annyi. Ha nincs javitód akkor T95 tempó lesz belõle.
Összességében nagyon megéri. T34 után szerintem a legjobb prémium tank.
Sok örömet nyújt.

Ja, kicsit félreértelmeztem a mondatot 😄

Igen, én csak azt tudom a 13-90rõl hogy a betöltési ideje miatt nem lehet vele elfoglalni Minest meg még pár kritikus helyet a térképen. Túl hamar felér az ellen 😄

kerla
Skacok, most nézem a Gift shopot, van 3 kis szörny valamennyi arannyal 6-10 juró között. Valaki próbálta már a PAK40-el felszerelt szörnyedvényt? német az ugye, vmi francia cucc német tankelhárítóval ha nem tévedek. Hozama?

Csak arról tud ami az adatbázisban van 😊

Hol találtál te 3 jobb eredményt adott tankra?

MatchDiabolo
Ez mozgó fejléc hogy hazudik<#nevetes1>
Már találtam 3 jobb eredményt is, hogy mûködik ez automatikus vagy kézzel kell átírkálni?

Azért írtam azt a 42sec-et mert kb. annyi lehet a 100%-os legénységgel.
Mivel nem rég cseréltem le az amx 13-75öt így a 13-90 betöltési ideje top ágyúval és 88%-os legénységgel 43,30sec míg a betárazott lövedék töltési ideje 2,71sec és nincs rajta semmi felszerelés.
Eagle16
Majd várok pár ilyen visszajátszást akkor, hogy a 0 páncélzatú BatChat-tel kinyírod a pálya végében lévõ SPG-t aztán még vissza is jössz...mondjuk ne úgy hogy 100 HP-d van, mert az nagyjából egyenlõ azzal hogy meghaltál.

Csata közben is nehéz megtartani a HP-ját, nemhogy elpazarolni rögtön az elején ilyen hülyeségekre...

Ilyenekre ott a counter SPG meg a T-50-2.

Most mennyi? Szégyen-nem szégyen, sose mértem, de nem lehet sokkal kevesebb.

É nem így játszom vele, elsõként is védem az artykat kb 2 percig. Aztán pedig keresem az áttörési pontot. Rávetem magam a magányos tankokra. Majd amikor megbizonyosodtam, hogy nincs szmottevõ védelme az artyknak akkor ugrok rájuk.
Sztem a meccs elején átrohanóknál egyszerûen csak szerencse ha nem nyírják ki õket. Amikor még az egész ellenséges csapat ott van ráadásul be is vannak töltve az nem skill ha nem találják el õket, csak mázli.

Azért az a 42sec-es újratöltés elég mókás az amx 13-90nél bár a mozgékonyságával lehet kompenzálni.
Hát a jobbak két Battel berohannak, kinyírják a 2-3 SPG-t és simán távoznak 80% hp-vel majd jönnek egy újabb körre zaklatni a heavyket. Nem feltétlenül kell odadögölni.

Én pont úgy szoktam vele játszani ahogy leírtad. 😊

Emlékszem még amx 12t-vel 2 perc után átrohantam az ellenséghez és kiszedtem vele a gw tigert, olyan jót nevettem, ráadásul az oldaláról a 6 lövésbõl 1 lepattant, 12hp-val az utolsó lövéssel végeztem ki. 😊
Igazából az amx annyira klasszisokkal jobb tank mint a lóri, hogy 6-os tárral nagyon op lenne szvsz t8-ban, ezért kapna egy hosszú újratöltést. 4-es tárral meg túl alacsony lenne a dpm, ami meg szintén nem jó... Kicsit ördögi kör.😄

Én visszasírom az amx-et, mindenben jobb mint a lóri, ami csak tûzerõben tud többet, minden másban egy nagy visszalépés. Sokkal gyorsabb, sokkal jobban rejtõzködik, sokkal kisebb célpont az amx. A 40t meg csak egy rosszabb sniper tank.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Eagle16
Jó lesz majd a 105-össel SPG ellen.

Állandóan ezt játsszák, hogy csata kellõs közepén átrohannak SPG-t kinyírni, aztán az SPG meg anyázik hogy mért nem védtük meg, noob csapat, stb.

Szoktam nekik írni hogy mivel még nincs teleport beépítve a játékba, ezért még közepes tankkal se tudok egyik pillanatról a másikra ott teremni ahol éppen kellek. Amúgy is nem a közepes tankok dolga a bázisvédelem...esetleg a csata elején igen.

Nekem is volt 13/90, szerettem is, de én nem így játszottam vele...

Mondjuk engem nem zavar, volt már hogy 2 BatChat rohant át SPG-t kinyírni, kinyírták õket, de még így is nyertünk mert õk meg buktak két Tier 9-es tankot...de ha valakinek ez akkora élmény akkor csinálja 😄

óÓÓ de szép is volna ..

igazán vehetnének egy ilyen engine-t, a sok csillió gold ára kiadná ..

Én meg ezt a tankot imádom😊

Victory!
Battle: Dragon Ridge 2012. július 5. 13:12:57
Vehicle: T49
Experience received: 1 144
Credits received: 25 718
Battle Achievements: Böelter's Medal, Top Gun, Sniper

szintén prém nélkül..

Lehet annak is csak 300 lesz, ahogy a mostani 105 milisnek, a 13TR-nek, ami az ARL-44-en meg AMX M4-en van.
Az AMX-13-105-ön elvileg kétféle 105mm-es ágyú volt, a francia változaton az RH 105-20 illetve 105-30, az export változaton a CN 105/57, ami a Batchat ágyúja lesz.
Az RH 105-20 vagy 105-30 elvileg HEAT lõszerrel volt használatos, elég komoly átütéssel, de sztem ezt úgy is balanszolni fogják olyan 180-190mm-re és lesz hozzá AP is, ha viszont csak 300 lesz az átlag sebzése, akkor maradhat a 6-os tár, hiszen a Lórinak is annyi van most t8-ban. 320-as átlag sebzés mellett a 4-es tárat nagyon kevésnek találom, az egy tárral 1280 sebzés míg a Lóri 1800-at tud most top ágyúval. Ha csak négyes tárja lesz, akkor inkább használnám továbbra is a 90mm F3-at 6 lövéssel, az is 1440 sebzés.

Master91
Áááááááááááááááá
A null sebzések miatt az igen nagy érvágás lenne.
köszönjük 😊

Szia 7.4 re nekem is 25 rõl 10 re csökkent a FPS.

Sokáig sírtam, utána uninstalláltam az összes videókártya divert.
És újra raktam a legújabbat. Nem baj ha béta, a legujabbat rakd.

most 30 FPS.

War. War never changes...

Hogyan oldódott meg nálad? Hogy sikerült az 5 helyett újra 30 FPSt csinálni?

igen, tartsd nyomva a jobb gombot, és akkor amíg kint vagy sniperbõl addig se tágul a kör...

Imádom 😄

Victory!
Battle: El Halluf 2012. július 5. 12:40:13
Vehicle: M24 Chaffee
Experience received: 1 045
Credits received: 14 920
Battle Achievements: Master Gunner, Mastery Badge: "II Class"

Victory!
Battle: Malinovka 2012. július 5. 12:59:34
Vehicle: M24 Chaffee
Experience received: 1 209
Credits received: 21 012
Battle Achievements: Sharpshooter, Mastery Badge: "I Class"

prémnélkül 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Én is ezen gondolkoztam a napokban. Már most is az egyik leghatékonyabb tank a játékban a 13-90, mi lesz itt ha Tier8-ba kerül és megkapja a 105mm-es löveget?

Szerintem ha megkapja, tutira négylövéses lesz csak a revolvertárja, mert 6 db 105mm-es gránát az nagyon durva lenne. 320-390 között változik a 105mm-es gránátok átlagsebzése a játékban.

Pluskast
Na igen. Így van az E100-nak Adler tornya. Amúgy a vicc a történetben, hogy a hk modelleket nem is ez a fejlesztõgárda csinálja. Azt egy teljesen külsõs cég végzi.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

matyashun-ból brand lesz. annyit reklámozzátok. simán eladható már mátyáshunos póló, bögre stb is...
bikicsunáj effektus