World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Klikk a bannerben futó csíkra azt keresd meg ezt a JT-t, te prémnoob 😄
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A tankok beírása valóban lustaság, 200 tankot nem volt kedvem betölteni a DB-be, fõleg hogy játszani kéne mindegyikkel egy meccset hogy tudjam melyiknek mi a neve.
A validáció leimplementálása pedig folyamatbnan van.
Konstruktív hangnemû kritikát továbbra is szívesen látok 😄
És jelenleg át lehe menni a jp-rõl a ferdire (szaggatot vonal jelzi), ez a 7.5 után következõ pecsben megszûnik serb szerint, tehát a ferdi csak a tiger p-rõl lesz elérhetõ. Legalábbis én így vettem ki az orosz fúrumból...
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Na jó, mázlim is volt, ha sok az ellenséges közepes és egymagam vagyok akkor én se szoktam fölmenni.
Amúgy írták az oroszok hogy a JP-bõl a Ferdi-t csak 8.0-ig lehet majd kifejleszteni, utána azt az ideiglenes összeköttetést törlik majd.(azért szaggatott a vonal)
Szpecnyaz: nem hinném, hiszem a Ferdi-t nem törlik a játékból...lesz majd ott egy lyuk, de ezért nem osztanak ingyen tankot szerintem.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A tankok nevének feltöltése a játékosok által, pedig egy tervezési hiba, amit a lustaság szült, ahogy elnézem.
WoT: Nishizumi77
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
WoT: Nishizumi77
Nappal rendszeresen a felsõ 3-4-be tesz be, de este már 10 csatából kettõnél vannak tier 10-ek is. Az ágyú jobb mint amire számitottam.
Én azért vettem mert elegem van a sok kempelõ idiótából. Igy én is nyugodtan kempelhetek hátul és nem is szólhatnak érte. Nagyon kevéssel találkoztam eddig.
Ammo rack, ágyú kilövés soha sincs. Viszont ha oldalról meglõnek akkor a motornak annyi. Ha nincs javitód akkor T95 tempó lesz belõle.
Összességében nagyon megéri. T34 után szerintem a legjobb prémium tank.
Sok örömet nyújt.
Igen, én csak azt tudom a 13-90rõl hogy a betöltési ideje miatt nem lehet vele elfoglalni Minest meg még pár kritikus helyet a térképen. Túl hamar felér az ellen 😄
Hol találtál te 3 jobb eredményt adott tankra?
Már találtam 3 jobb eredményt is, hogy mûködik ez automatikus vagy kézzel kell átírkálni?
Csata közben is nehéz megtartani a HP-ját, nemhogy elpazarolni rögtön az elején ilyen hülyeségekre...
Ilyenekre ott a counter SPG meg a T-50-2.
Emlékszem még amx 12t-vel 2 perc után átrohantam az ellenséghez és kiszedtem vele a gw tigert, olyan jót nevettem, ráadásul az oldaláról a 6 lövésbõl 1 lepattant, 12hp-val az utolsó lövéssel végeztem ki. 😊
Én visszasírom az amx-et, mindenben jobb mint a lóri, ami csak tûzerõben tud többet, minden másban egy nagy visszalépés. Sokkal gyorsabb, sokkal jobban rejtõzködik, sokkal kisebb célpont az amx. A 40t meg csak egy rosszabb sniper tank.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Állandóan ezt játsszák, hogy csata kellõs közepén átrohannak SPG-t kinyírni, aztán az SPG meg anyázik hogy mért nem védtük meg, noob csapat, stb.
Szoktam nekik írni hogy mivel még nincs teleport beépítve a játékba, ezért még közepes tankkal se tudok egyik pillanatról a másikra ott teremni ahol éppen kellek. Amúgy is nem a közepes tankok dolga a bázisvédelem...esetleg a csata elején igen.
Nekem is volt 13/90, szerettem is, de én nem így játszottam vele...
Mondjuk engem nem zavar, volt már hogy 2 BatChat rohant át SPG-t kinyírni, kinyírták õket, de még így is nyertünk mert õk meg buktak két Tier 9-es tankot...de ha valakinek ez akkora élmény akkor csinálja 😄
igazán vehetnének egy ilyen engine-t, a sok csillió gold ára kiadná ..
Victory!
Battle: Dragon Ridge 2012. július 5. 13:12:57
Vehicle: T49
Experience received: 1 144
Credits received: 25 718
Battle Achievements: Böelter's Medal, Top Gun, Sniper
szintén prém nélkül..
Az AMX-13-105-ön elvileg kétféle 105mm-es ágyú volt, a francia változaton az RH 105-20 illetve 105-30, az export változaton a CN 105/57, ami a Batchat ágyúja lesz.
Az RH 105-20 vagy 105-30 elvileg HEAT lõszerrel volt használatos, elég komoly átütéssel, de sztem ezt úgy is balanszolni fogják olyan 180-190mm-re és lesz hozzá AP is, ha viszont csak 300 lesz az átlag sebzése, akkor maradhat a 6-os tár, hiszen a Lórinak is annyi van most t8-ban. 320-as átlag sebzés mellett a 4-es tárat nagyon kevésnek találom, az egy tárral 1280 sebzés míg a Lóri 1800-at tud most top ágyúval. Ha csak négyes tárja lesz, akkor inkább használnám továbbra is a 90mm F3-at 6 lövéssel, az is 1440 sebzés.

Sokáig sírtam, utána uninstalláltam az összes videókártya divert.
És újra raktam a legújabbat. Nem baj ha béta, a legujabbat rakd.
most 30 FPS.
War. War never changes...
Victory!
Battle: El Halluf 2012. július 5. 12:40:13
Vehicle: M24 Chaffee
Experience received: 1 045
Credits received: 14 920
Battle Achievements: Master Gunner, Mastery Badge: "II Class"
Victory!
Battle: Malinovka 2012. július 5. 12:59:34
Vehicle: M24 Chaffee
Experience received: 1 209
Credits received: 21 012
Battle Achievements: Sharpshooter, Mastery Badge: "I Class"
prémnélkül 😊
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Szerintem ha megkapja, tutira négylövéses lesz csak a revolvertárja, mert 6 db 105mm-es gránát az nagyon durva lenne. 320-390 között változik a 105mm-es gránátok átlagsebzése a játékban.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
bikicsunáj effektus